עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zerocool15,

מאורר אחורי של מחשב נייד יכול להיות 12v או שהוא רק 5? איך אני יכול לבדוק כמה v זה?

2. Started by clapper,

I AM BUYING A NEW COMPUTER WITH 7900 GS - PLEASE EXPLAIN HOW TO OVERCLOCK THIS CARD - ANY ADVICE ON THE CORRECT CASE POER SUPPLY FANS ETC FOR ALLOWING THE 7900 GS TO BE OVERCLOCKED - THANKS - A WONDERFUL SITE !

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by Inertia,

שיניתי טיפה את מהירות השעון של המעבד ועכשיו כשאני מריץ את הבדיקה S&M test הוא כותב שהבדיקה לcache 1 לא עברה... מה זה בכלל?? והאם יש ליחס לכך חשיבות רבה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. כשאני נכנס לביוס, יש לי אפשרות לשנות את המאפיינים של הזיכרון. יש לי 2 GB שבנויים מ 2 סטיקים של 1 GB. הם עובדים ב 667MHZ. של KINGSTON. עובדים ב DUAL. יש לי מספר אפשרויות: CPC OVERRIDE : ENABLE/DISABLE MEMORY FREQENCY : 533/667/800 TCL: 3/4/5/6 TRCD: 3/4/5/6 TRP: 3/4/5/6 TRASMIN: 9/10/11/12/13/14/15/16/17/18 מה עלי לקבוע בכל אחד מהאפשרויות הללו? מה הם אומרים בכלל? ניסיתי לשנות ל800MHZ והמחשב לא עלה. החזרתי ע"י שחזור ביוס (עם ג'מפר).

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  5. Started by Sunny Jim,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי, והוא הגיע לתוצאות די יפות, והוא יציב בATI TOOL בלי ארטיפקטים, אבל הטמפ' שלו בעייתיות... זה מגיע לי ל80 מעלות במאמץ של ATI TOOL. אני יודע שתאחלס 80 מעלות זה לא סוף העולם לכרטיס מסך, והTHERMAL THRESHOLD שלו הוא בכלל 130 מעלות לפני שהוא יעשה shutdown עצמוני, אבל אני מעוניין שכרטיס המסך שלי יחיה זמן רב(5 שנים פלוס) אז אני רוצה להשאיר אותו קריר יחסית(גג 70 מעלות במאמץ...) ניסיתי למצוא מידע בXS על פתרונות חוץ מלהחליף לקירור אחר(אין לי אפשרות כרגע ואני לא כל כך מעוניין), אבל הם המליצו להפנות עליו מאוורר 120 מילימטר לאנשים עם קירור סטוק. השאלה, האם מנסיון של מישהו זה באמת יעזור להוריד את הטמפ? ושאלה שניה, איך אני בדיוק אעשה את זה? (ראו מפרט)... איך…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by manganga7,

שלום. יש לי כמה שאלות והן 1-עד כמה רחוק אני יוכל להגיע עם המעבד AMD athlon64 AM2 3800Mhz Winsdor עם קירור סטוק, (לוח האם שלי הוא MSI K9N NEO nFORCE550)?. 2-איזה גוף קירור מומלץ לי לקנות למעבד שלי כדי להגיע ל-OC יותר גדול (משהוא לא יותר מידי מפואר ויקר אבל משהוא טוב ויעיל שאיתו אני אוכל לעשות אוברקלוק חביב. משהוא באיזה 200 שקל ואם זה שווה אז אני מוכן להוסיף עוד 50 שקל)? תודה מראש על העזרה. מישהוא??? עבר כבר הרבה זמן ולא עונים לי

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  7. Started by see4,

אני רוצה לקנות קירור זה למעבד AM2 כתוב באתר של Sunbeam שקירור זה תומך במקרה יש את הקליף של ZALMAN ZM-OC1 אותו קליף שבא עם CNPS9500 ...יש למישהו מושג איפוא להשיג את זה ....

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by dani00788,

אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  9. יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by shkaf,

הטמפ' של הHD שלי לדעתי גבוה מדי, האחד אני מצליח להחזיק על 42 והשני על 57 במקרה הכי טוב זה לא טוב... ואפילו מאוד!! אבל הבעיה שאני די מוגבל במארז, קניתי אותו לפני הרבה זמן ולא חשבתי על אפשרות להביא HD נוסף אז לא הייתה לי שום בעיה אז הבעיה היא בכך יש לי תושבת ל4 מקומות 2 תפוסים על ידי הHD הם נצאים בחלקה התחתון של המארז, והם צמודים, והבעיה שאין לי אפשרות להפרידם לצערי מעליהם יש את הFLOPY שאותו אין לי אפשרות להזיז כי הוא מן "מובנה" במארז, יש לו יעני נקודה משלו השאלה היא כזאת, להתחיל לפרק לרסיסים את המארז או מאוורר טוב יספיק?

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  11. Started by aderet,

אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. לוח אם : North Bridge Intel Lakeport-G i945G South Bridge Intel 82801GB ICH7 מעבד : Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Dell OptiPlex GX620 האם אפשר לעשות OC ואם כן בבקשה תביאו לינק לתוכנה מסויימת למה אני ממש חייב ! תודה מראש !

