אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
העניין הזה רועש ביותר... הרבה יותר ממה שציפיתי... למישהו יש רעיון איך לבודד את המארז (מקול) או להחליש את הבחור? ( לא להקטין מספר סיבובים... ) או לחילופין - מישהו מאיזור חיפה רוצה Dragon Orb 3 בן יום בחצי מחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה ריאוסטט אני צריך כדי לווסט מאורר דלתה 80 מ"מ 1.35A לקירור מעבד ? ואיזה ריאוסטט צריך לוויסות מאוררי מארז רגילים 80 מ"מ ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
או לשאוף אוויר החוצה מצלעות הקירור??
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הייתכן כי האתר עשה פעולה הפוכה מזו שהוא רצה לעשות, ובמקום להעשיר ולהשכיל את הישראלי הלא מבין, הוא הפך אותו לדביל שמנסה לעשות אובר קלוק כשהוא אפילו לא יודע מה זה אובר קלוק? שקונה מחשב בלי שיקולים אישיים, אלא על סמך שיקולים של מביני העניין, ובכך בעצם עושה רכישה שלא מתאימה לצרכים שלו? כי משום מה, הולכים ומתרבים האנשים שנכנסים למקום לא להם, כי ישנה הלגיטימציה להכנס אליהם, למרות כל תוויות האזהרה. אני באמת רוצה לראות מה דעתכם בעניין זה, כי אני חושב שמתחיל להווצר פה נזק חמור למדי, ומצד שני, אולי זה רק אני.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מגירת קירור טובה ומוצלחת יש לכם איזה הצעות טיפים וחנויות בהם אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
תקשיבו אני באוברקלוקדד ל 1900 מ 1600 במאווררר ואם מאוורר הקודם היה 39 מעלות - 40 עכשיו זה קופץ לי מ 38 -45 כל הזמן!! שאני מסתכל בביוס! אני בשביל העיקרון נסיתי לשחק חצי שעה ב GTA3 ואז לאחר חצי שעה בדקתי והצד של המארז ליד המעבד היה חם! והמשחק נהיה טיפה איטי! והיה 50 מעלות! מה לא עשיתי נכון?
-
- 127 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1600 עליו מותקן וולקנו 6CU+ אני שהתקנתי אותו לא מרחתי חומר טרמי על המעבד ועל הHSF כרגע המעבד עומד על 52 מעלות השאלה היא האם זה הורס את המעבד שלא השתמשי בחומר טרמי? אמרו לי שזה פטאלי להתקין HSF ללא חומר טרמי רציתי לדעת האם אני צריך לרוץ ומיד למרוח חומר טרמי
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני חדש בעסק, ואני קונה מחשב חדש. אך זה לא המטופל. המחשב הישן, הולך להשתנות. יש הצעות\דרישות\דברים שאני צריך לדעת? עזרו לי להתחיל!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
אחד אומר לי 13 שקל אחד אומר לי חצי שקל מה לקנות ואיך יש כאלה הבדלי מחיר?!!?!?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם AX7 יכנס ללוח A7V266E של ASUS ? האם משקלו לא יהווה בעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הי אני חייב לקנות מאורר 120 ממ גנריק השאלה היא איפה באזור המרכז ניתן למצוא מאוורר כזה מחיר סביר? (כמה שיותר זול ;D ) אז אם משהו יודע שיכתוב לי פה כתובת מדויקת של החנות או מספר טלפון
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם ב ACE או מקומות מוכרים כאלה מוכרים?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המאוורר שקיבלתי עם המעבד שזה ה Spire SuperRock אני כרגע עומד על 52-53 מעלות בממוצע. (amd xp 1800) אני מתלבט האם לקנות את ה AX7 ולהרכיב עליו את המאוורר של ה Spire או לקנות את הVolcano 7+.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בבקשה תענו זה די דחוף לי תודה תכתבו לי כתובת מדויקת או לפחות מספר טלפון
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה הכרטיס מסך הפוך והמאוור מוציא את האוויר כלפי מטה ואוייר חם עולה למעלה אז השאלה אם האוויר החם לא חוזר לכיוון הכרטיס זה לא משפיע?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה מאוורר לאתלון 1800 שלי. רציתי דעת אם יש באזור חיפה והקריות חנות שיש בה מאווררים(מארזים של חברות טובות) וכל שאר הדברים שדרושים למודינג ואוברקלוקינג? או שאני אצטרך לקנות באינטרנט אז באיזה אתר כדאי?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שזה דפוק לרצות להמהיר את ה-AMD XP 1800 שלי, אבל הוא "רק" 1.53 ג'יגה הרץ, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד לנסות להעלות את זה ולראות מה קורה (בחיים לא המהרתי שום דבר). עכשיו, בנושא הדבר הזה בשם FSB ... אני יודע פחות או יותר מזה ומה התפקיד של זה, אבל האם זה יכול לעזור לי להמהיר? כי פשוט ההגדרות ברירת מחדל שלי הביוס אצלי קבעו שה-FSB הוא 100mhz, וכשזה היה על 100, הקלוק של המעבד היה 1.1 גיגה עהרץ. כשהעליתי את זה ל-133mhz, הקלוק קפץ ל-1.53. אז חשבתי: היי רגע, למה לא לעלות את זה יותר ולקבל עוד קלוק ספיד? הרי כתוב שאפשר עד 220mhz ... אבל כשניסיתי להעלות ל-166mhz, ולעשות ריבוט, המחשב לא עלה בכלל. אפילו הביוס לא אתחל! הייתי צריך לנתק הכל מהחשמל, ולהוציא את הסוללה ע…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי חלון עכשיו אני רוצה להקיף אותו מבפנים בלדים זוהרים, איפה קונים וכמה זה צריך לגזול מכיסי הקטן? :saint:
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-