אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לEVEREST וזה מה שהוא הראה לי: http://www.up2.co.il/pics1/1/j91qmfn8g.jpg איך אני יודע באיזה תזמונים הזכרונות.? הבנתי שככל שהתזמונים יותר "צמודים" זה יותר טוב לקבלת באס גבוה. ונגיד שהזכרונות שלי עכשיו ב 5-5-5-15 אני יכול לקבוע אותם ל 4-4-4-12 ללא חשש לפגיעה בהם? יש לי זכרונות Digma 2X1GB 667MHz. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט המלא שלי תוכלו לראות בצד... אז ככה: יש לי מעבד Intel E6300 1.86Ghz יש לי כ.מסך Geforce 8800GT 512MB את שאר המפרט תוכלו לראות בצד כמו שאמרתי... אז ככה: האם קיים אצלי צוואר בקבוק עם איזהשהו חלק? אמרו לי פעם שהמעבד שלי עושה צוואר בקבוק, זה נכון? האם קיימים עוד רכיבים שעושים צוואר בקבוק? אם כן אשמח אם תציעו לי חלקים שלא יעשו צווא בקבוק עם ביצועים שאני ירגיש בהבדל אבל כמו כן שלא יגרמו לצוואר בקבוק מבחינה הפוכה (פעם זה היה החלק הישן מדי לדוגמא ועכשיו יש לי חלק חדש מדי...) מקווה שהבנתם, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש לי לוח ASUS COMMANDO גרסאת ביוס 1001 :s05:
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אז יש לי כ.מסך של GAINWARD 8800GTS 512MB ושמתי לב שהוא מגיע ל71 מעלות במינימום עבודה (אין לי מזגן בדירה)... יש הצעות לקירור?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1700 אם לוח אם של ג'יגהבייט קיבלתי איתו תוכנה לאוברקלוקינג אבל אחרי שאני מעלה לרמה הרצוייה ואמר לו להתחיל לטפס לרמה (מהירות) שנקבעה הוא מרסט את המחשב למה ??? ??? ??? >
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ניסיתי כמה מדריכים אך הם לא ממש מדברים על הדגם של הלוח הנ"ל,הבנתי שאפשר להגיע בכייף ל 3 גיג'ה הרץ המפרט שלי הוא : Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM Western Digital 320Gb 16MB AAKS 8800 gt ps pc&cooling 470 w ,תודה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD dvm, שמסוגל להציג רק ספרות רגילות, seven sigment, בעל 34 פינים, האם יש דרך לחבר אותו למחשב? האם הוא יכול להציג טמפ' של משהו וכדומה.. (ד"א יש לי גם LCD r232 רגיל 2x16 שאותו אני מחבר למחשב אחר..)
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה הביוס של לוח אם ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? וכמה אני יכול להגיע איתו ב OC עם קירור סטוק וזיכרונות 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? שתיי סטיקים
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
בspeedfan בחלק של הsmart שהוא מראה מידע על ההארד דיסק, יש לו שני שדות למטה: fitness ו performance אצלי הfitness על 94% וה performance על 98% איזה אחוזים אתם מקבלים?
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי שלושה מדי טמפרטורה , ואין לי מושג מי מהם מודד את טמפרטורת הצ'יפסט הצפוני שלי , אני יגיד לכם ככה , הצ'יפסט הצפוני שלי בקושי חם(הסינק שלו בקושי חם) והסינק של הצ'יפסט הדרומי רותח... אני מוסיף תמונה , אני לא יודע מה הטמפרטורות של הלוח אם שלי , מה שאני בטוח זה שהמעבד שלי על 48... , אבל זה כי חם עכשיו , לרוב הוא על 44-40מעלות... , והטמפרטורה שעל 45 עכשיו היא לרוב על 40-39... ועוד דבר , האם הטמפרטורות טובות? , בקשר ל20 אין לי מושג מזה , אבל אני בטוח שזה לא הלוח אם.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
זה מה שמופיע אצלי : וכך זה אמור להיות :
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מפרט: מעבד : AMD Athlon 64 3200 CPU Box מחיר 1080 לוח אם : Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 עולה 581 זכרון : GEIL 512 PC3200 400MHz DDR X2 עולה 1090 הרד דיסק : WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM עולה 542 כרטיס מסך :Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB עולה 2690 מארז " ריידמקס + ספק כח 420 וואט מקורי עולה 390 ועוד כמה דברים.. לא ממש חשובים עכשיו.. עכשיו קודם כל איך עושים? דרך הביוס? והאם זה מומלץ? בלוח הנוכחי שלי(אינטל) אין אפשרות לOC .. עכשיו הקירור של הכרטיס של Leadtek טוב מספיק או שצריך אחד אחר? עוד הסבר יעזור לי מאוד תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי מארז מסויים רציתי לדעת אם בישראל ניתן להשיג מארז Acrylic (שכולו שקוף) בגודל full tower כי אני לא הצלחתי למצוא אם אין אז על איזה מארז אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
סליחה על הנושא שאני פותח בשביל זה אבל אני חדש בOC ויש לי רק שאלה- יש לי מעבד P4 1.8GHz , לוח אם VIA p4m266 ורק רציתי לדעת מה הטמפ' המקסמלית למעבד הזה- כלומר מה הטמפ' שלא מומלץ לעבור אותה(במאמץ כמובן), אם אני ממהר אותו למשל. ואולי אם תוכלו להמליץ על תוכנה לבדיקת הטמפ' של כל הרכיבים(בנתיים יש לי MBM5- זה בסדר??)
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ערב טוב טוב טוב אז ככה - לפני יומיים היה לי משעמם והחלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב- אבל לנקות יסודי- (מפרט בחתימה) - אז פירקתי את הסינק והמאורר מהמעבד.... בוף- נדהמתי כמה אבק היה שם (מה הפלא שהמעבד בסטוק לא ירד מ55 מעלות) - הקיצר- כל הטריקים של אוויר בלחץ ופן (עם אוויר קר) - נשמעים אחלה אבל מנסיון לא הכי פרקטיים- אז פשוט לקחתי מברשת שיניים לא שימושית וניסיתי איתה- עשתה פלאים!!!! כמובן גם החלפתי את המשחה הטרמית .... תוצאות- לאחר ההתקנה חזרה לקח לי בערך חצי יום לשחק עם הברגים עד שיהיה פוסט ... (יש בעיה עם הSLK948U , צריך לשחק שם עם ההברגה בין "לחץ יתר" או "חוסר לחץ" על התושבת של המעבד כי אחרת אין פוסט, או שאולי זה רק אצלי). - אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל- המעבד עובד לו בע…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג logos בשביל BIOS של AMI? אני מת לשנות את התמונה המטומטת הזאת של Energy Star.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות בזמן אז פתחתי אותו וגיליתי שהקירור של העמבד שלי שבור. הנחתי שהקירור הוא הגורם לבעיות אז הסרתי אותו מהמחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לנסות להפעיל את המחשב מחדש כשהקירור חסר והמשחה התרמית עדיין נמצאת על המעבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני GUN_MAN מפורום חומרה ותוכנה בגיימר. עכשיו, קראתי את המדריך לאיורר המארז באתר (שהיה לפי דעתי לא משהו אבל לא חושב) בהיה כתוב שם על שתי שיטות איורר: סרקולציה מנהרה רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי אלה ומה היתרונות/חסרונות של כל אחת ואיך אני יודע איזו שיטה יש במארז שלי עכשיו אני רואה שאתם , כמו בגיימר ממליצים על הSUPERTALNET בשילוב עם ספק של HEC/ENERMAX/THEMERTLAKE/ANTEC עכשיו , לא עדיף לקחת את זה?: Antec High Performance 1080 AMG 430W Case Antec Truepower 430W PSU included ! http://www.pch.co.il/docs/pd-1354927653.htm זה עולה קצת יותר/פחות משילוב של סופרטאלנט עם ספק נורמלי והוא בא עם ספק ANTEC TRUE POWER. עכשיו אם אפשר גם בבקשה קצת פרטים על המארז. …
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
ללא OC מישהו יודע ? גיליתי שאפשר למדוד לו טמפרטורה עם SPEED FAN והיא על 36 - 39 מעלות בעבודה ב 2D זה תקין ?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבצע O.C במערכת שקורמת עור וגידים בימים אלו. ה- O.C המתוכנן הוא של 333 - 350 MHZ לבאס. השאלה שלי נוגעת לזכרונות: אם אני קונה זכרון 800MHZ, הרי אז המחלק יעמוד על 5:6 (במקרה של 350MHZ באס). האם כדאי והאם יש אפשרות להוריד את מהירות הזכרון ל- 700MHZ, כדי לקבל מחלק 1:1 ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-