אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מידע על חנויות שמוכרות מאווררים לקירור מארז במחיר מוזל של כ 20-30 למאורר 120 ממ או 80 ממ באזור המרכז תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם המאוורר הרגיל של ינטל!! עוד שבוע וחצי אני מקבלVULCANO 7?PLUS ואז אני יעיץ ל 2400
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר מאוורר טוב או משחה טרמית??? אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח! תמליצו לי בבקשה על משהו טוב!
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך והוא כבר איטי מידי איך אני עושה לו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי GA-7VTXE+ AMD ATHALON XP 1800+ Ge-Force 4 mx 440 Tornado האם כדאי להתחיל עם כל הקטע של האובר קלוק ואם כמה כסף אני אצטרך? האם כדאי להחליף את המאוורר שקיבלתי עם המעבד(סתם משהו פשוט) אם אני לא מתכוון להמהר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את ההיט סינק שבא עם המחשב שלי. אבל לא נראה לי שהוא תוכנן להורדה.... המעבד הוא athlon xp 1800, וההיט סינק הוא גוש אלומיניום פשוט. הקליפסים שתופסים את המעבד מסרבים לצאת ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כוח. האם יש טריק להוצאת ההיט סינק? או שפשוט להיות ברוטלי ולהשתדל לא לשבור את המעבד לשניים? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז טוב למודינג ושיהיה בערך בתקציב של 300 ש"ח הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה, אבל למה תמיד חסרים דברים פה בארץ שמובנים מאליו בכל מקום. אני כבר מספר ימים מחפש ראש חיתוך(דיסקיט ליתר דיוק) לדרמל מספר 426, לכל מקום שהלכתי לא היה אותו. ברשת של ACE לא ידעו בכלל מה זה דרמל, וכשהסברתי לאידיוט שם, שלא מבין מהחיים שלו מה זה הוא הראה לי איזה סט של דיסקיות תוצרת סין שהצלחתי לפורר את אחת מהן ביד(מעניין מה היה קורה להן כשהיו מנסים לקדוח איתן במתחת). אחרי זה ניסיתי את רשת הום-סנטר, שעד היום לא היו לי אכזבות ממנה, ולתדהמתי גילית: הם החליפו ספק עבור המוצרים של דרמל, וכרגע הם עובדים, ככל הנראה, עם איזה יבואן עפור שלא מוסר את הדגמים המדוייקים של מה שהוא מוכר להם. בקיצור, אני ניגש לארונית של הראשים לדרמל ומתחיל לחפש את 426, מחפש מחפש לא מוצא. הבחורצ'יק התורן, שמח…
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדוע ממליצים להוריד את המכפלה במעבדים ולהעלות רק את ה FSB? מתי שמעלים את ה FSB אז יכולים להיות התנגשויות כי זה מעלה גם את ה PCI וגם את ה AGP לעומת זאת שמעלים את המכפלה (אם מצליחים לפתוח) אז רק מהירות המעבד עולה. אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן עשיתי אובר למחשב שלי והוא התחיל לעשות לי בעיות אז החזרתי אותו למצב הנורמלי שלו. ומאז שאני מעלה משחקים לפעמים הוא נכבה לי לבד? מישהו יודע מה הבעיה? :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנו תמארז חדש..יותר גדול ממש שיש לי עכשיו (רוחב-21 גובה-45 עומק-43 ) הבעיה היא שאין לי עוד הרבה מקום איפה שהמחשב נמצא אז ככה שאני לא יכול לקנות פול טוואר... רציתי לדעת אם אתם מכירים מארז טוב מרווח (אני מתעסק הרבה עם הביפנים)ולא יקר במיוחד(250 ש"ח +-) תודה מראש
-
- 126 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
-
יש לי p3 1000 מעבד Asus לא זוכר את הדגם וGeforce2 mx 200 כדאי לי לעשות אוברקלוקינג? ??? אהה שכחתי יש לי גם זיכרון 256m :
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אחח, אני מכור לקליפסים של ה-SK6 ! פשוט כל מאורר שרוצים אפשר לשים עם הדבר הזה במודינג פשוט יחסית ! בואו תראו מבחר דברים שנחו עליו לאחרונה, פירוט ביצועים מאוחר יותר... הנה 80 מילימטר אחד, שעשה לא מעט בעיות... הנה עוד משהו משוגע : והנה ספייר אפילו הצליח עם חיזוקים עיקשים להכנס גם הוא : בקרוב עוד התפעות עם היטסינקים אחרים 8)
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מודינג טהור ? במאמצים שלי לחפש מאורר שיקרר טוב תסלרון שלי, תראו מה עלה עליו, הוא דיי דרעק, לא עזר חוץ מהרעש הנפלא
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טוב הצלחתי להמהיר את הסלרון ה1000 שלי ל1330 עכשיו יש לי שאלות: 1) האם הטמפ' טובה 2) האם המתחים של ה12 5 וכו.. טובים (תמונה מצורפת)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-