עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maverick,

http://www.moddin.net/project.asp?ProjectID=4&PageNo=0

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. הורדתי תוכנה בשם CPU COOL ממדור ההורדות עכשיו כשהפעלתי ראיתי שהחום במעבד הוא קרוב ל60 מעלות נבהלתי כביתי את המחשב פתחתי הרמתי את המאורר מעל לצלעות קירור וראיתי ממש גוש ענק של אבק בתוך הצלעות ובמאורר שאבתי הכול עם השואב האבק ניקיתי את המאורר הוספתי עוד מאורר של ספק כוח שיתן קור מלמעלה עכשיו אין לי איזה שהם צלעות קירור מיוחדות או מאורר הכל פשוט כמו שקבלתי עם המעבד [אינטל 800 ] האם זה הגיוני שחום המעבד שלי צנח בחצי?? האם CPUCOOL נותנת באמת נתונים אמינים ? הנה התמונה עם התוצאות לאחר הנקיון והוספת המאורר [ויש עוד שאלה למתחת לתמונה] טוב בOC אני ממש ממש ירוק בתחום אבל ירוק להגעיל עכשיו יש לי מעבד P3 800 לוח אם של אסוס CVU4 משהו כזה עכשיו אני רוצה להעלות את המהיר…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות צבעי UV וכמה הם עולים ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. יש שם מאוורר למארז ב 13 שקל. רציתי לדעת אם הוא שווה משהו...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by StarMo,

איפה יש? אני מתכוון לדגמים החדשים של 1700, 1800, ...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. היי, מה קורה? אני מעוניין לקנות את ה-Vantec Hexus Panel, ראיתי תמונות של החיבורים שלו, אני חושב שהבנתי איך לחבר, אבל אני רוצה שתסבירו לי יותר טוב איך לחבר אותו, אז תעזרו לי בבקשה. ויש לי שאלה, עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? {יש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לבדוק בביוס}. תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by SoapSeller,

פשוט, וגאוני.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. אני פוחד לעשות זאת לבד.. וגם לא הכי מבין תמדריכים אולי אם יש פה אנשים שגרים בסביבה של כפר סבא רעננה עד חדרה יכולים לעזור לי עם זה ואם לא אז אני אשמח למדריכים בעברית אם יש מפורטים

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

אז אמרתם לי שעדיף עוד מאוורר ארובה ומאוורר מהצד + למאווררים שיש לי מאחורה ומקדימה (כולם 120) על פני קירור מים של טרמלטייק . יהיה הפרש טמפ' זניח או ניכר בין הסיטואציה הזאת לבין 2 מכניסים מהצד 2 מוציאים בגג + אחד מקדימה ואחד מאחורה ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by adlanm,

Corsair TWINX 512 3200C2 או Corsair CMX 512 3200C2

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  11. Started by wow,

החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  12. Started by oren_vegas,

יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by oren_vegas,

יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by oren_vegas,

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

אחד מאתמול נעלם לכן פתחתי את השני בבוקר וגם הוא נעלם ! מה הולךף פה ?! הא !?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לחבר לדים ליציאה המקבילית, ולשלוט על פעולתם בעזרת תוכנה. איך אני עושה את זה ?!?!? אשמח לקבל קישורים ישירים כמה שיותר להורדת התוכנות, תודה רבה מרשא ! , אבנר.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. לא מזמן קיבלתי לוח אם חדש (היה לי ECS עלוב למדי...) ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל לא מצליח. הוצאתי את כל הג'מפרים שקשורים לכיוון מהירות על הלוח (FSJ -15) ואני אמור להיות מסוגל לשנות ב BIOS את המהירות של הבאס אבל זה לא מצליח (זה מחליט שיש לי פנטיום 1406 או משהו כזה) ----------------- Asus P4533-VM P4 2.2Ghz@400Mhz 512MB PC2100 Leadtek 4400 Ti Sound Blaster live Western Digital 80GB 8MB

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אולי למשל למישהוא יש abit BH6 שהוא מוכן לתת לי בנדיבותו אם זה מיותר בישבילו????? פשוט אחים שלי אני רוצה לעשות אוורקלוק טוב למעבד הישן שלי (פנטיום 2 400 מגהרץ) וכבר השגתי מאורר טוב והכל אבל הלוח לא כלכך טוב לאוברקלוק ובגלל חוסר מתח למעבד לא עובד את ה 450 ב OC וגם לא הצלחתי למצוא שום מדריכים ל Vmod ללוח שלי תודה רבה לכל העוזרים ;D אולי עוד כמה ימים שאני יסדר קצת את המחשב הישן ויעשה מודינג למארז שלו אני יפרסם פה כמה תוצאות ותמונות !!!!!!! וגם בקרוב אני יפרסם תמונות של פרויקט הקירור הרצחני שלי ל geforce 2 GTS שלי!!!@

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by ^oz,

שלום לכולם, טוב אני די חדש בנושא ההמהרות של המעבד ושל הבאס (למרות שב o\c כרטיס המסך שלי יש לי די נסיון), ואחרי שביליתי את שלוש השעות האחרונות בניסיון להבין מאיפה להתחיל אני די מבולבל (תחילה אני רוצה להתנצל אם השאלות שלי יהיו ממש פעורות זה מכיון שכאן זה המקום הראשון שאני שואל אותם ... . טוב, אז הבנתי שישנם שני מקומות לפחות שעליהם אני צריך לתת את הדעת כשאני ניגש לקרוע את החומרה שלי . 1: המעבד עצמו, שאותו אני צריך לפתוח ע"י טריק מקגיוורי (מסוג amd) שכזה. 2: ה- fsb , שאותו אני צריך דרך הbios להעלות את המהירות שלו (שלי כרגע על 133 מגה הרץ) חוץ מזה הבנתי שישנו תהליך burn in שבו מאמנים את המערכת כולה על יבש בעומסים כבדים וגורמים לה לסיבולת רצינית כך שהo\c יכול לעלות כמה ו…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Jack_g,

קניתי את הצג טמפ' הנ"ל ENERMAX UC-A3FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm רציתי לשאול אם אולי מישהו פה יכול להסביר או להביא קישור לאיזשהו MANUAL איך אני יכול להרכיב את החיישן חום למעבד מבלי להרוס אותו. תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by joko7,

שלום לכולם :hi: הורדתי את התוכנה הזאת שחשבתי לתומי שהיא אמורה לספק לי נתונים או ניטור או איך שתרצו לקרוא לזה על המצב הנוכחי של החלקים במחשב,טמפרטורות של מעבד והלוח אם ומהירות הסיבוב של המאווררים ומתח מהספק והיו שם עוד כמה דברים שלא הבנתי אבל הקטע שקרע אותי היה שאני צריך להזין את הנתונים בעצמי לתוכנה, מהיכן אני צריך לדעת אותם? ואם אני חושב בטעות ש80 מעלות זה סביר למעבד ומגדיר בתוכנה ל 80 ,, מה זאת השטות הזאת ומהיכן אני צריך לדעת מהם הנתונים הנכונים להזין?? אני לא הבנתי את זה בכלל ואני בכלל תוהה לגביי הקטע של המדידה עם התוכנה, לא זכור לי שהתקנתי חיישנים או מד-חום כלשהו בתוך המחשב אז על סמך מה נעשית המדידה של הטמפרטורה? מי יאיר את עיניי בהסבר ויתן לי גם על הדרך את הנ…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by G-FoRcE,

טוב, כפי שאתם רואים למטה יש לי מחשב ישן לאללה ויש לו הארדיסק ישן לאללה שגם עושה המון רעש.. בכמה חודשים האחרונים התחזק ונעשה די בלתי נסבל, במיוחד לאור העובדה שמהחשב בחדר שאני ישן בו והוא דולק 24/7. היום חזרתי מבצפר והחלטתי שנמאס לי וזה מה שעשיתי: לקחתי קופסת לפסטיק יותר גדולה ממהארדיס בשלוש סנטימטר בכל לאורך ולרוחב, ובערך בגובה 6 סנטימטר מקדימה עשיתי חור ושמתי מאורר של פנטיום 1 על 7 וולט ככה שממש לא שומעים אותו את צד הפנימי של הקופסה ציפיתי מכל צד בספוג די אורירי ואחרי זה בבד קצת יותר דחוס, את הקפסה הנחתי על חתיכת בד מקופלת הגובה של שני סנטימטר הפעלתי את המחשב ו... לא שמעו בכלל את ההארדיסק! הרעיון מאחורי זה: המטרה הראשונה היתה למנוע מגע בין ההאדיסק לגוף המחשב. כשההארדיס…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by ndav,

בתור התחלה אני רוצה להעלות מ133 ל138 לפי החברים בפורום העלאת FSB מאיצה את כל המחשב אבל אני עשיתי כבר אוברקלוק לכרטיס המסך השאלה אם העליה בFSB לא תזיק לכרטיס המסך

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  25. קראתי את המדריך החדש לפתיחת המכפלה (זה שבחדשות), וממש לא ברור לי איזה פינים צריך לחבר. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? (רצוי עם תמונה) תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.