עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by blabla2002,

אני הולך לקנות מאורר חדש אני רוצה שיהיה שקט ביותר מנסיון אישי אזה מאורר אתם מציעים המאורר צריך להיות בין 40-65 ש"ש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Real_Me,

יש לי כרטיס מסך חדש GF2 Ti/500 של GAINWARD שמציג התנהגות לא הכי יציבה במבחני 3DMARK 2001 וכבר נעזרתי כאן בנושא הזה. לצערי, הבעיה לא ממש נפתרה והנה ראיתי בפורום שיש כמעט תמימות דעים שכרטיס GF4 MX440 שלפי בדיקה ברשת אמור להיות ברמת המחיר של הכרטיס שלי, עדיף עליו כמעט בכל קטגוריה. GF3 כנראה קצת יקר לטעמי. אני אברר אם אוכל לקבל את ה-GF4 במקום ה-GF2 אבל רציתי לשאול על איזו חברה אתם ממליצים (ABIT, MSI) כי לא מצאתי ביקורות השוואתיות בין חברות. דבר נוסף שרציתי לברר הוא נקודת אי התמיכה ב-DIRECTX8 של GF4. נראה שכמה חושבים שזה חיסרון רציני למרות שממה שהספקתי לראות אפילו ה-GF2 מריץ משחקים כמו SERIOUS SAM, QUAKE ו-MAX PAINE בצורה יפה (ואולי אין קשר?) האם זה אמור להיות שיקול רצינ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yotamoo,

שלום. עד כמה שאני יודע היום אינטל עם ליבת northwood הוא המעבד הכי טוב להמהרות, מה שמאוד מעצבן אותי. אתם חושבים שכשה-T-bred 0 שיהיה מבוסס על 0.13 מיקרון יצא הוא יהיה יותר טוב להמהרות? אני מקווה...

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  4. אמנם יש לי AMD XP 1700+ וכבר ראיתי שיש כאלה התמהים למה מישהו ירצה להמהיר אותו אבל מכיוון שאני מריץ תוכנית חישובים קטלנית שדורשת זמן עיבוד ממושך אפילו במחשב כזה, אני רוצה בכ"ז לסחוט את הלימון עוד קצת אם אפשר. כרגע, בעזרת EASYTUNE ללוח אם 7VTXH+ אני עובד ב-FSB 147 ביציבות בלי שום שינוי אחר במערכת (מארז פתוח ואוורור עוזרים לבעיית החמום - 48 מעלות ב-FULL LOAD). מעבר לזה, מערכת נופלת בסוף. רציתי לשאול בעניין שנוי המכפלה. לפי מה שהבנתי במחשבי AMD זו פעולה לא פשוטה והנה הסתכלתי בחוברת של הלוח ומתברר שמה שמכוון זאת נקרא CLOCK_RATIO המורכב מחמישה מתגים הניתנים (לפחות למראית עין) להסתדר בכל צרוף שארצה. כרגע הם נמצאים במצב מכפלה 11 ולפי החוברת יש אפשרות ל-11.5, 12, ו-12.5 ומעלה (…

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by or,

איזה לוח אם (לP-4) הוא הכי טוב (בשביל OC אבל אם SOKET 473 אשר יתאם ל-RDRAM) אני רוצה לשים עלוי את ה-פ4 1.6A ולעשות OC ל2GH

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. כאלה כמו אצל JACK ASS, חשבתי על מודינג כמה שבועות כבר, והוא נתן לי בכלל חשק אחרי שראיתי איזה יופי יצא לו איפה אני יכול לקנות (מקומות ספציפיים) מאווררים פשוטים כאלה ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by hagay,

יש לי geforce 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ... עד לאן אני יכול להגיע בלי שיגרם נזק ואיך בדיוק אני עושה אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by idanashh,

אני צריך תוכנה לאוברקלוק לקרטיס המסך שלי פרטים voodoo 3000 16MB windows 2000 + win98

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. האם האוברקלוקינג באמת תורם תרומה ממשית לביצועים?רגע האמת הגיע.נוכל סוף סוף לגלות מה באמת מפיקים האנשים מהאוברקלוקינג שהם מבצעים.אני מציע להשתמש בשיפור בציון בתוכנת 3dmark 2001 כמדד לעליה בביצועים, מכיוון שסופו של דבר במרבית המקרים המחשב המומהר ישמש למשחקים.כמו כן ,אני מציע שכל אחד ירשום בקיצור את השיפור בציון (בנוסף להצבעה בסקר) באיזה חומרה הוא משתמש, לאיזה מהירויות הוא הצליח להגיע במעבד ובכרטיס מסך, כיצד נעשה האוברקלוקינג, טמפרטורות , שימוש שנעשה באמצעי קירור מעבר לסטנדרט וכל דבר אחר שנראה לכם רלבנטי לצורך הענין..

