עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bck,

שלום קניתי את הגוך קירור הזה לזיכרון הלוהט שלי. הבעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר אותו לזיכרון , אין הוראות :'( :'( למישהו יש ניסיון או שהוא סתם יודע איך לחבר את הגוף על הזיכרון? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SharP,

הייתי רוצה לדעת האם מארז גדול יכול לעזור לי להוריד את החום ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by white_angel,

יש לי מחשב חדש AMD 1800+ GIGABYTE 7XRXP 256 DDR 333 ללא OC טמפ' מעבד נעה בין 58-67 האם היא תקינה ? יש סיבה להוסיף אמצעי קירור למרות שלא מתכנן OC?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by MiniMizer,

סוף סוף הצלחתי להתקין את ההארדקנו מבלי לשרוף/לקצר את המעבד ;D בעזרת חתיכה של סלוטייפ הדבקתי את החיישן שלו על צדו העליון של המעבד, כך שקצהו נוגע בליבת המעבד. הכל פועל והכל פועל בסדר. כאן מתעוררת הבעיה, למי להאמין? MBM (שלוקחת את המידע מהחיישן שנמצא מתחת למעבד, החיישן המובנה בלוח) מראה טמפרטורה של 51 מעלות צלסיוס. הארדקנו (שלוקח את המידע מהחיישן הנמצא מעל המעבד וקצהו נוגע בליבה) מראה טמפרטורה של 45 מעלות צלסיוס. השאלה היא למי להאמין? אני מודע לעובדה שהחיישן שנמצא מתחת למעבד לא נוגע ישירות בליבה והמדידה שלו לא הכי מדויקת בעולם, אבל מצד שני, גם החיישן של ההארדקנו לא נוגע כולו בליבה אלא רק הקצה שלו. עכשיו הטמפרטורה נעה בין 44.0 לבין 44.9, מבלי לעבור את הגבולות, וטמפרטורת גוף …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Gohan,

אני רוצה לעשות מודינג למזוודה (שהמזודה תשמש במארז ו תוכל להיסגר אם איורור והכל) מישהו יכול לרשום מדריך איך, או לעזור בשלבים? (ראיתי כבר מישהו מהאתר שיש לו). תודה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה צריכה להיות טמפ של 1.7 P4 בעומס ובמנוחה? מה גבולות הקריטיים ? ואם אפשר לינק בננושא ? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by rosesr,

???

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  9. מה ההבדל ביניהם חוץ מהגדול לכל אחד יש תפקיד שונה או שככל שהם יותר גדולים זה מקרר יותר טוב? אני רוצה לשים במחשב שלי מארז full tower 3 מאוררים של אנטק הצבעוניים ואני לא יודע איזה מאווררים לקנות לספק כח כמה ואיזה גודל הספק הוא 550 w .

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by Fenomeno,

נאכלים בקלות ע"י המאוררים האלה, שימו לב ליחס הנהדר בין הרעש\CFM: http://www.comairrotron.com/dcfans/CaravelDC.htm http://www.comairrotron.com/dcfans/MalteseDC.htm אזהרה- מגיעים ללא מגיני אצבעות.. ;D

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by ScreameR,

יש לך 120 ש"ח ואני צריך מאוורר ל Tornado G2 MX200 עכשיו... חשבתי על קריסטל אורב.. אבל ראיתי טייגר משהו.. אני מבולבל... אני צריך המלצות דחוף

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  12. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כמה זה עולה ואם יש את זה בארץ? או בכלל מוצרים של Thermaltake

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אתם חושבים שמישהו ירצה לקנות כרטיס מסך וודו 3 3000 בשביל מודינג רצחני?.... ואני לא מתכוון כזה של לחבר לו לדים ושטויות אלא יותר לאלה שלוקחים רובי אויר ונפצים קטנים או משאית או אפילו ועושים לכרטיסים, מעבדים, מדפסות וכו'... מודינג :AR15: היה איזה מישהו ששם פה לינק לאתר כזה.... ;D

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ? ???

