אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם למישו יש את הכרטיס Sapphire HD4870 1GB הגירסא השחורה שיש לה קירור כמו של ה TOXIC ... רציתי לדעת אם מישו עשה לו OC ואם כן עד כמה הוא הגיע ? אני עכשיו ב OC של 780 1020 האם יש טעם להמשיך עוד ? קיבלתי ב 3DMARK 13278 נקודות + כל המבחנים על רזולוציה של 1920X1200
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ולחסוך כסף על המפרט במידה ואני מעוניין לעשות OC למחשב? איך אני יודע מה עושים? אם מישהו יכול להפנות למדריך או לעזור איכשהו אני אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלוםץ אני חדש בפורום ורציתי לדעת אם המהרה של מעבד וזיכרון מתבצעת רק ע"י הביוס או שצריך לעבוד עם תכנה מסוימת ? אם שיניתי את המכפלה ואת המחלקים שלי זה אמור להספיק ?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
Everywhere I see people with amd 1700, and 2000 are running on 1800-2000 mhz or even more after they oced thier cpu. I got amd 2500 and I run on 1800mhz and its abit lame due people with lower prossecor then mine got better performance. How can I know the max mhz I can get ONLY to the proccesor? And after I know, how do I change it in the bios WITHOUT any heat probleams and stuff. PLEASE ANSWER ME IN HEBREW THANKS
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
הגדרתי בב BIOS ל 322X9 2.9ghz ואת ה PCI-E ל 120MHZ לפי איזה פורום http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1140896&highlight=965g ופתאום זה עבד אבל כנכנסתי לויסטה הכרטיס מסך המובנה התחיל לעשות בעיות הוא מעוות את התמונה מדי פעם לפעמים מרסט אותה (כדי לנקות אותה) who is here with the answers ? ממליצים לעלות את המתח על ה PCI-E ? המתח במעבד הוא 1.325
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי לכולם מאז שהגעתי לפה לא יכולתי שלא להתקבל בנושא ה- OC וכאשר שמעתי שיש חנות שתוכל לבצע לי אותו תוך אחריות על המעבד, ברור שהדבר הלהיב אותי בעיקר היות ושמעתי מאנשים שהדבר אינו פוגע ככל ברכיב המומהר (מעבד, זכרון או כרטיס) אולם דיברתי עם משהו שטען ש- OC "סוחט מהמחשב את המיץ" ולכן מקצר את חייו, כך שאם ברצוני במחשב שיחזיק למעלה מ- 3 שנים (ואולי גם למעלה מ- 5) לעשות OC תהיה יריה עצמית. בנוסף על זאת הוא טען שרוב האוברלוקרים הם אנשים שקונים מחשב סוחטים לו את המיץ לזמן קצר ואז עוברים למחשב הבא, ואנשים כמוני שרוצים מחשב שיעבוד למשך שנים עדיף להמנע מלהכנס לשם. אשמח לשמוע דדעותיכם בנושא עדיפות כמובן לדעות שמכילות יותר משורה אחת. SSIB
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות האלה הנה התמונה http://www.2send.us/picture.php?file=57726bbe90.JPG ראיתי בתפריט ה spd בביוס שאפשר לשנות ל 3-3-3-9 האם אפשרי או שיש מגבלה פה? כרגע ללא oc המתח על 2.3 זו הדרישה של הכרטיסים אם ניתן לשנות האם להוסיף מתח?
-
- 10 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי את קירור הסטוק של הכרטיס הזה ל - EVERCOOL TURBO 2, התחלתי ב - OC בעזרת ATI TRAY TOOLS (שמתי את המאוורר על 100% מהירות). העלתי כל פעם את הליבה ב - 15MHZ והרצתי 3DMARK05 ועשיתי אותו הדבר גם לזיכרון. התדרים שהגעתי אליהם הם: 525/1210, (תדרי הסטוק הם 400/1000). אני די מרוצה מתדר הזיכרון שהגעתי אליו אבל הליבה מאכזבת אותי, כשהעלתי אותה ל - 530 ה - 3DMARK קפא באמצע ותקע את כל המחשב (ניסיתי את זה מספר פעמים), הדבר המוזר הוא שאין סימן לארטיפקטים והכרטיס קריר למדי - לא עובר את ה - 42C אחרי 3DMARK. התוצאה שאני מקבל איתו ב - 3DMARK05 היא 6616 נ"ק, הכרטיס הגיע אלי פתוח כבר ל - 16 צ"ע והמעבד שלי הוא E6300 בסטוק. מה דעתכם על האוברקלוק ? איך אני יכול להגיע רחוק יותר בליבה ?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי במצב רוח עצבני אז כדי להרגיע את עצמי החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי. יש לי 7800GS ל AGP, שאר המפרט בצד. לפני הOC- ליבה 375 זיכרון 600 אחרי OC- ליבה 425 זיכרון 650 עשיתי מספר לופים ב 3DMARK 06 ולא היו בעיות, הטמפרטורה במנוחה 58 ובמאמץ 67. התוצאה לפני ה OC הייתה 2744 ואחריו 3028. השאלות שלי אליכם הם: - האם כדאי להמשיך ב OC? - אחרי שאני אסיים עם ה OC, להשאיר אותו או להחזיר למצב הרגיל? - אם אני רוצה להחזיר למצב הרגיל, האם אני ירוד להוריד את השעונים ישר למהירות המקור, או להוריד לאט לאט? - שמתי את המאוורר על 100% הוא היה על 79% במאמץ, האם אני יכול להשאיר אותו על 100% זה לא יפגע בו/בכרטיס? - אני מבצע את האובר בעזרת לוח הבקרה של NV, למה זה לא נשמר לי אחרי ריסטאר…
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להתחיל לעשות OC למעבד שלי הגעתי לבאס של 250 בלי בעיות מיוחדות וקשקפצתי ל275 כבר נתקלתי בקריסות. הייתי צריך לעלות את המתח ב 0.06 עד ל 1.335 והצלחתי לייצב אותו שם עם טמפ' טובות (33 במנוחה, 58 מאמץ) עשיתי את הקפיצה ל300 וכאן נעצרתי... העלתי את המתח בהדרגה ב0.1 ועדיין אין יציבות. השלב הבא הוא 1.455 שעוד לא ניסיתי. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על התוצאות בינתיים והאם יש עוד משהו חוץ מלהעלות מתח שאני יכול לעשות כדי לקבל יציבות. *זכרונות 1:1* עוד משהו מוזר.. גם ב 1.435 הטמפ' מנוחה שלי ממש נמוכה ועומדת על אזור ה35 (את המאמץ לא הספקתי לראות בגלל הקריסות) זה נראה לכם תקין שטמפ' מנוחה כמעט ולא השתנתה מהסטוק? יכול להיות ש CORE TEMP ו EVEREST מזייפים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום... יש לי מערכת כזאת: מעבד PD 930 3.0 ( קירור סטוק עוד מעט פריזר 7 פרו ) זכרונות 2G DDR2 533 לוח MSI 945P האם תהיה לי בעיה עם הOC במיוחד עם זכרונות 533??? אני מתכנן לקנות 9800GTX כי המחיר שלו משתלם מול ה8800GTS , האם יהיה לי צוואר בקבוק ??? תודההה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה היתחדשתי לי בכרטיס מסך הזה ורציתי לדעת שאם לאחר שעשיתי OC עם ® (6.7)CATALYST אמורה להיות בעיה כל שהיא, אני שואל כי לאחר שהישתמשתי ב- "Run automated clock configuration utility" קיבלתי הודעת שגיאה בזמן שהבדיקה שנעשתה, הגדרתי את OC כך שה- "Graphics Processor" נימצא על 648MHz וה- "Graphics Memorry"נ נימצא על 747MHz מצב החום של הכרטיס במצב "מנוחה" הוא '57-'56 ובמצב עבודה עם משחקים כמו Call Of Duty 2 ,STAR WARS:EMPIRE AT WAR מגיע אפילו ל-'70 האם זה תקין? מה גם בזמן שאני משחק את STAR WARS:EMPIRE AT WAR עם 1.2 (PACH) אני חווה איטיות עד למצב שהמשחק ניתקע אפילו כשהכל מוגדר על הרזולוצייה הכי נמוכה שיש בלי שום תוספת, ברגע שאני משנה את הכל לרזולוצייה הכי נמוכה שיש הכל מתעו…
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע OC למפרט הבא: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L OCZ Special Ops Ed. 1024x2 DDR II 800 Mhz 5-5-5-12 נתוני OC (כפי שבוצעו בחנות TMS ואני חזרתי לערכים אלו כבר פעמיים לאחר שאיבדתי את ה-OC): מכפיל X9 FSB: 300 Mhz PCI-E קבוע ב-100 מה"צ מחלק זכרון 4:5 - זכרון עובד ב-750mhz מתח מעבד : 1.325V - Normal תוצאות: המעבד עובד ב-2700 מה"צ, אבל אני לא מצליח להשיג יציבות אמיתית (פעם ביומיים - האוברקלוק נופל). זה אמור להיות OC קל למעבד הזה - ועדיין לא יציב. ועוד שאלה - למה CPU-Z מראה לי תדר באס נכון (300 מה"צ) אבל מכפיל X6…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה, אני זקוק לעזרה! כרגע אין לי את המחשב עם ה-CF (הלוח מת והוחלף... כרגע מחכה לחדש שצריך להגיע מחרותיים או בשישי) אבל בכל זאת, אני רוצה שתיתנו לי כמה עצות\דעות... רק אחד ה-4850 שלי הצליח להגיע ל-710 לליבה יציב (השני רק ל 690/680 - אני לא זוכר...) וכל זה עם מתח דיי גבוה! (מצטער שאני לא יודע להגיד מספרים, פשוט אני לא זוכר... אבל אני זוכר שזה היה שתי או שלוש רמות מעל הסטוק ב-ATI TRAY TOOLS). לגבי הקירור, אתם יכולים לראות בחתימה ובמפרט שיש לי שני TWIN TURBO עליהם.... קירורים פשוט חלומיים.... בקיצור, אתם חושבים ששני(!!) הכרטיסים שלי עד כדי כך(!!!) גרועים ל-OC?.... מה הסיכויים?... יכול להיות שאני עשיתי משהו לא נכון? אני אשמח אם תביאו את הדרכים שאתם עשיתם OC תודה רב…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי אפשרות בלוח אם להעלות את המהירות של הזיכרונות בלי לשנות את הבאס של המעבד.. הזיכרונות הם של סמסונג 400 מגה הרץ..UCCC התיזמונים אותו דבר..לא שיניתי אותם.. התוצאות בתמונות... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כרגע עם הGAINWARD BLISS GTX260 GOLDEN SAMPLE שלי אני עומד על 720/1480/1188 יציבים, ונתקלתי בהרבה דיבורים על כך שרוב המשחקים העדכניים עכשיו מקבלים בוסט ביצועים גדול יותר מהעלאת הSHADER CLOCK ולא מהעלאת הCORE, האם זה נכון? ברמת העקרון ברגע שאני מעלה את השיידרים ל1512 אני נאלץ להוריד את הליבה לסביבות 688 כדי לקבל יציבות, ולעומת זאת אני די בטוח שעם שיידרים באיזור ה1480 אני יכול לדחוף את הליבה עד 740 ולשמור על יציבות... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן בן שנתיים שלוש שבזמנו עלה לי הרבה בסביבות ה 6000ש"ח המחשב: AMD Athlon 64 Processor 3000+ 1GB DDR 400Mh כ.מסך אתם כבר יודעים RADEON 9800 PRO והוא בעל מאוורר מיוחד שעלה לי עוד 300 שקל אני חושב שהוא לoc אני לא זוכר שם אני יכול לבדוק עם זה ממש חשוב. עכשיו אני לא יודע איך לעשות לו אובר קלוק, מעולם לא עשיתי לשום חלק במחשב שלי אובר קלוק כי לא היה לי צורך עכשיו כן אז ככה: 1.איך אתה עושה את זה? 2.איזה תוכנה אני צריך בשביל זה? 3.כדאי לעשות אובר לכ.מסך כי הוא די ישן ויכול להיסרף? 4.ולאיזה תוצאות הוא צריך להגיע? אני זוכר שבזמנו לפני 3 שנים אמרו שאתה יכול לעשות ל radeon 9800 pro אובר קלוק ל radeon 9800 XT ?!?!? תודה מראש על כול עזרה ועוד שאלה קצרה ומ…
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GTX 260 של ASUS: Engine: 800Mhz Shader: 1650Mhz Memory: 2700Mhz ייתכן שמשחקים מסויימים לא מגיבים טוב עם OC וכתוצאה מכך יורד הFPS?? ועוד שאלה: הכרטיס שלי יתחמם גם אם הוא לא בעבודה רצינית בגלל הOC הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכרטיס מסך שלי (PALIT HD4870 1GB SONIC) יש קירור כפול ו2 ביוסים, מה שמאפשר לי לעשות לכרטיס OC קליל מבלי לגרום לו להתחמם. על פי החברה בביוס הרגיל הכרטיס רץ באותם תדרים כמו שאר כרטיסי 4870 ובמצב הטורבו התדרים יותר גבוהים אבל לא משמעותית. החלטתי להחליף עכשיו את הכרטיס מסך למצב טורבו לראות את הנתונים ובכך ראיתי שלמעשה התדרים נשארו אותו הדבר פחות או יותר, רק מהירות המאווררים עלתה ל50% במקום 30% כרגיל. הסתכלתי פה: וראיתי שאני יכול גם לעלות את התדרים בעצמי, אז השאלה שלי אליכם, האם כדאי לי לאט לאט להעלות את התדרים של 2 הליבה והמהירות עד שאני אצליח להגיע למקסימום שהתוכנה נותנת לי או פשוט לא להתעסק עם זה? אני מעוניין לעשות OC קליל היות והכרטיס הזה הוא טוב לOC והקירור הכפול ש…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-4850 CF שלי... בקיצור אני מצליח נחמד אבל ממש לא מרשים... שאני מגיע לסביבות 680 לליבה מתחילים ארטיפקטים ולא בגלל חום. האם העלאת ה-PCI-E ל-105 יעזור?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לעשות OC ראשון למחשב החדש שלי. ב-BIOS לא מצאתי את כל האפשרויות. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרגע יש לי קירור סטוק למעבד והייתי רוצה לקנות קירור יותר רציני בהמשך שלא דורש את פירוק לוח האם. חשבתי על Thermaltake V1. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק. נ.ב: אם יש לכם מדריך טוב ל-OC באנגלית אז בבקשה תכתבו את הקישור.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עשיתי OC מ 2.1 ל 2.5 דרך הביוס העלתי את ה FSB מ 200 ל 240 ובדקתי בתוכנה OCCT ויצא יציב . התוכנה עבדה שעה על 100 אחוז מאמץ ... הקטע שאני עדיין מפחד כי הספק שלי מעפן 250 - 300 W פשוט אז הורדתי את זה ל 2.3 במקום 2.5 OC של 10 אחוז אבל עדיין אני פוחד ... הזכרונות עובדים על 660 בדרך כלל שהם בלי OC זה 600 הזכרונות 667 מכפלה 7 = 330 כפול 7 = 2310 אם אני לא מרגיש הבדל בביצועים עדיף לבטל את זה ? אני לא מרגיש הבדל בין 2.1 ל 2.3 / 2.5 ב OC . כדאי לבטל את זה ?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-