אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: www.metku.net/index.html?sect=...1&path=mods/nappis-spotti/index_eng חיברתי את לדים בדיוק כמו שמוסבר שם: http://truffula.net/~zymosis/keyboard.html המפסק משמש לסגירת/הפעלת הלדים
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום נכון, הזכרונות שלי 1GB והטסט נעשה על מודלים של 2GB אבל יש אותו צ'יפ ככה שזה לא משנה, נכון ? http://www.pureoverclock.com/article25-3.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רעיון שעלה לי הערב לתאורת מארז ה ultra HTPC הוא רעיון די פשוט אך משגע. בדפנות המארז ימוקמו לדים שיקרינו אור אל פנים המארז, ולמעשה הם יתחלפו לפי שליטה חיצונית או שליטה דרך החיבור המקבילי. הלדים הם בראש ובראשונה 15 לדים UV שיפוזרו על גבי דפנות המארז, ולאחר מכן 5 לדים RGB על כל דופן של המארז (10 סה"כ) מה שיתן את האפשרות לצבע כחול אדום וירוק, ככה שהמחשב יהיה ממש זוהר בכל צבעי הקשת. הרעיון ימומש עוד הערב ומחר, אני אעדכן. דפנות המארז - כאן ימוקמו הלדים לדי ה-RGB : לד ה UV - (מצלמות לא מזהות UV ולכן זה נראה ככחול) לד המשלב כחול וירוק בגוון ים שני כחולים מבנה לדי ה RGB - ארבע רגליים. אשמח לתגובות, אבנר
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני עובר עכשיו למערכת AMD עם מעבד FX-8320 כאשר נכון להיום יש לי את הMUGEN 2 ולכן יש לי מספר שאלות: -האם יש תאימות מלאה לFX-8320 כנ''ל מבחינת TDP ? -נכון לעכשיו אני לא מוצא את החיבורים לAM3+ שבאים עם הקירור. האם יש אפשרות להזמין/לקנות את זה בנפרד ? -המאוורר בMUGEN שלי לא במצב טוב... במידה ואני צריך לקנות מאוורר חדש, האם זה משתלם לי או שעדיף לקנות קירור חדש ומתקדם יותר (תקציב עד 200 ש''ח) ? את הקירור אין לי בעיה לקנות מחו''ל.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר הראשי של Scythe רשום ש MUGEN2 REVB מתאים ל Haswell, אבל את עמוד ה MUGEN2 הרגיל לא עדכנו בכלל (עדיין מופיע של רק 775). האם למישהו יש נסיון עם העניין ? מודע להבדלים בין השניים ? יש לי MUGEN2 ואשמח להשאיר אותו איתי ל 4770K מאשר לקנות קירור חדש (בסופו של דבר זו רק מתכת, זה לא שצריך לעדכן אותה או משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ. מסך gigabyte 7600gt עם silent pipe II (יש תמונות) השאלה שלי אם אפשרי לחבר את ה- TIDE WATER לכ. מסך שלי..?? תודה לעוזרים. אני אשמח לעוד תגובות על הכ. מסך מאנשים שרכשו אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפי האתר של זלמן ה-7000 לא מתאים ללוח הנ"ל 1. האם יש דרך כלשהיא להתקין אותו בכל זאת ? 2. אם לא, איזה קירור אחר ניתן לשים בעל ביצועים דומים הן מבחינת שקט והן מבחינת קירור ?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
היי, אני בונה כעת מחשב קטן ומעוניין לרכוש את המארז Lian Li PC-V351 ולוח אם מסוג mATX. כמה פרטים נוספים: זיכרון - Corsair 4GB CML4GX3M1A1600C9 CL9. מעבד - Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB. המארז מסוגל להכיל קירור למעבד בגובה 115mm, מאוד חשוב לי נושא השקט (המחשב עתיד לשמש כמעין HTPC-NAS), אך כמובן לא במחיר של לצלות את המעבד ;D קראתי מעט ביקורות באינטרנט ואני מעוניין ללכת על הקירור Shythe Big Shuriken 2 Low Profile. מאחר והקירור הנ"ל מאוד נמוך (58mm) וכמובן רחב (125mm), אני "חושש" מעט שהוא יהיה קרוב מדיי לזיכרון ויפריע. אשמח לשמוע את דעתכם ו/או המלצה לקירור Low Profile מומלץ אחר. תודה! לירן.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.nzxt.com/products/duet/ את ההיטסינק הזה: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp ואת הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 רציתי לשאול אם אתם יודעים על בעיות תאימות בין הרכיבים הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי מקום בו אוכל לרכוש את הגוף קירור XP120 של טרמלרייט. אך ברצוני להיות בטוח שהוא יתאים ללוח האם שלי, לכן אשאל האם למישהו מכם יש מושג האם גוף הקירור הזה יתאים ללוח האם שיש לי : ASUS P4P800 SE תודה, רן.
