עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jambo,

אני רוצה לשאול שוב קראתי באיזה שהוא מקום שניתן להמהיר או לעשות אופטימיזצה לדרייבר של הכרטיס מסך יש לי כרטיס של הרקולס gf3 prophet 3

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by rikpik,

איך עושים o.c לזכרון ? האם ניתן לשנות את התזמונים של הזכרון ואיך? בבקשה הסבר מפורט ככל שניתן

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Pro modder,

היי. יש לי מערכת קירור מים של DD ואני מעוניין להוסיף בלוק קירור מים לזכרונות ?DDR II 533? - ?512MB Kingston? . השאלה כמה O.C אני יכול לעשות להם, עד איזו טמפ' ואיך ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by matan007,

יש לי כ.מסך SAPPHIRE HD 6850 במחשב שנקנה לפני שבוע. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 אני רוצה לעשות לו OC, העניין הוא שאין לי מושג איך ואני מפחד להרוס אותו!. (קראתי את הסטיקי והמדריכים) כמה פרטים טכניים: ספק: seasonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET-Active-PFC.pdf לוח אם: GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov מארז: antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== בנוסף לשתי המאווררים שבמארז (מוצאים אוויר מהמחשב), קניתי עוד שתיים של 1…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by deelad,

שלום. שלום חבר שלי רכש 7600gs של palit והוא מעוניין לעשות לו o.c. האם o.c לכרטיס מסך מבטל אחריות. אם הכטיס מיתקלקל בלי קשר ל o.c אז מעניין אותי איך הם יכולים לדעת. תודה.

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by alia,

בוקר טוב-רציתי לשאול לגבי כרטיס המסך mx 4000/128 mb ברמת העקרון,מה הכדאיות\תועלת בהמהרה של הכרטיס הספציפי הזה(אני יודע מה הסיכונים) האם o.c "כסאח" יביא ל שיפור ניכר ? הבנתי שהכרטיס מיסודו הוא חלש אך אין באפשרותי לשדרג כרגע יש סיכוי שמשחקים שלא עובדים כיום כגון need for speed 2 יעבדו לי עם ביצוע oc? שעון הליב הבסיסי הוא 287.5 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  7. Started by Freddy,

יש ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 4 Max 440. ברצוני לבצע בו אוברקלוק והייתי מעוניין לדעת מהי תוכנת ההמהרה הכי טובה להכרטיס זה.. האם RivaTUner?

• 8 תגובות
    • 460 צפיות
  8. Started by kobibo,

נאמר כאן בפורום אם אנני טועה שהמעבד הזה מקביל ל 3.2GB של אינטל.... :s05: בדקתי בביוס והמהירות שלו היא 2000MHZ אז הוא מקביל לאינטל 2GB ..לא. בכל אופן יש לי לוח של Abit AN8 Ultra יש לי אפשרות לשחק בהגדרות של מהירות המעבד,כיצד ניתן לבצע לו O.C נחמד מבלי להעלות מתחים ? הקירור של סוניק טאוור ללא מאווררים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by sagigi21,

היי.בעניין הo.c אני לא מבין גדול ולא רוצה לעשות דברים שאני לא בטוח בהם ב-100 אחוז.כיום יש לי core 2 quad q9550 2.83 ואני משתמש בתוכנה של אסוס שנקראת EPU-6 ENGINE לשנות את תדר המעבד...במצב "טורבו" אני מעלה אותו ל-+15% ולא יודע אם זה באמת מבצע המהרה כלשהי למעבד בפועל ובנוסף לא יודע איך אפשר לראות את התדר הנוכחי של המעבד לאחר "ההמהרה" שהוא מבצע. אני מכיר את המקום בביוס שמשחקים עם המתח של המעבד בשביל המהרה ולא רוצה סתם לעשות דברים שאני לא מתמצא בהם. אם מישהו יוכל לתת הסבר קצרצר על O.C בסיסי למעבד אני אודה לו מאוד. מבחינת המפרט הוא רשום בצד והאיוורור של המחשב מצויין כך שאני לא דואג. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Freddy,

יש ברשותי את לוח האם הבא: 8s651mp-rz של gigabyte. וזכרונות SPD Memory Modules: DIMM1: CEONM42565340 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) יש לי 2 כאלה. אין לי מושג מה המספרים הללו אומרים, אשמח לקבל הסבר... דבר ראשון ברצוני לדעת איך לוח האם הזה ל O.C? הקטע המוזר הוא שבביוס שיניתי את ה CPU clock ל 125 MHZ ובאותו הזמן גם שונה לי ה DRam clock ל 416 MHZ אשמח לדעת גם מה אומר ה DRAM?. יש לי גם אפשרות לשנות את ה AGP,PCI Clock אך איני מבין מה לעשות לכן לא נגעתי. מה שמוזר הוא שאין את האפשרות לבחור את המכפלה של המעבד מה לעשות? בתוכנה Everest נוחכתי לדעתי כי ה CPU Multipleir עומד על 20.0 תודה מראש על התשובה.

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by Omri4u,

אני לא מבין מה זה מכפלה ומה זה סדרת ייצור ואיך אני בודק את סדרת הייצור של המעבד ויש לי שאלה אומרים שבמעבדים כמו Intel p4 2000Mhz אי אפשר לבצע O/c גדול מידי בגלל שהמכפלה היא גבוהה על פי מה קובעים את המכפלה ולמה אי אפשר לעלות את המכפלה בהרבה מה זאת בכלל המכפלה הזאותי?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by Omri4u,

אני מתכוון לקנות מעבד INTEL P4 2000A Fsb= 100 * 4= 400Mhz ואני רוצה לבצע O/C רצחני למעבד הזה אני מתכוון לקנות מפזר חום קטלני וגם המאז שלי הוא Full Tower מאלומיניום כך זה גם ישפיע על המעבד תיהיה זרימת אוויר טובה במארז ואני רוצה לעלות את מהירות המעבד ל 3000Mhz ואת הFSB לעלות ל 533 ע"י ידי זה שאני יעלה את ה Fsb מ100 ל133 ואז זה יצא 533 אגב בקשר לזיכרון עוד לא החלטתי נגיד ואני קונה DDR400 אז הוא לא שווה כלום כי אף ציספט לא יכול לנצל אותו עד הסוף מישהו יודע מתי יוצא ציספט שיתמוך רשמית ב DDR400 עבור מערכת מבוססת אינטל ועוד דבר מצטרע פשו עד עכשיו רציתי לקנות Amd והתעניינתי בהם עכשיו אני התחלתי להתעניין באינטל והבנתי עליהם יותר לכן קשה לי יותר להחליט אגב אפשר כתבה שעושה …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by blabla2002,

יש לי שאלה איך עושים o/c למעבד דרך תוכנה דרך מה אני יודע שלכרטיס מסך דרך תוכנה אבל כך למעבד בבקשה עזרה ??? ???

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by Bug2000,

יש לי MX400 (מחרותיים TI 200 ) הורדתי מהאינטרנט את 3DMARK עשיתי את הבדיקה קיבלתי ציון של 3100 נקודות בלי O.C האם זה טוב ? בכל אופן עשיתי O.C בתוכנה GF TWEAK ................ (אני חושב שעשיתי : ) ניכנסתי ל NVCLOCK ושיניתי ב CORE CLOCK מ-200 ל 210 וב MEMORY CLOCK מ-350 ל 360 אחרי זה עשיתי APLLY SETTINGS אחרי שעשיתי RESTART למחשב אני נכנס לתוכנה של OVERCLOCK ורואה כי אין נשמרו השינויים אשר ביצעתי למה? או שזה נשמר? אין שיניו ב 3DMARK נ.ב כמה אני צריך לקבל ב 3DMARK עם ה ג'יפה 3 TI 200

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mosheazran,

שלום לכולם כפי שראים בהודעה הקודמת שלי כאן לא הצלחתי לעשות OC וניסו לעזור לי ולא ממש הצליחו. גם לפי המדריך לא הצלחתי לעשות כי הביוס שלי שונה אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה בתשלום אפילו דרך הפלאפון . אני אשמח הלוח שלי מדגם MSI K8N NEO4 והמעבד ATHLON 3200 64 תודה לכל הפונים

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  16. Started by slider,

שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון). זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by slider,

טוב, אז זה מה שאני מתכוון לקנות, ואני רוצה לדעת עד כמה אפשר יהיה להגיע עם זה... ועוד דבר, עם אני שם על הלוח הזה מעבד שפועל ב FSB 100 אז גם הלוח יעבוד ב 100 , ואז אני אוכל לעלות את ה FSB, ולהמהיר את המעבד, נכון?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by slider,

היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. יש לי P4 1.4 לוח D850GB זיכרון 64X4 kingston אך אני עושה O/C דרך הביוס ובכמה כדי לי להגדיל אם אפשר דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הורדתי תוכנה מהאתר הזה קוראים לה GeForceTweakUtility . והגעתי ל- CORE CLOCK 200@225 , MEMOERY CLOCK 286@325 איך אני יודע אם זה מוגזם ואם זה לא? דרך אגב הוספתי סינק של מעבד P MMX על ה-PCB. ועוד דבר שנגעתי בסינק של הכרטיס והוא רותח! אבל אין לי תופעות כמו ריסטארטים או שהמחשב נתקע אבל לפני כמה דקות המסך נכבה והמחשב המשיך לפעול רק לאחר ריסטארט המחשב חזר לעצמו... אבל יכול להיות שזה נבא מזה כי באותו הרגע נגעתי בסינק וכנראה הזזתי משהו.

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by shibby15,

אני מתכנן לעשות O/C לכרטיס מסך הבא שלי, זה אומר שאני צריך להשקיע גם בלוח לO/C או שאין שום קשר??

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by vered,

בפורום חומרה לא ענו אולי מישהו פה ידע: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2898

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by idanashh,

[glow=red, 2, 300]האם זה אפשרי לעשות oc למודם אם כן [/glow] איך? למה? איזה?... נו אתם יודעים פשוט ולעיניין!

• 7 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים