אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שמישהו יעזור לי אני צריך עזרה יש לי מאוורר של 12V ו-0.11W איך אתם עושים חישובים שבסוף המתח יהיה 7V וע"י כך למצוא את הנגד שצריך תודה.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו מכיר HSF של חברת GREEN POWER למעבדי AMD ?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כל פעם אומרים לי משהו אחר יש לי פנטיום 4 1300 עכשיו, יש לי לוח אם: intel desktop board D850GB ואין לי מושג מה הצ'יפסט שלי ואם הוא בכלל משפיע על כל הסיפור הזה... אז מה גזר הדין?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שאלה ראשונה מה זה לעזאזל אובר קלוק?!?! שאלה שנייה כמה מאוורים איזה מאוורים ואיפה לשים מאוורים בכדאי לקרר את המעבד AMD ATHLON XP 1800 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX מסוג 8KHA+ עם צ'יפסט KT266A ! ואני רוצה לעשות MODING השאלה שלי אם אני מוסיף עוד שלוש מאוררים כמו של המערז מהגדולים 80mm אני יחבר כל אחד מהם לכבל שמתחבר להרד דיסק ולצורב וסיסדירום! אני עושה חורים במארז בצד כי כבר יש לי שם פלסיט שקוף! הכל מוכן למודינג! כלומר כל כבל יחבר גם כונן אחד וגם מאורר ! זה בסדר בשביל הספק? ואפילו אם המאורר יקבל פחוט כח ממשהוא צריך הוא ישרף או שיעבוד איטי יותר?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
: כלומר לעשות שהמאורר חיוציא אוויר או יכניס?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
סתכלו פה דבר ראשון: http://store.compute-aid.com/cgi-bin/category.cgi?category=103&item=PS350W2U-CW&type=store זה ספק קטן ל-rackmounts של שרתים.. עכשיו לפרוייקט שלי אני צריך שהספק והלוח אם יכנסו ביחד באיזור באורך של בסביבות ה-40ס"מ.. הלוח של אפוקס הוא 30.5ס"מ באורכו. ספק של אנרמקס 431 כמו שיש לי במערכת הנוכחית וחשבתי להעביר למערכת ההיא הוא בערך 9+ס"מ (גובה - הוא יעמוד) מהמדידה שלי.. עכשיו נראה לי שכדאי לקחת קצת מקום ספייר למקרה ולא הכל יתאים.. או פשוט למצוא מארז מספיק ארוך, קצת יותר ארוך מ-40 ס"מ אולי.. כדי לקחת מקום ספייר יש את הפיתרון שקישרתי אליו: הספק 2U הזה הוא 7ס"מ (גובה), 350w, 12v 14a, 3.3v 15a, 5v 25a. הספק אנרמקס שיש לי 431w, 12v 20a, 3.3v 38a, 5v 44a.. …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה עולה לד כחול ואיפה אפשר להשיג? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הממ לא חשבתי על מקום אחר שזה יתאים לו... טוב אז אני עובד על פרוייקט שהמחשב לא יכנס לתוך מארז סטנדרטי, אלא למשהו אחר.. בקיצור אני צריך לחצן Power+Reset כולל כל החוטים שמשתלשלים מהם ומתחברים אל הלוח אם... איפה אני יכול למצוא כזה דבר ואיך קוראים לזה לכל הרוחות? תודה על העזרה... ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. מה עושים בכלל לעזאל ב. הכרטיס מסך שלי זה וודו 4 4500 זה יעשה שיפור כלשהו!??!?! ג. מה עושים בכלל לעזאל?? HELP
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ממכם קניתי לפני 5 חודשים מחשב חדש AMD 1700 XP+ עד היום לא היית לי שום בעיה עד שהתחלתי לקבל מסכים כחולים באקס פיי בסוף מה שגרם לזה...טמפ' המעבד....שלי מגיע ל 58 59 ול 60 מעלות הרבה אומרים שזה נורמלי לדעתי ה גבוהה מידי הבעיה שלי בזרימת אויר המארז כי שנאי פותח את המארז הטמפ' צונחת ל 46 מעלות רציתי לשאול אתכם מה אני אמור לעשות...לקנות מאוור?? לקנות מזגן? בבבקשה תעז רו לי :-X
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני ממש צריך הדרכה בכתב ועדיף אם למישהו יש תמונות מאתרים ותמונות פרטיות והכוונה היא ל: פירוק המאורר הישן והרכבה של קריסטל אורב הסרת משחת הקירור הישנה והחלפתה בארקטיק סילבר 3 איך לעשות את הפעולה באיזה סדר ממה להזהר וכו' דבר שני : אני מחפש את הדמו של אנוידיה מאיפה אני אוכל להוריד אותו והדבר שהכי חשוב אני מחפש את התוכנה הבטוחה והטובה ביותר לשינוי מהירות הזכרון והליבה בנפרד בכרטיס מסך תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 רציתי לדעת מה יצא לי מזה שאני אמהיר את כרטיס המסך שלי הרקולס gf3 prophet 3 64ddr בעיקר רציתי לדעת האם ההמהרה תשפר את איכות התמונה במשחקים והאים עליה ב-3dmark פרושה גרפיקת משחקים טובה יותר 2 איך אני יודע מה הטמפ' של כרטיס המסך יש לי תוכנת סנדרה משהו ואנני מצליח למצוא את הטמפ' של כרטיס המסך
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תמונה של החלק הקדמי ושל הצד השגתי מצלמה מחורבנת מחבר אז האיכות לא טובה במיוחד ואני מקווה שאני יודע איך מוסיפים תמונה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לפתוח את המכפלה על ה XP1800 שלי (לוח - MSI KT3 ARU).. אני יודע שאני צריך לחבר את הגשרים של הL1 שלי , אך איך? אם מה? ... תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה עובדות על הלוח הרקוב הזה : 1. הביוס הטוב ביותר להמהרה בו הוא דווקא הישן 10.10 שמאפשר BUS גבוה יותר..... 2. בהמהרה גבוהה מידי הלוח לא רק שלא עולה הוא משמיע קולות של סירנה..... 3. לאחרונה היגיעה לארץ לוח גיגה בייט GA60XT עים ציפסט אינטל ששם את האסוס בכיס הקטן פרט לעודה שיש לא רק 5 PCI דן
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
טוב... עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון בגלל מעבד שנשרף... עכשיו, הייתי רוצה לדעת איפה יש תוכנה שאיתה אני אוכל לעקוב אחרי חום המעבד. (אם אפשר קישור =]) דבר שני... עכשיו מצאתי לידי מאוורר מצויין, לא משומש... והייתי מאד רוצה להשתמש בו, אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו, אפשר לחבר אותו ללוח אם? כי אני ראיתי שם רק מקום אחד למאוורר, והוא כבר תפוס ע"י המאוורר של המעבד. תודה לכל עונה =]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מסיור קטן שעשיתי היום בחנות הום סנטר ברמת גן.. הופתעתי לגלות שכנראה שגם הם חושבים ש"סצינת" המודינג בעיצומה ולכן באיזור התצוגה של כלי העבודה שמו שני שלטים דיי גדולים המבשרים על מבצע - שם יש מלאי של Dremel MultiPro בשני "רמות איבזור" אחד עם 15 חלקים שמחירו 399 ש"ח והשני עם 40 חלקים ומחירו 499 ש"ח.. (שניהם כמובן זה הדגם עם המהירות המשתנה, כל השוני בניהם הוא כמות החלקים) שאלתי היא.. האם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המכשיר ביותר זול מ-399 ש"ח? חייבת להיות אחת כזו!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה אני יכול להמהיר את כרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות טרמיות מאוורריים והיטסינקים הרקולס gf3 prophe 3 64ddr 200mhz/460 ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מממ.... כשאין מה לעשות, מוצאים מה לעשות. והפיתרון הכי טוב לשיעמום הוא... או להיות במחשב או להיכנס במחשב והנה כמה תוצאות של שיעמום: (מודם 9600 הפנימי בין הראשונים בארץ)
-
קראתי שניתן להמהיר את הדרייבר האחרון של nvidia בעזרת תוכנתת softquadro הורדתי ניסיתי ולא הצלחתי מה עושים ??? :lamer:
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שתי דברים: 1.כשהפעלתי את המחשב התוכנה Power Strip אמרה לי שבפעם הקודמת שהמחשב עלה, היא לא הספיקה להפעיל את עצמה ושאלה אותי אם אני רוצה לעשות משהו בנידון, "אמרתי" שכן ונפתח לי ההגדרות של האוברקלוקינג פתחתי מהר את ה smart doctor והטמפ' קפצה מ 43 ל 52 ! בקיצור, הסתכלתי על המאורר(קריסטל אורב) וראיתי שהוא לא היה מחובר לגמרי...כלומר הוא לא כיסה חלק אחד לגמרי(אבל הוא עדיין נתפס ע"י הקליפסים האלה) אז הצמדתי אותו זמנית עם האצבע והטמפ' צנחה בחזרה ל 40 + - (אחרי שביטלתי את האוברקלוקינג) מה אני עושה עכשיו!?! אני כל הזמן אצטרך לפחד שהמאורר לא יהיה מחובר טוב?? חשוב לציין שהקליפסים תקינים והכל, פשוט הם לא היו הדוקים... 2. נכון יש מן מפצל חשמל שמוציא חשמל למאורר...? אז נגיד ואני חותך אות…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-