אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי ממצב חברים שלי שמעו אני מאוד מעוניין באוברקלוק אני יודע לעשות אבל לא מצליח לי אני לא יודע למה... אגב יש לי מעבד 1.7 ,זיכרון 768 ולוח אם של SHUTTLE עכשיו שנכנסתי לביוסאז בהתחלה לא ידע למה אבל שמתי לב שכתוב ככה: core speed --800 MHz *8.0 bus speed----100 MHz למה זה ככה? הרי במחשב שלי כתוב בEVEREST+CPU-Z+מאפיינים של המחשב כתוב ש1700 זה מהירות המעבד והנה עובדה! אבל הקטע שאחריי שהעלתי למהירות מעבד מקורית שלי(100MHZ*17)לא השתנה כמעט כלום כי זה מהירות המקורית חחח אבל אחריי זה שבדקתי עם הטמפ' עלתה והיא לא עלתה אז העלתי ל 100MHZ*20 שזה יוצא 2.0 MHZ אז אחריי זה עוד פעם בדקתי ולא לא השתנה כלום!! התמונה שראיתם היא בדיוק אותו הדבר! מלפניי ומאחריי למה זה ככה מישהו יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם הזיכרונות האלה מתאימים לאוברקלוק? http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ומה אומרים המיספרים 2-3-3-6? תודה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד Celeron Mobile 700Mhz. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה - אז החלטתי לחדש את המשפחה הטרמית. עכשיו השאלה: 1. האם זה טוב להשתמש ב-Arctic Silver 5 - אני שואל את זה בגלל שבאתר של Arctic Silver רשום הדבר הבא: Important Reminder: Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink or with a low speed fan on the heatsink.) On systems measuring actual interna…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי כרטיסי רשת הפעלתי את האשף אבל כלום אני מתחבר למחשב השני אבל לא יכול להשתמש באינטרנט שלו ולא להחליף קבצים למה????
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שקט במיוחד, והוחלט כנראה ללכת על מארז P160. המפרט יהיה כנראה המפרט שלי בצד או מפרט דומה והכרטיס יוחלף לאחד בעל קירור פסיבי (אלא אם יש קירור פסיבי לכרטיס הזה). המאווררים יעברו כנראה וולט מוד בשביל שקט, ואני צריך המלצה לקירור פסיבי למעבד ולכרטיס מסך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
טוב בכול מקרה זה הסיפור קניתי אחד חדש עכשיו חשבתי שזה יהיה פשוט לחבר בסוף כנראה שהסתבכתי אני צריך בנאדם שירכיב איתי את זה בטלפון או שמישהו יש מדריך הוא משהו בכול מקרה בבקשה אנשים תעזרו לי אם זה אם אתם מבינים תגיבו פה ותשלחו גם הודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
Okay, I benchmarked my computer after reaching (what I think) the best performance I could. PCmark 2002: CPU - 7099 Memory - 5925 HDD - 610 3Dmark 2001: 13043 3Dmark 2003: 1885 AquaMark 3: 18327 Athlon XP 2500+ @ 200x11 (it's not much but I'm not good at this so once i decide to reach really high results i'll cunsolt with you guys for the meanwhile, this is what I got) GeForce 4 Ti4200 128MB @ 300/560 Are those scores decent? could I get higher scores? share opinions, thanks in advanced.. P.S. opst your own scores
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם אפשר בעזרת תוכנה או משהו להעלות את הסל"ד של המאוורר של המעבד? לגבי המעבד יש לי AMD AM2 X2 4200+
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הנה התוצאות של השיפור ע"י קירור BT איך אני עולה יותר המערכת קורסת אחרי 160 FSB [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד בארטון 2500 באוברקלוק ל-3200. בניתי לאחרונה מערכת קירור מים המורכבת מבלוק זלמן, רדיאטור חימום של דייאהו רייסר, מיכל מים פשוט ושני מאווררים של 120מ"מ. המערכת מורכבת בקופסה נפרדת ליד המחשב, מלבד הבלוק מים של זלמן שמורכב בתוך המחשב. המחשב עבד כשבועיים בטמפרטורות נמוכות (במנוחה: 28 לוח אם, 32 מעבד ובעומס: 30 לוח אם, 38 מעבד - לאחר הרצת פריים 95 כשעה). ביומיים האחרונים היה חם מהרגיל וטמפרטורת המארז עמדה על 35 מעלות במנוחה (שתבינו: המעבד היה על 34). בעת הרצת משחק (CALL OF DUTY) וכן בעת הרצת פריים 95, טמפרטורת המארז (הצ'יפסט???) עלתה ל-36 והמעבד ל-40, והמחשב ביצע ריסטרט אוטומטי, אני מניח שזאת בעיית חום (אבל כנראה של הלוח אם ולא של המעבד). בתוך המארז יש ל…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion dv9000 הוא 17" יש לי בעיה, שהוא פשוט מתחמם קצת יוצר מידי, והייתי רוצה לקנות לו מערכת קירור חיצונית היחידים שמייבאים מערכות מסוג זה הם נעה מחשביים הבעיה שהם לא יודעים איזה מהמערכות קירור מתאימה בגודל למחשב שלי ואין להם אפילו מערכת אחת בתצוגה לבדוק ולכן קוויתי שאולי תוכלו להמליץ לי איזה מהמערכות קירור לקנות http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=791 חשוב לי, שהמערככת קירור תהיה כמה שיותר בגודל המתאיים, שקטה אבל בכול זאת שתעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות קירור למעבד Dual Fan למעבד Newcastle עכשיו אני צריך שMount של הסינק על הלוח ישאיר לי מרווח של כ- 2-3 ס"מ בין הסינק ללוח אני מעריך שקירור כמו ה Silent Tower ממה שראיתי מתחבר ללוח בעזרת 4 ברגים יחסית ארוכים ולהערכתי יהיה לי את ה- 2-3 ס"מ של רווח מישהו יכול לתת דעה? רמה מעל הST נמצא הסינק של איירוקול HT-101 עכשיו לפי מה שראיתי הוא מתחבר ללוח בעזרת מין חתיכת מתכת שמתחברת ללוח עם 2 ברגים נראה לי שאני יכול להרים אותו ב-2 ס"מ ככה שזה מספיק לי אבל אני לא בטוח והייתי רוצה לדעת אם זה אפשר.. ואיזה סינק עדיף?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים יש לי מחלוקת בעבודה מה יותר טוב קירור אוויר או פאסיבי (לכרטיס מסך) ועם איזה הכי עדיף לעשות OC תודה
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE WI/FI VS ASUS P5Q PRO תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פנל ?NEXUS? של ?FanTech רציתי ליקנות אותו.... אבל פיתאום חבר ב icq אמר לי שיש איתו בעיות!!!! אז רציתי לישאול אם משהו יודע מה הבעיות שלו והאם כדי תמורת 210 שקל חדש??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו הקטע הוא שהקירור שקיבלתי עם הלוח אם התחיל להרעיש אז הורדתי וקניתי את הקירור : ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 באחד מהנקיונות של המחשב חבר שלי "הפיל" אותו ומאז די קשה לחבר אותו בחזרה(ממש אבל ממש קשה לקח לי שעה לחבר..) בקיצר לאחד שנמאס לי החזרתי את הקירור הרגיל בלי מאוורר רק תצלעות והוא על 47 מעלות השאלה פה היא האם ביגלל שהציפסט מתחמר לוקח למחשב להגיע שנייה יותר וכו... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
המערכת שלי: AMD 64bit 3000 Clawhammer Abit KV8-pro bios ver. 22 A-data 512 DDR400 MSI Radeon 9800PRO הבעיה היא כזאת: הDefault שלי הוא 2004Mhz. אני העלתי את הHTT ל220 והכל פועל מצויין, אין בעיות ב3Dmark05 ורק קריסה בPrime95, אבל לא ראיתי שום השפעות על המערכת, אז המשכתי לעבוד כרגיל. המתח היה 1.525 ופעל יציב למיטב הבנתי. מכפלת הLDT היא 4, כדי לא לעבור את ה1000 בHT. היום ניסיתי להגיע ל2300MhZ על ידי כך שהעלתי את המתח לליבה ל1.6, את המתח לזכרונות ל2.8 והעלאת התיזמונים ל3-4-4-8 מ2.5-3-3-6 כפי שהיה בSetup הקודם. המחשב עולה רגיל לגמרי ופועל מצויין בסביבת ווינדוס, אבל ב3Dmark05 יש לי אריטפקטים כבדים שמתבטאים בפאטצ'ים שחורים וגליצ'ים רבים בגרפיקה (כן, לא בדיוק ההגדרה לארטיפקט כפי …
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הגיע לי עם המארז אחד בצד עם אור כחול כזה. והוא מרעיש משהו לא נורמלי.. אז אני צריך 80 מילימטר (היחיד שיכול להתלבש שם) שיעבוד שקט שקט. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A2387~18~0.htm זה טוב? רשום 21dBA תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום שוב, איזה טווחי טמפרטורה->מהירות מאוורר כדאי לקבוע לRIVA TUNER עם המפרט שלי?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו שמע או התנסה במשחה הטרמית של CoolMaster? אני שואל כי במקום לעשות משלוח של עוד 40 ש"ח שאין לי כ"כ מה לקנות אני מעדיף לרדת לחנות שליד הבית שלי, הם מוכרים שם את המשחה הזאת. CoolerMaster Termal Paste ב 30 שח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Core 2 Duo E7200 2533MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E7300 2667MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E8300 2833MHz 6MB Socket LGA775 Core 2 Extreme QX9770 3200MHz 2x6MB Socket LGA775 הראשונים הפכו לפנינות הOC המשתלמים והאהובים החדשים ואילו האחרון המפלצתי אשר נוגד את תחילת המשפט הזה, אך למי שיש אותו, כנראה יוציא את הביצועים הטובים ביותר לאחר OC. אז תרגישו בנוח להפציץ בפרויקטים חדשים. אנו רוצים לראות מערכות שהוורידים שלהם על סף התפוצצות 8) :-X נא להקפיד על הכללים הבאים: *תמונת CPU-Z (התמונה הראשונה שאתה מעלים) ללא רקע. *מומלץ להוסיף לינק לCPU-Z Validation, כתוספת לאמינות הפרויקט. *תמונות נוספות (השלב שאחרי ההעלאה של תמונת הCPU-Z) שלא יהיו גדולות מידיי, אחר…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
http://www.gsm-international.com/ זה אתר שמוכר מארזים שעברו מודינג. האיכות מדהימה ויש לנו מה ללמוד
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-