אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש הרבה היטסינקים לAMD וS370 שתומכים גם בS7 אז רציתי לבקש מכם שתתנו לי הצעה להיטסינק כגון זה שעולה סכום כסף הגיוני (זה בכ"ז רק S7) תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא intel etonvilled915gev ומאבד של gigabayt 3.0
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
*איזה ביוס הכי טוב לOC? *מה זה בדיוק Xpress recovery2? *איזה הגדרות צריך לשנות בביוס לפני הOC? *וכמה הטמפ" של הלוח אם והמעבד צריכה להיות? *ואיך מפעילים את הPrime 95?
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
אוקי.... אז קניתי AMD X2 4200+ 939 ו-Arctic Silver 5 שני דברים , על המעבד יש מדבקה קטנה עם בר-קוד... להוריד אותה? ו.. את ה-AS5 - פשוט לשים במרכז גוש קטן ואז להצמיד ל-HEATSINK? שמעתי על כאלה שממש מורחים את זה. תודה...
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי Heatsink שמאוד דומה ל Volcano 5, והוא בא עם מאוורר של 40mm שעושה רעש כמו משוגע. איפה אני יכול להשיג מתאם ל 80mm שגם יהיה שקט וגם תיהיה זרימת אוויר גדולה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה כבר שנה וארבע חודשים... לעולם לא עשיתי אוברקלוק למעבד ונראה לי שזה זמן מתאים להתחיל, (====ראה מפרט====) אני לא רוצה להשקיע גרוש בקירור, וגם שימו לב שהזכרונות האלו הם VALUE... יש פוטנציאל למשהו סביר ? אני רוצה לנסות רק בשביל הנסיון כי למחשב הבא שלי (עוד שנה וחצי אני משער) אני מתכנן משהו רציני יותר, אבל עדיין, אני לא רוצה לעשות סתם אם אין בכלל פוטנציאל.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
במנוחה...במאמץ עד 64 מעלות לשתי הליבות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
חברה מה דעתכם על קירור פסיבי הזה : Zalman ZM80C-HP VGA Heatpipe Cooler וגם זה : Thermaltake Fanless 103 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קרור אקטיבי או פסיבי לראדון 9800 שלי אני מחפש גם שקט וגם קרור יעיל מישהו מכיר איזה קרור שהוא יכול להמליץ עלו שמספק את שתיהם
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לעשות OC ללוח A8N-SLI של ASUS עם מעבד 3200 ליבת NEWCASTLE (אני יודע שילוב גרוע לOC) ופשוט לר מצליח לקבל מערכת יציבה , אני יודע שהזיכרונות לא עוצרים אותי כי הורדתי את הסנכרון , וגם את X4 -HT אז מי שיכול לעזור אני אשמח במיוחד עם למישהו יש ניסיון עם מערכת דומה. תודה לכל המגיבים ......
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, אני רוצה לעשות קנייה של כמה דברים, כמו מאוררים וכו'... אני חושב קודם על מאורר להארד דיסק, ב35 ש"ח כדאי? השאלה אם הוא מרעיש או לא.. עכשיו, אני רוצה מאוררים נורמליים, אחד מוציא אויר ואחד מכניס(לא בעיה לעשות) בגודל 80, יש רק שתי מקומות במארז.. יש לי מאורר אחד של TT, הידוע כSmart Fan - מרעיש ביותר, אני לא מסוגל לעבוד איתו.. אז אני מחפש שתי מאוררים לא מרעישים, בסכום סמלי של עד 100 ש"ח, רצוי או מנועה או מKSP. המארז שלי חנוק, אני חייב קצת לשים אויר שם.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1.זה מסוכן? 2.אך עושים את זה?,דרך תוכנה או דרך הBIOS? 3.אם זה דרך הBIOS איפה זה אצלכם? 4.כמה שהתזמונים נמוכים ככה הOC יותר טוב זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב היום ניקיתי את המחשב פירקתי את הספק ניקיתי מבנים וגם את המאוור של המעבד (שמשניהם יצאו גושים די גדולים של אבק) טוב עכשיו הרכבתי הכול מחדש כמו שזה היה מקודם טוב הכול בסדר ... אני מפעיל את ההמחשב ואני שומע מין רעש כזה של מאוורר כיאלו הוא נשחק במשהו ואני לא יודע בדיוק מאיזה זה מגיע ? מהספק או מהמעבד בדקתי את שניהם ושניהם עובדים וגם הרעש עבר טוב בסדר...... עכשיו פתאום המחשב שלי נתקע ואז היה מסך שחור עם צפצוף מעצבן כזה(ד"א יש לי WIN XP) ואז ישר כיביתי את המחשב וכמובן חזר הרעש והפסיק עכשיו אני צריך עזרה זה אולי למאוורר של המעבד?? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך ?(איך שהכנסתי אותו זה איך שהיה מקודם ) אולי חיזקתי את הברגים פחות/יותר מידי מישהו יודע אולי מה הבעיה?????????? כי אנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו לכרטיס מסך שלי 8600GT לא הייתה לי שום בעיה לעשות OC והעליתי לו בלי שום קירור נוסף את הליבה מ600 ל650 ואת הזיכרונות מ720 ל975 בעזרת הריבטורן . בקשר למעבד אני מת אבל מת לעשות לו כבר OC כי כולם יודעים כמה המעבד הזה חלש יחסית אבל הבנתי שאחרי OC הוא יכול ליהיות מאוד טוב ואין לי בעיה תאמינו לי שאין לי שום בבעיה לקנות לו קירור חדש וטוב בכמה מאות שקלים . אבל הבעיה היא אחרת כרגע , אני לא מוצא את המקום בכלל שדרכו אני מעלה את הBUS של המעבד שלי רק של הזיכרונות אני מוצא ואיך לשנות להם תדרים אבל משום מה בBIOS אין לי שום אופציה שמעלה את הBUS חפרתי את כל הBIOS כבר עשרות פעמים ולא מצאתי שום כלום כנראה הלוח העלוב שלי לא תומך בOC דרך הBIOS . אתם חייבים למצוא לי כל דרך שהיא לעשו…
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום באוברקלוק אבל יש לי את האופציה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך על ידי לחיצת כפתור אחת. צירפתי תמונה של מה שיצא לי, ויש לי כמה שאלות. האם זה אוברקלוק חזק ואיפה הוא ממקם את הכרטיס בטבלה הזאת http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=857&model2=707&chart=318 כדאי לי להשתמש בתוכנה צד שלישי לביצוע אוברקלוק יותר טוב?.. כי ראיתי שכשהכרטיס מגיע לכ78 מעלות האברקלוק מפסיק. יש אפשרות לשים איזשהו ספרי למאוורר של הכרטיס כדי שיהיה פחות רועש?.. כי מן הסתם במשחקים הוא מתחמם יותר ואז המאוורר עובד יותר חזק ויש יותר רעש. דרך אגב מדובר בכרטיס X1950XTX, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי , יש לי כיום לוח של ASUS P5K ( שאר המפרט בפרופיל ) ואני מאוכזב מיכולת האוברקלוק שלו. המעבד שלי מקורר עם ZALMAN ויושב על 25 מעלות בבאס 400 ( 333 בדיפולט ). יש לי אפשרות להחליף לוח מכיוון שהוא חדש לגמרי ולקחת משהו אחר. אין לי מזומנים פנויים כרגע ואני מחפש משהו בתקציב דומה עד 800 ש"ח. חשבתי כרגע על הלוח של DFI הזה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=862 אפשר לראות פוסט מעניין עליו פה - http://www.madshrimps.be/vbulletin/f10/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-40090/ האם לדעתכם יהיה שיפור ? המלצות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה עכשיו גוף קירור למעבד במחיר לא גבוה במיוחד. אז רציתי לשמוע דעות לגבי המוצרים שאני הולך לרכוש. למעבד: 478 P4 2.47GHz גוף קירור: Thermaltake PIPE101 heatpipe technology CPU cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2513 188 ש"ח עריכה: {תוספת} מצאתי עוד 2 גופי קירור מענינים: 2) Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 אבל הוא נראה לי לא מתאים למעבד שלי נכון? 3) Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 רק לא הבנת…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי GFORCE 7600GS על AGP של POWERCOLOR עשיתי לו OC של 400@500 למעבד מ 400@450 לזכרון (800@900) והטמ'פ 56 במאמץ ב ATI TOOLS השאלה אם להמשיך את הOC ??
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה דיי חמורה .. אני משחק ב GTA והמישחק פשוט נתקע... מה שלא קרה בשנתיים האחרונות שהמחשב אצלי. גם שאני יותר מ 6-7 שעות בביטורנט המחשב ניתקע גם , וראיתי שזה ביגלל הטמפ' הגבוהה של המעבד שלי [60-78] . יש לי תוכנה שקיבלתי ביחד עם הלוח אם והטמפרטורה כל הזמן נימצאת בין התחום הצהוב לתחום האדום, שאני מאמץ את המחשב במישחק חזק כמו ג'יטיאיי אז הוא ניתקע אחריי 10 דקות בערך ואו עושה רסטרט פתאומי למערכת. אני חושב שיש לי בעיה עם הטמפרטורה תקנו אוית אם אני טועה..! ולא מספיק יש למחשב הזה 5 מאווררים בפנים ! אגב ניסיתי לשמן טיפה את המאוורר חשבתי שאולי ניכנס אווק אבל לא עזר.. בכל אופן חשבתי על פתרון והוא קניית מערכת קירור חזקה יותר למעבד.. המעבד שלי הוא מלפני שנתיים 3.06 - 5…
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ... הכל נראה יציב אין שום הפרעות .... מה שכן אחרי שעה ככה המשחק נתקע ל30 שניות ואז ממשיך מה מגביל אותי? והשאלה שלי היא מה זה ה MHz ליציאת PCI ואיך זה משפיע על ה OC שלי
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה ? אפילו ב NEWEGG אין להם ... אולי יש למישהו המלצה לגבי מערכת שליטה על מאווררים אחרת ? אבל טובה אם הרבה כוח ... עדיפות לכונן ה 3.5 ....
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. ומה הם הטמפרטורות המומלצות למעבדים הללו בסטוק עם הקירור המקורים במאמץ וללא מאמץ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
read and weep!!! http://www.tomshardware.com/cpu/01q4/011029/index.html