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. יש לי את הכרטיס הנ''ל וכבר המהרתי אותו למהירות ליבה של 194 והזיכרון ב168 ואני משתמש בgeforce tweak utility ולאחרונה הוספתי עוד מאורר למחשב ואני רוצה לדעת אם זה גבול היכול של הכרטיס ואם אני אמהיר אותו יותר אז הוא ייהרס?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BenK,

עשיתי אוברקלוק למחשב מP800 לp900 הכל היה טוב ויפה הוספתי קרור והרגשתי תאווה לעוד רק שהמחשב לא סחב כל כך אז העלאתי את המתח של המעבד מ1.65 ל1.75 המחשב תחילה לא עלה והחזרתי אותו ל ואת הP900... ואת הVcore ל1.65... באותו יום התעסקתי קצת עם המחשב... (פתחתי והוספתי צורב) ובעודי מתעורר גיליתי כי הסאונד בלסטר לא מזוהה אלא רק כPCI CARD והמודם עושה בעיות של התנתקויות... יש לי כמה שאלות... 1)האם הנזק נגרם ב"וודאות" מהעלאה במתח? 2)האם יש דרך אולי לבדוק/לתקן את כ.הקול (למודם יש ביטוח) 3)האם הזיהוי של הכ.קול כPCI CARD ולא כSound Blaster Live! Value בעצם מאשר לי את דפיקותו של הכרטיס (שאלה מתוך תקווה קטנה להצלתו...) מקווה שהבנתם.. ותודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אחד מול המעבד (פנטיום 4 1.7 ) אחד מול הזכרונות (256 RDRAM) אחד מול הכרטיס מסך אחד למעלה שמוציא אוויר 2 במארז אחד קדימה אחד אחורה אחד על המעבד עצמו המחשב הכי קריר במדינה חח:):) סדר בחוטים יבוא בהמשך יום שלם רק לסדר את החוטים http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9b598447ff2ee2.jpg http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9b59a4481fd6c5.jpg

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. היי לכולם! ;D ;D הנני רוצה לעשות OVERCLOCKING למחשב שלי הוא P2 מעבד CELERON 300 ! ???תעזרו לי בבקשה במעשיי! תודה מראש! 8)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ntl,

נכון יש את הכבלי חשמל במחשב - שכל כבל מורכב מ-3 חוטים (צהוב-שחור-אדום)? אז יש לי 4 כבלים כאלו, אבל אני רוצה לחבר הרדיסק נוסף ואין לי מקום - כלומר, אם אני רוצה לחבר את ההרדיסק אני צריך להוציא את כבל החשמל של המאוורר... אמנם לא יקרה למחשב כלום, אבל זרימת האויר תידפק לחלוטין והמחשב שלי ירעיש יותר אז איך שזה נראה אני צריך מפצל של כבל חשמל - שנכנס אליו חיבור כמו של כבל החשמל ויוצאים ממנו 2 כאלה. יש דבר כזה? אם כן, כמה עולה ואיפה משיגים? אם לא - מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Regev,

דבר ראשון מה זה אוברקלוקינג, ובבקשה אל תנעלו לי את השאלה כי אני ממש מת לדעת. איך עושים זאת, אגב? ומה זה תורם? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by Regev,

תגידו לי, אתם כל הזמן מדברים פה על OVERCLOCKING ואני עדיין לא יודע מה זה? נדמה לי שזה מצב שבו אנו עוברים את מהירות השעון הרצויה, אם לא תקנו אותי בבקשה? ותסבירו לי מה זה תורם לכם שאתם עושים את זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bah10,

קראתם את הידיעה באתר? הצליחו להמהיר את המעבד 1.6A ל2400 מגה"צ. מסתבר שאינטל שחקת אותה עם המעבדים החדשים עם ליבת NORTHWOOD במחינת OVER CLOCK http://www.hwzone.co.il/ http://www.3dgameman.com/vr/azzo/intel_p4_16a/video_review.htm

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חנות ליד הבית אמרה לי 30 שקל מארז סטנדרטי אין שם ואין חברה.. אני מניח שאני לא אקפוץ על זה.. אבל בכל זאת המחיר בלי התקנה עכשיו השאלה.. איך מתקינים מאוורר? איפה להתקין אותו? יש לי אחד מלפנים למטה ואחד באמצע מאחורה במארז MIDI TOWER שלי.. אז איך מתקינים איפה כדאי לי באיזה כיוון כל זה.. כרגע האחורי מוציא אוויר והקדמי מכניס.. טמפרטורותל שלי כרגע: CPU 62C SYSTEM 40C 4200RPM CPU FAN 2109ROM SYSTEM FAN ויש עוד מאוורר אבל הביוס לא יכול לקרוא אותו כי הוא מחובר רק לחשמל ולא ללוח אם..

