עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Roy.T,

יש דרך להעלות את מהירות המאוורר? סובבתי את גלגל השליטה למקס", והוא עדיין מסתובב באדישות על 700 RPM..

• 12 תגובות
    • 642 צפיות
  2. אהלן, המצב הוא כזה, כרגע הטמפרטורה של הכרטיס Idle היא 40C בזמן שהמאוורר מסתובב על 60% (אוטומטי בלי שנגעתי בכלום) זה קורה במצב ברירת המחדל בלי OC לכרטיס למיטב הבנתי אין שום סיבה ממשית לשמור את הכרטיס בטמפ נמוכה כזאת ולא יקרה לו כלום אם הוא ישמר על 50C ב Idle מצב שקורה כשאני מוריד ידנית(לאחר שהדלקתי את הAti overdrive) את המאוורר ל50% (מתחת לתחום הזה אין לי עניין להוריד כי כבר לא שומעים את המאוורר) עכשיו הבעייה היא שאם אשנה את המהירות ל50% קבועה ידנית אז כשהכרטיס יתחמם באמצע משחק המאוורר לא יפעל מספיק מהר כי הוא תקוע על 50% הדרך היחידה שחשבתי עליה היא מעבר בין פרופילים בתוך ה CCC דבר מציק בפני עצמו, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להוריד את מהירות סיבוב המאוורר במצב בר…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. רכשתי 2 סטיקים של קינגסטון מסוג KHX8500D2K2/4G [ כל סטיק 2 GB ] בביוס מופיע כ - 800 למרות שהזכרון הוא 1066 , ידוע לי שיש צורך לשנות את המתח ל - 2.2 V -השאלה איך מבצעים זאת ? לוח האם הוא GIGABYTE EP45-DS4 - כרגע "הכיתוב" מוצלל "וקופץ" לערך הבא..... אשמח להדרכה כיצד מאפשרים לערכים "המוצללים" בוולטים להשתנות [OVERCLOCK במלים פשוטות]. מקוה שהייתי ברור מספיק, תודה מראש לעוזרים. :s05:

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by matvey99,

שלום , קניתי היום מאוורר של AC של 12 ס"מ דגם AF12025 ויש לו חיבור 3 פינים שחיברתי לכניסה בלוח אם שכתוב NB FAN ואני עדיין לא מצליח לשנות את מהירות המאוורר ב SPEED FAN , עזרה מישהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  5. לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 374 צפיות
  6. Started by stolen,

היום יש לי גיפרוס ‏8600GT 256MB DDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 הגעתי למצב שהקרטיס כאשר אני לא מפעיל יסומים גרפים עומד לי על 54 מעלות ובמאמץ מגיע בשיא ל-70 מעלות חשבתי להחליף אותו לאותו דגם של אסוס האם כדיי האם הוא יתחמם פחות...? http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1627&modelmenu=1

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הרכבתי מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. המעבד בא עם מדבקה עם מספר על החלק העליון שלו, שמכסה כ- 20% ממנו. האם הייתי אמור להסיר אותה? 2. לפי הביוס הטמפ' של המעבד 23 מעלות עם קירור רגיל של אינטל. הבעיה היא שהוא עובד כל הזמן על 3000RPM. יש דרך לסדר שהוא יוריד את המהירות לפי הטמפרטורה? בביוס האפשרות על enabled 3. יש לי במארז שני מאווררים, ורק חיבור אחד בלוח האם. איך אפשר לחבר את המאוורר השני? זה חיבור 3 פינים. תודה

8. Started by matvey99,

יש לי במארז 2 מאווררים , אחד שתמחבר ללוח האם ואחד ישירות לספק וכשאני נכנס ל SPEEDFAN אני לא מצליח לשנות כלום... זה כותב לי 100% בכולם ולא משנה מה אני עושה זה לא משתנה . תודה.

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  9. שלום אנשים... המאווררים במארז שלי די רועשים (Compucase CI-6A21), ולפני שאני הולך לקנות מאווררים חדשים של AC (כבר קיבלתי פה המלצות) רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המהירות של המאווררים איכשהו? שמעתי שאפשר להוריד את המתח למאווררים או משהו כזה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום יש לי מארז Aurora 570 silver ורציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורים ף על הטוניק והכטיס מסך שלי אני יודע איך. אבל איך אני שולט על ה 3 פאנים שיש לי ? תודה :>

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by motorishta,

שבת שלום. אחרי חיפוש של מדריך בנושא בפורום לא מצאתי כלום מלבד סיפורים שחבר'ה ששינו את המהירות שלהם ב-ccc שאין לי שמץ מה זה אומר (סליחה על הבורות) אני מבקש את עזרתכם בנושא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  12. Started by menihen16,

שלום לכולם... יש לי תתוכנה RIVATUNER ואני מנסה לשנות את מהירות מאוורר כרטיס המסך! לא ממש מצליח לי.. אגב. יש לי כרטיס: Geforce 8600GT רציתי לדעת למה זה לא משנה לי את מהירות המאוורר. תמונה:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לא מצליח לפי המדריך שדניאל כתב בסטיקי - השינוי של האחוזים לא עובד לוח אם - ASUS MAXIMUS מאוורר SILENX (מחובר עם 3 פינים) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. שלום יש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינק האם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה ??? תודה,

