עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הי חברים. רכשתי את המוצר הנ"ל: https://www.amazon.com/gp/product/B07CRGC899/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?tag=slickdeals&ascsubtag=249498d02bb211eaa379d265bfc591920INT&ie=UTF8&psc=1 מצוין שיש תמיכה ב AM4 אבל לא מוצא בערכה את המתאם הנ"ל. לצערי המוצר לא קיים משום מה באתר יצרן וכל הסרטוני הרכבה שלו שמצאתי מתאימים למעבדי אינטל. רעיון למישהו?

2. Started by CyberBot,

אני מתכנן להביא את הזיכרון HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 ואת NH-D14 על לוח Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard יהיו בעיות מבחינת המקום של הצלעות קירור? ואם כן איזה קירור מים עדיף להביא למעבד במידה וזה לא מתאים לנוקטואה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by andrei21,

יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור [h=1]Noctua NH-C14[/h]האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  4. לצורך קניית מחשב חדש האם הקירורים noctua nh u12s ו- noctua nh c12p se14 מתאימים למעבד kaby lake i7 7700 ? שאלה נוספת חוץ משאלת התאימות, למעבדי sky lake כדוגמת i7 6700 היה את בעיית הבסיסים הדקים של המעבדים שלא כדאי להעמיס קירורים כבדים, האם במעבדים החדשים אין כבר את המגבלה הזאת? שאר הרכיבים מארז coolermaster cm 690 לוח אם gigabyte ga z270x ud5 כרטיס מסך gigabyte gtx 1060 או gtx 970 ספק כח seasonic x 650 לא יודעת אם רק אלה הרכיבים הרלוונטים לשאלה או שצריך לציין עוד. אין לי צורך בoc אלא רק בקירור שיהיה שקט ומעולה. מעדיפה את noctua ספפציפית ובחירה רק של הדגמים של החברה הזאת, או אחד הדגמים שציינתי

5. מישהו יודע האם יש בעיה לשים את שניהם במארז (בתוספת מאורר על הTR, בפוזיציה למעלה, לא הפוך כשהצלעות מתחת לכרטיס). אני חורש באינטרנט בחיפוש אחר מידע אבל לא מוצא... אני פשוט רוצה להזמין את זה ביום יומיים הקרובים מNEWEGG. יש מושיע? ;D תודה מראש! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2426&articID=557 הנה תמונות שלו במצב עליון ותחתון. אני מעדיף עליון... עליון=קרוב לצלעות קרור של המעבד [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אני רוצה לוודא ב100% לפני שאני רוכש האם הקירור הנ"ל יתאים ללוח הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  7. שלום, ברשותי גוף קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 מותקן על מעבד עם socket 775 של אינטל. הייתי רוצה להעביר אותו למחשב אחר בו מותקן מעבד AMD עם socket AM3. באתר של arctic cooling רשום שזה גוף קירור למעבדי אינטל בלבד (775) אבל מצד שני ראיתי כמה אתרים בחו"ל שמוכרים אותו כתואם גם לתושבת AM3. השאלה שלי היא האם דבר כזה יהיה אפשרי ואיך? תודה, סטאס.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  9. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5201 האם זה מתאים למעבד 6300?

10. תביאו לי בבקשה קישור לקירור אוויר הכי טוב מסקייפיסי-בלבד! חייב סקייפיסי אין מצב חנות אחרת... ולא מזיז לי שיש בחנות אחרת יותר טוב אפילו ב20 מעלות פחות, כי פשוט אי אפשר... לא משנה מחיר רק שיהיה הכי טוב לאוברקלוק למעבד E4300 בתושבת 775. ולמצחיקים-לא אל תציעו קירור מים. תודה מראש!!!!!!!!!!1[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:04:47 בעצם סביבות 300 ש"ח +-

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  11. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך,מה שיש פה באתר גרוכ ולא מובן תביאו תוכנה טובה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

לא יודע כמה זה רלוונטי (אחרי זמן רב - לא היא לי אינטרנט) אבל במקום להשתמש בברגים ואומים אני השתמשתי לחיבור הדלת בברגים קודחים או פחפחים (בלשון מקצועית ;D). אלו ברגים שבצה שלהם יש ראש קידוח ותוך כדי הברגתם הם יוצרים חור גם ב פרסטפקס וגם בפח של הדלת הם מחזיקים נהדר וקלים יותר לעבודה מאשר קידוח של חורים לפני כן

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

ראשית כל כל הכבוד כי מחכים כבר לביקורת עליו.ביקורת מוסברת יפה,ועיניינית. החסרון שלו הוא הפוטנציומטר שאינו חיצוני,וכל פעם שרוצים לשנות יש לפתוח את המארז.הם לא יכלו להשקיע בפאנל חיצוני עם פוטנציומטר? דבר נוסף אין את החיזוק של מה שציינתם,וזה באמת נקודה למחשבה,משקל כזה ללא חיזוק? מאוד הייתי רוצה לדעת באיזה לוחות הוא כן דורש פירוק,והאם משקלו ונטייתו לא פותחים סדק בין המעבד ל-SINK. חסר לי השואות בינו לבין ה"נושף בעורפו" הנינג'ה. *****אם זה לא מתאים לפה או שיש כבר תגובות על זה אז להעביר.

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  14. חברה הרצתי סתם בדיקה למערכת שלי עם פיסימארק 2004 רק שעד שיגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי (6800gt) אז בדקתי עם גיפורס 4 חח הינה הציון מעבד 6480 זיכרון: 5853 כרטסי מסך 1244 הרדיסק: 5135 איך הציון בכללי ולא מדבר על הכרטיס מסך המסריח הזה חח??

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by Jack_g,

הסתכלתי באתר וראיתי שכתוב שם שזה מתאים ל 754 939 940 לפי מה שזכור לי ה AM2 זה 940 אבל אני רוצה להיות בטוח כי לא ראיתי שם AM2 . תודה.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. הציעו לקנות את הקירור של ZALMAN אם אתם לא יודעים מה זה .... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_157_160&sort=3a&filter_id=60 אז...מה אתם אומרים כדי אותו....או שלקנות את הVOLCANO 12 או את הטוואר של TT או אתZALMAN כי בנתיים כל אחד אומר לי משהו אחר וזה מתחיל לשגע אותי......אז בבקשה תגידו מה הכי טוב...... ואני אקנה את זה(ויש לי 2500 BARTON)

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  17. SLK 947U שנראה לי עשוי מאלומניום (לא זוכר) או הTT סיילנט טוור.. מאוורר 80MM של דלטא אני יכול לקנות בתל אביב ב10 שקל אז זה לא הבעיה :] (הקירור הינו ל2600 מובייל שאני רוצה לקנות)

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  18. Started by TheShadow,

מה המיהירויות שצריך לשנות? יש לי של לידטק.. ובאיזה תוכנה אני אמור לשנות?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך והוא כבר איטי מידי איך אני עושה לו

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אתם יודעים כל הקלוקים והבאסים וכל השאר... ואם אפשר אז גם הסברים מה זה כל דבר לא יזיקו בכלל...

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  21. הסבירו לי בבקשה כי אני רוצה לקרר את המארז שלי כמה שיותר...

• 47 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  23. זה עם התוכנה pc wizard 2005 וגם בביוס זה מראה לי ככה זה טוב או שצריך עוד קירור??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 441 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.