אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה ההבדל בן-Liquid Neon ל-Cold Cathode ? ועוד שאלה... איזה צבע צבע הקתודות שבאות עם Vantec nexus NXP 301 ? לינק-http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1844&cat=60&page=1 תודה מראש... :-*
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור אחד שביצע לא מעט אוברקלוקינג לרכיבים שונים למחשב עדיין מעצבן אותי הקטע הזה שמקובל וידוע לכולם - עשית OC = בטלת את האחריות. השאלה שלי היא - איפה לעזאזל הדבר הזה רשום ?? (אני מדבר ספציפית במקרה זה לגבי כרטיסי מסך) בשלושת הכרטיסים האחרונים שקניתי - 7900GT OC , 8600GTS , HD4850 לא היה מצויין על האריזה או באיזה חוברת או פתק שאסור לי לבצע שינוי תדרים לכרטיס.. אם כבר נהפוך הוא - האריזה של ה HD4850 של ASUS שקניתי לפני שבועיים מתפארת בכך שהכרטיס מגיע עם תוכנה של ASUS שנקראת OSD שמאפשרת לי לעשות OC בקלות ולשפר את הביצועים של הכרטיס.. אז מה הקטע בדיוק ? איך החברה יכולה להציג יכולת מסויימת של OC ואף לספק לי ביחד עם הכרטיס כלי לבצע את זה אבל מצד שני הדעה הרווחת היא שכ…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
תגידו לפי TAT או CORE TEMP ואיזו גירסה או EVEREST ואיזו גירסה והאם זה מדוייק עד כדי 1=1 ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מישהו הצליח לעשות המהרה לכרטיס המסך שלו בויסטה 32 או 64 ביט? nvidia כלומר חוץ מביוס האק
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני מחר כנראה מזמין את המעבד הנ"ל עם לוח MSI 8KNEO רציתי לדעת איזה מאוורר למעבד עלי לקחת... יש בחנות את הדגם VOLCANO 12 ו את הדגם POLO 3 IN 1 ... SILINT BOOST ו SILINT TOWER שעולה הכי יקר 210 שקל אבל נראה ממש ענק ויפה מה המאווררר המומלץ בתקציב עד 210 שקל? לא איכפת לי מרעש ת'אמת אבל אם זה נכון שהמאוורר מגדל הזה כזה שקט אז אולי כדי ללכת עליו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח והקירור אבל אני מפחד עכשיו שהפלטה האחורית תפגע ברכיבים. משהו יכול לאשר שזה לא קרה לו? http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=21045&whichpage=1
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המערכת השלמה של Swiftech שעולה כ -1500 ש"ח (!) או innovatek שהערכה עולה כ -1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איזה קירור לקנות?. הThermalright XP-90 וה Thermaltake PIPE101 יהיו אם ה silentcat של Thermaltake אני מחפש קירור שקט למחשב שלא יהיה בoc אבל הוא בטוח בית מעץ כך שהוא חם המעבד הוא amd 3000+ 939
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי את ATI TOOL כדי לעשות OC ל2900XT שלי.. הפעלתי את התוכנה.. והיה כתוב שKernel Mode Driver לא עובד.. ושהתוכנה נכנסה הכרטיס לא מופיע.. מה לעשות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תגידו איזו תוכנה לאוברקלוק תעבוד לי בויסטה? יש לי את ה 2900PRO והתוכנה היחידה שבאמצעותה הצלחתי להגיע למשהו היא ה ATI OVERDRIVE (ליבה ל 836 זיכרונות ל 850 ), נסיתי את ה ATI TOOLS אבל משום מה גם שנותנים לה לזהות אוטמטית לזהות את התדרים לליבה והזיכרונות מלבד ההרצה היא לא מעלה כלל את התדרים. וגם זה רק עם גירסת הבטה מכיוון שהגירסה היציבה 0.26 כלל לא מזהה את הכרטיס. נסיתי את ה Rivatuner 2.07 וגם בה משום מה אין אופציה לבדיקה אוטומטית של התדרים רק אופציה ידנית ללא אפשרות לבדיקת יציבות. גם את ה ATI TRAY TOOL נסיתי ושם בכלל קבלתי מסכים כחולים. יש תוכנה טובה אחרת או פשוט להסתפק במה שקבלתי ב Overdrive ?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקירור של הלוח אם, הוא מאוד מרעיש ומציק ואני צריך לכוון אותו על מהירות נמוכה יותר.... יש איזה תוכנה נורמלית קלה ומומלצת בשביל זה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