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofir_b,

יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הי, יש לי 4 מאווררים. 2 מחוברים ללוח (1 CPU ועוד אחד אחורי) ו-2 מחוברים ישירות לספק. 1. אני חושב שיש לי מקום לחבר עוד מאוורר אחד ללוח. אם יש לי מקום, אז האם ניתן לחבר כל מאוורר לשם? פשוט להשתמש בכבל שממיר מחיבור חשמל "רגיל" לחיבור הקטן של המאוורר? 2. האם ניתן לשלוט ידנית על מהירות סיבוב המאווררים? 3. האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לקבוע טמפרטורה והיא תסובב את המאווררים אוטומטית כדי לשמור על הטמפרטורה הזו? (כמו טרמוסטט של מזגן?) 4. האם קיים פאנל שליטה שיודע לעשות את זה אוטומטית? כל הפאנלים שיצא לי לראות רק מדווחים טמפרטורה אבל לא משנים את המאוורר אוטומטית. תודה לכל מי שיענה מוטי עריכה: יש לי את הלוח ASUS P4P800SE עריכה: מצאתי עכשיו את SPEEDFAN נראית כאילו היא עונה על חלק מהצ…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לשנות את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך והמעבד. את של המעבד הבנתי שאפשר עם התוכנה speed fan. ועוד משהו: יש לי את הזלמן ZM-F3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3412 והוא מגיע עם שנאי שמשנה אוטומטית את מהירות המאאוור בהתאם לטמפרטורה, עכשיו החלפתי מקום למאוורר וכשאני מחבר את המאוורר ללוח אם עם השנאי הוא מפסיק לעבוד כלל, זה בגלל שכביכול אין צורך במאוורר או שיש בעיה בשנאי?

18. Started by urich,

יש לי מאורר tr2 ולוח k8n7-9 שלפי האתר של speedfan אפשר לשנות את מהירות המאורר. אני רוצה להוריד קצת את המהירות שלו אבל כלום לא קורה והקריאה שלו נשארת סביב ה2500rpm. יכול להיות שאי אפשר לשנות את הטמפרטורה של המאורר הספציפי הזה או מה. נ.ב גם התוכנה easy tune שנותנת את האופציה להעלות את מהירות המאורר על פי החום לא איפשרה לי להוריד מהירות.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  19. Started by ilaysk,

הטמפ של הכרטיס שלי גבוהות אז העלתי את המבירות של במאורר ל מקסימום(4800 RPM) זה יכול להזיק?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ilaysk,

אוקי הורדתי תוכנה לשינוי מהירויות של עוצמת המאורר ועכשיו במאמץ הכרטיס קר יותר ב-8(!) מעלות המאורר היה ב 80% והעלתי אותו ל 100 ואז זה קירר לי השינוי מסוכן?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  21. הוספתי מאוורר חדש של 120 מ"מ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5361&CatCode=554 אמור להיות די שקט לפי הנתונים, אבל בפועל הוא נשמע כמו טרקטור. לדעתי המהירות שלו גבוהה, איך אני יכול לשנות את המהירות שלו למהירות נמוכה יותר?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by menihen16,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות בכדי שכשאני עושה OC גבוהה למעבד לא יהיו לי בעיות..עשיתי OC גבוהה למעבד וזה עשה לי הרבה בעיות.!

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי מעבד 2.8MHZ Prescott ולוח של ASUS p4p800se יש מצב שינוי\פתיחת מכפלה ? יש מצב שזה יגרום נזק ללוח או למעבד ???

24. Started by HiTiT,

אני רוצה לשנות את המכפלה שלי מ x11 ל x11.5 האם זה אשרי עם Gigabyte GA-7S748 ? תודה. הנה התמונות מהbios: כשאני נכנס לפה: http://img330.imageshack.us/img330/6432/dscn1179yj2.jpg] זה מה שיש לי: [וזה המקסימום, אחרת המערכת לא יציבה או בכלל לא עולה] http://img288.imageshack.us/img288/584/dscn1177qt0.jpg

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  25. Started by Ido.G,

היי. קודם כל מפרט: Athlon ThunderBird B 1400Mhz ECS K7S5A Ver.1 256SDRAM PC133 (השבוע אני מקווה שה PC2700 של Spectek שהזמנתי יגיע). Volcano 7+, low speed (טמפ' Load היא 58 מעלות פלוס מינוס). בקיצר, זה דיי מעצבן אותי שאני עובד על באס של 100 (כאמור- גירסה B של המעבד....). להעלות את ה FSB זה לא ממש בעיה, אבל הבעיה היא שזה חרא של מעבד ל OC ולכן חייבים להוריד את המכפלה. אבל- אין כל אפשרות לשינוי המכפלה בלוח הזה, ולכן האפשרות היחידה היא ע"י מוד למעבד. ראיתי את זה: http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/workshop/socketa/socketa_resistors.html לא הבנתי בדיוק את זה. את המצב שבו אני צריך לחבר גשר הבנתי (קו רצוף). אבל לא הבנתי מה ההבדל בין מתי שאני צריך להפריד את הגשר…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים