עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Stasik,

האם מוכרים Peltier בארץ וכמה עולה אחד רגיל?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TheSoupNatzi,

הוצאתי את הכ.מסך שלי וניסיתי להוציא את המאורר שלי ולא הצלחתי המאורר התחבר עם מן שתי כפתורים כאלה מצד השני של הכרטיס ואחרי שהוצאתי אותם, המאורר עדיין לא התנתק..... מישהו יכול אולי להסביר לי קצת יותר בפירוט?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by MYST,

???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בעברית, שלב אחרי שלב, אני ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל אטלון 1.13 , וניסיתי כמומלץ קודם כל לשנות את הFSB , בגלל שלוח האם שלי הוא Aopen AK73 pro A הזזתי מפסקון אחד כמומלץ, וכשהפעלתי את המחשב (הוא מדבר) הוא הודיע לי שיש לי בעיה ב CPU וסירב בתוקף לעלות, החזרתי את המפסק למקומו ולא עזר לי כלום, המחשב לא עלה, אפילו BOOT לא. אז עכשיו אני מחכה למעבד חדש. אמרו לי שאם המעבד נעול אז לא יקרה כלום, ואם הוא פתוח אז אני יכול לעשות המהרה כל פעם שלב אחד. איפה טעיתי?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  5. או שניתן להסיר את הHSG מהמעבד ואז פשוט לשלוף את המעבד ואחר כך להחזיר??

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  6. לפי מה שאמרו לי אז לא אבל....הייתי חייב לברר בעצמי...

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by MYST,

מחפש מדריך לבניית בלוק מים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by guyyug,

בשעה טובה גמרתי את הבלוק מים (5שעות עבודת קירסום שני קרסומים שבורים 300גרם נחושת שהפכו ל210 )יצא פיצוץ לא היה מבייש את בלוקים שהופיעו במאמרים אין לי מצלמה דיגיטלית לכן אין תמונות מה גם שכבר הלחמתי אותו הבעיה היא אחרי שדאגתי למשטח ישר שעבר ליטוש על מחרטה שמתי לב שהמעבד לא שטוח P667 הליבה בולטת השאלה היא האם להשאיר אותו שטוח כמו ההיטסקין המקורי או ששוה להשקיע וליצור מגרעת שתתן יותר שטח פנים ההבדל שוה את התירחה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הנה לינק לכתב מצויינת בנושא: http://www.mods4me.com/reviews.php?op=showcontent&id=18

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. ביימים החמים כמעט כל הזמן המזגן פועל וחשבתי אם הוא פועל למה לא לנצל עם תעלה קטנה שתאוורר קצת את המארז אין לחות באוויר של המזגן לכן חשבתי שזה אפשרי מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by ybe,

המהרתי את הכרטיס מסך:235/535@175/400.(riva tuner) המהרתי את המעבד:1467@1617.(easy tune + תוספת למתח המעבד7.5% ) 3D MARK 2001 ציון מקורי:6580 ציון חדש8095. על פי תומס: שימו לב תומס משתמש במעבד 1667+ti 500 ומקבל 7783 בלבד. מסקנה : geforce 3 ti 200 קניה מעולה!!. השאלה: איך אני מצליח להתקדם בהמהרה עם המעבד(נתקעתי ב-1617) אני משתמש בתוכנה easy tune. ובנוסף , למרות שאני מבצע save (בתוכנת easy tune)לאחר שאני מאתחל את המחשב מחדש המעבד חוזר למהירות המקורית שלו כיצד אני יכול לקבע את המהירות החדשה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. עד היום הכל היה בסדר ונחמד... פתאום הוא התחיל להתחמם אז רציתי לדעת אם זה בגלל המזגאוויר שניהיה חם יותר זה הגיוני?!? וכמה עולה מאוורר טוב וגדול? תודה מראש :AR15:

