אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה הVOLTAGE המומלץ ומה היא הטמפרטורה המומלצת לP2 266?? בבקשה כמה שיותר מהר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנחתי את ידי על מאוורר 120*120*35 (אני חושב) עם מהירות משתנה אוטומטית חייתי במיוחד (של שרת Compaq Proliant) אבל החיבור שלו קצת מאוד לא סטנדרטי. יש 4 חוטים, צהוב, אדום ו2 שחורים. מתוך ידיעה שזה שונה במאווררים מאשר לחיבור של ההארד-דיסקים נמנעתי מלחבר אותו בינתיים. למישהו יש מושג איזה חוט הולך לאן כדי שאני אוכל להכניס את המנוע סילון הקטן הזה מול הCPU במקום המאוורר הקטן והרעשני שיש שם עכשיו? (המאוורר הזה משמש בד"כ לקירור של 2 מעבדי פנטיום 1000 במערכות שצריכות להיות זמינות 100% מהזמן, אני חושב שהוא יספיק לשלי... 8) )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס הוא סגור הלוח אם- via ca64-tc
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זה שווה משהו? עם זה עושים את האוברקלוק דרך הדרייברים? לי יש Gefore 2MX 400 shel hercules.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בחרתי את המעבדים באקראי חלקם אפילו לא לדסקטופ,אבל שיהיה טוב לדעת מה אנשים חושבים.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. עכשיו, עקב סיבות של גיל וביצועים החלטתי להחליף את הלוח אם הישן שלי בחדש שקניתי. אך... כמו תמיד חוקי מרפי עשו את שלהם ויצרו בעיה. להפתעתי גיליתי שאני פשוט לא מצליח להוריד את ההיט סינק מהמעבד. זה היטסינק מתוצרת ספייר, שתי קליפים, אחרי שהורדתי את המאורר גיליתי שאני פשוט לא מצליח לשחרר את התופסן,משמע לא יכול להוציא את המעבד. אנא סייעו בשעת צרתי. לינק לאיך הפטנט של התופסן המשוקץ עובד או הסבר קצר יתקבלו בברכה. אני (Jim)
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.dremel.com/html/home_fr.html מישהו מוכן להסביר לי מה כל הדברים האלה שם? אחרי שנכנסים לTOOLS יש איזה 10 סוגים דרמלים כאלה שם, מה ההבדלים בינהם?! אה, ובואו נתחיל מהבסיס. דרמל זה מכשיר שיכול להסתובב במהירות גבוהה ויזה יעיל לכל מיני דברים כמו חתיוך מארז למשל... ;D, נכון? לכל הדרמלים אפשר להרכיב ראשים שונים וצורות שונות וכו'... נכון? ד"א, הKIT שיש שם זה ערכה כזאת של דרמל עם כמה ראשים?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה: http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/detail.tmpl?cart=308939873725066085&sku=ZBH-500079〈=heb האם זה כדאי? יש למישהו בכלל בקרה דיגיטלית? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי AMD 1700+, לוח אם GA 7VTXH+, זכרון 256 PC2100 DDR, כרטיס מסך GF2 Ti. הבעיה : אני עדיין לא מצליח לשבור את מחסום ה-147 FSB למרות שהעליתי את ה-VCORE עד המכסימום (10%). המחשב עבד קצת ב-FULL LOAD וטמפרטורת המעבד טפסה ל-54 מעלות ובאיזה שלב הכל קרס. האם יכול להיות שהזכרון שלי שהוא לא מותג ידוע גורם לנפילה? כיוונתי אותו בביוס להגדרות המהירות ביותר ועד עכשיו הוא עמד במשימה בכבוד. איזו השפעה אם בכלל יש לכרטיס המסך שכרגע הוא לא מומהר על התנהגות המערכת בהמהרה? הכרטיס היחידי הנוסף שמותקן הוא כרטיס רשת שאמנם מחובר תמיד אבל לא הייתי באינטרנט בזמן הקריסה. מה עוד ניתן לעשות לפתור את הבעיה מלבד טפול במכפלה שיגיע כנראה באיזשהו שלב?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2000+ AMD ATHLON ועלי לדעת איזה HSF הטוב ביותר ניתן להשיג בארץ(דרך פנדה,פלונדר,זיגזג).... והאם הפריט הזה:Thermaltake Copper shim מתאים גם ל HSF שאינו מאותה חברה למשל האם הוא מתאים גם לGLOBL WIN CAK 2 38 ??? :smoke: רב תודות :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום יש לי סלרון 366 ואני מנסה לעשות לו אוברקלוק הבעיה היא שאני לא מוצא בכלל את האפשרות של שינוי המכפלה או הFSB בביוס. לוח האם שלי: ms - 6156 (של msi). בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חזרתי עם תשובות יש לי 2 מאוררים על המארז של 0.14A של colorful ומאורר אחד על המעבד של 0.23A של intel יש מה להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
במידה ואכניס מעבד PIII 500 עם מהירות אפיק של 100 MHZ ללוח LUCKY STAR BX שלי פירוט: http://www1.sharkyextreme.com/hardware/luckystar_bx/b.shtml הלוח בנוי למעבדי פנטיום 2. האם העסק צריך לעבוד (ללא עידכון BIOS)? עוד שאלה: אפשר להכניס מעבד עם אפיק 133 על לוח התומך באפיק של עד 100 ולצפות שכל העסק יעבוד במהירות 100 (כמו עם זכרונות)?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
איזה יופי! במחצית השניה של 2002 אינטל תשחרר סלירונים מבוססי Northwood... מה זה אומר? שאפשר יהיה להמהיר את הסלרון כמו את הפנטיום 4 (מבוססים ה-Northwood) למהירויות עצומות(2.5.....!) לפי השם לסלרון יהיה 256K זיכרון מטמון והוא יכנס ל-Socket478...... יש עוד ב-Xbitlabs..... יש למה לצפות...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עובד עם לוח אם מסוג maryville intel , עם מעבד p4- 1.6GH. לוח האם מתחמם במהירות עצומה , גם ללא מאמץ מיוחד של המחשב. אני חושב שמדובר בבעיה של קירור. -מהו המאוורר המומלץ למקרה כזה (גודל ,זרם, דגם וכו'). -היכן יש למקם את המאוורר. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הבנתי שנהיה חם וזה משפיע על הטמפ' במארז אבל לא ממש אמרתם מה עושים קירור מים אני לא יכול למצוא פה ...אני גם לא רוצה...! אז מה כן אפשר לעשות לקנות ? ואני לא רוצה סתם איך למה אני רוצה עצות פיתרונות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הנה לינק לכתב מצויינת בנושא: http://www.mods4me.com/reviews.php?op=showcontent&id=18
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-