עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Elrond,

בעבר כתבתי פה (תחילת הקיץ) שהתחיל לי חימום יתר ב- system zone 2, אז אף אחד לא הצליח להגיד לי איפה זה. :-X :-X כדי להזכיר יש לי בורד של INTEL - 850GB , התוכנה שמודדת את הטמפ' היא Active monitor גרסה 1.17 של אינטל. טוב אז לענייננו, בזמן האחרון הטמפ' עברה גבול נוסף והגיעה ל-53 מעלות בערך (כשהדיפולט הכי גבוה הוא 50). זה קרה בזמן ששמתי משחקים גרפיים כבדים יחסית כמו Morrowind, הפעם הרגשתי את זה על בשרי כשאני מתחיל להזיע כשאני משתשמש במחשב. כשמששתי את המארז גיליתי את החלק החם, החלק היה באזור הספק כוח וטיפה יותר למטה (איזור המעבד והכרטיס מסך - נרגעתי לפחות שזה לא הזיכרון). הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 2 - mx200 וכבר אמרו לי שיכול להיות שהוא גורם את הבעיות. אז השאלה שלי פה היא מה…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by ScreameR,

מתחילים ככה שיש לי דף ואתה יודע בדיוק איפה נמצא כל כפתור במקלדת... שלב 2 זה מנתקים את המקלדת לוקחים אותה לשולחן מסודר ולוקחים מגבת... בעזרת מברג פיליפס מתחילים להרים בעדינות עם כוח את הכפתורים לאחר שסיימנו לוקחים אוויר לחץ ופשוט מעיפים את ענני האבק.. אתם תתפלאו לראות כמה יש! בסוף כמובן מחזירים את הכפתורים ולגימור יפה - לוחקים מטלית עם נוזל ניקוי חלונות ועוברים בכוח על הכפתורים. תוצאות : מקלדת לבנה - כמו חדשה לחיצה קלה ופחות מרעישה

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by Nastradamus,

טוב אז ככה זה המוד הראשון שעשיתי אי פעם בחיים שלי אז לא לצחוק בבקשה גם ההיתי קצר בכסף אז אני יוסיף דברים בהמשך (אל דאגה אני יעדכן אותכם ) יאללה לתמונות (הועלו ל גאו סיטי ככה שאם אתם לא רואים אותם תנסו כל כמה זמן יש להם שרת מסריח) דרך אגב הגלריה לא פועלת לי , אז אם אחד האחראים רוצה הוא יכול להעלות אותם לשם :] -EDIT- את התמונות ניתן למצא פה click here to see the ownge ;] הועלו לשרת חדש בטריפוד מקווה שיחזיק :-\ -EDIT- איך יצא ? ;D ;D

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים.. אני אל בדיוק רוצה לצבוע את כל המארז אלה אני רוצה לעשות לו על הגג ציור של להבה.. עכשיו אני לא רוצה אותה בצבע אחיד אלה של מעברים של צהוב לאדום..(אני מקווה שאתם מבינים למה כוונתי!) עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה מדויקית וחדה ביותר! יש לי כבר צורה עכשיו אני צריך רק לדעת איזה צבע\ספריי אני צריך לקנות בשביל זה??? מישהו יכול ללהמליץ לי בבקשה?? ואיך אני עושה את המעברים בין צהוב לאדום?? תודה!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by waizman,

נתקלתי במכשיר מאוד מעניין שלפי הבנתי הוא מעיין ביי באס דיגיטלי עם אפשרות לחיבור עד 8 מאווררים, כאשר המידע עליהם מוצג בצג LCD בחזית המכשיר. אחרי קריאה של הביקורת על ההארדקנו 2 שבאתר הבנתי שזה בעצם משמש לניתור טמפרטורות ברחבי המחשב. השאלה היא: מה זה באמת עושה?? הנה הקישור לאתר המוצר: http://www.innovatek.de/sites/dd5.html

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by sAXIn,

ברשותי EPOX 8K3A עם ATHLON 1700 לאחר התקנת הוולקנו 7 (אלומיניום) הטמפ, 60 בעומס ו 53 במנוחה אם יש למישהו עצה כיצד לשפר ? חשבתי אולי הגוף של המפזר חום לא יושב טוב או שהחומר הלבן שנשאר לאחר הורדת הגוף של AMD עושה בעיות וכיצד לוודא שהמפזר יושב טוב מבלי להוריד נ.ב. זכרו שהלוח הזה קורא טמפ. מהדיודה הפנימית של המעבד

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by Or ei,

האם המשחה מתאימה גם לצ'יפים של כרטיסי מסך ??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי Heatsink שמאוד דומה ל Volcano 5, והוא בא עם מאוורר של 40mm שעושה רעש כמו משוגע. איפה אני יכול להשיג מתאם ל 80mm שגם יהיה שקט וגם תיהיה זרימת אוויר גדולה יותר ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by h4438,

מצאתי בבית מין טטריס ישן כזה שיש לו מסך LCD רציתי לדעת איך וכיצד אני יכול לחבר את המסך למחשב ולשלוט עליו מהמחשב... שמעתי משיהו שחיבר מסך בסגנון דרך יציאת הLPT רציתי לדעת האם ואיך זה אפשרי..? (ברשותי גם מסך של תרגומון שאני לא צריך אם זה יותר טוב...) ועוד משהו שרציתי לעשות זה משטח זוהר לעכבר מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מדריך ? עדיף בעברית או לתת לי טיפים והערכה כמה זה אמור לעלות ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי לוח אם ASUS P2B ומעבד פנטיום 3 450mHz שאני יודע שהמהירות המקסימלית שלו היא 500 מגה הרץ. :'(איבדתי את הדפי נתונים של כל המחשב :'( בזמן שעברתי דירה ואני רוצה מדריך איך להגביר את המהירות של המעבד.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by sambusak,

שלום. בימים אלה אני בעיצומה של בנית מע' קירור מים תוצרת עצמית. אבג, לכל הסקפטיים, בניתי בלוק מים כפי שהסברתי בת'רד קודם. זה חזק מאד, לא דולף ונראב לא רע בכלל!. ועתה לשאלתי: נכנסתי לאתר שבו מוכרים כבל IDE זוהר (דרך החדשות של HWZONE), ושם הם גם מוכרים תוסף למי הקירור, בטענה שזה משפר את הולכת החום. האם באמת יש צורך? האם ניתן להוסיף חומר של מכוניות?

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by rosesr,

הכוונה אתר עם כל מה שצריך לדעת כדי לעשות OC ופרוש למילים לOC

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Sandman,

אפשר לקנות צגי LCD עם חיישן טמפ'? משהו כמו ב Hardcano 2, רק בלי כל השאר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איפה אפשר למצוא דבר כזה? מוסכים? מגרשי גרוטאות? מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PeaS,

קיבלתי לפני מספר ימים את שני המוצרים המצויינים בכותרת, ויש לי מספר שאלות בנוגע להם. את הAX7 עם תחתית מאד מלוכלכת, יש עליו כתמים מאד כהים (ישנו כתם די גדול שהוא פשוט שחור) שאין לי מושג בדיוק ממה הם ולמה הם, מה אני צריך לעשות? ניקוי שלו עם נוזל אלכוהול דל 70% לפחות יעזור? דבר שני, התחתית שלו חלקה ביותר (עצמים קרובים ממש משתקפים בה), אך יש עליה "קווים" דקים ומעוגלים כאלה, בצורת טביעת אצבע.. זה בסדר? כדי לי בכל זאת לשייף את התחתית (לאפינג)? ועוד בעיה, תוכלו לקרוא לי קטנוני אם תרצו, אבל ה"ריבוע" המצוייר על התחתית (זה שאמור להראות את נקודת המגע בין המעבד לגוף הקירור, לא?) קצת באלכסון.. זה בסדר? ובקשר לNanotherm, בהוראות באתר החברה היו שני שלבים בנוגע לניקוי הליבה וגוף הקיר…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  16. מה עליי לעשות? :<

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני חדש פה וכל הזמן רואה כתבות על ציוד קירור ולא אומרים איפה אפשר להשיג אני גר בנתניה ובחנויות באיזור לא מכירים בכלל את המוצרים האלה ואין לי כרטיס אשראי אז להזמין מהאינטרנט לא אפשרי יהיה נחמד לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד כזה!!!!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. אני פאקינג מחפש ברשת... ולא מוצא...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DXT,

שלום, יש לי AMD שהוא, איך נאמר "ראה אווטר" ;D אז אני צריך מארז זול וקר כי אין לי איזה 500-700 ש"ח להשקיע במארז או משהו. זה פשוט המארז הכי זול שראיתי שיש לו הרבה מאוררים: שניים מאחורה, אחד בצד, אחד למטה מקדימה ועוד אחד על מגירת הכוננים (מספיק, לא? ;D). אז האם כדאי לי אותו? למישהו יש אותו? איך הוא? תלונות, מענות, נסיון איתו... נ.ב: עמוד המוצר הרשמי

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by sambusak,

שלום. לא מזמן, ראיתי תאור כיצד להוסיף תאורה לתצוגות של HARDCANO II. מישהו אולי יודע היכן זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by gammi,

היי, אני מחפש היטסינק טוב, שלא יהיה יקר מדי (אני צריך לקנות 2 יחידות בשביל 2 המחשבים שלי ), לא רועש מדי (למרות שקצת רעש לא יפריע לי במיוחד) ושיעזור לי לקרר את המעבד הסורר שלי (XP1800+). בינתיים חשבתי רק על הוולקנו 7 פלוס/9, אבל אני פתוח להצעות ד"א כרגע אני משתמש בהיטסינק שקיבלתי עם המעבד (על הפנים) שהוספתי לו קצת ארקטיק סילבר 3 (שלא עזר במיוחד), אז בתכל'ס כל היטסינק יעזור לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by צפיחית בדבש,

המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?

23. Started by Stealth,

http://www.3dgameman.com/vr/lux_design/antec_led_fans/video_review.htm נראה טוב מאוד .. רק חבל שלוקחים פה בארץ מחיר יותר מכפול בחול

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. למישהו כאן יש את התוכנה EasyTune 4 על דיסק מקורי שהוא קיבל עם הלוח אם ומוכן לשתף אותנו בה כי לא נראה לי שבאתר של גיגהבייט התוכנה מלאה. מישהו?? נ.ב. התוכנה הזאת משנה את הFSB בביוס!!! תודה

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים