אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
-
מה אתם אומרים או שביחלל עדיף איזה זלמן?? זה נורה דחוף אני סוף סוף מצאתי איך להגיע ל 800 Mh"z מהמעבד שלי שהוא 600 אבל במעבד מיתחמם יותר מידי אז אני חייב ליקנות מעברר טוב ואני לא יודעה מה תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
למי שלא יודע מה זה: http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=177
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אוקיי הנה הנתונים לפני הOC מדובר בכרטיס 7300GS ליבה 500MHZ זיכרונות 600MHZ עשיתי OC עם התוכנה ATI Tool והגעתי לבינתיים ל1866MHZ לליבה, בזיכרונות לא נגעתי. עד כמה אני יכול להגיע ? עריכה: שכחתי להגיד שפעם שהייתי עושה OC גם לזיכרונות (של הכ.מ. כמובן) אז לא הייתי מגיע אפילו ל800MHZ לליבה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אחרי שעשיתם o\c אתם משאירים אותו או שזה רק לתוצאה הגבוהה?
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי את המעבד הזה עם לוח ישן של PC PARTNER וכרטיס מסך ATI RADEON 7000 אפשר לעשות עם זה משהו?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום מה קורה? אני ישמח אם תגידו לי עד כמה אני יכול להגיע עם מעבד P4 1700 עם הסוקט הישן 423 ו256 CACHE ולוח אם P4T לא TE אלא הישן יותר אז אני ישמח עם תענו לי בערך תודה~!
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מדבר על מאוורר רגיל של בית,לא של מחשב !
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש אותו בסקאי לפי מה שהבנתי רק הצורה שלו קצת שונה ויש לו לדים כחולים... מה אתם חשובים, הוא אותו אחד רק עם לדים שונים או שהוא פחות טוב או משהו....?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה חודשים רכשתי לעצמי מעבד AMD xp 2500+ Barton כחלק ממערכת מחשב חדשה.. הסטפינג של המעבד שלי הוא AQYFA 0340 SPMW ... כשקניתי אותו קראתי כאן בהרבה תארדים שמעבדים שהשבוע ה-40 של 2003 יהיו נעולים.. די התבאסתי מזה אז אפילו לא ניסיתי לבדוק אם המעבד שלי נעול או לא :-\... היה לי קצת משעמם עכשיו אז סתם שוטטתי לי בביוס ורציתי לראות מה קורה כשאני משנה את המכפלה ל-12... שיניתי הפעלתי את המחשב והפלא ופלא !! בפוסט המחשב מציג לי 2003MHZ~ !! בניגוד ל-1830 שאמור להיות לי... בדקתי את זה עם התוכנה WCPUID וגם שם התוכנה הראתה לי שהמכפלה היא 12, באס 167, תדר 2004!! הוכחה : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/mahpela%2012.jpg עכשיו אני אהיה הרבה הרבה פחות מוגבל באובר קלו…
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה לעשות, אני עדיין תקוע עם הכרטיס שלי, ישן אבל נאמן... זה Geforce2 Mx 100/200 64 mb רציתי לדעת לאיזה מהירויות שעון של המעבד והזיכרון כדאי לי להעלות אותו בשביל ביצועים מקסימליים ושהמערכת עדיין תישאר יציבה. תדרי ברירת המחדל הם: שעון מעבד - 175 שעון זיכרון - 145 אם מישהו כבר ניסה ויכול לעזור לי בבקשה שיגיב
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי המפרט הבא : AMD X4 955 @4.0GHz 2x GTX 560 + OC 8GB 1333MHz Kingston memory Gigabyte 990XA-UD3 ברצוני לשפר את ה OC למעבד. קראתי באינטרנט שאת תדר ה NB מומלץ לעלות כמה שאפשר ויציב, למרות שבחלק מהאתרים היה כתוב שיש יחס מסוים בין התדר של המעבד לתדר ה NB שצריך לשמור עליו (ובמקרה שלי בתדר מעבד של 4GHz יש לשמור על תדר NB של 2600MHz). איזו טענה היא הנכונה לגבי? - תדר HT Link : בחיפוש בגוגל מצאתי הרבה פורומים בהם נאמר שאת ה HT לא צריך להעלות, אלא אם כן יש יותר מGPU אחד. אך לא מצאתי שום הסברים לגבי מה עושים במקרה ויש מערך של שני כרטיסים. האם ה HT אכן מגביל את ביצועי הכרטיסים שלי, ואם כן לאיזה תדר אני צריך לשאוף? תודה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תדר הבאס הגובהה ביותר שהצלחתי להגיע ;D התוצאה: מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי 2500K ועשיתי לו OC ל4.4GHZ, אבל בבדיקות מאמץ כמו prime95/occt וגם 3dmark11 התדר נשאר על 3.4GHZ (י3dmark כותב שהתדר 4.4ghz אבל לפי התוצאה אפשר לראות שהוא עדיין על 3.4ghz) למרות שלפעמים לא בזמן בדיקת מאמץ אני כן רואה את המעבד עולה ל4.4GHZ ואחרי כמה שניות חוזר למנוחה הבעיה הזאת התחילה מאז שעדכנתי את הביוס לuefi, אבל אני משתמש באותן הגדרות שהשתמשתי לפני העדכון אז אני לא מצליח להבין מה הבעיה.. מה צריך לעשות בשביל לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עשיתי OC למעבד שלי Q6600 לתדר 3200 לפי מדריכים שמצאתי וגם ראיתי ביוטוב איך לעשות את זה. מהתחלה חשבתי לא לגעת במתח, אבל זה נפל לי בבדיקה של prime95 אחרי שעה וחצי, אז העלתי מתח ל1.325 והרצתי prime 95 שוב למשך 24 שעות והכל היה יציב. עכשיו השאלה: זה אמור להשאר בתדר הזה כל הזמן אן שיש אפשרות כמו שהיה קודם שכשמעבד לא במאמץ הוא מוריד תדר עבודה שלו. וכמו שהבנתי זה קשור לאופציה של EIST שאיכשהו נעלמה לי מהגדרות בBIOS, לא נמצאת באותו מקום שהיתה קודם. אם כבר פתחתי נושא, אז תאשרו לי בבקשה שעשיתי הכל נכון והכל תקין. בעיקרון טמפרטורות לא ממש השתנו מסטוק. היה 33, עכשיו 35, במאמץ היה כ62, עכשיו כ65. VID-1.300 VCORE-1.312 שבמאמץ יורד ל1.296. זכרונות הם מסוג CL4 ב2.1V, אז ג…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כאשר מדובר על אותו תדר, המה עדיף מכפלה גבוהה או נמוכה ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הכי טוב מה באמצע ומה הכי פחות מכל שלושת אלה http://www.arcticsquad.com/index.php?lang=1&page=4&id=10 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva או ה blue orb (לא יודע מאיפה להביא קישור אליו)
-
ראשית כל אני רוצה להגיד שאני לא בא ושואל מתוך עצלנות אני קראתי וקורא כל מדריך בHW ומנסה לקרוא דיונים הקשורים בנושא ועדיין יש לי איזה ארור במוח שאני מנסה להבין את זה נגיד עכשיו קניתי Q9300 (FSB 1333) סטרייקר 2 פורמולה 1333 וזכרונות DDR2 1066? אז איפה בדיוק אני מוגבל? או איך אני צריך לעשות את האוברקלוק עצמו? הרי הזכרונות יגבילו אותי לא? ויש גם מחלקים שGod knows what לא הבנתי איך זה עובד 1:1 זה רגיל בdefault של הביוס או משהו וזה שמהירות הזכרון האמיתית נגיד 533 שווה למהירות הFsb של המעבד והלוח ויש עוד מחלקים שמעלים רמת המהירות או משהו.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבלאגן זה מאוד יקל עליי את האוברקלוקינגס העתידיים לבוא ועוד משהו.. זה נכון שאם יש לי לוח של אינטל אני…
-
- 10 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום שלום שלום, כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב. ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך. המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה). בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים (מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) . אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר. המון תודות.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שראיתי את המפלצת הזאת שימי הכיף בהם אנחנו נאבקים שעות בעוד שתי מעלות שירדו, חושבים על עוד מיקום למאוורר שעוד לא היה, קונים עוד משהו קטן רק בשביל שתי מעלות פחות (שזה הדבר שאני הכי הכי אוהב בכל נושא המחשבים), תזכרו את זה טוב טוב, כי עוד כמה שנים, הכל הולך להעלם ואז זה יהיה כמו שהיום אנחנו מספרים לאחים שלנו איך כשהיינו בני 8 שיחקנו בega ואיך היה לפני fifa, או ששיחקנו בfifa 95 (או 94, הוויכוח עדיין נמשך!) הרי כמה זמן זה יחזיק, לפני שuber קירור למחשב יהפוך לנחלה, שכל מחשב שאתה קונה בחנות קבר יגיע מיידי היצרן עם מערכת קירור כל כך טובה שהחומרה תגביל אותך הרבה לפני החום. (מה שכבר קורה היום עם הslk-800, שם אין סיכוי שהמעבד יתחם, כמעט) אני בדיכאון.... :'(
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-