עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoM,

יש לי בבית לוח 975X של DFI ה-INFINITY, ומשום מה המכפלה לא מופיעה בכלל בביוס, מדובר במעבד E6300... האם למישהו יש את הלוח הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by maphisto,

האם משהו שינה פעם מתח זכרונות? ומתח AGP אני שיניתי ל 2.6 ל DDR ול 1.6 ל AGP מעניין אני יבדוק את זה עוד כצת ואז נראה אולי יעלה עוד. לוח 7VTX של גיגה בייט. יש אפשרות להעלות עוד אבל עד שאני יברר אם זה ממש מועיל אז אני משאיר את זה ככה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by stavcas,

ראיתי שאנשים שעושים OC מעלים את המתח של הספק מ1.3V ל1.6V איך עושים את זה? האם זה אפשרי בכל ספק(ג'נרי)?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. באתר של 3DGAMEMAN ישנו לינק לאתר שבו מסבירים כיצד לשנות ולהגביר את המתח למעבדים ללא לפרק את המעבד ולגרום לו נזק אבל גם דרך זו ללא סיכונים כי ישנם גם, אבל כנראה דרך יותר בטוחה זה טוב בשבילך קובי לנסות שינוי מתח לסלרון

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by Skippy,

שלום יש לי מאוורר 120 מ"מ עם חיבור מולקס (לספק כוח) הבעיה היא שהוא מסתובב מהר מידי - מרעיש השאלה היא כזאת: איך אני יכול להפחית את המתח שהוא מקבל או לחילופין לגרום לו להסתובב יותר לאט?.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  6. Started by Esparco,

מישהו יודע איך לשנות מתח CPU VOLTAGE בעזרת ג'מפרים על הלוח אם.. כי אין אופציה כזאת בביוס?!? בבקשה תעזרו כי ניסיתי הכל עידכנתי ביוס.. לחצתי CTRL F1 הורדתי מליון תוכנות כלום לא עוזר

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by idan_20,

איפה עושים את זה ????? חיפשתי בכל מקום מדריכים משהו לא מצאתי כלום ???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by Men7a,

שלום , עשיתי סריקה בפורום ויש משהו שאני מחפש המון זמן ולא מוצא תשובה , איך אני משנה את המתחים שהמאווררים שמחוברים ללוח אם יקבלו??? המחשב עכשיו פתוח אני מסתכל על המאווררים , ביד אני יכול לסובב אותם יותר מהר ממה שהם מסתובבים.... והם לא מוציאים אוויר , אני מצמיד תיד כמעט נוגע בלהבים , ואין....לא מרגיש אוויר , זה מסתובב סתם... זה ב2 המאווררים שלי של ה80MM... ה2 האחרים של ה 120MM עובדים מצויין....הם מסתובבים לפחות...

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Shadowman,

שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מתכנן OC לכרטיס מסך אבל לפני זה אני רוצה לראות שאני יודע איך לשנות עוצמת קירור של הכרטיס מסך צרפתי תמונה לשלב שבו הגעתי שאני רוצה לשנות את העוצמת המאורר איפה אני משנה ל80 אחוז או יותר??? אשמח לעזרה ולהסבר בשלבים תודה לכם [attachment deleted by admin]

11. Started by ShadowFlame,

היי לכם! אני משתמש חדש כאן. אני מתחיל בקרוב [לנסות] להיות מודר. הפרוייקט הראשון שלי (אם אפשר בכלל לקרוא לזה פרויקט) הוא להכין כבל IDE עגול, כדי שאני אדע איך לעשות את זה בעתיד, בשביל המחשב שלי. אני הפרדתי את כל הגידים, ואז בסוף, אבא שלי נתן לי רעיון: במקום לעטוף את הכבל באיזולירבאנד, אני מרחתי אותו בדבק סיליקון. אני כרגע מחכה שהוא ייתייבש... מחר בבוקר אני אראה איך זה יצא. מה שאני מעריך שיקרה, זה שיצא כבל שנראה טיפה יותר מקצועי, יהיה גמיש מאוד (כמובן) ויהיה יותר עמיד. רק רציתי לשתף אותכם ברעיון הזה. כשאני אראה תוצאות אני אכתוב לכם כאן מה יצא...

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by white_rider,

אני משדרג את המפרט שלי, ובאותה הזדמנות אני רוצה לשפץ את המארז Thermaltake Xaser V שיש לי, המארז מגיע עם שני מאוררי 80 ושלושה מאוררי 90 שחלק מהם נותק כי הוא הרעיש יותר מדי ושנים מהם נשלטים על ידי בקר שליטה מובנה במארז. ויש לו 2 USB קדמי ושקע קול שהתחיל לעשות קצת בעיות. 1. האם הקירור הקיים נחשב לטוב עם זרימה טובה? מספיק רק להחליף את כל המאוררים ולהשאר עם הקירור הדיפולטי או שיש הצעות אחרות? 2. איזה מאוררים 80 ו 90 אתם ממליצים שיהיו שקטים ברמת האפשר? 3. ניתן למצוא יציאות קדמיות חדשות? אולי אפילו עם USB3 וקול יותר איכותיים? היום זה נראה כך 4. להעיף את המיכל של הדיסקטים? זה יעזור לזרימה? 5. יש מישהו שחושב שהמארז הזה לא שווה את ההשקעה ושכדאי לי חדש? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kobibo,

רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים: 1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ? 2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ? או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  14. שלום ! אני מדבר על GeForce 4 MX 440 שמתי צלע קירור ענקית על הכרטיס מסך ורציתי לראות כמה אני יצליח לסחוט מהליבה !! לפני זה היה על הליבה בלו אורב והצלחתי להגיע ל 325 מגה הרץ כשהכרטיס עובד יציב, אם היתי מעלה עוד הגראפיקה מתחילה להישבר. אבל הפעם תוך כדי שהעליתי מהירות לאט לאט גם בדקתי את הניקוד. (הציון לפני אוברקלוק 3757 ) הנה התוצאות: ליבה זיכרון ניקוד 300 450 3799 310 480 3810 315 490 3813 320 495 3803 320 500 3797 שמתי לב שאחרי 490 מגה הרץ הזיכרון לא מוציא תוצאות טובות ואת הליבה לא ניסיתי להביא לגבול היכולת עדיין אבל אני לא רואה טעם כי הציון מתחיל לרדת והשיפו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by liordavid,

האם ניתן לשנות את שם המעבד עוד מהביוס. יש לי מעבד 2.6 שאני רוצה לשנות את שמו ל- 3 GHZ איך עושים זאת ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by djelectric,

האם שינוי התדר הזה ישפיע על ביצועי כרטיס המסך שלי?

17. Started by swisaavi,

קניתי את הזכרונות האלה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm הלוח אם מפעיל אותם ב 800mhz ניסיתי לשנות בביוס את התדר (יש אפשרות רק ל 1066mhz ולא ל 1000mhz), העלתי את הוולט ל 2.0-2.1 ב dram voltage, וזה לא מצליח, הווינדוס לא עולה. לוח אם: EP45-DS3R.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by meowmix,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד של lenovo (מעבד t5200, ציפסט 945) המעבד רץ על 1.6GHZ והFSB על 533 MHZ. הרחבתי את הזיכרונות כך שיש לי שני מודולים של 1GB של DDR2 667MHZ. אך כאשר אני בודק ב cpu-z אני רואה שהזיכרונות רצים על 533 MHZ (אומנם בתיזמונים טובים יותר, cl4 במקום 5). היחס בין בין תדר המערכת לזיכרון הוא 1:2. האם יש דרך להעלות את התדר של הזיכרונות או שבגלל שה FSB הוא 533 אני לא יכול.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by nemo9439,

שלום יש ברשותי הזכרון http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 ואני מעוניין לשנות לו את התזמונים,רציתי לשאול אם הוא יהיה יציב בCAS 2.0 ומה ואילו עוד שינויים בתזמונים אפשר לעשות דרך הביוס ,ושהזכרון ישאר יציב. ואם אחרי כל השינויים ניתן לעשות לו OC למהירות?(עם הלוח אם).

