אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
למעשה, את הבעיה כבר כתבתי בכותרת - הבעיה היא שהמאוורר של ה- BT לא יכול לשאוב אוויר בגלל שה-CASE קרוב אליו יותר מידי, יש גריל מול המאוורר של המעבד. מה אוכל לעשות ? יש רווח של 2 - 3 סנטימטרים, המעלות עולים בכ- 7 מעלות + - לאחר סגירת הקייס.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מתחמם די מהר (מפרט מימין) , ולפעמים אני מגיע למצבים שהחדר שלי ממש רותח בגלל המחשב. רציתי לדעת אם יש קירור טוב שאני יכול לשים, הבנתי שקירור מים יהיה הכי טוב והכי יעיל, על מנת שטמפ' המחשב והחדר לא תעלה. אז מה אתם ממליצים לקחת? ערכת קירור מים סגורה למחשב, או קירור אויר רגיל לחלקים במחשב? בנוסף, אם אני קונה כבר קירור למחשב אז חשבתי גם על OC למעבד ,לכרטיס מסך וגם לזכרונות.. מה דעתכם? תודה רבה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו המשחב שלי דולק 24 שעות כמעט כל יום כשאני נוגע במארז למעלה הוא די חם אפילו חם מאוד האם זה סביר ואם לא אייך אפשר לדבר את זה יש לי גם כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי השכרטיס צריך לפלוט חום לא כל כך חם אייך אני יכול לבדוק את הטמפרטוה של המערכת שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי ל Freezer 7 Pro. הסיבות - מאוורר מרעיש והיטסינק לא יעיל. כששאלתי "באמת?! למרות היצור בטכנולוגיות מתקדמות? 0.45? Netburst מאחורינו?" נענתי שכן. אני לא מתכנן OC כלל וכלל וכל מה שמעניין אותי באמת זה שקט (מבחינתי שהמעבד יעבוד ב-'70C) האם יש צדק בעניין? תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למאווררים שקטים וטובים. הם בשביל שתי המקומות באחורה של המארז... עריכה: עוד פרטים: יש לי 2 של 8CM מאחורה. 1 של 8CM בצד. 1 של 8CM למעלה. 1 של 12 מקדימה. אני צריך עזרה באיזה סוג של מאווררים לקנות (חברה וכאלה..) וגם איך לשים נגיד להוציא אוויר, להכניס אוויר... מה הכי כדאי?.... המארז: gamer 8020 http://www.sd-com.co.il/ProductDetails.aspx?pid=2379
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי את המארז Enermax Chakra והוא כולל מאוורר 25cm בפאנדל הצדדי, כאשר אני יכול לקבוע ע"י כפתור את כיוון הסיבוב של המאוורר (לשם הכנסת אוויר או הוצאת אוויר) או לכבות אותו לחלוטין. בתחילה חשבתי להוסיף 2 מאווררים של 12cm - אחד בקידמת המארז לשם הכנסת אוויר ואחד מאחור לשם הוצאת אוויר, כאשר מאוורר ה-25cm ישמש להכנסת אוויר. בסופו של דבר שיניתי את דעתי והחלטתי לרכוש בתחילה רק מאוורר אחד של 12cm שיוציא אוויר ולמקם אותו בחלקו האחורי של המארז, ובהמשך להוסיף מאוורר בקידמת המארז במידה ואזדקק לכך. אשמח לקבל המלצות למאווררי 12cm איכותיים ושקטים שמוציאים אוויר, וכמובן שאשמח לעצות אחרות בנוגע לכמות המאווררים וסוגם (הכנסת/הוצאת אוויר). לגביי תקציב למאוורר בודד - אני מניח שסביב ה-…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי טרנספורמר והוא פשוט רועש! בדקתי ומה שרועש במערכת שלי הם: 2 מאוררים 80 מ"מ שבחלון. מאורר 120 מ"מ אחורי. והגוף קירור של הכרטיס מסך. עכשיו את הקירור של הכרטיס מסך אני לא הולך להחליף כי אני עוד כמה חודשים כנראה יחליף כרטיס מסך ואז סתם קניתי את הקירור. אז מה שאני צריך זה 2 מאוררים 80 ואחד 120. הדרישות שלי זה שהם יהיו שקטים ואם אפשר שהיו מוארים עם לדים או רגישים לuv אבל שהיו עדיין שקטים.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 120 ג'נרי ואני רוצה לעשות לו את המוד של ה- 7V הבעיה שהוא לא מתחבר לספק אלא ללוח אם ולא מצאתי דרך לשלוט עליו, גם לא עם SPEEDFAN משום מה, קיצור אפשר לעשות מוד שקט לאמוורר כזה ? ד"א החיבור שלו הוא חיבור קטן כזה בגודל של 3 ס"מ שמתחבר ללוח אם...
-
- 18 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב למעבד 939 AMD 4800X2 אשמח לקבל כמה מילים על איכות הקירור
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העלתי את המעבד ל 2800MHZ הנה הצואות ב 3DMARKS06 לפני ואחרי מה אתם אומרים? זה מורגש בכלל? עשיתי את המכפלה של הזכרונות על 2 כמו שאמרו פה ושאלה אחרונה: מה המהירות של הזיכרונות עכשיו [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים,קניתי מחשב חדש ביום חמישי,יום שישי הרכבתי אותו והיום,יום שבת שמתי ווינדוס והכל עובד טוב ויפה,המשחקים טסים כי המחשב שלקחתי חזק ואיכותי... אבל... נתקלתי בבעיה קטנה\גדולה שהמחשב מתחמם,ממש מרגישים את זה כשנוגעים בו,יש לי מארז של טרמאלטייק סופראנו עם מאווררים והכל וספק של טרמאלטייק 550W,למה הוא מתחמם? אם צריך להציג את המפרט של המחשב שלי תגידו. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי עשיתי לא מזמן C@ למעבד מ2.3GHZ@2.6 רציתי לעשות לו עוד אך נתקלתי בבעיה: שיניתי את מהירות הזכרון ל533 במקום 667 שיניתי את HT ל800MHZ שיניתי מכפלה 10.5 X ו260 BUS העלתי מתח ל1.325 למעבד אבל הוא נותן לי אזהרה ומחזיר את ההגדרות לסטוק מה הבעיה? עידכון: ניסיתי לעשות לו C@ בלי שינוי של הHT עם מכפלה של 10.5 בBUS 260 אבל שוב אותה אזהרה וחזרה למהירות סטוק האם מישו יוכל לעזור לי ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים של סבל (תקיעות , ריסטרטים וכו) . החלפתי את הקירור של ה 8800GT SLI שלי . הכרטיסים עבדו על 60 IDEL . הגיעו עד 100 מעלות במאמץ (קריסיס ,ATITOOL) וזה עוד על סטוק ! עשיתי OC כמו מפגר והטמפרטורות הגיעו לשמיים . קיצר עכשיו עם OC קל 700/1750/1000 הIDEL שלי זה 45-7 והמקס שלי זה 55-7 . אני ממש ממליץ על הקירור הזה הוא לא יקר יחסית ועשה את העבודה מצויין ! ההרכבה פשוטה למרות שהוא לא כביכול מתאים . :yelclap:
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לי כרטיס מסך ATI Radeon X1950 Pro והחל מיום ראשון הוא בפסיק לעבוד. ביום ראשון התקנתי גוף קירור של Accelero S1 ומאז התצוגה מפסיקה כאשר Windows אמור להציג את המסך כניסה עם שם משתמש וסיסמא. אני רואה את ה BIOS וגם את מסך הטעינה של מערכת ההפעלה אבל לא ממשיך לראות משם. המחשב גם מפסיק לעבוד (Num Lock&Caps Lock) לא נדלקים ונכבים. אני מצליח לראות ולעבוד ב Safe Mose וב - VGA Mode. מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס מסך אבל תוכנת השליטה של הכרטיס: Catalyst Control Center טוענת שלא מותקן הדרייבר הנכון. הסרתי את התוכנה ואת הדרייבר, התקנתי את אותה גירסא של דרייבר שהייה מותקן (8.1) לי לפני שהוספית גוף קירור וגם את הגירסא האחרונה ועדיין כלום. מה אני עוד צריך לעשות? איך אני יכול לוודא ש…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה 3 שאלות 1. חחחח יש לי מעבד AMD 4200 ליבה כפולה על הקירור סטוק שלו אמורה להיות מדבקה של AMD? 2. איזה מהקירורים הבאים עדיף יעני מה מקרר הכי טוב זה: http://tms.co.il/product/5019 זה: http://tms.co.il/product/4368 או זה: http://tms.co.il/product/4369 או זה: http://tms.co.il/product/3373 3. יש קירור אחר מומלץ בתקציב? תושבת AM2
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי הוא לוח אם ABIT IP35-E מעבד E4500 @ 3.3GHZ קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7PRO כרטיס מסך HD2900 PRO @ 786/2220 זכרונות Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit @ 900MHZ ספק כוח CORSAIR 450W VX צורב LG H44N דיסק קשיח 160GB SATA WD ועכשיו לבעיה.. עשיתי אוברקלוק למעבד כפי שאתם רואים במפרט ל3.3 GHZ עם מתחים 1.45 או 1.46 לא זוכר בדיוק ומתחים לזכרונות 2.30 עכשיו שאני מנסה לעלות את המתחים למעבד באחד מעל מה שקיים כרגע ואת המכפלה ב10 הווינדוס עולה רק ושאני עושה בדיקת SUPERPI הכל יוצא בסדר ואז נכנסתי לEDMARK06 לבדוק אם יש שיפור וכעבור כמה שניות מתחילת הבדיקה המחשב נתקע ואני צריך לרסט אותו מה עושים? ניסיתי לעלות מתחים ל1.5 וזה לא הולך
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ולכן אני לא מש יודע אם מותר לשאול כאן את השאלה, אז מצטער אם זה לא צריך להיות כאן. קניתי לפני חודש בערך כרטיס מסך מסוג: saphire x1950pro 512mb. הכרטיס פשוט עננק והכל עובד טוב, אבל, כשהתקנתי את הגירסה האחרונה של ATITOOL (גירסה 0.26) ועשיתי show 3d view כדי לבדוק כמה הוא מתחמם אז ראיתי שהמעלות של ה-GPU עלו בבת אחת כמעט ל70 מעלות ומשם זה מטפס לעבר ה-90 מעלות. אז עשיתי שהמאוורר ירוץ יותר מהר (שיניתי דרך התוכנה את ההגדרות של סיבוב המאורר)ץ בקיצור הצלחתי שהוא לא יעבור את ה75 מעלות. הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מראה את הקובייה הזו בATITOOL פתחתי את הEVEREST והסתכלתי בסנסורים. יש שם משהו שנקרא Gpu VRM. ראיתי שבמנוחה זה עומד על 60 מעלות בערך אבל כשאני מריץ את הקוביה ה…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות מתח למעבד (שמתי 1.35~) +0.1V לזכרונות, הרצתי TAT על 100% והמחשב עשה ריסטרט (קבעתי אותו שיעשה ב 70C). מעבד E6600 עם קירור Scythe NINJA Plus. זה הגיוני? בחנות מרחו לי AS5. המארז עם מאוורר מכניס מקדימה, מכניס מהדלת ומאחורה מוציא. על הקירור יש את המאוורר סטוק. איך יכול להיות שזה מגיע למעלות כאלו? בביקורות זה מגיע במאמץ מגיע ל 50C~ מקסימום. ד"א ללא מאמץ המעבד ב 40-45C (ללא העלת מתחים), אם זה עם העלאה של מתחים זה 46-47 ככה. מה אפשר לעשות עם זה, וזה הגיוני עם המעלות האלו? תודה רבה לעוזרים! ד"א החזרתי לבאס 350 עם מתחים רגילים.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מכיר אנשים עם מפרטים כמו שלי, שאני יודע שזה חזק והוא אומרים שזה טס ברמות על לדעתי המחשב שלי לא.. ניסיתי כבר כל דבר אפשרי למיטב ידיעתי בצד של התוכנה עכשיו אני חושב על החומרה אז באתי לפה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה קירור לדעתכם עדיף למעבד 6750 עם מארז Chakra כולל 3 מאווררים (250cmX1, 120cmX2) ועוד שאלה, האם יש אופציה להלביש על נינגה עוד מאוורר, ז"א שאחד יזרוק עליו אוויר קר והשני יוציא את האוויר החם? אם כן זה הופך אותו להרבה יותר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם כזה: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoe945G-DVI&s=775 מעבד פנטיום D915 וזכרון 512 DDR2 667 אני חדש בקטע הOC לכן אשמח אם תפנו אותי למאמר שמסביר איך עושים OC לחומרה שציינתי :-) עד כה ניתן לשפר את זה בלי להזדקק למערכת קירור נוספת? כרגע יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז ולא רוצה להוסיף עוד אשמח לקבל הדרכה אגב זה כתוב בפרטים של הלוח אם :Supports Untied Overclocking Technology
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מארז Raidmax Sagitta ולפי כל הביקורות המארז אמור לקרר טוב, אבל הטמפ' לא השתנתה כלל (אותה טמפ' מהמארז הקודם - ג'נרי). לפי מה שאני רואה, המאווררים שבאו ביחד עם המארז (מאווררי Raidmax) מסתובבים אבל לא עד המהירות המקסימלית שלהם, לכל המאווררים יש ראש לבן עם 3 פינים. לכן חשבתי שאולי צריך בקר ששולט במהירות ההסתובבות, כי אני רוצה שיסתובבו במהירות המקסימלית. על איזה בקר אתם ממליצים/מציעים לי? אני שמעתי ש-Thermaltake טובים... איזה בקרים יש? 5.25 ו-3.5? איזה יותר טוב? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי. לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה... חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב... לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות... החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח... קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר. באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד? יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו). יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-