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by makron1,

לכל המומחים הנכבדים... אני שוקל לרכוש את הכרטיס הנדון (הגירסה הישנה לא Ti 500) ולהמהיר אותו עד כמה שניתן מהירות הGPU היא כידוע 200mhz... מישהו יודע האם ניתן להמהיר ל+240 כמו בti 500? השאלה העקרונית היא בעצם מה ההבדל הטכנולוגי בין שתי הליבות? הייתכן שבti 500 קיימת בדיוק אותה הליבה כמו בgf3 הישנים רק מומהרת (כמו שב radeon 8500le יש את אותה הליבה של ה8500 הרגיל רק downclock) או שבג'יפורסים קיים גם הבדל במתחים Voltage שאיננו מאפשר להמהיר... מה בנוגע לשידרוג הביוס לכזה של Ti 500... תשובות אנשים תשובות :

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by MachineX,

ברשותי פנטיום 3 1000. ברצוני לדעת מה יכולות האוברקלוקינג שלו(אם ציוד זול)?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  15. כל אחד אומר משהו אחר ואני לא הבנתי בסוף כלום חייב כוהל רפואי? אפשר להשתמש בערק או....?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

טוב הבנתי שנהיה חם וזה משפיע על הטמפ' במארז אבל לא ממש אמרתם מה עושים קירור מים אני לא יכול למצוא פה ...אני גם לא רוצה...! אז מה כן אפשר לעשות לקנות ? ואני לא רוצה סתם איך למה אני רוצה עצות פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by MYST,

איך GLOBALWIN CAK II 38 יותר טוב מהוולקנו 7+

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. יחזיק את כל המאווררים שאני הולך לשים עליו ?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  19. ??? ??? ??? זה אלכוהול 70% וסילזול 2% זה לא יהרוס משהו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אז ככה THERMALTAKE הוציאה כזה מתג מהירויות משלה שבעצם הוא אותו הדבר רק שהוא בא באריזה נפרדת ועם דיסקית של כרטיס הרחבה מוכן ומורכב מראש ע"ג הדיסקית חרוט הלוגו שלהם וכתובת האתר שלהם והמוצר נקרא:Thermaltake Speed H.M.L Rpm Setting Cable ודרך אגב אחלה מוצר הוא מורכב אצלי (יש לי דרגון רעשן) והוא דואג להשקיט אותו בצורה טובה מאוד. ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  21. הטמפרטורה של כרטיס המסך במחשב הגיעה אתמול בשיא ל-65 מעלות, הכרטיס asus v8200 ti 200 בהמהרה 220/500@175/400,נראה לכם שקיימת בעיה?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  22. הכי טוב זה גריז טרמי לבן שמיועד למגברי שמע (הספק) ונימכר למשל בשמסי אלקטרוניקה ברמת גן ב 20 ש"ח ל 30 גרם !!!! ניתן גם להשיג אותו בחנויות אלקטרוניקה בשדרות הר ציון............ ניתן להשיג שם גם גרילים ומאוררים 12 וולט מעןלים ובזול...... גריז זה משמש למעבדות המתקנות מגברי שמע לארועים כמו של חברת QSC ימאה PV וכ"ו...... הוא החומר המוליך חום בן הטרנסיטורים לבן המיקות ( המבודדים שלהם מהקולקטור לבן גוף הקרור של המגבר) לא מתיבש והפך לאבקה ובכלל הכי יעיל. ....... זה טוב לאלפי וואטים וזה בטח טוב למעבדים.....מנסיון...... כל שאר הצעצועים זה שוד...... כולל מאוררים יקרים ללא הצדקה. למשל מאוורר עים רגל לבית כולל טיימר שעולה ליצר אותו הרבה יותר מכל מאורר למעבד נימכר בארץ ב 70 ש"ח. זו פשו…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by sasha,

שלום , אולי היו נושאים על זה אל מישהו מוכן לענות לי פעם אחת ויחידה מה זה נותן אם אני יעלה את המתח? ראיתי את האפרשויות שלי בקשר למתח , ויכלתי להעביר רק מ2.0 ל2.1 ול2.2 אבל אנשים פה כותבים שהם על מתח של 1.7 , אז איך זה הגיוני? במיוחד שיש לי לוח AX63PRO שלא צריך להיות כל כך טוב (לפי מה שאני הבנתי כמה שיותר מתח זה יותר טוב) האם עם יותר מתח אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר גבוה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by KoM,

רציני 100% !!!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. בבקשה תעזרו לי זה דחוף לארטיק סילבר 2 יש כבר 3? איפה ניתן לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים