עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TheSoupNatzi,

ואם אין אז למה אינטל בעצם הוציאה סידרת מעבדים עם באס התחלתי גבוה כזה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Omri4u,

מישהו יכול לתת לי מדריך טוב שמסביר כיצד לבנות מערכת קירור מים בבקשה זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעבד ATHLON XP 1700 GAVRXP איך החום שלי בסדר? עשיתי שניי מאווררים בדלת ומאוורר אחד למלא שמוציא ועכשיו זה: 45c cpu 35c system

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

עם קירור טוב ו HSF טוב ועם לוח של ASUS שתומך ב533 עד כמה אפשר להגיע עם המעב הנ"ל ?? האם למישהו מכם יש מעבד זה? איך הוא? עד כמה הגעתם איתו? תדוה :

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by ONKYO,

קבלו כמה תמונות של המארז שלי, הצביעה עוד לא הסתיימה.....(...theres more to come)

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  6. הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום חברים אני צריך את עזרתכם במציאת כל לינק אפשרי המסביר על בניית באיי באס ועל איך עובד באיי באס והשאלות : האם אפשר לבנות באיי באס שבמצב של מתח נמוך הוא יתן רק רבע או שליש מהמתח המלא ? שאלה שנייה : האם באיי באס חייב להיות עם מתגים של שני מצבים ? אי אפשר מתגים של שלושה מצבים או בכלל עם פוטנטציומרים ואז אפשר לכוון את המתח כמו ווליום ? תודה :smoke:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. יש לי מחשב בעל כרטיס מסך חביב (אבל לא משהו) VisionTek GeFroce4 Mx440...לא מי יודע מה אבל מה שמוזר זה שלכרטיס הזה במקור אין איורור יש רק מגן חום קטן....כזה...הקיץ בא ומשום מה כל כמה זמן המחשב היה נתקע לחלוטין ולא הבנתי למה פתחתי את המארז ולהפתעתי הכרטיס מסך לוהט בחום שאי אפשר לגעת אפילו בדפנות שלו...אובכן לא מצאתי חומרים ביתיים לאלתר קירור צילצלתי אל הטכנאי התותח שלי והוא אמר לי שהוא יארגן לי משהו הבאתי לו את המחשב וכעבור כמה דקות הוא התקין לי את הדבר הכי תותח שראיתי בחיים שאפשר לעשות לכרטיס מסך (בקטע של קירור) הוא התקין מאורר ענק למעבדים פשוט מאורר ראשי היטסיינק הייתי מראה לכם תמונה עם הייתי יכול בכל אופן המאורר פועל בצורה מדהימה והביצועים אלו בכמה וכמה אחוזים...דבר נפלא …

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  10. אני רוצה את המאווררים הכי טובים ואת הקונטרולר הכי טוב אני פשוט לא יודע מה לבחור יש לי מארז ענק...ואני חייב לעשות מודינג רציני תמליצו לי על המאוררים ועל הקונטרולר בבקשה. ???

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by MORIDIN,

טוב, אז יש לי ASUS GeForce 2 GTS, גרסת ה-Pure עם 32MB. בתקופת החום הגדול (45 מעלות בחיפה, מישהו זוכר?) התחילה בעיה, שנמשכה עד היום בצהרים, של התרסקות של ה-Explorer כל כמה דקות, תקיעה של המחשב שמחייבת Reset והודעות Windows has found errors in your registry שאיתחלו את המחשב שלי ולמעשה החזירו אותו למה שהוא היה חודש לפני כן. היום התגלתה (מה התגלתה? גיליתי) את הבעיה - הכרטיס עמד על 65 מעלות צלזיוס. הכרטיס עבר Downclocking רצחני, ל-120MHz, כדי שאני אוכל לעבוד (UT יאלץ לחכות בינתיים...). הכרטיס הוצא ממקומו, והמאוורר נוקה על ידי אבא שלי (מכמויות מסחריות של אבק). ה-RPM של המאוורר עלה מ-4800 ל-5300 והטמפרטורה ירדה ל-57 מעלות. עכשיו המאוורר עושה רעש של הליקופטר (אם כי פחות מלפני חמש…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  12. היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by BONO,

מה זה ליבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by urizi,

אני הולך לקדוח חור בדלת ולשים מאוורר לקירור הלוח אם הרותח שלי (42-41). אני הולך לקנות מאוור 120 מ"מ מזיגזג ויש לי כמה שאלות 1. האם הקניה מהאתר בטוחה? 2.תוך כמה זמן זה יגיע?אני מקרית ים 3. איזה מאוורר כדי לקנות לדלת? כפי שאמרתי 120 מ"מ ורעש זה לא בעיה (האם יש הבדל גדול בין אלו של זיגזג לאלו של חברות אחרות כי במחיר יש) 4.איזה מאוורר אני צריך לקנות ל-ax7? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by maphisto,

אני מצליח רק עד 149 להעלות את הבאס. מעניין מה אצלכם ??? תגידו בכלל מה קורה אצלכם בלוח.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by Jook,

רציתי לצייד את מארזי הצנוע בכמה כבלים עגולים לשיפור זרימת האומיר במארז. אני לא רוצה להסתבך סתם עם הכנת הכבלים בעצמי כי לחתוך אותם קצת מפחיד אותי. הכבלים הגדולים והשמנים שיש לי הם: -בין הפלופי ללוח אם. -בין ההרד דיסק ללוח אם. -בין הצורב הדיוידי ללוח אם. את הכבל הראשון אני יודע איזה לקנות. עכשיו מה שאני לא יודע הוא איזה כבלים אני צריך לדברים האחרים. אני יודע שיש משהו 100 או 133. חברים עזרו לי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הי אני מנסה להוציא את ה HSF כדי שאוכל למרוח חומר טרמי ניסיתי כ 20 דקות ואני לא צליח לשחרר את התופסנים http://www.thermaltake.com/support/installations/volcanos.htm הנה התופסנים שלו איך לעזאזל אני משחרר אותם?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. כי יש לי בקבוק שמכיל את שני החומרים האלה רציתי לדעת שהסליצול הזה ביחד עם האלכוהול לא יהרסו לי את המעבד?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. ויש שם עוד חומר סליצול 2% זה לא יפגע במעבד זה מן חומר חיטוי ולקילוף העור ניתן להשתמש בו נכון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב אז אני הולך למרוח חומר טרמי על המעבד שלי בתקווה שזה יוריד כמה טמפ אחר כך אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד שלי AMD ATHLON 1600 מ1.4 ל1.68 הדרך הטובה היא פשוט להעלות את הFSB?? ועוד שאלה בקשר לחומר הטרמי צריך לחכות עד שהוא יתייבש? אני הולך למרוח NANOTHERM

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

תגידו זה בסדר שהטמפ' של הHD (עשרים ג'יגה של WD במהירות 5400) שלי היא 40 מעלות כשדלתות המארז פתוחות לרווחה (במשך כל פעולת המחשב)? ושהמעבד (PIII 667 בלי אוברקלוקינג) ב35 מעלות, שוב שהדלתות פתוחות?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. הנה המפרט: AMD 900Mhz ASUS A7V 133 384mb sdram Hercules 3d Prophet II pro geforce 2 לאחרונה החלטתי לעשות אוברקלוק אבל להפתעתי גיליתי שטמפרטורת המעבד מגיעה לרמות גבוהות מאוד של 65 מעלות ואף פעם אחת אחרי מאמץ של המעבד הגעתי ל67 מעלות. לוח האם גם הוא מתחמם מאוד ונמצא על 42 מעלות ברגע זה. יש לי מארז רגיל עם מאוורר אחד ועוד היטסינק ומאוורר טוב (מנחושת) למעבד. כמה שאלות: 1. מה הטמפרטורה הרגילה שאמורה להיות למעבדים מהסוג שלי? האם טמפרטורות כאלה נורמליות? 2. האם הטמפרטורות שהגעתי אליהן מסוכנות עד כדי שריפת המעבד או רכיב אחר בלוח האם? 3. מה אפשר לעשות כדי לקרר באופן משמעותי את המעבד (עוד מאווררים יעזרו? הרי יש לי היטסינק טוב למעבד)? אם מישהו מבין בעניין (ונראה לי שיש פה לא מעט כאל…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  23. Started by DarkX,

אהלן חברה ! מה הענייינים.. אז ככה.. היום בבוקר בטעות נכנסתי לפורום של קירור, במקום של רשתות ואינטרנט מהיר התחלתי לקרוא כשלפתע חשבתי אולי אני יבדוק את טמפ' המעבד שלי !הורדתי MBM 5 ומסתבר שהייתי על 60 מעלות צלזיוס... בשלב זה כדאי שאציין את המערכת Amd K7 1200(לא אוברקלוק) Asus A7A266 GeForce 2Mx 256Mb Sdram Surround Sound אני יודע שלא הכל קשור אבל שטויות.. בקיצור החלטתי לעשות סדר במחשב... פתחתי אותו והתחלתי בניקוי אבק..ואו ! כמויות אדירות של אבק מצטברות בצלעות הקירור של המעבד..מומלץ לפתוח ולנקות אחרי כל הניקויים של כל האבד התחלתי לסדר טוב את הכבלים(בסוף ייצא גרוע אבל לא חשוב p: ) והתחלתי בסירקולציה חכמה של אויר שגם אותה עוד אפשר לשפר...בקיצור ! בסופו של דבר סיימתי הכל הפעלתי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=188 הכתבה הזאתי היא הוכחה שתוצאות האובקלוקינג הגרועות של המעבדים שנשלחו לביקורות היו כתוצאה מכך שמדובר בסטפינגים "ישנים" יותר של המעבד, ואילו כאשר מדובר בסטפינגים "חדשים" יותר איכות הOC של המעבד רק משתפרת... אז הנה הוכחה לכל הסקפטים שבינכים, וכל אותם חובבי אינטל שחשבו שהרגע הגורלי שלהם הגיע והם יכולים לחזור לצעוק מעל כל גג "אינטל הכי טוב!!!(אני מדבר על אנשים כאן בפורום שהעדיפו להשאר עם מעבדי סלרון למיניהים, פנטיום 3 מהסדרות האחרונות וכו' במקום לשדרג לAMD). בבקשה, הוכחה!

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. ??? שלום מישהוא יודע איך אני מוזיף את הלשונית של העלת מהירות הליבה והזיכרון דרך הדריוורים עצמך ולא דרך שום תוכנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים