עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cereal Killer,

מישהו הפנה את תשונת ליבי לגופי קירור האלו של זלמן (מיועדים אבור מייצבי המתח של 4850 וה 4870 בהתאמה) הקטע הוא שאני לא מוצא שום איזכור לגבי זה באתר הרשמי וחיפוש בגוגל הניב הרבה לינקים ברוסית כמה בספרדית ורק אחד באנגלית http://xtreview.com/addcomment-id-6707-view-Zalman-ZM-RHS50-and-ZM-RHS70.html וגם בו אין תאריך הפצה ומחיר מישהו יודע על זה פרטים?

2. Started by dad11223,

יש לי ראדאון x1650xt וכל פעם שאני מנסה לעשות לו OC דרך התוכנה rivatuner ‎ איך שלא קוראים לזה אז זה ישר קורס על ההתחלה בקושי מעלה 2 מגה ארץ וישר קורס המחשב כאילו שזה הגיע למקסימום יכולת ואותו דבר דרך התוכנה של הדרייברים של הכרטיס מסך שיש בה אפשרות דומה ל OC וגם שאני עושה ידנית כאילו אני מעלה לבד 10 מגה ארץ ואז נכנס למשחק אז ישר אחרי כמה שניות קורס המחשב ועוד משהוא זה לא בגלל הטמפ כי היא יציבה אפילו בעומס זה מגיע ל 80 אז למי שיש רעיונות או פתרונות אז תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by doronpascal,

אני מבצע למעבד. מדובר ב-Q6600 על לוח GAP35CDS3R גרסה 2.0 זיכרון OCZ GOLD DDR2 800MHZ 5-5-5-15 אני המהרתי את המעבד ל-3.4GHZ הזיכרון עובד ביחס של 1:1 1. כמה מתח אני צריך לתת למעבד ולזיכרון בכדי שיהיה יציב? (כרגע יש לי על הזיכרון +0.2) 2. לאיזה טמפרטורה נכון להגיע בכזאת המהרה? כרגע הגעתי למקסימום של 60 עם ULTIMA 90 ומאוורר 120MM תודה מראש

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  4. Started by YAKIRS4,

יש לי מעבד 2.4 800 מגה הרץ והוא בא עם ספיר פרידג רוק שהוא לא מי יודע מה חשבתי ללכת על THERMALTAKE Spark 7 אבל אני לא מבין כל כך בזה אני צריך עזרה בזה גם יש לי בעייה שהוצאתי פעם את המאוורר ונתלש לי גם המעבד כי המשחה הטרמית נדבקה ממש חזק אם מישהו יודע מאיפה לקנות משחה טרמית זה ממש יעזור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by djez26,

שלום אני מוניין למצוא קירור טוב למעבד amd 2800 barton שיושב ומתאים ללוח abit n-force nf7 s-2 לא חשוב המחיר אבל אני צריך המלצה למשהו חזק בשביל אוברקלוק גבוה מאוד וגם אם יש המלצה לקירור זכרונות וצ'יפסט תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. Started by zeevik_k,

Hi, I'm planning to substitute my Barton 2500 + Thermaltake Volcano 7+, by Barton 2600 + (Evercool HPA-C715 or Extreme Volcano 12). 1. The Evercool has a heat-pipe with the 70x70x15mm fan. Its heat-sink isn't made of copper and there is only a copper plate that faces the processors core. The fan is located on a side of the heat-sink 2. The Extreme Volcano 12 doesn't have a heat-pipe, but it comes with the 80x80x32mm fan (triple blades) located on top of the heat-sink. The heat-sink is make completely of copper (66 fins). What would be better solution for Barton 2500/2600 ? Thanks. Zeev

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by arkadur,

טוב אז יש לי ת' וניס 3000 DFI, ULTRA D ו2 סטיקים של A DATA, 256 כ"א משהו קצת מסובך לי בביוס הנ"ל כנראה שהתזמונים הדוקים מידי, ולכן אני לא יכול להגיע רחוק איפה בתת תפריט" D RAM.." אני משחק עם התזמונים? כשהורדתי את הזכרונות למהירות של 180, העלתי את הFSB ל253 ללא שום בעיות במהירות של 200 MHZ, אני מגיע לFSB של 230 אם אני לא טועה המלצות ? שיפורים? בקרוב לא תהיה לי בעיה של חום (יש לי את כל הציוד של הקירור מים, רק ממתין לבלוק מחו"ל)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. נתקלתי בכמה הודעות בפורומים ברשת שאומרים שיש בעיה לחבר את הBIG TYPHOON ללוח של ABIT NF7. מישהו שמע? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by drumtroll85,

כרגע יש לי שני גלובפאן שנותנים 67CFM ו-34DBA (במהירות הגבוהה שלהם), ואני רוצה להחליף אותם במשהו יותר חזק. לפי מה שראיתי המאוורר החזק ביותר שאפשר להשיג בארץ (יחסית לכמות הרעש) הוא זה של ENERMAX שנותן 94CFM ורק 30DBA, אבל עולה 100 ש"ח. לעומתו יש את הגנרי בזיגזג שנותן 87CFM, אבל רעש ברמה של 38DBA ועולה 50 ש"ח. השאלה שלי היא - האם השיפור בקירור מצדיק בכלל קניית מאווררים חדשים, או שהשיפור יהיה מזערי כך שכדאי להישאר עם מה שיש לי עכשיו? שאלה נוספת היא הכדאיות של האנרמקס - האם הבדל של 8DBA מורגש מאוד, וכמה אני ארגיש את הרעש של המאווררים לעומת מה שיש לי עכשיו (34DBA)? וחוץ מזה, אם למישהו יש הצעות למאווררים אחרים שיספקו כמות אוויר נאה (לא רועשים מדי), אשמח לקבל אותן... תודה מראש לכ…