זוכרים את זה: http://www.hwzone.co.il/personal.php?file=perss ? כי כשאני קראתי את זה, חשבתי שזה באמת נחמד. מאז השתמשתי בטריק הזה של להוציא זכרונות ולהוסיף אותם לכרטיסים אחרים איזה 3-4 פעמים. יש לי המון כרטיסי CL, TRIDENT וDIAMOND ישנים, וזה היה נחמד לתת להם קצת יותר זכרון. עכשיו לשאלה... אני עומד לזרוק חצי מהמחסן חלקים שלי, ומה מצאתי? זכרונות EDO ישנים. הצ'יפים של חלקם נראים כמו הציפים של הכרטיסי מסך האלו. רק מה, הם בגדלים של 2-8 מגה לציפ, ובכרטיסי מסך אלו ציפים של 512 קיי בדרך כלל. האם הם יעבדו בתוך הכרטיסים? שווה לנסות ולעשות כרטיס עם 9 מגה? חחחח
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני מנסה קצת אוברקלוקינג (בעיקר לקראת ה-8600 הבא בקרוב). העניין הוא שהכרטיס, אחרי הוספת מאוורר פשוט לא מרגיש בעיה עם עליית המהירות שאני נותן לו. כבר העליתי מ-350 ל-450 במעבד, ומ-500 ל-540 בזיכרון, טמפ' הכרטיס 53 מעלות במאמץ. להמשיך? האם יכול להיגרם נזק בלי שאני אראה סימפטומים של טמפ' גבוהה? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול לדעת מה יעבוד יותר מהר באס 240 בתזמונים 11-2-3-3 או באס 220 בתזמונים 11-2-2-2 אני יודע שבגדול כמה שיותר באס יותר טוב אבל השאלה מה לגבי התזמונים... שמתי לב שכשאני בבאס גבוהה מאוד 240 אז אני יכול לעשות פחות OC לכרטיס מסך אפשר לדעת למה זה ומה הקשר בינהם ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תגיבו ותגידו מה אתם חושבים... http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=530&page=4 :
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי ככה- temp1=40~ temp2=36~ temp3=30~ וגם את המעלות של ההרד דיסק....... אוקיי אז ככה .....הטמפ' הראשון נראה לי שזה הCHIPSET והשלישי זה המעבד לפי התוכנה שקיבלתי עם הלוח EASYTUNE. השאלה היא האם השני זה יכול להיות של הכרטיס מסך? שעומד לי על 36 מעלות בערך......פשוט אין לי מושג.......... עריכה: לא משנה זה כנראה של המארז ...בדקתי עם עוד תוכנה......
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איפה כדאי למקם מאווררים כדי לקרר את המארז הכי טוב? יש לי מארז עם פוטנציאל לעוד מאוורר אחד, מקדימה.(על המחשב יש מאוורר אחד מאחורה, איפה שלכולם יש.) אך הייתי רוצה להתקין עוד מאווררים. עם איזה מכשירים אפשר לעשות חורים ולסדר מקומות למאווררים נוספים?
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מעדיף zalman תקציב בין 200-300 דגש על מאוורר שקט יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים! **עריכה: אני מאוד מצטער!!!!!!!! פשוט הדפדפן נתקע לי ולא היה לי מושג שזה פתח כבר את הנושא =\ בבקשה אל תתנו אזהרה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ ממש מגניב .... חובה לנסות ... אני רץ להוציא את העכברים הישנים מהבוידם ..
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי לוח אם חדש (היה לי ECS עלוב למדי...) ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל לא מצליח. הוצאתי את כל הג'מפרים שקשורים לכיוון מהירות על הלוח (FSJ -15) ואני אמור להיות מסוגל לשנות ב BIOS את המהירות של הבאס אבל זה לא מצליח (זה מחליט שיש לי פנטיום 1406 או משהו כזה) ----------------- Asus P4533-VM P4 2.2Ghz@400Mhz 512MB PC2100 Leadtek 4400 Ti Sound Blaster live Western Digital 80GB 8MB
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-