אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאורר ARCTIC COOLING PRO וOC שאני מסוגל לעשות קטן מאוד: בערך חצי גיגהרץ (6600, 2GB 800MHz) תהיתי באיזו דרך אני יכול לחבר עוד מאוורר על הנוכחי, יש לי סטוק מיותר ומארז מיותר אבל זה לא נראה לי מותאם כי הוא לוקח אוויר מהצד במקום במלמעלה, למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
יש לי כרגע שתי מאווררים של 120 אחד קדימה מכניס ואחד אחור מוצאי .. קיצר נישאר לי עוד 2 מאווררים של 80 מהקייס הקודם מה לעשות איתם ?
-
- 9 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי שתי מערבות קירור במים: א) zalman razeratior 1 v2 ב) thermaltake a quarius 3 אם אני עשים את שתיהן למעבד שלי הן יקררו אותו טוב? יש לי intel core i7 920 כלומר אני אוכל לעשות לו oc טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני משחק בביושוק המשחק פשוט נתקע אחרי כמה זמן ויוצא ואני חושב שהכרטיס מסך מתחמם או שיש יותר מדי עומס אבל הוא אמור לרוץ בסדר על High עם המפרט שלי לא? ועוד משהו- למה הציון שלי ב 3DMark 06 נמוןך? 3880. אני אמור לקבל יותר עם מפרט כזה לא? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. עם עשיתי אוברקלוק לQ6600 מ2.4GHz ל3.3 והטמפ' במנוחה בסביבות ה35.. זה יכול להרוס את המעבד? ואני מדבר גם לאורך זמן.. גם בעוד שנתיים נגיד? שאלה שנייה.. קניתי עכשיו משחה תרמית.. הכמות שם אמורה להספיק ליותר מפעם אחת.. ברגע שאני פותח את זה ומשתמש.. את מה שנשאר אני יכול לשמור או שזה מתקלקל? תודה רבה ;]
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב הישן שלי..... המהירות שלו עכשיו 133 למעבד ו-66 ללוח אם פירקתי את כל המחשב ואז ראיתי על הלוח טבלה של המהירויות שאני יכול לשנות: cpu/bus 75/50 90/63 100/66 120/60 133/66 180/60 200/66 150/60 166/66 (יש גם איך לשים את הגאמפרים אבל לא היה לי כוח להעתיק) והשאלה: לאיזה מהירות כדאי לי לשנות כדי שהמחשב יעבוד ולא ישרף? ועוד שאלה: קניתי לדים כחולים....איפה כדאי לשים אותם כדי שיאירו טוב את המארז והחלון?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. האם קרור טוב יותר של המחשב ישפר את ביצועיו - גם בלי OC - או במילים אחרות אם אני לא מתכוון לעשות OC במחשב חדש שאני קונה, האם כדאי להשקיע בקרור. 2. באיזה אתר הייתם ממליצים לי לרכוש חומרה למחשב (לוח, מעבד וזיכרון) - גם לגבי מכיר וגם לגבי אמינות. את האמת יותר לגבי אמינות כי הבדלי המחירים לא משמעותיים. כחו בחשבון שאני צריך את עזרתם בהרכבת המחשב עצמו. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון : אז ככה נתחיל מהנעילת חריצי ה-AGP וה-PCI שמעתי שעושים OC צריך לנעול אותם על משהו כמו 66.66 ועל 33.33 או על הכי קרוב לכל אחד מהם ואצלי בביוס אין שום אפשרות כזאת חיפשתי בביוס חרשתי עליו אין כזה מקום והוא גם לא נעול שלא תגידו לי לעשות MANUAL ואז הוא יופיע כי ניסיתי הוא לא נמצא ואני כבר באובר קלוק של 5 FSB עכשיו אני מפחד שיקרה למעבד משהו או לכל דבר אחר הגעתי מ-2400MHz ל-2533MHz ואני צריך עזרה בקשר לנעילה .... דבר שני : אני צריך מאוורר 120 מ''מ למארז של SUNBEAM ה-TRANSFORMER כי מקבלים אותו בלי מאוורר 120 מ''מ מקדימה אבל יש מקום עכשיו שמעתי שממליצים עם TT ThunderBlade ואני בעקרון לא רוצה שמה מאוורר שקוף עם לדים ככה שאני צריך שתמליצו על משהו אחר טוב איכוותי ושקט וש…
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
והאם צריך לרכוש את המשחה בנפרד או שזה אמור להגיע עם המעבד ? מצורף קובץ עם הטמפ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. האם צריכים לקנות מים מיוחדים או שאפשר עם כל נוזל? 2. מהרדיאטור יש מקום לצינור שמכניס מים ומוציא מים?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.גריז טרמי = משחה טרמית? 2.מה לקנות: ARCTIC ALUMINA או ARCTIC SILVER 3 ?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה מארז חדש לגמרי לא עושה מוד לאחד קיים. 1. האם זה יהיה בסדר למקם את ההארד דיסק(WD80GB 8MB Cahce) מעל לספק? במרחק ס"מ או 2? או שזה יחמם יותר מדי את ההארד דיסק או את הספק? 2. האם זה יהיה בסדר להוציא לספק(300 ואט ג'נרי) את המאוורר הג'נרי ואת המארז של הספק כולו ולהשאיר רק את הלוח שלו ובמרחק 10 ס"מ בערך מה"אגזוז"-מאוורר 92 מ"מ בגג המארז? או שהוא יתחמם יותר מדי? או יפלוט יותר מדי חום? ואם לא אז זה בסדר אם המאוורר של הספק יכוון לאיזור ריק בפינת המארז(ולא אל חוץ המארז) או ישר אל מתחת ל"אגזוז"? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קודם כל אני חשד בעניין הזה לכן יש לי שתי שאלות של מתחילים 1 אם אני מחבר מאווררים למחשב אז הטמפרטורה תרד ומה עם המהירות נתונים תגדל גם בהתאם או שצריך לשנות הגדרות מסויימות? 2 אם כן צריך לשנות איפה משנים? הבנתי שזה צריך להעשות דרך הביוס אבל תחת איזה קטגוריה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן! קודם כל, המערכת שלי: AMD Sempron 2600+ 512MB A-Data 400Mhz [אני מניח שרצים על 333Mhz בגלל הבאס של הלוח] Gigabyte K8NS Gigabyte Radeon 9550 128MB 128Bit קירור פאסיבי Compucase 6A19 Wd 20GB 5400RPM + ExcelStor 40GB 7200RPM קירור לכל העניין: 1. מאוורר 80 סטוק+היטסינק למעבד 2. מאוורר 80 ג'נרי (אבל חזק) מתחת לכרטיס מסך, שנושף עליו אוויר 3. מאוורר סטוק של המארז 120 מאחורה מתחת לספק 4. מאוורר 80 בתחתית המארז בצד שמאל שיכניס אוויר קריר קירור שעומד גלמוד בצד ומחכה שאני אמצא לו מקום [הצעות יתקבלו בברכה]: 1. מאוורר 60 [תלוי ב-4] 2. שני מאווררי 40 3. אולי איזה היטסינק אחד או שניים, קטנים, שאני אוכל להוציא מכרטיס המסך / לוח האם הישנים. 4. אם יהיה צורך אני אחפש …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני יודע שכאשר מבצעים Overclock לחומרה אז אין יותר אחריות אבל: נאמר ואני משתמש בתוכנה של nVidia- nTune יורד האחריות? אני כמעט בטוח שלא אבל עדיין... ושאלה שניה: נאמר ועשיתי Overclock למעבד ולאחר מכן החזרתי, הFSB חזר לנורמלי של החברה, האם יש אחריות? או שאפילו אם לשניה אחת המעבד שלי היה Overclocked אז אין לי אחריות? שאלה שלישית: נאמר ועשיתי Overclock האם ישנה דרך לדעת האם או בכמה חיי המעבד / החומרה שלה נעשה Overclock יתקצר (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בדר"כ הדיונים שלי שוקעים ללא מענה למעמקי הארכיון, מקווה שתענו לי הפעם. אני צריך כמה הבהרות בנושא. 1) כמה התזמונים של הזכרונות משפיעים על ה-OC? שווה להוסיף 100 שקל לזכרונות OCZ בעלי תזמונים 4-4-4-12 מזכרונות 4-5-4-15? 2) איך זכרונות DDR2 עובדים בלוחות של אינטל? אצלי (AMD) הם עובדים במהירות כפולה מהבאס (באס 200, מהירות זכרונות 400). אם אני קונה זכרונות 800 הם יעבדו ב-800 או במהירות כפולה ממהירות הבאס (מהירות באס של E4300 היא 200, אני אני מניח שמהירות הבאס תהיה 200 גם בשביל הזכרונות)? מה שאני שואל בעצם זה אם העלאת הבאס תתחיל את ה-OC לזכרונות מ-400 או מ-800 (התדר שבו הם אמורים לעבוד). תודה טל.
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה זרם (I) צורך לד אולטרא ברייט אדום של 0.5 ס"מ? ובלדים בכלל, מה זה הפלוס ומה זה המינוס ברגליים (רגל ארוכה ורגל קצרה)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. האם ניתן להשתמש במשחה הטרמית שהגיעה עם המעבד (במקרה שלנו BARTON 2500) בשביל להדביק את צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך ? ואם זה אפשרי זה לא גורם נזק , נכון ? 2. אמממ...על איזה צד מדביקים את הצלעות קירור על הזכרונות ? בצד שיש בו את הסינק של הליבה , לא ? ועוד שאלה קטנה : האם כדאי לשייף את הצד החלק של צלעות קירור ? ואם כן , עם מה ? נייר זכוכית ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי קריסטל אורב ואני מעוניין לדעת באיזו צורה יש להצמיד אותו או לקרב אותו לכרטיס מסך כדי שהאורב יקרר אותו בצורה מקסימלית ואילו חלקים בכרטיס מסך הם הכי נחוצים לקירור ? כרטיס המסך הגוסס שלי , GEFORCE 2 MX 400 , החלטתי לעשות לו אוברקלוקינג ורציתי לדעת מה הפוטנציאל של האוברקלוקינג, כלומר עד כמה אפשר להמהיר אותו ואם כבר לאיזה כרטיס בתיאוריה הוא יכול להשתוות ? כמו כן האם אוכל למצות את מלוא פוטנציאל האוברקלוקינג שלו עם הקריסטל אורב?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1) על הכרטיס מסך : מאיפה אני משיג צלעות קירור לזכרונות ומאוורר חדש לליבה ואיך אני מדביק את הצלעות לזיכרונות ואיך אני עושה OC לכרטיס מסך בעזרת התוכנה :POWERstrip 2) למעבד: יש לי זיכרון SD RAM 133 MHZ 128 MB וה FSB של המעבד הוא 133 MHZ ..... א)מה הבאס של המעבד ?????? ב) מה המהירות המקורית של הזיכרון ????
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
1. קניתי משחה תרמית של Stars, מרחתי אותה (לפי המדריך באתר) על הליבה והזכרונות של הכרטיס-מסך, ואז קרה משהו מוזר: הטמפ' של הכרטיס עלתה מ-52 ל-55 במנוחה, ועל אותו אוברקלוק הביצועים השתפרו. איך זה יכול להיות? 2. האם ניתן לבצע קירור גז לכל החלל הפנימי של המארז?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שהבנתי אז כמה שיש יותר אמפר([A] /[AMP] ), כך מהירות המאוורר ועוצמתו גדולה יותר.. - נכון? [זו שאלה ראשונה] ושאלה שנייה -> איפה אני יכול למצוא מאווררים אחד של 6/8/9cm עם מעל 0.24 amper ועוד אחד 4cm עם מעל ל 0.24 amper ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-