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by zippobuyer1,

יש לי שתי 2 מאוורים במארז חוץ מהמעבד והספק, ורק אחד מהם מחובר ללוח האם, השאלה שלי היא כזו.. האם זה נכון שבגלל שאחד המאווררים לא מחובר ללוח אם המחשב לא יכול למדוק את הטמפ' כמו שהיא באמת או שזה לא משנה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by oNam,

המוד שעשיתי חתכתי חלון פרקספקס כתום שקוף מהעובדה של ההורים שלי תאורה מדבקת ביו האזרד מ'תם אומרים? שונא את הווב-קאם http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bae71b57064.jpg http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bb971c1e71c.jpg

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by zippobuyer1,

בלי להוסיף מאוורר או צלעות קירור או משהו? משהו ביתי כזה.. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אהלן כרגע יש לי מארז מידי 300W רגיל (יחסית רחב ומרווח) עם 2 מאוורים בתוכו, אחד מתחת לספק שמוציא אוויר ואחד למטה שמכניס אוויר. עכשיו הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא 35 בערך במנוחה ו 38 במאמץ, הטמפ' האלה לא נראות לי כל כך (הטמפ' של המעבד סדר גמור) ותכננתי איזה מוד קטן. לקדוח חורים בצד ולמעלה ולשים עוד 2 מאווררים 80 מ"מ. עכשיו יש לי כמה שאלות, קדיחת החורים זה לא בעיה (אני אקח את זה למסגריה או משהו, לא בעיה). עכשיו נגיד קדחתי את החורים (חור אחד עגול גדול וארבעה קטנים מסביבו לברגים) וקניתי מאווררים וגרילים, איך אני מחבר את המאווררים לחורים? יש ברגים מיוחדים כאלה? איפה אתם ממליצים לעשות לי את החורים? יש איפשהו מאמר על איפה בדיוק לעשות ואיך? (חוץ מהקדיחה חורים כי זה לא בעיה) תו…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. יקיריי.. בתור הבעלים היחידי בארצנו הקטנה של SK6, אני גאה לבשר כי אינ הולך להיות הבעלים הראשון של דור ההמשך הAX7. This is an auto-send confirmation showing that your order has been received and processed. Order ID # ************* Order Date: 03/20/2002 Name: Ori Sulimani Email: epitam@012.net.il Address: Shaked 23 st. Address: Address: Rosh-Ha'ayin, IL 48571 Country: Israel Phone : 972-3-9022192 -------------------------------------------------------- -- This credit card transaction has been approved -- Card : ******** Cr# : ****(OMITTED)**** Expires: ******* Cr Name: ********** -------------------------------------------------------- ID# : 100000005898775…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by PeaS,

http://www.dremel.com/html/home_fr.html מישהו מוכן להסביר לי מה כל הדברים האלה שם? אחרי שנכנסים לTOOLS יש איזה 10 סוגים דרמלים כאלה שם, מה ההבדלים בינהם?! אה, ובואו נתחיל מהבסיס. דרמל זה מכשיר שיכול להסתובב במהירות גבוהה ויזה יעיל לכל מיני דברים כמו חתיוך מארז למשל... ;D, נכון? לכל הדרמלים אפשר להרכיב ראשים שונים וצורות שונות וכו'... נכון? ד"א, הKIT שיש שם זה ערכה כזאת של דרמל עם כמה ראשים?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by -JobNick-,

כמו שרובכם יודעים בישביל איכות סאונד טובה הרבה אנשים מוכנים לקנות סטים של 2 רמקולים + SUB במחירים מטורפים וכמובן בנלווה לזה כרטיס קול 5.1 יקר עד טרוף. לפי דעתי זה דבר מאוד שטותי כשאפשר את הכסף הזה להשקיעה בדברים אחרים. לפני כמה ימים הייתי אצל חבר שלנו ויש לו את הרמקולים של CREATIV הסוג הזה שכולם מדברים אליו בפורום (שכחתי את השם) יש לו 2 רמקולים + SUB הסאונד אצלו ממש פצצה והבאסים לא מהעולם הזה. עכשיו בגלל שיש את חופשת פסח החלטתי לעשות פרוייק קטן באלקטרוניקה ולהפוך את מערכת פיליפס שלי שמחובר למחשב (ושיש לציין שהיה די ישנה משנת 1997) עלות הפרוייקט הייתה נמוכה למדי כ10 ש"ח. זה כלל 2 מגברי שמע LM386 קבלים נגדים וחוטים. עכשיו לעבודה: למערכת המקורית שלי יש 2 רמקולים אז הלוות…

• 49 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.