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by Gil28,

אז ככה... המפרט שלי בצד (כן! 3.6 בקירור סטוק) ובניסיון לראות האם הטמפרטורות סבירות גיליתי כמה דברים מעניינים: הורדתי את הקופסא של החלקים (מי שנתקל באורורה יודע במה מדובר) וזה הוריד לי 3 מעלות במעבד, מעלה אחת במארז ו-2 בהרד דיסק. פתיחת דלת המארז העלתה לי שתי מעלות(!) בטמפ' של המעבד המאווררים של האורורה המקוריים על 100% והם חרישיים. להלן טמפרטורות במנוחה של 20 דקות(המינימליות שנרשמו): hdd:37c cpu:29c core0:21c core1:23c טמפרטורות במאמץ שעה ב-TAT(המקסימליות שנרשמו): hdd:38 cpu:69c core0:69c core1:67c שמתי לב שתמיד core1 קריר יותר במאמץ וחמים יותר במנוחה... למה? להזכירכם אני על 8*450 בלי eist\c1e

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

מבקשק חוות דעת טמפרטורות במצב מנוחה C&Q לא פעיל Power schems : Home \ Office Desk CPU FAN 100% (אני עוד צריך להוסיף מאוורר קידמי למארז + דלת עם מאוורר 250mm ) http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100&catid=878 [attachment deleted by admin]

13. Started by torangadojo,

שלום לכולם מה טווח העבודה האפקטיבי מבחינת חום למעבד E6600 ?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  14. היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by andd,

http://i28.tinypic.com/2krmv4.jpg זה אחרי ששחקתי בASSASSINS CREED איזה שעה 88GT BFG OC + accelero s1 q6600 + freezer 7 pro ללא OC ואני רוצה לעשות OC למעבד ל3.0 ככה, האם כדאי לי לקנות קירור יותר טוב? והמעבד, באיזה טמפ' אני צריך להתחיל לדאוג? 60+ זה עדיין סביר? (שלי אף פעם לא עבר את ה60, רוב הזמן בLOAD הוא מקסימום על 55)

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  16. Started by ezx,

מישהו יכול להביא לי ביוס אם תוספת מתח לאת הכלים לצריבה אני לא כול כך יודע איך עושים את זה הדרכה והכלים יהיה עזרה רבה תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by CrashZone,

ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  18. שלום. קראתי כמה אשכולות פה והבנתי שהמחשב שלי לא במצב טוב בכלל. יש לי את המארז ששכחתי את שמו, נראה לי mini tower 610A... משהו כזה. קיצר המעבד שלי הוא AMD 64 ושמתי לו קירור ALPHINE64 של AC בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM אחד מהקדימה ואחד מאחור. הטמפ' במנוחה של המחשב הם: מעבד - 55~ לוח אם - 38~ הארדיסק - 40~ ספק - 55~ מה אפשר לעשות? הוספתי דלת עץ עם 2 מאווררים של ספק, אחד מכניס והשני מוציא וזה לא הזיז בגרוש השכבתי את המחשב על הצד שהחום יעלה למעלה דרך הדלת שיש בה חורים וזה גם לא עזר המחשב נמצא בפינה של החדר ולידו המסך (הגב של המסך CRT קרוב לגג המארז.. שמושכב) אולי אם אני אשים את המחשב על הריצפה זה ישנה משהו? כדאי להחליף מאווררים? מה עושיםם? תודה.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  19. Started by So@tr43,

יש לי מאוור כזה על המעבד והוא עושה רעש בכל הבית כלומר המחשב עצמו,אבל בדקתי וזה בא ממנו. מה עושים כדי להנמיך את הרעש.???????

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  20. משהו מלבד frozencpu. תודה.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by hag911,

יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: xeon cpu 1.70ghz 1.70 ghz ראם של ג'יגה כדאי לו לעשות אוברקלוק?ואם כן כמה?

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  22. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  23. Started by shloosh,

אוקיי אמממ אני עכשיו באוברקלוק ל2600 עם המעבד שלי הכל בטמפ' טובה חוץ מהלוח. עכשיו שאני מסתכל ב-everest הוא מראה לי שהלוח מגיע במאמץ לאיזה 60 אבל שאני עושה ריסט אני רואה בביוס שהצ'יפסט דווקא על טמפ' נמוכה של איזה 40 בערך ומשהו שנקרא PWM הוא זה שהיה נמצא על איזה 60 ומשהו. מה זה ה-PWN הזה??? עד לאיזה טמפ' הוא אמור להגיע? ומה זה מסוכן? אולי אני צריך לתת מתחים יותר גבוהים למערכת שלי? המעבד -2600 עם מתח 1.375 כולה ושום דבר אחר לא שיניתי מתח.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ABG,

משהו מכיר קירור פסיבי יעיל ל פנטיום 4? משהו בסיגנון צלעות קירור מפלצתיות כמו של קומפק ? (לא פנאומטי או הידראולי)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. יש לי כרגע מעבד עם ליבת פלומינו, ואני שוקל להשקיע את ה-400 שקל במעבד חדש. יש לי בביוס אופציה לשנות מכפלה, אל זה לא משפיע. האם כשאני אחליף מעבד ל- AXP 1700+ JIUHB0302 שינוי המכפלה יעבוד או שגם כאן אני אצטרך לקצר גשרים במעבד?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.