אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מצטער שאני מציף פה בשאלות, אבל אני דיי חדש ואני מנסה לראות למה אני מסוגל.......... הורדתי את התוכנה riva tuner ולא הבנתי איך אני מאיץ את הליבה של הכרטיס מסך ואת הזכרונות. הרצתי חיפוש ולא מצאתי הסבר, מישהו יכול לעזור לי בזה ? וניסיתי גם עם gtu אני נכנס ל- nv clock מאפשר אוברקלוק, מעלה את הליבה והזכרונות, מחיל את השינויים, וכשאני מריץ טרידימארק 03 אין אפילו שינוי קטן ! למה זה קורה ? יש עוד הגדרות שצריך לשנות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני חודשיים עם קירור של זלמן אבל הוא לא נכנס ברוחב. מסתבר שיש לי מקום רק למאוורר של 8 ולא של 12 וצריך שהצלעות יהיו מתחתיו ולא מצדיו, אז קניתי סטוק ובגלל שאני רוצה לעשות אובר קלוק זה לא מספיק לי.. וגם בכלל מה שיותר קר יותר בריא אז אם אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב שאני יכול לשים .. תודה (המפרט שלי מופיע בחתימה אם לא שמתם לב )
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול מה הם השורות המסומנות בתמונה אני יודע שבהתחלה יש את הצינורות עיבוד ואחרי זה את הVERTEX אבל לא הבנתי מה אלה והכרטיס הוא 6200 כמו שאתם זוכרים שיש לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי! אז ככה, הבעיה שלי היא כזאת: ההורים שלי רכשו לא מזמן מחשב במכירה פומבית ב1000 שקל עם המפרט הזה: Built-in VIA C3 2000+ CPU לוח אם:MATSONIC MSCLE266-F כרטיס מסך: Integred כבר בערך שבועיים שהם מתלוננים שכל הזמן מופיעים מסכים כחולים והיום החלטתי לעשות מעשה ובדקתי בביוס מה הטמפרטורות של המעבד. הטמפרטורה היתה 65 מעלות (!!) במנוחה (ז"א כשהייתי בביוס) וכשהמאוור ב5800 סל"ד! מה לעשות? עריכה: הטמפרטורה בSPEED FAN היא 56 מעלות כי פתחתי את המארז והוספתי מאוור ביתי רגיל על דרגה 2 מתוך 3 מול המעבד.
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
מחפש מדריכים כמה שיותר מפורטים למודים ללוח הנ"ל רצוי בעיקר מודים למתח לזיכרון +למתח של הצ'יפסט תודה נדב
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי איזה קירור טוב למעבד של אינטל 3.2 סוקט 478 למה המעבד בחום של 65 ויותר
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte k8nf זכרון: 256X2 DDR 400 מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO יש אופציה בביוס להעלות את התדירות של המעבד כאשר הנמוכה ביותר היא 200 וזה מגיע עד 400.. כשניסיתי לעלות אפילו ל-220 המערכת הפעלה פשוט לא עלתה ברגע שהחזרתי ל-200 הכל עבד שוב כרגיל... המערכת קירור שלי כרגע שומרת את המעבד על חום באזור ה-46 מעלות.. עד כמה שאני יודע אפשר לעלות את זה קצת ולקבל ביצועים יותר טובים מ-1800MHZ יש איזה תוכנה שעוזרת בתהליך?? אני ממש לא מבין איך עושים את זה בצורה בטוחה ומוצלחת.... תודה מראש לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עדיף מפחינת הביצועים? קירור מים אך בימקום הרדיאטור יהיה גוף קירור של 8עד 5 מעלות או עדיף לקחת את גוף הקירור(8עד5 מע) וע"י צינור מיוחד וחיבור לחברו לגוף הקירור המקורי במעבד בימקום המעבברר שעומד עלב :s05: ועד שאלה מה בקשר להתעבות ועיבוי,אך מטפלים ומורידים למינימום את הנזקים תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מחפש בביוס שלי שנה ולא מוצא היכן לעלות את המתח למעבד הביוס שלי זה פיניקס גירסה 6 המעבד שלי נורטהוד 2.4 לוח אוקטק ריינו 478 אני מעוניין לעלות את ה fsb של המעבד אבל כל פעם שאני מעלה ב1 זה קורס...