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
האים גוף קרור למעבד מידגם: ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO יתאים ללוח-אם מידגם: GIGABYTE-GA-M61-SME-S2 SOCKET AM2 תודה לכל העונים משה!
-
- 7 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לעשות למחשב שלי אוברקלוק ואני כבר עם מערכת קירור מים בדרך.. אז תוכלו להגיד לי אם החלקים של המחשב שלי לא יהוו בעיה? המפרט: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe 300W Generic power supply 1X 256 Mb DDR 400 By Micron 1X 256 Mb DDR 333 By Micron ATi Radeon 9500 Pro נ.ב אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד,זכרון וכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור לפני כ3 חודשים קניתי את ערכת הקירור של THERMAL TAKE לgforce 4 ti4400n ומאז אני לא ישן בלילות ולכן אני שוקל לעבור לקירור הפסיבי של זלמן הבעיה היא שיש לי את לוח האם של אסוס P4533E עם ערכת השבבים 485E שהמרחק בין הNORTH BRIDGE לחריץ הAGP שלי היא סנטימטר וחצי בערך שזה גבולי במקום לheat pipe ולכן רציתי לדעת עם למישהוא יש ניסיון עם הHEAT PIPE כי אני בדילמה תודה ואשמח לעזור לכל מי שאני יכול. ;) ;) ;)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האים גוף קרור זה מתאים ללוח-האם הנ"ל והאים צריך לפרק את לוח-האם על-מנת להרכיב את גוף הקרור ? תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
במידה ואכניס מעבד PIII 500 עם מהירות אפיק של 100 MHZ ללוח LUCKY STAR BX שלי פירוט: http://www1.sharkyextreme.com/hardware/luckystar_bx/b.shtml הלוח בנוי למעבדי פנטיום 2. האם העסק צריך לעבוד (ללא עידכון BIOS)? עוד שאלה: אפשר להכניס מעבד עם אפיק 133 על לוח התומך באפיק של עד 100 ולצפות שכל העסק יעבוד במהירות 100 (כמו עם זכרונות)?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בנסיבות כאלה ואחרות, נאלצתי לוותר על מאוורר אחד של ה - Noctua D15 בשל גודלו וכרגע הקירור הנ"ל עובר עם מאורר אחד. יש לי Corsair 350D שיש בחזית שלו מאוורר ומאחורה אחד. חשבתי להוסיף עוד שתי מאווררים בחלקו העליון ורציתי לשאול אם יש תאימות. אלו למשל יתאימו? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12541 תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי חברים. רכשתי את המוצר הנ"ל: https://www.amazon.com/gp/product/B07CRGC899/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?tag=slickdeals&ascsubtag=249498d02bb211eaa379d265bfc591920INT&ie=UTF8&psc=1 מצוין שיש תמיכה ב AM4 אבל לא מוצא בערכה את המתאם הנ"ל. לצערי המוצר לא קיים משום מה באתר יצרן וכל הסרטוני הרכבה שלו שמצאתי מתאימים למעבדי אינטל. רעיון למישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן להביא את הזיכרון HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 ואת NH-D14 על לוח Asus - ROG STRIX Z370-E GAMING ATX LGA1151 Motherboard יהיו בעיות מבחינת המקום של הצלעות קירור? ואם כן איזה קירור מים עדיף להביא למעבד במידה וזה לא מתאים לנוקטואה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור [h=1]Noctua NH-C14[/h]האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-