אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי Riva TNT 2 M64 עם 32 מגה בכרטיס של Creative CT6938 והטמפ' שלי ללא פעולה גרפית כלשהי היא 57 מעלות וזה עם מארז פתוח!! זה כנראה מה שגורם לבעיית החום במארז שלי... מה עלי לעשות כדי להוריד את הטמפ' או שבכלל לא כדאי לי להשקיע ועדיף להחליף כ. מסך וזהו...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
די לאחרונה גיליתי שקיימת בכלל אפשרות כלשהי ל"המהיר" את המחשב. אשמח אם תסבירו לי... 1) מה זה בדיוק אוברקלוקינג? 2) כיצד עושים אותו? 3) לאילו רכיבים ניתן לעשות אוברקלוקינג? 4) מה יתרונותיו? 5) מה חסרונותיו? וגם... 1) מה זה בדיוק מודינג? 2) כיצד עושים אותו? 3) לאילו רכיבים ניתן לעשות מודינג? 4) מה יתרונותיו? 5) מה חסרונותיו? תודה רבה! ~~~~~ אנצל במה זו כדי לפנות אל מפעילי האתר המצויין בהצעה להוסיף מאמר בסיסי המסביר את תורות האוברקלוקינג והמודינג. תודה!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=188 הכתבה הזאתי היא הוכחה שתוצאות האובקלוקינג הגרועות של המעבדים שנשלחו לביקורות היו כתוצאה מכך שמדובר בסטפינגים "ישנים" יותר של המעבד, ואילו כאשר מדובר בסטפינגים "חדשים" יותר איכות הOC של המעבד רק משתפרת... אז הנה הוכחה לכל הסקפטים שבינכים, וכל אותם חובבי אינטל שחשבו שהרגע הגורלי שלהם הגיע והם יכולים לחזור לצעוק מעל כל גג "אינטל הכי טוב!!!(אני מדבר על אנשים כאן בפורום שהעדיפו להשאר עם מעבדי סלרון למיניהים, פנטיום 3 מהסדרות האחרונות וכו' במקום לשדרג לAMD). בבקשה, הוכחה!
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
יש לי P4 1.7 ובעומס הוא קופץ ל 60 מעלות דרך אגב התמפרטורה של הלוח די יציבה 43-46 אה...זה בלי OC
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm האם המאורר הזה שווה (אני מחפש 120 מ"מ)? האם יש לכם הצעות למאוררי 120 אחרים?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כשאני יעשה OC מחשב שאני קונה בשבוע הבא.. P4 2260 533 512.... בלה בלה בלה... EPOX 4g4a+(הוא טוב???) זכרון לא בחרתי אני צריך שתעזרו לי לבחור (אבל זה כבר סיפור אחר)... כרטיס מסך: MSI GF4 Ti 4600 כשאני יעשה למחשב הזה OC באילו דרכים אני עלול לעשות נזק תמידי לחלקים במחשב? והאם כדאי לי לעשות את ה OC לבד או שיש פה מישהו שירצה לעזור לי מה אתם אומרים על ה לוח אם הוא תומך בשליטה נפרדת על החלקים השונים של המחשב או שאם אני יעלה את ה FSB זה יגרום לי לאי יציבות? אני דיי סגור על ה צ'יפסט כי הוא של אינטל ומישהו מהפורום המליץ לי על הלוח הזה אני צריך לדעת אם יש לו ביצועים טובים עם ובלי OC... ואני צריל שתעזרו לי גם לבחור זכרון DDR
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD XP 1700 אני זקוק למשהו זול שיוריד לי את הטמפ 61 מעלות במנוחה והדבר הכי חשוב זה שקט!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, אז ככה: הזמנתי כמה מאווררים מפנדה, אבל במקום 2 מאווררי Volcano 7 (רגילים), שמו לי מאוורר Volcano 7+ אחד (אי הבנה). חשבתי להחזיר את המאוורר, אבל חשבתי על זה ואני שוקל להחליף את המאוורר שקיים לי כרגע על המעבד (ומרעיד לי את הבית - דלטה...) הלא הוא ה GlobalWin CAK II 38. כדאי להחליף אותו בוולקנו שקיבלתי, או שאני ישלח את הוולקנו חזרה לפנדה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מעבד ATHLON XP 1700 GAVRXP איך החום שלי בסדר? עשיתי שניי מאווררים בדלת ומאוורר אחד למלא שמוציא ועכשיו זה: 45c cpu 35c system
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הקרביים של מצלמת רשת ששבקה חיים (אני חושב שהבעיה הייתה במחבר הUSB אבל לא בטוח) חשבתי על בניית אינטרקום וידאו לחדר. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לבדוק אם הלוח תקין 2. איך אני יכול לחבר את זה למוניטור? אני יודע איזה פינים מוציאים פלט אבל אני לא יודע באיזה פורמט ומה נחוץ כדי לחבר את הccd למוניטור כלשהו יש למישהו רעיון יותר טוב לשימושים? חבר שלי הציע להשיג לוח strong ARM (כמו של Palmים שונים) ולבנות פקס צבעוני
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הזכרון הנ"ל האם הוא טוב להמהרה 8) והאם הוא שווה 350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לצאת באמצע משחק ולבדוק מה הטמפ' או מה? תוכנה מיוחדת?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם במציאת כל לינק אפשרי המסביר על בניית באיי באס ועל איך עובד באיי באס והשאלות : האם אפשר לבנות באיי באס שבמצב של מתח נמוך הוא יתן רק רבע או שליש מהמתח המלא ? שאלה שנייה : האם באיי באס חייב להיות עם מתגים של שני מצבים ? אי אפשר מתגים של שלושה מצבים או בכלל עם פוטנטציומרים ואז אפשר לכוון את המתח כמו ווליום ? תודה :smoke:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שהמאורר ממש גרוע שהוא לא עובר את ה4000 RPM?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש היטסינק חדש ל- XP 1700 שלי. כרגע הוא על 55 במנוחה ו-60 במאמץ. אני מתלבט בעיקר בין AX7 לVolcano 7+, אבל אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע [גם על הטמפרטורות שאתם מקבלים איתם]. אגב, התוספת של ש"ח 100 בשביל הAX7 באמת שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר בבקשה זה דחוף תודה רבה
-
שלום אני כנראה במהלך השבוע הקרוב הולך לקנות או להכין כבלים עגולים וקדוח ולשים מאוורר 120 מ"מ בדלת המארז. רציתי לדעת עד כמה ישתפרו הטמפ' שלי: כרגע 40-42 של הלוח אם 54-60+ במעבד ויש לי כמה שאלה על איזה מאוורר 120מ'מ ללכת? אני מחפש אחד אם אפשר בעל חיווי של פעולת העבודה (מתח) ושגם יעשה את העבודה כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלי מעבד אתלון 1800 55 לוח אם 47 האם זה מסוכן
-
- 56 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד עלתה מ 43 ל 54 בחמש דקות!!! זה טוב בכלל להריץ אותה? צריך להתסק שם עם ההגדרות? או מה שיש זה בסדר?!? אני לא יריץ אותה שוב סתם רציתי לראות מה קורה.. דרך אגב יש לי פנטיום 4 1300 ובדקתי עם התוכנה Hmonitor את הטמפרטורה!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מצליח רק עד 149 להעלות את הבאס. מעניין מה אצלכם ??? תגידו בכלל מה קורה אצלכם בלוח.
-
טוב הנה התמונה של המעבד שלי... מה אני עושה עם החור שם????? איך אני שם את החומר התרמי?!?(ארטיק סילבר 3)
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon Xp1700 יש לי מאוור ראשי שהוא דיי בסדר ואפילו קיבלתי המלצה קשקניתי אותו אבל החום 55 מעלות!!! אני רוצה להגיע ל35-40 איזה מאורר מתאים אני צריך לקנות ??? וד.א יש לי לוח SiS K7S5A.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מדריך טוב שמסביר כיצד לבנות מערכת קירור מים בבקשה זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-