13. תודה רבה לעזורים חבר שלי עשה למחשב שלי אוברקלוקינג בפעם הראשונה והוא עבד והכל ועשינו ריסט ולא ראינו שהמהירות שלו השתנתה כשנכנסנו לbios ראינו שהמהירות השתנתה , והוא שינה את המהירות ליותר גבוה ועשינו שמירה ועכשיו המסך לא מזהה מחשב מחובר !!!! עזרו לי בבקשה !!! תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. שלום לכולם ! לפני כמה ימים באתי לעשות אובר קלוק לחבר שלי וניתקלתי בבעיה . המחשב שלו לא מזהה את לוח האם :s05: , יש לו מחשב מסוג HP PAVILION דגם :M7580n . ניסיתי ליראות באברסט ובאזור הלוח אם זה כותב לו לא ידוע, ניסיתי בעוד תוכנות וזה כותב אותו דבר. שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו , והוא אפילו לא יודע . מישהו יודע במה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by ABL,

המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by aderet,

נראה לי ששכחתם אותי אז אני שואל שוב... אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי.... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4... של נורטווד. אתמול העלתי אותו ל 2.996 ג'יגה הרץ... אבל כשאר הפעלתי 3dmark03 ( לא משנה כל כך גירסא) המעבד כבה לי אחריי דקה... כי רציתי לראות הבדלים בתוצאות של המעבד. כן נאי יודע כמובן שצריך למצוא נקודה יציבה.. מתח נכון.. כל זה אני יודע. אבל אני רוצה להזחקי אוות בכ 2.9 ולסגור מארז.. עכישו נאי מתלבט לקנות ביט טייפון לקרר אותו ולהיום עם 2.9 או שזה לא כל כך קריטי , והאם הסקוט שיש לי 478 אני אקנה את הקירור הואיתאים לי בעתיד ללוחות החדשים? כי ראיתי תמיכה ב 775.. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  18. Started by Lex,

הכותרת מדברת בשם עצמה . האם מישהו יכול להגיד לי עם זה אפשרי ??? ובכלל הכרטיס מסך טוב ל OC???

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by roeiw,

הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  20. שלום, הינה תמונה של התוכנה עם כל הנתונים, ברצוני לעשות אובר קלוק לפנטיום 4, 2.4. הגעתי לפני יומיים בערך ל 2.996 וקצת שם... אבל המחשב עובד... אך ברגע ששמתי תוכנה 3dMark03 (לא משנה כל כך גירסא) בכדי לבדוק ציון לפני ואחריי של מעבד... הוא נכבה לי תוך אולי 30 שניות מאז תחילת הבדיקה... אז ככה: 1) כן אני יודע שיש מתח שצריך להעלות, מכפלות וכו'... אבל השאלה היא האם צריך לעדכן ביוס? הביוס הוא משנת 2004 ואולי יש גירסא חדשה שלו? שתיתן לי עוד משהו? כי כרגע הלוח מעלה מתח רק באחוזים. http://img219.imageshack.us/img219/6250/beforeockz8.jpg הינה תמונה של הרכיבים. עצות מה לשפר? מה להוסיף? (קירור סטוק)

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  21. אז ככה, הלוח הוא של GIGBYTE כמו שרואים במפרט ויש לי אפשרויות שאני לא ממש מבין את התכלית שלהן והן : 1)ROBUST GRAPHICS BOOSTER - שזה אמור להיות איזה קטע ייחודי של GIGBYTE למשהו שקשור ב OC לכרטיס מסך - יש שם שלושה מצבים : NORMAL FAST ו TURBO.. מישהו ניסה לשחק עם זה פעם וראה שינוי כלשהו ?? או שיכול להגיד לי מה זה אמור בכלל לעשות ? 2)CHIPSET CORE PCIE VLOTAGE - על איזה מתח מדובר בדיוק ? לליבה של הכרטיס מסך ?? יש שם כמה מצבים NORMAL ואז שלושה בחירות בין +0.1V עד ל+0.3V .. 3) מה נותן , אם בכלל,שינוי תדר ב PCIE CLK ?? זה נמצא אצלי כרגע על 100MHZ ואני יכול להרים עד ל 150 בקפיצות של 1MHZ.. 4) - פחות קשור לOC אבל עדיין - מה לעזאזל ההבדל בין הלוחות GA-K8NF-9 יש שם REV 0.1 וגם REV 0.2…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. שלום אני מחפש לוח באזור ה 500-600 שקל לOC. מה ממומלץ? איך ה ABIT NI8-SLI או ה ASUS P5ND2? תודה על העזרה

23. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. מישהו עשה פה עם המעבד E6300 ולוח גיגהבייט 965P-S3 אוברקולוקינג מ1.83 במהירות ל3.0 (העלה את הבאס ל430) לא שינה שום מתחים וישתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד.. אני גם מתכוון לקנות לקנות את אותם דברים השאלה שלי אם גם אני יוכל לעשות את זה יהיה לי גם את המארז החדש של אורורה עם 3 מאווררי 120 האם אני יוכל אפילו לעשות OC יותר גדול? אני לא מתכוון לקנות מאוורר מיוחד למעבד.. ורק את הלוח אם 965P-S3 והמארז אורורה החדש.. עד איזה באס אני יוכל להגיע עם כל זה? שהטמפרטורות יהיו נורמליות ולא יסכן את המעבד בלי לשנות שום מתחים.. עם E6400 אני יוכל להגיע לOC יותר גדול? כי הרי הוא מכפיל פי 8 ולא פי 7 כמו הE6300 (יש להתחשב בחום שאולי במילא כבר יהיה חם מדי ולא משנה איזה מעבד אני לא יוכל לעשות OC …

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  25. Started by TheReaper,

טוב הלכתי למדור הורדות וניסיתי כמה תוכנות אף אחת לא מזהה את הלוח אם שלי ואני לא יכול לעשות כלום איתה איך אני פותר את זה?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.