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by gai18,

שלום חברים הייתי שמח אם הייתם יכולים לתת לי כמה קישורים של גלריות מודינג ברשת.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  16. רוצים היטסינק גדול? אין לכם הרבה כסף כרגע להשקיע בו? חפשו מגבר ישן פרקו אותו קחו ת'היטסינק זה כל הסיפור ;D אני לא יודע מה איכות החומר שבהיטסינקים במגברים אבל שווה לנסות (באונקיו אצלי יש היטסינק ענקי!!!!!!(20 ס"מ נדמה לי או אפילו יותר) והוא נראה איכותי....הוא גם מוציא את החום כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. הגיע הזמן לאובר לTNT2 אז חברים שלי אני צריך עזרה באובר תוכנות מומלצות בכמה לעלות וכו... הורדתי את NVIDIA BIOS Editor כדאי לעשות איתה אובר? נ.ב זה יעזור (האוברקלוקינג)

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by sambusak,

כל הרעיון הזה של קירור מים מתחיל למצוא חן בעיני. יש לי כבר רדיאטור בגודל די מתאים (רדיאטור קטן של רכב בערך 20X10 ס"מ) מה שאני צריך זב צינורות ומשאבה. חשבתי על משאבת שפריצרים של רכב, אבל הבנתי שהן אל אמורות לעבוד רצוף לאורך זמן. אז השגתי משאבת דלק חשמלית של מיצובישי, אבל אני חושש שהיא לא מותאמת למים (היא תחליד) בקיצור: איזה משאבה צריך בשביל קירור מים? איפה משיגים ציוד? (צינורות וכו...) ברגע שיהי משהו אני אשלח תמונות (רק שהמחשב לא ילך קקען...)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by huber,

אני מחפש ציור יחודי לצביעה על הצד של המארז... דברים בסיגנון של שקיעה מהממת, ציור פנטזיה מיוחד או ציורים פרנסיסקניים (בסיגנון מיכאלאנג'לו) או כל דבר מרשים וייחודי. חושבים שיש לכם תמונה שתשבה את עיניי? רוצה להיות ההשראה למודינג שלי? אני מחכה ללינקים

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  20. מה זה אמור להיות יש לי p4t-e באתר הרישמי כתוב שאפשר לעלות את הfsp באחד ועד 150 כאשר זה שקרן גמור כי אפשר לעלות ב3 ורק עד 133 fsb למה?!?!?

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by KoM,

כן, הסלרון כרגע אצלי על 100 באס, ללא אוברקלוק, אחרי קריסה פתאומית של כל המערכת... לא טוב חברה מה שקורה כאן, לא טוב בכלל !

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by sambusak,

זהו עיצוב מחדש של מארז פול טוור של MACASE KA-S80. המארז עטוף ביריעות אלומיניום וקטיפה שחורה!!! אגב, זה המארז שיקבל בשלב מסוים קירור מים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yuval_cohen,

אם אני מעלה רק את המכפלה של המעבד אני לא יוצר עומס יתר על הזכרונות ואז אנלא צריך לדאוג לקירור שלהם אלא רק של המעבד???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. זה עלה לי סתם ככה אבל זה ניהיה רציני יש לי אובססיה לנסות את זה, חזרתי הביתה לפני כמה ימים נכנסתי לשירותים והיה לי חם בטירוף אמרתי לעצמי המחשב בטח עולה באש...הפעלתי את האור לרעש "וונטת" ענק שיושבת בקיר ותוך כדי שאני בשירותים אני מתחיל להפעיל את המוח היצירתי שלי...ועולה בי הרעיון הבא. וונטה מסתובבת פי כמה וכמה מהר מאיוורור 80mm או 90mm רגיל היא מונעת בכוח חשמלי דיי גדול ויש לה יכולת שאיבת אדיר מדהימה ומהצד שנכנס האויר יש פיזור מעולה בכל מקרה היא עושה רעש מטורף אבל גם לזה יש לי פיתרון אני יכול לבנות בית אקוסטי למקום שאני ירצה לשים אותה (יש לי מארז מספיק גדול) בכל מקרה תחשבו על זה וונטה שעובדת מתוך המארז תוציא פחות רעש...(בנוסף להייטסינק והמאורר שלי על המעבד) אני יודע שזה נשמ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים