אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מה זה בדיוק סידור חוטים טוב? ברצוני לעגל את הכבלים מהסידי ללוח ומהדיסק הקשיח ללוח כל כמה גידים צריך לחתוך? אל תדברו איתי ATA דברים כאלה כי אני לא יודע למה כל אחד שייך.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס (לא DELUXE) והזיכרונות שעליו הם של HYNIX אבל 4NS (חשבתי שאכלתי אותה) עכשיו אני קורא ביקורת על גירסת ה DELUXE שמגיעה עם זכרונות 3.3NS והמקסימום שהצליחו להגיע איתו הוא CORE 300 ו-MEMORY 620 כשאני הגעתי ל-CORE 320 (לא ניסיתי יותר) ו MEMORY 630 (ביציבות מוחלטת) כשהמארז לא קריר במיוחד על 30 מעלות יכול להיות שמה שכתוב על הזיכרון לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
משהו מכיר את זה: שווה לקנות את זה ב100 שקל?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה עולה קירור לזכרונות?? שיתאים לכרטיס הזה: msi GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI בתודה מראש יאיר גובאני
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא כלל 3 DELTA איייייייייימתניים (120)! ושני 80 אחד למעלה ושנים בצד LE Ribbon צביעה הכנסת ספק שני ושינוי במערכת החשמלית שלו (הספק הוא ספק AT והוא בא עם מפסק 4 רגלים רציתי לשים בביי באס מפסק 3 רגליים עם תאורה פנימית אז הייתי צריך לטפל בכבל ה"מיותר") סידור כבלים והחלפתי את כל החיווט לחיווט טפלון שהוא פחות גמיש אך פחות מתחמם ויותר קל וbay bus תגידו לי להתחדש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מאוררים אני רוצה לחבר אותם ללוח אם בשביל לקרר את המארז אבל איך אני עושה את זה אם יש רק שתי חוטים אשר יוצאים מהמאורר ? על הלוח אם יש חיבור למאוררים של 3 חוטים ולא של 2 אז איך אני בכל זאת מחבר אותם ?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני אף פעם לא הבנתי איך מאוורר יכול להיות פחות רועש ממאוור אחר . הם מקבלים פחות זרם? ואם נגיד יש שני מאווררים שמקבלים את אותו הזרם , איך זה שאחד מסתובב 5000 פעמים ואחד רק 3500? ומישהו יודע איפה אני יכול להשיג מאווררים למחשב עם להבי מתכת?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
*היה כבר את זה אבל נעלו אותו שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ראיתי מין מתאם שניתן לחברו לחריץ AGP והוא משכיב את כרטיס את המסך כך שיהיה ניתן לשים אותו במארזים צרים במיוחד מישהו שמע ויודע היכן ניתן לקנות את הדברים הללו? תודה מראש ותמונות מצורפות:
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה לא סוד שמתחילת הקיץ המחשב שלי סובל קשות, גם משימוש היתר וגם מהחום הנוראי!!! האמת שלא רק הוא סובל אלא גם אני, גם ממנו וגם מהחום שזה איכשהו ביחד.... נמאס לי כל יום שני וחמישי להתקע עם מחשב לוהט שאינו יודע לעשות הרבה יותר מאשר ריסטרטים דחופים... ולכן החלטתי לקנות את מערכת הקירור הכי טובה שאפשר לקנות בכסף (ולא, אני לא מדבר על מזגן...), הייתי מאוד שמח אם תייעצו לי מערכת קירור שתקפיא את המחשב שלי לעוד הרבה מאוד זמן (שישמיעו את בעיות התנעה בבוקר, כמו במכונית), תתנו גם מחיר וגם מקום טוב לקנות את זה ואולי גם הסבר למה ואיך ואל תשכחו שלא רק המחשב סובל אלא כל החדר כך שמאוורר פשוט לא יספיק בתודה, newz
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לאבי סלרון 1000 ואני רוצה לעשות לו o/c ואני רוצה לדעת את הגבולות שחס וחלילה אני לא אשרוף את המעבד ואני אני אצטרך לשלם . זה לוח של sis , אבל אינו יודע את הדגם . מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
למי שמכיר את הדרגון הזה שלום כחלק מבעיית ההיתחממות שלי במחשב מישהו שלח לי קטע ביקורת על המאוורר הזה וראיתי שם מעיין חתיכה שחורה מיתחת משהו כמו מוליך שחור בתחתית גוף הקירור {לי אין את זה יכל להיות שאמור היה להיות שם החתיכה הזו ?}
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, זה שוב אני, הפעם אני רוצה להמהיר במעט את המעבד המסכן שלי... (יש עליו מאורר שבא איתו) אני רוצה פשוט לשנות כמה ג'אמפרים ולהפוך אותו ל 400 או אפילו ל 450 . השאלה שלי היא כזאת: אין לי על הלוח אם חיישן טמפ', אז איך אני אוכל לבדוק שהוא בסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2986;start=40 זה ת'רד שהתחיל בשאלה על זכרון, המשיך לדיונים על מפרט כולל, ועכשיו גלש ל OC אז אודה לכם מאד אם תעזרו לי שם אני מתקשה בהבנת החלק של הזכרון ב OC... פשוט נראה לי טיפשי לפתוח עוד ת'רד וליצור כפילות תודה !
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שאלה פשוטה: אני צריך מאוורר מומלץ לכרטיס המסך, ומאוורר מומלץ להחליף את זה שבא עם ATHLON XP. תודה. ואם אפשר לינקים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון). זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כה נכנסתי לאתר שלכם וראיתי איך עושים מודינגוהתחלתי להתענין ישר הלכתי לדוד שלי הבאתי ממנו מארז פול טאוור ו4 מאווררים ועשיתי לפי איך שאמרתם בדיוק כולל בקרת מאווררים ומה שקרה זה כשהדלקתי את המאווררים המחשב נתקע הרבה ושברתי את הראש עד שהבנתי מה קרה.. אז ככה מרוב הרבה מאווררים יש עומס על הספק לא מגיע מתח מספיק גבוה בשביל ההאר דיסק והוא נתקע.. מה שעשיתי זה ככה לקחתי עוד ספק של המחשבים הישנים האלה זה עם הכפתור והכנסתי אותו גם לתוך המארז {יש מקום בלי עין הרע} והוא שייך רק למאווררים ועכשיו המחשב רץ כמו לא יודע מה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איפה קונים קופסאות כאלה ממתכת מזוודות כאלה.. אממ חיפשתי בהום-סנטר... ולא מצאתי... אני מדבר על הארגזי מתכת האלה של הכבלים.. ושאלה שנייה היא איזה כפתור אני קונה בשביל לחבר לסטרטאפ (פאוור) של'מחשב?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-