עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or ei,

בעבודה אצל אבא שלי יש להם מאוררים ענקים (משהו כמו 20 30 ס"מ הם של ספקים וכל מיני כאלה כי זה מפעל שנאים) אז חשבתי אולי אני אקח אחד ואשים באמצע המארז שיכניס אוויר ואז אסדר עוד כמה שיוציאו מלמעלה כדאי לשים משהו כזה ? אם אני אצליח להוציא אחד כזה משם ;D אבל אני חושש שאם אני אשים משהו כזה אני לא אשמע את עצמי גם כשאני צועק

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by jambo,

אני רוצה לעשות התהרה לכרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות ואביזרים. לכרטיס מסך hercules gf3 prophet 3 64 ddr הבנתי שאני יכול להמהיר אותו ב 15% ללא שימוש באוויזרים. השאלה הראישונה האים אני יעלה ב15% במכה אחת או שיעלה בכול פעם ב3% עד אשר אגיע ל15%. השאלה השניה האים צריך לצרוב וכיצד צורבים? או האים מספיק לשמור הגדרות בתוכנת ההמהרה. השאלה השלישית והיה וביצעתי המהרה האים אפשר להיתחרט ולחזור אחורה . בתודה מראש. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by 6kwar,

אצלי זה 62 זה טוב?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by se7en,

בשעה טובה השלמתי את המוד שלי ורציתי לפנק אותו באיזה צג איכותי בחזית. על מה אתם ממליצים(לא חשוב המחיר) ושיהיה יפה.

5. Started by e-r-a-n,

בדיוק חזרתי מבית ספר.. ובוקע ריח שרוף מהמחשב, לפחות ככה ההורים אמרו לי, והם אומרים שמהמחשב... עכשיו עדיין יש אבל קצת והטמפרטורה של הלוח אם היא 23 כרגע ושל המעבד 37 ! מה אני יכול לעשות?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by jambo,

אני רוצה לשאול שוב קראתי באיזה שהוא מקום שניתן להמהיר או לעשות אופטימיזצה לדרייבר של הכרטיס מסך יש לי כרטיס של הרקולס gf3 prophet 3

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by m0tek,

חייברה , אני על פנטיום 4 1500 , אני צריך עזרה קטנה בלכנפג את MBM כינפגתי את הסנסורים של המעבד ושל המארז (טמפ') האם הטמפ בתמונה הם נורמליות? כמו כן , איך מכוונים את ה RPM SENSORS? עזרה.. =) (תראו תתמונה) הטמפ של המעבד נעה בין 38-44 והמארז 30-32 נורמלי? גבוה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by TheSoupNatzi,

1.איזה תוכנות בודקות את הטמפ' של הכ.מסך? (כן, אני יודע שצריך ליהיות חיישן...) 2.יש לי את GF 2 Ti 64 DDR chaintech , ניסיתי לעשות אפדייט לדרייברים (הורדתי את החדשים מהאתר של אנוידיאה) ואחרי הריסטרט שעשיתי, המחשב לא רצה לעלות! הוא נתקע בשלב שהוא אומר "ברוך הבא" או משהו כזה אם אני לא טועה... זה הפסיק רק אחרי שנכנסתי לסייף מוד והסרתי את הדרייברים 3.התקנתי את 3d mark 2001 וכשאני אומר לה להתחיל את הבדיקה, המחשב עושה ריסטרט! למה?? אני אשמח לפתרונות... ד.א. חשוב לציין שמדובר על פנטיום 2 400

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by gnk,

שלום.. הזמנתי מעבד ATHLON XP 1800 האם זה בא עם משחה? או שאני צריך לקנות.. ואם בכלל צריך את זה? ואם צריך אז איזה כדאי.. הבנתי שה-Arctic Silver II זה מה שהולך..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by LioR CoHeN,

החלטתי לדחוף את המעבד שלי קצת מעבר לגבול ואני רוצה לעשות לו קצת O/C...! אני מחפש מישהו שיעזור לי (ICQ?) ואולי אפילו יסביר לי טיפה... אני קצת מתבלבל עם עניין המכפלות (זה מחוסר ידע בנושא)! בקיצור... HELP ME! לא יודע מה לעשות וממש בא לי לפתוח את המחשב ולשנות דברים... ???

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. Started by MachineX,

יש לי פנטיום 3 1000 . מה הטמפ' הנורמלית למעבד הזה(בעבודה רגילה ובניצול מקסימלי)?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  12. ה-"asus ti 4600" הגיע אליי חדש באריזה עם "היטסינק" שהתנתק בזמן ההובלה מהכרטיס. האם יש לשים חומר טרמי חדש בין הצ'יפ להיטסינק ? או שאני יכול פשוט לחבר חזרה את ההיטסינק לכרטיס על החומר הטרמי הישן? אודה לכם מאד על עזרתכם.

13. אז ככה. אחרי שהחלטתי אחרי שיקולים מרובים לא לקנות מחשב חדש מבוסס AMD, נשארתי עם המחשב הישן שלי (PENTIUM 3 450 MHZ SLOT 1, לוח אם מגעיל של LUCKY STAR או משהו כזה, 256 MB זיכרון SDRAM ו MSI GF4 חדש שקניתי כי שרפתי את הקודם) והוולקנו 7+ שתכננתי לשים על המחשב החדש שלא קניתי בסוף. לא רציתי לבזבז את הוולקנו אז אמרתי ננסה להתקין אותו על PIII שלי. היה לי ברור שזה לא מתאים לסלוט 1 אבל אמרתי ננסה אולי נמצא איזה שפצור. אחרי נסיונות ארוכים הגעתי למסכנה שאת ה HS אין מצב שאני מצליח לחבר, אז נשארתי עם הקודם (רק החלפתי את הפד במשחה טרמית), ושמתי את המאוורר של הוולקנו עליו (גם בשפצור עצבני ביותר, לקח לי המון זמן לחבר את זה כמו שצריך כי גם הייתה בעיית מקום בגלל שהמאוור גבוה מדי ונוגע בספק …

14. Started by LsDX,

שלום פירקתי פנטיום 2 ישן שחבר שלי הביא לי והוצאתי לו את הגוף קירור אני יכול לשים על איזה שהוא רכיב במחשב שלי? מי שמכיר (אני ישים תמונה אחר כך ) הגוף קירור הזה לא קצת גדול בשביל לשים אותו על כרטיס מסך?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by The Grey Matter,

אני מחפש מארז חדש שיהיה נוח לModding שיראה יפה , יהיה גדול והכי חשוב מאוורר טוב המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רומה להחליף את ספק 300 הוואט הפשוט שלי למשהו יותר מאסיבי כי כפי שאתם יכולים לראות בחתימה יש לי הרבה התקנים השאלה היא מה יותר שווה מבחינת מחיר\ביצועים? והאם תוספת של 30 וואט היא משמעותית? אם החלפת ספק תוכל להוריד את הטמפ של המארז?

• 76 תגובות
    • 6k צפיות
  17. Started by ONKYO,

יש לי ספק של 300 W ורשום עליו בתור שם של חברה " tzag elita computer systems" נראה לי שזה ספק פשוט וזול אבל הוא פועל טוב והכל... זה ספק ג'נריק? אני לא יודע מזה ג'נריק אבל זה אומר שזה סטנדרטי או משהו? מצטער פשוט אני לא יודע....

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. איפה אפשר לקנות בארץ Compunurse (חיישן טרמי מחובר ל LCD)

20. Started by Kfir,

מה הההמהרה המקסימלית שאתם ממליצים לתת לו עם הקירור המקורי שלו !? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הספק שלי הוא 250 W זה ימנה ממני להוסיף מאווררים? או שזה לא יפריע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by zdeamir,

הכל מאד מפורט וברור לשם שינוי אבל... עם איזה ספק כח אתה מפעיל כל כך הרבה מאווררים? במארז פול-טאוור בדרך כלל יש ספק כח של 500 וט מה שמזכיר לי את הבדיחה על השטר החדש של 10000 שקל שיצא בקרוב- אבל לא לכל אחד יהיה. כדי להפעיל כל כך הרבה צרכני תשמל בתוך המארז חייבים ספק של 500 וט ספק חלש יותר יגרום למחשב לקרוס בשלב זה או אחר. לדעתי חשוב מאד לציין זאת. למרות הכל המאמר הוא טוב ומאיר עיניים.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by m0tek,

חייברה , אני עכשיו יצאתי במבצע של קירור המארז שלי.. אני על פנטיום 4 , יש כבר וולקאנו 7 מחובר.. יש 2 מאווררים קטנים בתוך המארז , אחד בקדימה אחד למעלה מאחור ליד המעבד.. כמה מאווררים עלי עוד להציב בכדיי שהטמפ תהיה אופטימלית? איך להציב? עזרה... =)

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by Component,

<הרעיון הכי טיפשי שהיה לי בחיים. צונזר!>

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מישהו יודע מה אני צריך לקנות ומאיפה אפשר להשיג את זה? אני מבין שזו מנורה שעובדת על 12V אבל אני רוצה שהיא תיהיה אולטרה סגולה על מנת שתאיר את המאווררים שגם אותם אני רוצה לצבוע באדום זוהר?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים