עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by spatz,

מה ההבדל בין 2 הסוגים של המאווררים - Sleeve bearing ו-Ball bearing? אם ואיך זה משפיע על הביצועים, רעש וכו'?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by ORrrr,

שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by KoM,

תיכננתי את זה על הסלרון אבל הנה בא הפנטיום 4 החדש שלי והפתיע אותי, והכל במקרה כי לא ממש תכננתי את זה... היום בבוקר הדלקתי תמחשב כרגיל והתחלתי לעבוד עליו, באמצע הייתי חייב לזוז והשארתי אותו דולק, חזרתי אחרי כשלוש שעות בערך והופתעתי לראות כי המעבד על 48 מעלות, גבוהה מאאאאאאאאאאאאאאאד, התחלתי לבדוק מה קרה עד שראיתי כי המאורר של הוולקנו 7+ החליט לקחת חופשה מפעילות. הקטע הוא שעד שבדקתי תטמפרטורה עבדתי על המחשב דקות ארוכות כולל הרצת שירים אינטרנט וכ"ו... המחשב היה יציב לחלוטין באוברקלוק של 800 מגה הרץ ועדיין לא עבר 48-49 מעלות בקירור פאסיבי מלא ! מעורר בי חשק לחשוב מה AX478 יעשה עם קירור פאסיבי... אגב למעבד בינתיים שלום. ;D

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by frozen_sun3,

אני משתמש בתוכנה. הכל יפה והכל. ירדו לי משהו כמו 8-9 מעלות במעבד. מה שמוזר שהייתי מצפה שם במארז ירד אבל לא ממש ירד... כיאלו יש היפרש של אולי 2 מעלות בן הלוח לבין המארז. מוזר... אמור להיות היפרש גדול יותר. רציתי לשאול אותכם אם היא באמת עושה את העבודה או שהיא סתם "עובדת" על החיישנים?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  5. סיימתי היום לעשות מוד קטן למחשב שלי זה לקחת משהו כמו 4 שעות (להתחשב בעובדה שזאת פעם ראשונה שלי זה בסדר) מה שעשיתי זה פשוט הפכתי את כבלי ה IDE שלי ועשיתי אותם עגולים עטפתי באיסולירבנד ירוק ועכשיו זה נראה בהחלט מגניב מפנים גם שניתי את המיקום של המאווררים שלי היו לי מאוורר של אנרמקס (80 מ"מ) מול הכונן קשיח שמאחורה הוא חסום ועוד מאורר זול אחד מתחתיו שמאחוריו הוא גם היה חסום אז פתחתי מאחורה מקום לאנרמקס, סובבתי את החוגה שיהיה על המהירות הכי גבוהה, וקשרתי אותו באזיקונים (היה קצת מסובך וגם נחתכתי קצת) והוא עושה רעש כמו של טרקטור את המאוור הזול שמתי איפושהו במארז (לפני הכונן הקשיח במקום לפניו בשביל שיהיה לו מקום לקרר את המארז והאוויר שיוצא יהיה כלוא שם במקום שהוא לא יכול להזיק רצ…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

הוא מתאים ל P-4 1.7 ???

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום יש לי ATI RAGE 32 כרטיס מסך ישן במחשב היש שלי עכשיו רציתי לדעת איך אני מוריד את הלוח קירור שמודבק עליו? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by spatz,

מה עושים אם רוצים לקדוח חור למאוורר במארז ואין מקדחה בגודל המתאים ואין דרמל?

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by INFERNO,

קיבלתי מאורר דלתה ASB 92X92X25 MM Series עם גריל עכשיו יש לי רק מאורר אחד שמקרר את המעבד לאיפה בידיוק אני יכול לחבר את המאורר?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  10. האם כדאי להוסיף מאחורי הספק כח מאורר שיכניס אוויר לספק מתוך המחשב והמאורר השני שבא עם הספק שיוציא אוויר במקביל למאורר אבל בתוך המארז

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by PussyCat,

מה דעתכם על הסידור:

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. חברי הטובים, אני מאבד את השפיות שלי. מה אדם טוב לב כמוני צריך לעשות בשביל להוריד את המעלות במחשב שלו? מה אני סך הכל מבקש? אני רוצה 43-42 מעבד ומארז בהתאם. מה מה מה לא עשיתי. היה לי מארז של Task (3003) שמתי בו 7 מאוררים!!! אומנם ירד ב2-3 מעלות אבל לא יותר מיזה. היה לי מעבד 48 ו42 מארז. עכשיו אני החלפתי למארז Fulltower (נראה לי - יש לי 5 מקומות ל5.25, אחד לפלופי ו4 לכונן קשיח) יש במארז 3 מאוררים: אחד מכניס מלמטה, השני מכניס דרך הכונן הקשיח והאחרון מוציא בחלק העליון של המארז (מעל הספק). כולם 80מילי. היה לי ביום חמים בצהרים 54 במעבד ו44 במארז. זה היה עוד יותר נורא מהישן שלי. עכשיו גם קניתי וולקנו 7 פלוס. זה באמת הוריד לי ל49-48 על המעבד ו42-41 במארז. מה אני עשיתי בזה?…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תעזרו לי בבקשה אני לא מבין כלום בנושאים האלה אבל אשמח לקבל הצעות מה לעשות בנוגע לקירור זאת אומרת איזה מאוורר או\ו איזה מערכת קירור כדי לי לקנות? איזה חברה? כמה מאווררים? ועוד שאלה קטנה: מה החום הסטנדרטי שצריך להיות במחשב(מעבד ולוח אם)? נ.ב יש לי AMD XP 1900 והלוח אם "רק" ב 48 מעלות

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Jar with me,

למישהו יש ניסיון עם המנורות האלו? האם מספיקה את בשביל להאיר חזק את כל המארז?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by jhracham,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה מסיפלטק והוא יגיע אלי יום שישי ושמעתי שהוא טוב לאוברקלואק רציתי לדעת כמה אני בערך יגיע בלי להוסיף קירור נוסף אני רוצה להגיע ל 300/650 שזה המהירות של TI4600 האם אני אצליח בלי קירור נוסף ואם לא על איזה קירור אתם ממליצים לי להוסיף?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Rodney,

עריכה: יודעים מה? תשכחו מ HardOCP, האתר של הבחור עם המארז המדהים: http://www.angelfire.com/indie/osman/computercase/index.html

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by huber,

בעקבות הכתבה באתר התחילו אצלי התלבטויות. עד עכשיו הייתי נעול על ה AX478, אבל אחרי קריאת הכתבה על ה MCX חשבתי לעצמי שאולי עדיף לרכוש אותו לפנטיום 4. בהתחשב בכך ששניהם לא משווקים בארץ ושאת שניהם אני מתכוון להזמין מ 2COOLTEK, זה לא שיקול בר קיימא. אין השווא ישירה בין שניהם והניסוי של שניהם לא נעשה על אותה מערכת ככה שאיא אפשר להשוות "ראש בראש", אז איך מחליטים איזה יעיל יותר? אם יש למישהו משהו מבוסס להגיד בנושא, אשמח לשמוע...

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by INFERNO,

יעזור לי מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by sambusak,

1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by asili,

לפני שהשתמשתי בתוכנה הטמפ שלה ATHLON 1600 היו מעבד:46 לוח אם:35 במנוחה עכשיו הם מעבד:41 לום אם:34 אני פשוט אוהב את התוכנה הזו!!! אולי עכשיו אני ימהיר ל 1.53 תגידו אני ירגיש הבדל משמעותי מ 1.4 ל1.53?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by The Grey Matter,

כיצד אני מחשב את השיפור במהירות ( ב mhz ) שנותן העלאת FSB למעבד athlonXP ? תודה מראש! ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by a12beat,

נשרף לי המעבד והלוח טוב מספיק לבכות אני רוצה לקנות לוח טוב לoc מבוסס על זכרון ddr ואם אפשר שלא יהיה יקר יותר מדי לא צריך raid או usb 2 או משהו כזה. המלצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by samuraii,

היי האם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה???? אם כן אז אם תוכלו להסביר או אם יש איזשהו מדריך בשביל זה אם איך צריך ומה צריך בשביל זה (אם אפשר מדריך אם תמונות)

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. לאחר קראית הכתבה על ההיטסינקים, התרשמתי מהAX מה שמו אין לי בעיה להשקיע עוד 270 ש"ח עליו, בתקווה שיתן לי מעבד קר. כדאי\לא כדאי? את המחשב אני במילא קונה בסימפלטק. בתודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים