אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרגע קיבלתי את הקירור החדש שלי למעבד, Scythe Ninja ויש לי שאלה קטנה. מניסיון קודם, הפלטות האחריות של הקירורים מהוות סיכון מסיום ללוח במידה ורוצים להוריד את הפלטה. כבר קרה לי לא כמה פעמים שלוח אם נדפק בעקבות הסרת הפלטה אחורית, גם כן, לאחר ההסרה הפלטה אינה שמישה יותר. רציתי לדעת אם ניתן להתקין את הפלטה האחורית ללא הורדת המדבקה? האם זה בטוח? זה יהווה בעיות כלשהן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש מ סקיי פי סי עם הלוח הזה... וראיתי בתמונות שיש לו היטסינק ממש מסורבל ונראה בלי מאוורר בכלל על גשר צפון... אני רוצה לעשות אובר ל 3000 מקסימום עם המעבד שלי 6400 CORE 2 השאלה האם בגלל שלצ'יפ סט אין קירור מאוור זה יכול להגביל? שווה להשקיע 100 שקל בישביל קירור צ'יפ סט.. אהה גם מקווה שהם יסכימו להרכיב הם נראים לי קצת פחדנים בכל מה שקשור למוצרי אוברקלוק לא יודע אם יסכימו לפרק ולהרכיב קירור צ'יפסט למחשב חדש..
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
P4 1.7 גיגה הרץ סוקט 478 ספק הכוח במארז מקביל ללוח אם 1. איזה טמפ' זה מה שהמעבד מחזיק בקלות - כך שיעבוד בצורה יציבה ויהיה לו אורך חיים מקסימלי ? (באנאלוגיה לבני אדם - כמו שבנאדם מרגיש בבוקר בהיר אחריי שינה של 9 שעות) 2. לכמה RPM ניתן להוריד את המאוורר (אינטל רגיל שהגיע עם המעבד הזה - 70ממ) כך שהטמפ' ב 1 תישמר ? 1500 מספיק ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בתודה מראש, רועי.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שוב, מובילים ה-NOCTUA, ה-NAXUS וה-S-FLEX בקטגורית ה- 120MM לצערנו אי אפשר להשיג אותם בארץ
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
היי חברים, ראשית שוב תודה על ההקשבה והרצון לעזרה. כל מי שעוזר מקומו שמור למעלה ומטה לדעתי האישית לפחות. אז ככה, יש לי שני לוחות בששניהם המאורר של הגשר הצפוני התחיל להתשעל וניתקתיהו, שאלתי האם יש מאורר מסויים שהוא נוסה רבות ומומלץ על ידי חברינו לפורום? כמו שלמשל במעבדים ה ARCTIC 64 PRO מהווה קונצנזוס אוטומטי? אשמח להמלצה גם על מארר 12 סמ למארז שהוא מומלץ...יש לי תחושה על THRERMAL כתום אחד עם סלוט שליטה במהירות...מה אומרים? (כרגע יש לי רק מאחורה במחשב). אשמח לתשובה זריזה. * תמונה של המאורר שלי על ה DFI LANPARTY ULTRA-D שלי מצורפת. (הוא חולה) * השניה של הלוח ABIT IS7-E של המחשב השני בבית (גם הוא חולה) [br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 17:31:14 אגב תראו מה מצאתי, מה אתם חושב…
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
המפרט בצד, עשיתי אוברקלוק לבאס 380 העלתי מתח +3 רק לזיכרונות והמחשב רץ בסבבה, הבעיה מתחילה כאשר המחשב רץ ואז אני עושה כיבוי ומדליק את המחשב מחדש, המחשב לא מצליח לעשות פוסט, למרות שב380-370 הוא היה יציב מאוד, וגם עבר בדיקת זיכרונות. בכלל כל האוברקלוק הזה מוזר, מהביוס קשה לי להגיע ל400 ומהאיזיי טיון בווינדוס אפשר להגיע ל460.. הבעיה היא רק כאשר עושים ריסט ואז שוב פעם הוא לא מצליח לעבור את הפוסט מה גם כשאני מחבר עוד מאוורר אז אפילו ב370 הוא לא מצליח לעשות פוסט... חסר עצות..
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
לא מצליח להוריד אותו מתחת ל 60- 59מעלות גם עם AC pro 7 ...
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
E6300 עם קירור אויר של CoolerMaster Abit IB9 4*512 533Mhz הזכרונות בסיסיים מאוד , אני לא יודע עליהם כלום חוץ מזה שהם זולים , אפילו שם של חברה אין עליהם איך אני מחלק את מהירות הזכרונות כי לפי מה שראיתי יש או 1:1 או יחס שמגביר את מהירות הזכרון ,ולא ההיפך? ועד כמה אפשר להגיע +- עם הציוד הנ"ל , אני הגעתי ל1.86@2.5 אבל אני מפחד שאני יעשה נזק לזיכרונות כי לא הבנתי איך אני מפחית את מהירותם אני חדש בOC , ואני אשמח לעזרה במיוחד ממי שיש לו ציוד דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מאוורר 120ממ נשלט טמפרטורה 220V? אני צריך את זה למשהו ספציפי (לא מחשב) ודי חשוב שהוא יהיה HEAVY DUTY. מה שחשוב לי מאוד זה שהוא יהיה שקט בסל"ד נמוך אבל שבסל"ד גבוה הוא יהיה אפקטיבי (כמה שיותר אוויר). אם אי אפשר למצוא כזה 220V יש 12V שעומד בדרישות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, אוקיי - המפרט מופיע בצד... לנוחיות נדפיס אותו פה כדי שיופיע מול העיניים: Cpu: Intel E4300 C2D CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty אוקיי- המטרה שלשמה המפרט נקנה היא כדי להריץ מעבד ב3GHZ ... אני צריך הדרכה מכם בכמה נושאים: *מבחינת טמפרטורות... אני רוצה לעשות OC ולעזוב אותו ככה תמיד - לא לשבור שיאים-לכן העניין של הטמפרטורה קריטי לי ... לאיזה טמפ' מקסימלית (בעומס כמובן) אני צריך לכון מתוך שיקול שהוא יפעל עליה כל הזמן מבלי לקצר את חיי הרכיבים ... *מבחינת מתחים- אין לי מושג איזה מתחים לתת למה- על סמך ניחושים אני מאמי…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
דבר ראשון אני בכלל לא מבין מה הטעם באוברקלוקינג... סתם לקרוע את החומרה ולאבד את האחריות על החלקים... זה מומלץ בכלל? אנשים לא איבדו הרבה כסף בגלל זה? זה לא מקצר את האורך חיים של הרכיבים? אפשר לעשות את זה דרך תוכנות בלבד מבלי לגשת לחלקים עצמם?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי לכולם חברי בעל אולפן הקלטות מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד- E6400 לוח אם-ASUS P5B DELUX זכרונות-KINGSTON 2GB 667MHZ <ד 2 סלוטים של 1GB> הוא מתכנן אוברקלוק של עוד תוספת 15-20% . מספר שאלות לי בעניין: 1-בכמה תוספת אחוזים הוא יכול להוסיף על ידי אוברקלוק עם הרכיבים שציינתי לעיל? 2-האם 15-20% נחשב לאוברקלוק עם מאמץ? 3-בהנחה שהוא ירצה להוסיף עוד אחוזים האם ה-667MHZ יספיקו? 4- האם לא צריך 800MHZ? 5- על איזה מערכת קירור אויר אתם ממליצים? בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מה הם בדיוק מספקים ומתי צריך להעלות אותם ? איזה בעיות אמורות להיות כאשר יש חוסר יציבות כשהם לא מכוונים בהתאם ? בלוח אם ASUS P5W DH DELUXE
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
לקחתי את הפאן קונ טרולר זה : Black Cooler Master Aerogate II ALD-V02-UK Fan Controller ו9 מאוורים כאלה COOLER MASTER R4-L2S-122B-GP 120mm 4 BLUE LED LED Case Fan - Retail . יצא לי 110 דולר , כדאי להשקיע בזה ? או שיש משהו אחר שאני יוכל לעשות במקום ... יותר זול , וגם המאווררים האלו מרעישים ? כי אני רוצה שקט ...
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום כולם... כל הזמן כולם מדברים על אוברקלוק ואוברקלוק, ולמרות שאני יודע מה זה ועשיתי פעם או פעמיים יש מיליארד דברים שאני לא כל כך מבין... 1. מהי בדיוק מהירות ה-BUS של הלוח, ואיך היא קשורה למהירות של המעבד והזיכרון? 2. למה עדיף E4300 לאוברקלוקינג ולא E6300?? 3. מה זה אומר לשנות את יחס המעבד/זיכרונות (הרבה פעמים אומרים לשנות את זה ל-1:1)? תודה על התשובות!
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
תראו בקישור הזה...מנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6515 אני רוצה לקנות 2 כאלו...אחד למאוורר של המעבד (סוקט 478 עם חיבור 3 פין-ניראה לי מתאים בדיוק למוצר) ואחד למאוורר יעבוד טוב? ניראה לכם מוצר שווה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Foxconn 8657MF ואין לי אפשרות בביוס לעשות OC. קיבלתי עם הלוח אם דיסק שיש שם תוכנה שאפשר לעשות איתה OC,אבל שעוברים איתה את ה215 MHZ המחשב נכבה אוטומטית. מה עושים? והוספתי תמונה של הטמפ' שלא תראו שהטמפ' גבוהות וזה עוד ב210 MHZ בסטוק! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס Asus EN6200 הפעלתי עליו כמה משחקים ומה שקורה זה שאחרי 5 דקות המחשב מבצע restart (זה קורה בכמה משחקים שונים) ניסיתי להתקין את התוכנה למעקב על הטמפ' של הכרטיס rivatuner ומדי פעם במהלך המשחק עברתי להסתכל על הטמפ', התוכנה הראתה במאמץ מקסימלי טמפ' של 75 מעלות. יש לציין שהכרטיסים מדגם EN של asus מגיעים ללא מאוורר אלא עם גוף קירור מתכתי בלבד. מה עושים במצב כזה? האם צריך להוסיף מאורר על הכרטיס? או שאני אלך לחנות שממנה קניתי את הכרטיס ואקח כרטיס אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא כזה כשקיבלתי את המחשב (מפרט בצד) הטמפרטורות היו בסביבות 45 במנוחה ואחרי OC 55-60 במנוחה לאחרונה שמתי לב שהוא מתחמם יותר מדי במנוחה 70-80 מעלות אז ניקיתי אותו וביטלתי OC והוא עדין לא ירד מ-65 מעלות שזה ממש גבוה אז חשבתי קצת ועלה לי רעיון ,פירקתי את השרוול למעבד מהדופן של המארז וחיברתי מאורר שמכניס אויר בינו לבין הדופן ככה שאויר קר מבחוץ נזרק ישר על המאורר של המעבד התוצאה היתה די מדהימה הטמפרטורה ירדה ל 30 מעלות במנוחה עכשיו המאורר הזה היה די חזק 3500RPM ו 40 דציבל שעשה רעש נורא ככה שבתור פיתרון קבוע אני צריך מאורר אחר השאלה היא איזה מאוורר לקנות, האם יש הבדל בין המאוררים שמוכרים בחניות או שכל מאורר ב 20 שקל יעשה את העבודה? אמרו לי שמאורר 30 דציבל לא ירעיש,…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה לעשות OC בלוח הזה עם C2D6300? תוצאות ???
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-