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
השתמשתי במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ד"א מדריך מעולה!!!!!! עכשיו אני לא יודע לאן לחבר את זה בלוח האם שלי!!! הלוח שלי הוא : A8N-SLI Deluxe קישור לדף היצרן: http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm# ממש תודה למי שיעזור!!!! ואם כבר אני כותב.....הלוח אם שלי ב-44-46 מעלות......הבנתי שזה גבוה..... הוספת מאוורר בתוך המארז תפתור את הבעיה???? תודה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מצטער שאני מנג'ס עם זה, אני פשוט רוצה לסיים עם הבנייה לפני שאני חוזר לבסיס... אלו שתי אופציות...רק שלאף אחת מהחנויות שאני מכיר יש אותן...אני מניח שבד"כ מזמינים את זה מחו"ל...? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1316 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 אם תוכלו לתת לי לינקים שלמקומות שיש בהן את הבלוקים במלאי זמין אני מאוד אשמח תודה רבה שחר
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
-
-
כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אנשים , בבקשה לכל מי שיש לו גישה למחרטה ויכול לעזור לי בבקשה דברו איתי בפרטי/ICQ/מייל
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הלוח שלי Albatron PX865PE Pro V2.0 Soccet 478 Motherboard בעל חיישן טמפ של winbound משהו כזה... עכשיו כמו שהבנתי מחברים ועוד כמה מקומות יש לו סטייה של 8 מעלות יותר בסביבות... עד כמה ניתן להסתמך עליו? והאם שווה ללכת על בטוח ולקנות חיישן חיצוני ללא סטייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם כדי לזהות מה היא כל טמפ' בתוכנה SpeedFan עשיתי מה שאנשים מציעים ובדקתי בתוכנה של לוח האם (MSI). בלוח האם יש שתי טמפ' מעבד וSYS מה זה ה SYS הזה. בכל מקרה יש הפרש בין SPEEDFAN לתוכנה של MSI למי להאמין? בתוכנה אחרת היה רשום אותה טמפ' למעבד אבל ה SYS שהיה רשום שם היה 9 מעלות ולא ארבעים פלוס. אם מישהו יודע מה זה ה SYS הזה ואיזה עוד טמפ' יש למחשב ( מה יכול להיות 9 מעלות ומה 40+ חוץ מהארד דיסק). נ.ב. SPEEDFAN מראה גם את ה 9 מעלות גם את מה שהבנתי שזה של המעבד וגם את 40+. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
אם אני מחליף למעבד שלי את גוף הקירור אז אפשר אחרי זה לקחת את אותו גוף קירור למחשב אחר..מעבד אחר... או שזה לא מומלץ..?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=226 יש לי לוח אם EPOX 8RDA3+ ואני לא ידוע אם ההיטקסינט יץאים מבחינת מוקום ואם הוא לא יתלוש לי את התושבת של המעבד.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, היום כאשר ניסיתי לצרוב ביוס של 9600 חדש לכרטיס שלי (9550) אשר היה מותאם לזכרונות לאחר כמהשניות של חשיבה התוכנה מראה לי 0fl01 מה זו השגיאה הזו ? תודה מראש יבגני
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
יש לי מלא חלקים ישנים ורציתי לדעת איך אפשר לעשות אובר קלוק למעבד p-s 200 מגה הרץ וגם איך אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ati rage 2 לא אכפת לי שהם ישרםו כי יש לי מלא כאלו תודה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מעוניין בקירור רצחני למעבד - אוויר/מים לאוברקלוק עצבני(3500+) אם אפשר, הצעות עד 500 שקל והצעות עד 1000 שקל מה דעתכם על Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System ? שבת שלום =)
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
מישהו שמע או התנסה במשחה הטרמית של CoolMaster? אני שואל כי במקום לעשות משלוח של עוד 40 ש"ח שאין לי כ"כ מה לקנות אני מעדיף לרדת לחנות שליד הבית שלי, הם מוכרים שם את המשחה הזאת. CoolerMaster Termal Paste ב 30 שח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את התוכנה אם צריך בכלל רק תגידי לי מה ואני מסמך ב וי מה שצריך מה שלא צריך אני מוריד רק תעזרו ! תודה..... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-