עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך זה שעם היחידת קירור הזאת טמפ' המקסימום של המעבד היא 37 מעלות? זה נחשב לטוב? ומה ההשפעה של היחידת קירור הזאת(לא מצאתי אותה בנושא הנעוץ של היחידות קירור)

• 18 תגובות
    • 837 צפיות
  2. http://www.isramods.net/isramods/index.php?subaction=showfull&id=1068829776&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=&

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Iko89,

אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by בומס הקופץ,

בשעה טובה רכשתי שני בלוקי קירור לשני ה GTX 460 שלי (EK Waterblocks EK-FC460 GTX - Acetal + Nickel ). קניתי ביחד איתם גם EK FC Bridge Dual Parallel - SLI Connection ושני לינקים שתואמים את הבלוק. אני עכשיו בהתלבטות לגבי השילוש הנכון של משאבה רדיאטור ומיכל (בהשקעה של עד 220 דולר לא כולל משלוח). כאשר הרעש הוא לא קריטי אבל נחמד אם יהיה שקט, ולא ממש משנה לי שההתקנה תהיה חיצונית או פנימית. היות והמארז הוא ה armor a60, אין לי המון מקום בפנים (החלק העליון תפוס כבר ע"י הרדיאטור של ה CPU) אני יכול להצמיד רדיאטור נוסף בפנים אבל זה מגביל לי גישה לחיבורי ה USB שעל הלוח, וגם קצת יחנוק את ההארדיסקים. המחשב באוברקלוק של 4.2 (i7 875) והמטרה של הקירור היא לעשות OC לכרטיסי המסך. כרגע חשב…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. שלום, יש לי מאוורר שיש לו רק חיבור ישיר לספק כח, אני רוצה לחבר אליו חיבור ללוח אם, איך אני עושה את זה? ולגבי חלקים, יש לי חיבור מיותר של מאוורר-לוח אם. חג שמח

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by itaysk,

אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mercury,

נתחיל במערכת: i5 3570K Gigabyte Z77X-D3H Scythe Mugen 3 עשיתי OC כמו בשיטה השניה שהוא מסביר בסרטון הזה: העליתי את הטרבו רטיו בארבעת האופציות ל 42 והגדרתי הכל כמו שהוא מסביר בסביבות 8 דקות בסרטון וזה עובד ללא בעיה. VCORE לא עולה מעל 1.22V והטמפרטורות במאמץ לא עוברות 70 מעלות (אני צריך לנקות אבק אגב), המעבד גם מאיט והוולטים יורדים כשאין מאמץ שזה מצוין בשבילי. אם אני מעלה ל 45 המחשב לא עושה בוט ונותן לי לאפס את הביוס. למישהו יש מושג למה? מה אני צריך לשנות בשביל שזה יעבוד? מה אני מפספס כאן? אגב, גם את הזכרון העליתי ל PROFILE 1. הזכרונות הם Vengeance® Low Profile — 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML8GX3M2A1600C9)

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. שלום חבר'ה קניתי מחשב לפני כחודש בערך ושמתי לב שהוא מרעיש גם שאני בדסקטופ ומופעל רק ביטורנט. זה ממש מפריע שאני הולך לישון, למשל. רציתי לשאול, האם מישהו יודע איך אפשר להוריד את עוצמת הרעש?(ניקיתי אבק מהמאווררים, אבל בלוח אם לא נגעתי, לא הייתי בטוח אם זה קשור לרעש) צריך לקנות מאווררים חדשים? אני משתמש במאווררי הסטוק של ה6919 compucase (ואני אשמח אם מישהו יגיד לי מהניסיון שלו האם יש הבדל משמעותי בין מאוורים נפרדים או מאווררים שבו עם ה6919). תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by NOSTREDAMUS,

שאמור להתלבש על SLK-800 עבור מעבד פנטיום 3 866 מה"צ אני לא מחפש את הכי שקט אלא מאורר איכותי שלא ימות לי אחרי חודש כמו המאורר המעפן הקיים (המחשב עובד 16 שעות ביממה!!) אני מחפש מאורר שיחייה הרבה זמן יעמוד בעומס יתן קירור טוב אבל לא יפיל את החרסינה במטבח צריך את המלצתכם!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי, לי כרטיס מסך ATI Radeon X1950 Pro והחל מיום ראשון הוא בפסיק לעבוד. ביום ראשון התקנתי גוף קירור של Accelero S1 ומאז התצוגה מפסיקה כאשר Windows אמור להציג את המסך כניסה עם שם משתמש וסיסמא. אני רואה את ה BIOS וגם את מסך הטעינה של מערכת ההפעלה אבל לא ממשיך לראות משם. המחשב גם מפסיק לעבוד (Num Lock&Caps Lock) לא נדלקים ונכבים. אני מצליח לראות ולעבוד ב Safe Mose וב - VGA Mode. מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס מסך אבל תוכנת השליטה של הכרטיס: Catalyst Control Center טוענת שלא מותקן הדרייבר הנכון. הסרתי את התוכנה ואת הדרייבר, התקנתי את אותה גירסא של דרייבר שהייה מותקן (8.1) לי לפני שהוספית גוף קירור וגם את הגירסא האחרונה ועדיין כלום. מה אני עוד צריך לעשות? איך אני יכול לוודא ש…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by adamginz,

המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.

12. יש לי כרטיס מסך Redaon X1950XT אם מאוורר שאני הוספתי בשם: Accelerator X 3 או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את מהירות המאוורר של הקירור על הכרטיס בעזרת תוכנה ואם כן אז לכמה כדי, שלא יהרוס אבל יעזור לקירור.. הכרטיס הוא מאסיבי ולכן אני צריך קירור טוב יותר..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by giliboy,

אז ככה יש לי פנטיום 1.5 478 לוח ASUS P4T-E זכרון 256 RDRAM של Kingston אני מצליח לעלות את המחשב עד 125 FSB אחרי זה אני נתקע!!!למה?? וגם ב-125 לא הכי יציב וגם העלתי את המתח ל- 1850 .....והטמפרטורה שלי נשארת אותה טמפרטורה גם שאני ב-1.8 GHZ אז למה אני לא מצליח?? כשאני מעלה ל-130 המחשב לא עולה ועושה הרבה קולות!!!!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by XpideR,

היי אני רוצה לדעת מהי הטמפרטורה המקסימלית של המעבד הזה (e7200) כי הוא הגיע לי פעם ל 77 ולא קרה כלום אז אני רוצה לדעת מהי הטמפרטורה שכבר נחשבת לגבוהה במעבד הזה עריכה : שאמרתי 77 מעלות התכוונתי לכל ליבה לא למעבד עצמו תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE לפרטים נוספים אפשר לראות במפרט מחשב טמפ' ה NB שלי מגיעה ל55 מעלות במנוחה זה נורמאלי?? אני רואה אצל חברים שלי משהו כמו 38 ומטה ולי יש מעל ל50 הקירור שיש לי הוא היטסינק ומאוורר קטן אני חושב להחליף את הגריז הטרמי בארטיק סילבר 3 ולבדוק שוב את הטמפ האם המעשה הזה נכון?? או שלהשאיר את הNB כמו שהוא

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. בוקר טוב לכולם. לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי. לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה... חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב... לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות... החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח... קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Xardas,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי אבל, ניסיתי להעלות אותו ל220 בזיכרון אבל הוא לא יציב ועושה לי מסכים כחולם אז אני לא יודע איך אני יכול לעשות? תעזרו לי בבקשה, ואני לא מבין כלום מכל האשכולות אחרים אז אל תגידו לי לחפש תודה רבה לעוזרים תמונה- http://www.rar.co.il/files/eMule-1135261136.jpg

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nemo9439,

אני מנסה לעשות OC לכרטיס של Sapphire Radeon9600 רגיל.. לעלות לו את התדרים ל500Mhzליבה ו 600Mhzזכרון. תדרי עבודה של 9600XT. הבעיה היא שכשאני מנסה לעבור את ה465Mhz הוא נכבה,ואני רואה מסך שחור. כאילו הוצאתי את הפלאג של המסך מהכרטיס מסך. קניתי מאורר Zalman 120מ"מ. נגעתי בגוף קירור של הכרטיס,הוא לא חם.. גם ב3D Mark05 שהייתי קרוב למצב שהוא נכבה,מבחינת תדרי עבודה,במבחנים הכרטיס נשאר קר. מה זאת התופעה הזאת ומה עושים? ועוד שאלה... בכרטיס יש ג'אמפר כחול,יכול להיות שהוא קשור לבעיה?

• 18 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by The_Byter,

Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. SwiftTech Radiator 676 with dual 120mm Custom made water block Twins ה1700+ החדש מחכה לי שהאסוף אותו... והלוח, אח.. הלוח - צריך להגיע

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by beekiller,

שלום לכולם המערכת שלי : e6300 1.86ghz gigabyte 965 - dq6 2gb ram kingston value ram 667 mhz gf7600gt extreme משתמש בקירור מעבד המקורי של אינטל שהגיע עם המעבד השאלות שלי : 1. האם PCI ו PCIE ננעל אוטומאטית בביוס לפניי שעושים OC 2.מה הדברים שצריך לעשות לפניי שמתחילים תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

חחחחחחח זה הדגמים החדשים של אנטק/אנרמקס/צ'יפטק .... מגיעים עם איוורור של 360 מעלות . להשיג רק בחנויות המורשות .

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. מה המצב חבר'ה ?.. אני באמצע OC (מ - 2.5 שזה הסטוק ל - 3.325) למחשב הבא: E5200 2.5GHz Gigabyte GA-EP31-DS3L x1950 Pro 512MB OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC Enermax Liberty 400W Active PFC אלה הגדרות ה - OC ששמתי: CPU Host Clock Control ------------ [Enabled] CPU Host Frequency (MHz) ------- [266] PCI Express Frequency (Mhz) ---- [100] C.I.A.2 ------------------------ [Disabled] System Memory Multiplier (SPD) - [3.00] Memory Frequency (Mhz) ---------- 800 800 System Voltage Control ------------ [Manual] DDR2 Overvoltage Control ---------- [+0.3V] PCI-E OverVoltage Control --------- [+0.1V] FSB OverVoltage Control ----------- [+0.1V] (G)MCH …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by omer1234,

האם אני יכול לעשות oc ל 9600xt של שפריר כשלא הוספתי שום קירור והמאוור היחיד שיש לו זה מה שהוא בא איתו? כשאני אומר oc זה רק להעלות את ה core וה memory שנמצאים לי עכשיו על 500/250 דרך אגב יש לי 9600xt עם 256 מגה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אני קונה מחשב "מנועה מחשבים" ואני מחפש קירור למעבד .זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII leadtek GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System רציתי את ה FREEZER 7 PRO אבל אין אותו עכשו מה שאני מחפש זה קירור למעבד שיקרר טוב ושיהיה מאוד שקט **לא עושה OC ואין סיכוי שאני אעשה **

• 18 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by שורטי,

יש לי את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 איך הייתם ממליצים לפזר את המאווררים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.