אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
נניח ואין לי דרמל, אם מה אני יכול לחתוך את המארז\משהו עדין יותר, כמו חלון במארז למשל? שמעתי שאפשר עם מקדחה, איך בדיוק?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם האוברקלוקינג באמת תורם תרומה ממשית לביצועים?רגע האמת הגיע.נוכל סוף סוף לגלות מה באמת מפיקים האנשים מהאוברקלוקינג שהם מבצעים.אני מציע להשתמש בשיפור בציון בתוכנת 3dmark 2001 כמדד לעליה בביצועים, מכיוון שסופו של דבר במרבית המקרים המחשב המומהר ישמש למשחקים.כמו כן ,אני מציע שכל אחד ירשום בקיצור את השיפור בציון (בנוסף להצבעה בסקר) באיזה חומרה הוא משתמש, לאיזה מהירויות הוא הצליח להגיע במעבד ובכרטיס מסך, כיצד נעשה האוברקלוקינג, טמפרטורות , שימוש שנעשה באמצעי קירור מעבר לסטנדרט וכל דבר אחר שנראה לכם רלבנטי לצורך הענין..
-
יש לי PII 333MHZ עם לוח אם msi 6119 (Intel BX2 Chipset)t וניסיתי לעשות לו אבורקלוק קטן. את ה FSB אני לא ממש יודע איך לשנות כאן ואני לא בטוח בכלל שאפשר, אז ניסיתי להעלות את המכפלה של המעבד שזה די פשות בלוח הזה. ברגע שהעלתי את המכפלה ולא משנה בכמה הכרטיס מסך לא עבד. ניסיתי גם כרטיס AGP וגם PCI ושניהם לא עבדו. אבל שאר הכרטיסים עבדו כרגיל ולא היתה לי בעיה להכנס למחשב ממחשב אחר דרך רשת. אם למשהו יש מושג למה זה קורה אז אני אשמח לקבל קצת עזרה, ממש לא יזיק לי לסחוט עוד קצת מהענתיקה הזאת
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משהו בסגנון הזה (קישור) יש לי כמה שאלות איזה מאווררים חיצוניים אלה ?(אלה שלמעלה ובצדדים) כמה הם עולים בערך ?אם יש חברות מומלצות שקטות וחזקות איך נקרא החלון הזה? כמה הוא עולה? איפה ניתן להשיג ? איך חותכים את החלון ג'קסון יעקם לו את הצורה לא? אני חדש בעניין אז תנו דעות \רעיונות קישורים http://members.nana.co.il/planet/twhyman/photos/index.htm http://planet.nana.co.il/twhyman/yairmod/index.htm תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב מP800 לp900 הכל היה טוב ויפה הוספתי קרור והרגשתי תאווה לעוד רק שהמחשב לא סחב כל כך אז העלאתי את המתח של המעבד מ1.65 ל1.75 המחשב תחילה לא עלה והחזרתי אותו ל ואת הP900... ואת הVcore ל1.65... באותו יום התעסקתי קצת עם המחשב... (פתחתי והוספתי צורב) ובעודי מתעורר גיליתי כי הסאונד בלסטר לא מזוהה אלא רק כPCI CARD והמודם עושה בעיות של התנתקויות... יש לי כמה שאלות... 1)האם הנזק נגרם ב"וודאות" מהעלאה במתח? 2)האם יש דרך אולי לבדוק/לתקן את כ.הקול (למודם יש ביטוח) 3)האם הזיהוי של הכ.קול כPCI CARD ולא כSound Blaster Live! Value בעצם מאשר לי את דפיקותו של הכרטיס (שאלה מתוך תקווה קטנה להצלתו...) מקווה שהבנתם.. ותודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתם את הידיעה באתר? הצליחו להמהיר את המעבד 1.6A ל2400 מגה"צ. מסתבר שאינטל שחקת אותה עם המעבדים החדשים עם ליבת NORTHWOOD במחינת OVER CLOCK http://www.hwzone.co.il/ http://www.3dgameman.com/vr/azzo/intel_p4_16a/video_review.htm
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם! ;D ;D הנני רוצה לעשות OVERCLOCKING למחשב שלי הוא P2 מעבד CELERON 300 ! ???תעזרו לי בבקשה במעשיי! תודה מראש! 8)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי, אתם כל הזמן מדברים פה על OVERCLOCKING ואני עדיין לא יודע מה זה? נדמה לי שזה מצב שבו אנו עוברים את מהירות השעון הרצויה, אם לא תקנו אותי בבקשה? ותסבירו לי מה זה תורם לכם שאתם עושים את זה.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי שתי 2 מאוורים במארז חוץ מהמעבד והספק, ורק אחד מהם מחובר ללוח האם, השאלה שלי היא כזו.. האם זה נכון שבגלל שאחד המאווררים לא מחובר ללוח אם המחשב לא יכול למדוק את הטמפ' כמו שהיא באמת או שזה לא משנה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנות ליד הבית אמרה לי 30 שקל מארז סטנדרטי אין שם ואין חברה.. אני מניח שאני לא אקפוץ על זה.. אבל בכל זאת המחיר בלי התקנה עכשיו השאלה.. איך מתקינים מאוורר? איפה להתקין אותו? יש לי אחד מלפנים למטה ואחד באמצע מאחורה במארז MIDI TOWER שלי.. אז איך מתקינים איפה כדאי לי באיזה כיוון כל זה.. כרגע האחורי מוציא אוויר והקדמי מכניס.. טמפרטורותל שלי כרגע: CPU 62C SYSTEM 40C 4200RPM CPU FAN 2109ROM SYSTEM FAN ויש עוד מאוורר אבל הביוס לא יכול לקרוא אותו כי הוא מחובר רק לחשמל ולא ללוח אם..
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נכון יש את הכבלי חשמל במחשב - שכל כבל מורכב מ-3 חוטים (צהוב-שחור-אדום)? אז יש לי 4 כבלים כאלו, אבל אני רוצה לחבר הרדיסק נוסף ואין לי מקום - כלומר, אם אני רוצה לחבר את ההרדיסק אני צריך להוציא את כבל החשמל של המאוורר... אמנם לא יקרה למחשב כלום, אבל זרימת האויר תידפק לחלוטין והמחשב שלי ירעיש יותר אז איך שזה נראה אני צריך מפצל של כבל חשמל - שנכנס אליו חיבור כמו של כבל החשמל ויוצאים ממנו 2 כאלה. יש דבר כזה? אם כן, כמה עולה ואיפה משיגים? אם לא - מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המוד שעשיתי חתכתי חלון פרקספקס כתום שקוף מהעובדה של ההורים שלי תאורה מדבקת ביו האזרד מ'תם אומרים? שונא את הווב-קאם http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bae71b57064.jpg http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bb971c1e71c.jpg
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דבר ראשון מה זה אוברקלוקינג, ובבקשה אל תנעלו לי את השאלה כי אני ממש מת לדעת. איך עושים זאת, אגב? ומה זה תורם? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן כרגע יש לי מארז מידי 300W רגיל (יחסית רחב ומרווח) עם 2 מאוורים בתוכו, אחד מתחת לספק שמוציא אוויר ואחד למטה שמכניס אוויר. עכשיו הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא 35 בערך במנוחה ו 38 במאמץ, הטמפ' האלה לא נראות לי כל כך (הטמפ' של המעבד סדר גמור) ותכננתי איזה מוד קטן. לקדוח חורים בצד ולמעלה ולשים עוד 2 מאווררים 80 מ"מ. עכשיו יש לי כמה שאלות, קדיחת החורים זה לא בעיה (אני אקח את זה למסגריה או משהו, לא בעיה). עכשיו נגיד קדחתי את החורים (חור אחד עגול גדול וארבעה קטנים מסביבו לברגים) וקניתי מאווררים וגרילים, איך אני מחבר את המאווררים לחורים? יש ברגים מיוחדים כאלה? איפה אתם ממליצים לעשות לי את החורים? יש איפשהו מאמר על איפה בדיוק לעשות ואיך? (חוץ מהקדיחה חורים כי זה לא בעיה) תו…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שעון מעבד 205@175 שעון זכרון 196@166 Inno3d GEforce 2MX 400 32MB כל פעם העלתי 3dmark 2001 second edition וזה עלה מההתחלתי 2720 ל 3280 שיחקתי אותה לא? ורואים הבדל!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי עכשיו עוברים להמהרה חדשה, אבל אני עדיין לא מספיק בקיא בנושא אבל : ויש לי AMD ATHLO XP 1700 הטמפ שלי הן Temp2 : 60C Temp3 :82C ויש גם Temp3: שזה 40 מעלות הוא רושם לי סימני בעירה כאלה בתוכנה SPEEDFAN Fan 1: 4219rpm Fan2: 2109 Fan3: 0rpm ויש לי שלושה מאווררים! מה לעשות כרגע?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הטמפרטורה במצב "מנוחה" כ-39 מעלות, לאחר מאמץ היא מגיעה לכ-44 מעלות.יש לי 2 מאווררים במארז, איך אני מוריד את הטמפרטורה ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.dremel.com/html/home_fr.html מישהו מוכן להסביר לי מה כל הדברים האלה שם? אחרי שנכנסים לTOOLS יש איזה 10 סוגים דרמלים כאלה שם, מה ההבדלים בינהם?! אה, ובואו נתחיל מהבסיס. דרמל זה מכשיר שיכול להסתובב במהירות גבוהה ויזה יעיל לכל מיני דברים כמו חתיוך מארז למשל... ;D, נכון? לכל הדרמלים אפשר להרכיב ראשים שונים וצורות שונות וכו'... נכון? ד"א, הKIT שיש שם זה ערכה כזאת של דרמל עם כמה ראשים?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים שמונים מ"M שרואים אותם והם שחורים, עכשיו אני מעוניין להפוך אותם לצבעוניים. יענטו עם אור וכו וכו עכשיו ברור שיש לדים וכל השטויות האלה, אבל איפה אני יכול למצוא וכמה זה עולה ובכלל האם זה פרקטי עם מאווררים שהם לא שקופים (אני בטוח שכן אבל בכל זאת)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה יוריד את הטמפרטורה .. אבל מה אם האבק ? האם האבק מזיק לחומרה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים - הפרויקט שלי הסתיים !! חיברתי לעגלה שלי את המפזר חום (בלי גוף החימום כמובן ). מדובר במאוורר 170 מ"מ (!!!!!!!) שמותקן בצד המארז ממש מול הכרטיס הגראפי ולוח האם. עם סוויץ' חיצוני לחשמל (220v ) ונורית ביקורת. כמו כן הוספתי מאוורר 80 מ"מ למעלה ממש מעל המעבד (Slot 1 להזכירכם) פשוט מפני שעד עכשיו המארז לא הכיל אפילו מאוורר אחד לרפואה (חוץ משל הספק והמקורי של הכרטיס הגראפי). תוצאות ? Idle * מפזר דולק מעבד - 22 מעלות 13 מעלות ג'יפורס - 42 מעלות 37 מעלות Stress* (כלומר עומס) מפזר דולק מעבד - 70 - 65 מעלות 55 מעלות ג'יפורס - 54 מע…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, לי יש סלרון 1000 מומהר ל1100 110*10 ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מפנטיום 3 1000 בתודה מראש יאיר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן שגם אני אטול חלק במודינג.. אני מעונין לקבל הצעות מענינות לגבי התעללות במארז שלי כפי שניתן .. התכנון המקורי שלי הוא לקדוח במארז ולמקם 3 מאווררים (אחד במקום איפה שהספק יושב כרגע - אני מוציא את הספק מחוץ למארז, ושתיים בדלת של המארז). חוץ מזה לא תכננתי כלום. רעיונות מישהו ? מצורפות תמונות של המארז שלי. תמונה א' תמונה ב' אם אתם זקוקים לעוד תמונות רק תבקשו .. מצטער מראש על האיכות הגרועה של הצילום...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הפעם זה היה תורה של המקדלת, אמנם אני לא עובד איתה, אבל עכשיו אולי אני אתחיל, הנה צבעתי אותה כמו כל מה שזז אצלי ;D מדריך קטן בקרוב... כן כן, זאת ה-ספה...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-