אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שיעמם לי קצת, החלטתי לעשות אוברקלוק קצת יותר קיצוני ולראות למה המחשב הזה מסוגל... אני חייב לציין, הזכרונות האלה פשוט מדהימים... הם PC3000, בדואל, ורק על 2.8 וולט... המתחים הם: מעבד: 1.65 (1.5 Default) צ'יפסט: 1.6 זכרונות: 2.8 כרטיס מסך: 1.5 אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמם... מעבד (220x10.5):
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אני אקדים ואומר כי הנושא אושר דרך מנהלי האתר. קצת רקע. למי שלא מכיר אותי אני חבר בקהילה כ5 שנים (עוד 4 יום 5) בעיה אחת שאני נתקל בה עם רוב חברי הקהילה היא שהקהילה רוצה דברים שאינם קימים בארץ ויבוא שלהם הוא לא דבר פשוט או זול.... ולכן עבדתי קצת על הבעיה הזאת... והרי הפתרון... אני מדגיש שאין שום כוונה מסחרית ביוזמה הזו, אינני קשור לשום חנות או שום גורם עסקי אחר לפני זמן קצר הכרתי אדם שכרגע הפך ליבואן (שינוי סטטוס מהצד של המדינה כלפי אדם המיבא כמות של ציוד שלא למטרות עצמיות פחות או יותר) אחרי דיבור בכל מני נושאים עלה נושא המוצרים בארץ והאדם הציע לי פיתרון הוא מוכן להזמין כל דבר שאני רוצה מהיצרן עצמו (לא חנות, מכאן שחוסכים במחיר) של המוצר כל עוד מדובר במס' פרטים (10+ ז…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים" לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אם כי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח... טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד. אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGA ד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים. וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים) *המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק -אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפי…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ככה.... יש לי מחשב בבית פנטיום 2 400 מגהרץ כנראה 100*4 שיניתי בביוס משהו במקום 100 ל133 משהו כזה אבל בקפיצות... 133 זה המקסימום שהוא נתן... עכשיו עד לפני 133 (אני לא זוכר מזה היה) המחשב עלה בסדר.. אבל עכשיו בשהעלתי ל133 הוא לא מעלה שום דבר אני לוחץ על הלחצן והמחשב נדלק לא מופיע שום דבר ! ואני מפחד ששרפתי משהו! :'( איך אפשר להחזיר ל100 במקום 133 זה אפשרי? בקשה תעזרו לי....
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הטמפ' הזו במצב סטטי תמיד בנוסף, קניתי 2 מאווררי CoolerMaster עם חיישני טמפ', למה אני לא רואה אותם בשום תוכנה?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם CHAINTECH 7NJS ZENITH ושמתי לב שמסביב לסוקט יש מלא קבלים... זה לא יפריע לזלמן...? כי הצלעות שלו יחסית גדולות ותופסות יותר נפח מהוולקנו 9 שלי שהגוף קירור שלו עכשיו ממש צמוד לקבלים.... ואם זה לא מתאים באמת איזה קירור לקחת? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 392 צפיות
-
-
המאוורר הזה : http://www.aocusa.com/subhdd.asp?id=SBF-12B&id2=1&pt2=Cooling+Products&id3=5&pt3=System+and+HDD+Coolers&id4=16&pt4=System+Blowers&tl=HDD_SYS_TEMP 1. מאיפה שואב אוויר ? 2. על מה הוא עושה "פווו" (רוח) ? (התייחסו לפעולה שלו כשהו ב "BRACKET" כלומר מחובר לסלוטים ...)
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש הרבה זמן מידע אודות טמפ' רצויות למעבד שלי... אני רוצה לדעת מה הטמפ' ברצויות בזמן מנוחה ובזמן "עבודה מלאה"... תודה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מארז עם מאוורר בדלת בצד ושתיים מאחורה מתחת לספק ואחד מקדימה וכולל המאוורר של הספק סה'כ 5 מה אני רוצה לדעת איל הכוונים צריכים להיות בכדי להפיק את האיוורור הכי יעיל ללוח ולמעבד ולהגיע לטמפרטורות טובות יותר אני יודע שיש חצים למאווררים אבל אני לא יודע אני לכוון אותם בבקשה בלי התקפות וירידות אני חדש באתר ובלי נסיון אבל בכיוון הנכון אוקיי אני ינסה תודה
-
- 2 תגובות
- 376 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני GUN_MAN מפורום חומרה ותוכנה בגיימר. עכשיו, קראתי את המדריך לאיורר המארז באתר (שהיה לפי דעתי לא משהו אבל לא חושב) בהיה כתוב שם על שתי שיטות איורר: סרקולציה מנהרה רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי אלה ומה היתרונות/חסרונות של כל אחת ואיך אני יודע איזו שיטה יש במארז שלי עכשיו אני רואה שאתם , כמו בגיימר ממליצים על הSUPERTALNET בשילוב עם ספק של HEC/ENERMAX/THEMERTLAKE/ANTEC עכשיו , לא עדיף לקחת את זה?: Antec High Performance 1080 AMG 430W Case Antec Truepower 430W PSU included ! http://www.pch.co.il/docs/pd-1354927653.htm זה עולה קצת יותר/פחות משילוב של סופרטאלנט עם ספק נורמלי והוא בא עם ספק ANTEC TRUE POWER. עכשיו אם אפשר גם בבקשה קצת פרטים על המארז. …
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אם כן אשמח להבין כיצד , וכמה מומלץ ל8800GT או שכדאי להריץ את ה FIND OPTIMAL למרות שהרצתי את זה אבל אני לא כל כך מצליח להוציא תא זה לפועל וכמו כן מה מומלץ גבי המאוור , קראתי הרבה תרדים בפורום אבל הם לא התיחסו לתכונה החדשה הזאתי של לוח הבקרה ש לNVIDIA תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט , עם מעבד אנטל 2.6 מיגא הרץ / 800 , זיכרון 512 דואל צ'אנל. אין לי בעיות קירור בכלל , יש לי ספק כוח שקט מאוד של HEC 300 ואט אין מאוורים במארז , על המעבד יש כרגע גוף הקירור של זלמן cnsp7000p-u שהוא גם שקט. ז"א , שיש 2 מאווררים פועלים במארז , של הספק כוח , ושל המעבד -של זלמן . ברצוני לשדרג גוף הקירור של המעבד למשו פאסיבי ללא מאורר - ראיתי כל מיני של TT אני לא יודע עד כמה זה מוצלח , אבקש ממכם להצעות תקציב 250 - 300 ש"ח, ויש לציין שאני לא הולך לעשות אובר קלוק לא למעבד ולא לשום דבר אחר. פשוט רוצה שקט מוחלט תודה לכל המגיבים...
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום , היום פתחתי את המחשב בשביל לקנות קצת אבק הוצאתי גם קירור מעבד ושמתי עוד קצת משחה ) לפני שפתחתי אותו וניקיתי הטמפ הייתה 32 ככה לאחר הניקוי והמשחה היא 35-6 מעבד i5 750 2.67 הטמפ תקינה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום המעבד שלי הוא P4 3.0 והמאורר מקרטע קצת . בתוכנה של ASUS רשום שהוא לא עובד בכלל ומהבהב לי שם משהו . לפעמים כן ולפעמים לא. תמונה של המחשב והמאורר תוכלו למצוא בחתימה שלי למטה. האם אפשר לדעת את המידה של המאוורר כי אני רוצה לחליף אותו , או אולי לקנות סינק חדש + מאורר של זלמן או משהו . בתודה, כפיר.
-
- 14 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני דיי נוב בכל הקטע של OC, ויש לי כמה שאלות: קודם כל, המחשב שלי הוא כזה: לוח עם של Pc Chips M930 מעבד P4 478 1.8 GHZ שני סלוטים של זיכרון 128 ב 133 מה"צ (בקרוב מחליף ל 512 של PC3200) עכשיו, קודם כל, בביוס כתוב לי על הCPU RATIO - LOCKED... הבנתי שזה קשור איכשהו למכפלה של המעבד... בכל מקרה... השאלות: 1. למה הלוח שלי תומך ב 400MHZ וגם ב 533MHZ של FSB והוא פועל בעצם ב 100? 2. הבנתי שניתן לעשות OC אם מגבירים את ה FSB, איך אני עושה את זה ? (ניסיתי דרך ה CPUCOOL, ולמרות שבחרתי את ה PLL הנכון, זה תוקע את המחשב גם אם אני משאיר את זה על ההגדרה הקיימת ועושה SET....) 3. בכלל אפשרי לעשות OC על הלוח המסכן שלי ? האם יש קשר לזיכרון? 4. על איזה משחה טרמית אתם ממליצים? …
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קודם כל המפרט: מעבד: intel core i 5 4690k 3.5ghz-6mb l 3 chache - tray. לוח אם:asus z 97-a lga1150 ddr 3 1600. ספק כוח:antec truepower classic 750w gold active pfc 12 cm. psu tp 750 c . קירור מעבד :schthe mugen 4 cpu cooler scmg-4000. זיכרון ראם : 8gb כרטיס מסך : gtx 770 השאלות הם : האם שווה לעשות over clock ?. כי אני בדרך כלל משחק ב ארמה 3 וזה משחק שאמרו לי שהוא פועל בעיקר על המעבד . 2) והאם הקירור שלי והספק כוח מתאימים לפורצדורה כזו.? 3) ואם כן - אז עד איזה ghz כדאי לעלות את ה מעבד . מ 3.5 ל כמה ? תודה רבה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על המעבד שלי קירור הקירור שיש לי כרגע של הבוקס של אינטל רועש וממש לא מספק ... אני רוצה ללכת על ה coller master v8 ורציתי לשמוע חוות דעת עליו ... תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני רוצה לדעת עים אני קונה 6600 רגיל אני יכול להפוך אותו ל-gt כמובן שאני יעשה לו oc תודה רבה לעוזרים מראש : :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מאורר למעבד המאורר יהיה מיעד לoc והתקציב שלי 180 מה אנ יוכל לקנות? תודה למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברה , אני חדש פה ויש לי שאלה לגבי קירור. אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64 כפול ליבה (ללא קירור , הכוונה שיש קירור שבא עם המעבד) ואמרו לי שהמעלות של המעבד יהיו בערך מינימום יכול לנוע סביבות ה32-30 מעלות במנוחה ובמאמץ מקסימום 50 מעלות.. כששמעתי את זה נבהלתי מאוד. זה נכון? זה טוב? זה לא כיול לפגוע במשהו? אולי צריך קירור יותר טוב ואני כבר אקנה קירור אחר? תמליצו לי ותעזרו לי בבקשה , תודה!
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אמרות 1. קראתי לא מזמן את הכתבה על המאווררים (על סירקולציה נכונה) וקניתי 2 מאווררים אתמול ..... 2. רציתי להגיד תודה ! שבזכותכם קיבלתי אומץ עשיתי חור בדלת המארז ושמתי מאוורר שמכוון על המעבד הלוח אם בקשות 3. הנה תרשים אם פירוט על סדר המאוורים במחשב שלי ... רציתי שתגידו לי אם זה טוב ומה כדאי לשנות .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815161532-Fan.JPG תודה ואני מקווה שאני יוכל לעזור פה ........
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות למחשב שלי oc זה המחשב שלי P4 intel 2.666 512 ram 333 hz Gf 5500 128 ram 128 bit 60 GB אין לי תוספת קירור לכרטיס מחשב
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ישלי מעבד E6400 של אינטל יש לי קירור ninja plus rev b ספק HEC 550 זיכרון OCZ CL4-4-4-12 כפול 4 הכוונה שיש לי 4 גיגה ביחידות של 1 לוח אם MSI PLATinum 975x ניסיתי לעלות FSB מ 266 ל 333 כי אמרו לי שאני צריך OC למעבד כדיי שלא יגביל לי את הכוח של הקרוס פייר של ה4850 .. (אני מתכנן להביא עוד כרטיס ולעשות קרוס פיי) עכשיו ישר אחרי שאישרתי את ה333 FSB המחשב נכבה ולא פעל איזה 5 דקות ואז פעל ורשם אזהרה שההגדרות ששמתי לא טובות משהו בלה בלה בלה.. איך אני יכול לעשות OC יציב להגיע לפחות ל3GHZ ..? ג ;D ???
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-