עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lirany,

שני ספקים... http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8406 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 האם יש בראשון תוספות או משהו כזה שיבטא את מחירו הגבוה לעומת השני ..?כי אני רואה שבשני יש הספק גבוה יותר... הנה מה שמצאתי באתרי הבית אבל עדיין לא ברור מי יותר טוב זה שיותר יקר השחור.. עם פחות הספק נראה פחות טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=83 והשני עם 535 וואט נראה יותר טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=71 האם נכון הדבר? ועוד שאלה מצאתי את הספקים בחנות שלמעלה...האם יש מקום יותר זול למוצרים אלה?? תודה

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by tomerzhr,

איזה תיזמונים יותר טובים? 3-3-9-9 או 4-4-7-12

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  3. Started by dddd01,

שלום רב, רציתי לדעת לגבי Q9550 , מה הפוטנציאל שלו בOC ? (כפי שלמשל פוטנציאל הOC של הQ6600 הרוב אומרים שהוא 3.6GHZ) . אני שוקל להחליף את הQ6600 למכור אותו ולקנות Q9550 , ובגלל זה אני רוצה לדעת לכמה אפשר פחות או יותר להגיע איתו בOC ? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by asafsee,

שלום אני רוצה לקנות Thermaltake BigTyp 120 ישנם 2 דגמים: 1- רגיל ללא פוטנציומטר / עובד ב 1300 סלד 2- בעל פוטנציומטר / ברצוני לדעת מה טווח המהירויות! תודה רבה על כל עזרה אסף

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  5. Started by eitan2503,

שלום רב ברשותי מערכת חדשה עם MUGEN 3 וגם מאוורר SYTCHE GT 3450 שניהם במארז COOLERMASTER CM2 BASIC עכשיו שאלתי היא לפני שאני מרכיב האם כדאי להחליף את המאורר המקורי שמגיע עם המוגן לGT? ובנוסף איפה כדאי למקם מאוורר שלישי במארז ,יש לי אחד מקדימה אחד מאחורה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shlomiokev,

שלום רציתי לשאול האם חייב שכל החומרה תתמוך בoc על מנת שאפשר יהיה לבצע oc או מספיק שרק חלק .. (לדוגמא שרק הלוח אם או המעבד יהיו תואמים לoc ולהמחשה לוח אם z87 עם מעבד i7 4770k ) אז האם חייב שכל החומרה תתמוך ? או שמספיק לדוגמא רק מעבד / לוח אם / כרטיס מסך / זכרונות ? ואם לא אז איזה חלק בדיוק צריך שיתמוך ..? תודה רבה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 ההיטסינקים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916 תואמים? אין בעיה לקנות את זה?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  8. בשביל מה אני צריך קירור מיוחד על המעבד? הרי כשקונים מעבד זה מגיע אם מאוורר? אז מה המיוחד ב"קירור"? או שאולי צריך את זה כש"מעבידים" את המחשב בצורה רצינית?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by amir77a,

מעבד נגיד אינטל 1.8A שהומהר ל-2.4 GHz - האם ביצועיו זהים לחלוטין למעבד 2.4 GHz מקורי? סליחה אם השאלה מטופשת - אבל רק משאלות מטופשות לומדים... :-[

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  10. היי, אני ממש לא מבין בשביל מה ומי דרוש אוברקלוקינג? אני מצליח להבין אנשי וידאו שצריכים לבצע רינדור שדורש הרבה משאבים. אני מניח שרוב החברה כאן לא עוסקים בוידאו...או אולי כן?! אנא, תאירו את עניי!

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  11. I already asked in PCTip and was dissapointed. I am buying (from Pandas) an Athlon XP 1700+ 0.13m, and a Vantec Aeroflow heatsink + fan. My question is about cpu copper protector SHIMS. I ordered one, but they say they don't have them any more. How badly do I need one? A friend of mine said the risk of chipping the core is ENORMOUS. A quick search in google returned sites that say it's a big risk, sites that say I could easily do without a shim (the risk is small), sites that say it's good for protection but bad for getting rid of the heat, and sites that say that it's BETTER for getting rid of more heat. ???? :-\ My questions are: - Is the danger to the core only during …

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי שאלה, אם אני הולך לישון למשל ולא עושה כלום במחשב מלבד לשמוע MP3 ומוריד באימיול, אפשר להוריד את מהירות המאורר של המעבד למינימום כדי שלא יהיה רעש?? יש לי את המאוורר: Thermaltake "A1715" Spark 7+ אם לא מומלץ אז מה כן?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  13. רק שאני מזיז אותו הוא מפסיק... מה זה יכול להיות? זה בא מהכיוון של המאורר של המעבד

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום! רציתי לדעת אם כשאני מעלה את הBUS של המעבד ,אז גם הFSB יעלה? והאם גם התדר של הזיכרונות יעלו,כשהם על יחס של 1:1?(FSB:DRAM נכון?)

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  15. ו ?.... ממש מצבן ! הכרטיס הוא GEFORCE 2 MX400 של MSI 64SDRAM המקסימום שהגעתי- מהירות ליבה- 210 MHZ מהירות זכרונות- 174 MHZ ובנתונים האלו הוא כבר התחיל להראות לי נקודות כחולות במשחקים !!!!

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by pc student,

תראו זה מה שיש לי alx 600 גוף קירור מרכזי של פנטיום 2 גוף קירור חתוך ל 2 של פנטיום 1 מאוורר 50 מ"מ ועוד מאוורר 45 מ"מ מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

זוכרים לפני חודש או חודשים שאלתי אותכם על אפקט קירור פסיבי ואמרתם שזה קיים בתאוריה אבל לא במעשה? אז חיפשתי,בדקתי ומצאתי חברה שמשווקת שבבי קירור מעולים לאוברקלוק, מגיעים ל15- מעלות ע"י זרם ממש מצחיק שאני לא בטוח כמה אבל לפי מה שראיתי מספיקה בטריה של שעון כדי להפעיל את זה. זה שקט יעיל ומחזיק להרבה זמן החיסרון היחידי שזה עולה 25$ אני כבר הזמנתי אחד לאוברקלוק שקט ורציני. לא ניראה לי שאני יכול לפרסם את שם החברה כי זה פורום ציבורי ואני לא בטוח שמותר לי אז אולי אחד המנהלים יבהירו לי את הנושא. יאיר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. להלן הסבר (על קצה המזלג) על תדר, טמפרטורה ומתח בתעשיית ה-Semiconductor. רקע: מה זה בעצם שבב (צ'יפ) סיליקון ======================= באופן עקרוני, שבבי סיליקון יכולים להכיל 3 סוגים עיקריים של רכיבים: 1. חלק דיגיטלי: מעבדים, בקרים, מנועים ומאיצים ייעודיים (למשל: עיבוד תמונה, עיבוד קול, טיפול בפרוטוקולי תקשורת, הצפנה), מערכי רגיסטרים ועוד. 2. חלק אנלוגי: PLL (נעילת שעון, מכפלי שעון), מקלטי/משדרי RF, מגברי אות, אספקות, דיודות, פיוזים אלקרוניים ועוד. 3. זכרונות. למה צריך את זה? =========== למה בכלל לפתח חומרה? למה לא להסתפק במעבד גנרי, לכתוב עבורו קושחה (Firmware) ודרייבר, ולהריץ הכול דרכו? הסיבה פשוטה: יעילות ומהירות! מנועים ומאיצים יעודיים בחומרה מתוכננים מראש לבצע מגוון מצומ…

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  19. Started by waizman,

אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by K0sTa,

אני מאוד גאה בתוצאה הזאת ;D עם ה-9800PRO שלי.. זה בלי ארטיפקטים בכלל, ליבה על 432(15 אחוז אוברקלוק) וזכרון על 378(12 אחוז אוברקלוק), וטמפ' נמוכות אפשר להגיע עם הכרטיס הזה יותר רחוק וכך אני יעשה.. מחיאות כפיים לעצמי ;D המטרה הבאה שלי היא 3500 התוצאה המקורית שקיבלתי בלי שום אוברקלוק הייתה: 2626 מה שנותן 519 נקודות הפרש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by asafay1,

מישהו יודע איך עוקפים את נעילת המכפלה של פנטיום 3 מהירות 800 MHZ ? וגם יש לי בעיה יש לי לוח אם של VIA שיש לו AGP 4X (בדקתי באתר של החברה) וכאשר אני מתקין את הדרייברים של NVIDEA לגיפורס 4 הAGP הופך להיות 2X איך אני יגרוס למחשב להפעיל את ה-AGP 4X???????? :'( אם אתם לא יודעם תנולי מדריכים או משהו?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by yam_sh,

הי מקורה? מזמן לא הגבתי פה... אז אני רוצה לצבוע תמארז שלי.... אתם יכולים להביא לי שבלונות יפות??? ועוד דבר אחד... איך אני מחבר לדים למארז?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by SmeNmen,

שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!

24. Started by bad-sector,

איפה ניתן למצוא שבלונות לחורים בלוח האם או בכרטיס המסך? זה ממש סרט לפרק הכל בשביל לדעת איפה החורים, יש סיכוי שיש כאלה מוכנות? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  25. Started by gigabot,

באותה הזדמנות אשאל איך מורידים את המספרים הקטנים שמראים FPS בשמחקים? תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים