אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
האם יש דרך להוסיף חיישני טמפ' למחשב? שישלחו את המידע לתוכנה ומשם ל LCD ולא ישירות.. חשבתי אולי אפשר דרך הכניסה הסיריאלית של המחשב לחבר אותם... ושאז יהיו כאילו חיישנים לדי וי די למעבר ללוח אם לזכרונות... כאילו לכל מה שיש במחשב...
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אני על באס 157... מדובר ב AXP 1600+, OCZ 512mb, EPOX EP8k3a+ מעבר לבאס הזה, פשוט ברגע שהוא אמור להעלות את המסך טעינה של האקספי, הוא נשאר מסך לפני..הבקר הרדיסקים כנראה לא עומד בזה.. יש לי במגירה בקר רייד שלא בשימוש, ורציתי לדעת 2 דברים.. בגלל שהבאס לבקר הרדיסקים ול PCI זהה, אם אני אחבר את ההרדיסקים לבקר ב PCI יהיה הבדל כלשהו? בגלל שהצ'יפ שונה אני משער שהוא יוכל להחזיק בבאסים גבוהים יותר..השאלה אם הטרחה שווה את זה או שבסוף השיפור יהיה מזערי ? ואם יתכן והוא יחזיק לבאס של 166+-, אז איך אני בעצם מחבר ת'הרדיסקים לשם? 2 הרדיסקים של 60 ו 20, פשוט לחבר לכניסת IDE בבקר? צריך להגדיר משהו ....? או שזה נעשה אוטומטי בבוט?.. tnx..
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בכוונה זה בצורת סקר שלא תעלו עוד אופציות לא רצויות. נא לבחור מהכתוב ולא להציע עוד פריטים.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מאוור כזה על המעבד והוא עושה רעש בכל הבית כלומר המחשב עצמו,אבל בדקתי וזה בא ממנו. מה עושים כדי להנמיך את הרעש.???????
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה, והטמפ שהוחיישנים מראים לי הם מאוד גבוהות לדעתי אמרו לי שללוחות של אביט יש חיישן יותר קרוב או משהו אבל אני רוצה להשוות... בכל מקרה, לי יש P42.6C וקירור סטוק של אינטל הטמפ' שלי הם 40 בIDLE ובערך 55-60 בLOAD המאוורר של המעבד מסתובב בערך ב2350 RPM ושל הציפסט ב6000RPM (ומשום מה הוא התחיל קצת להרעיש לאחרונה...) בכל מקרה, אם מי שיש לו את הלוח הזה יוכל לרשום את הטמפ שלו, איזה מעבד יש לו ומה המהירות של המאוורר שלו זה יהיה נחמד....
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
בזמן שחיפשתי מדריך ( למרות שידעתי ש The Byter פירסם אחד לפני כמה זמן ) לפתיחת המכפלה של מעבדי ה AMD הנעולים , נתקלתי באתר נחמד שמסביר המון על המכפלות של מעבדי ה AMD , איך הן "נוצרות" ( אם אפשר לקרוא לזה ככה ) , ועוד כל מיני שיטס שאף אחד לא אמור לדעת , אבל זה מעניין ( חלק מהאנשים ;D ) . תהנו ? Click Me ! עריכה - התלבטתי אם להכניס את הדיון לפורום OC , או לפורום מעבדים , אבל בסוף פתחתי אותו כאן . אם אחד המנהלים חושב שזה לא הפורום המתאים , תרגישו חופשי להעביר .. לא ששואלים אותי
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תקיעות לא מוסברות. שמתי לב גם שהמחשב חם כשנוגעים בו - בעיקר האיזור של ספק הכוח (תמיד הוא היה ככה אבל זה אף פעם לא השפיע) בקיצור, אני רוצה להיות בטוח שהכל תקין, אני רק צריך לדעת בערך מאיזה טווח של טמפ' משהו כבר לא תקין? כרגע הטמפ' שלי הן - 46 בחיישן אחד ו - 59-60 בשני.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
היי. נראה שרוב ה Heatsinks מוגבלים לגובה מסוים. האם זה בגלל מגבלות מארז או שמעבר לאורך מסוים פיזור החום מאבד מהאפקטיביות שלו? מה לגבי שימוש ביריעות נחושת לקירור? אפשר לקנות יריעות נחושת לחתוך אותם בצורה הרצויה, להצמיד אותן ל Heatsink כלשהו או מה שזה לא יהיה, ולתת להן לצאת מהמארז דרך, נגיד, חריץ במארז. שתיי האגורות שלי. אני מאוד חדש בעסק וודאי כבר התעסקו ברעיון הזה, כך שאשמח לקבל גם קישורים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך קירור חדש המעבד שלי נמצא על טמפ' של 52 במנוחה גם כשמארז פתוח ו-60 במאמץ... זה עם הקירור המקורי אני צריך קירור יותר חזק למעבד בסביבות 150-170 ש"ח מה מומלץ לי אני גם לא רוצה משהו מרעיש מדי חשבתי על Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler המפרט : AMD ATHLON 2000XP PALOMINO GIGABYTE GA-7VAX KINGSTON 256MB DDR333 מארז TSUNAMI
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
http://www.nexushardware.com/reviews/index.php?reviewnumber=68&page_number=1 בסיקרה הזאת הMUSHKIN ניצח, האם יש סקירות אחרות שיראו אחרת והאם שווה לקנות אותו? אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה... רק זיכרו, המטרה היא אוברקלוק כמה שיותר (P4 200FSB). תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ואם כן איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
http://store6.yimg.com/I/svcompucycle_1744_4640875
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה, בניתי פאן קונטרולר כזה: http://bit-tech.net/images/article/52/fanbus_rheostat_switched_dual_LED.jpg הכל עובד מעולה ויצא יפה לאללה, רק יש בעיה אחת, כשהלכתי לקנות את החלקים לא היה ראוסטאט של 50 אום, המוכר אמר שקשה להשיג כי זה מתחיל רק מ- 500 אום ובאמת בדקתי בכמה חנויות ולא היה, בכל מקרה הוא הציע לי פיתרון חלופי, הוא הביא לי ראוסטאט של 100 אום, ובין שתי הרגליים הקיצוניות מגשרים נגד של 100 אום וככה הראוסטאט יעבוד על 50 אום. סמכתי עליו בעניין כי הוא נראה לי אמין והוא היה נחמד, הסביר לי הכל וכו', ואני לא מבין גדול באלקטרוניקה... פה ושם כשצריך יש גם את אבא.. בכל מקרה, מה שקורה זה כזה דבר, הרגישות של הראוסטאט היא כלום למעשה.. אין לי שליטה כמעט, כאשר הראוסטט נמצא במצב…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע כבר מה צריך לעשות כדי לפתוח מכפלה... אך רציתי לדעת היכן משיגים את הערכה המדוברת בישראל(HighSpeed PC's), או לחילופין - אם אילו חומרים זמינים בישראל אני יכול לבצע את העבודה, במיוחד אני לא מוצא, Conductive Greaze... (יש למישהו הצעה ? ) דבר נוסף, האם אוכל לאחר שאפתח את המכפלה והורדתה להגיע ל- FSB של 166 ? ללא פתיחתה כבר הגעתי ל- 150 ! - ושם נעצרתי... ( האם זה נכון שברגע שאני בוחר ב- FSB של 166 אז אוטומטית הלוח אם משנה את היחסים בתדירויות ל- PCI וכו'... ? - ואז הם לא יעשו לי בעיות ... ? ) שכחתי לציין כי יש ברשותי XP1800 AGOGA... (אני מתאר לעצמי שזה PALOMINO )... תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לבנות לבד בית מנורה שתתחבר לי למחשב אותו דבר כמו קטודה קרה... כי אני מעדיף לאלתר במקום לקנות קטודה קרה לשים בתוך המארז אם אפשר מנורה שלא מוציאה הרבה חום, אבל פשוט אני צריך בשביל זה לבנות בית מנורה מיוחד... אתם בבקשה יכולים להגיד לי איך לבנות את החיבור של הבית מנורה למחשב. תודה.... נ.ב. אם אני קונה רק קטודה קרה יש לי אפשרות לבנות לבד את החיבור שלה למחשב? אם כן איך?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
GIGABYTE SQ800 אמרו לי שאני צריך ללחוץ על משהו בשביל שהלוח יראה את האפשרויות ה"מסוכנות" מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם הירידה של 7 - 10 מעלות משאר הביוסים לביוס 1.4 ב NF7 היא נכונה ? קראתי על כמה אנשים שאמרו שזה בסדר, אבל גם היו שמועות שזה מזייף. למרות שבאמת, המעלות יחסית גבוהות לפני ההתקנה של ה 1.4. אז מה נכון פה ?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
דבר ראשון אני קניתי LED של 3V ובמחשב יש לי 12V באיזה נגד אני צריך להשתמש כדי להוריד את המתח? דבר שני אני יכול לעבוד גם עם מפסקים עם 6 רגליים במקרה שלא יהיה לי נגדים ולחבר את הLED לבטריות?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-