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  20. היי כבר בעבר שמתי פה כמה שאלות בקשר לשינוי תזמונים אך ללא תוצאות כיוון שלא מצאתי את האפשרות הזאת בביוס. היום אחרי הרבה חיפושים מצאתי את צירוף ההקשות הנשחק שפתח בפני את האופציות הללו. קיצר כמו שראיתם בטופיק איזה זכרונות יש לי. אני יודע שהורדת תזמונים מאיצה את הזכרונות....וזהו. עכשיו עד איזו נקודה אני יכול להמשיך ואיך אני ידע שמשהו לא בסדר. כרגע אני רץ ב 2.5-3-3-6 כש במקור זה היה 2.5-4-4-8. החלטתי לא לקפוץ עמוק מדי לפני שאני יתייץ איתעם בפורום

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by urielka,

איך אני משנה את זה ואיך אני יודע מה היחס בין הבאס למהירות של הזכרון(אני יודע שביחס 1-1 זה אמור להיות נגיד בp4C זה 400 מה"צ לזכרונות) אבל למה יש כמה ספרות זה עוד משהו חוץ מיחס בין באס לזכרונות מה זה בעצם?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום, לא מזמן נתקעתי ב OC ל A64 3000+)S-754), לא הצלחתי לעבור את ה 2400 גם אחרי העלאת מתח, לכן חשבתי שהזכרון שלי לא סוחב יותר כי גם במכפלה שונה זה לא עבר, יש לי לוח של gigabyte GA-K8NS והוא לא מאפשר לי לנות תזמונים בביוס, יש לי זכרונות DDR-SDRAM , אני לא יודע של איזה חברה, ראיתי שאנשים הגיעו עם זכרונות DDR-SDRAM לתוצאות יותר גבוהות. בכל מקרה, אני זקוק לתוכנה שתיתן לי לשנות תזמונים בווינדוס, תודה.

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  23. יש לי זכרונות corsair twinx1024 3200c2pt שאמורים לעבוד עם AMD על 2.5-3-3-6 והם עם צ'יפים של BH5. שיניתי את התזמונים שלהם ל 2-2-2-6 על מתח של 2.8 במקום 2.6 (בלית ברירה העליתי מתח, בלי זה המחשב לא היה יציב). עכשיו, אחרי ששיניתי את התזמונים, ולמרות שבBIOS התדירות נשארה על 200Mhz (יש לי מעבד 3200+ לכן הוא אמור לעבוד על 2000Mhz) גם האוורסט וגם שאר תוכנות הניתור מדווחות לי על 207Mhz, על מעבד שעובד על 2066Mhz ושהזכרונות גם, עוברים על 207Mhz, כלומר כביכול PC3300. מישהו נתקל בכזו תופעה פעם? אין לי בעיה עם זה, המחשב עובד טוב ויציב, וזה OC מינימלי שבמינימלי, אבל זה מוזר והייתי רוצה לדעת למה זה קורה. הלוח שלי הוא Gigabyte K8N Ultra-SLI. מתח זכרונות מקסימלי - 2.8V לצערי.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by Turbine,

שלום יש לי את המחשב הבא Intel Pentium 4 3.2 1Mb LGA775 Asus P5GDC V-Deluxe 915G A-DATA 256Mb X2 DDR2 (עובד כדואל סה"כ 512) האוברקלוק היחידי שעשיתי זה לזכרון, מ533MHZ ל600 MHZ, (למרות שלא נראה לי שזה עובד) מישהו יכול לומר לי לאיזה תזמונים אני צריך לשאוף להגיע? ואם צריך לעלות את המתח בשביל זה??? אחרי משחק קצר הגעתי למצב כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by nemo9439,

יש ברשותי זכרון TwiMOS של 512MB 400mhz ,Cas 2.5. רציתי לדעת האם באפשרותי לשנות את הCAS ל 2.0. אם אפשר,איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים