עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KoDkOd,

מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  2. היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by ShadowFlame,

אני פירקתי ליפני כחצי שעה מסך LCD ישן שהיה בטלפון בבית מלון, וניתן לי. אני רוצה לעשות בו שימוש, רק שאני לא יודע מה ואיך. והרי התמונות: מקדימה: הכבל: (קשה לראות, אבל זה 16 פינים) הצ'יפים: שוב הצ'יפים: תנו לי רעיונות ושיטות מדויקות לביצועם. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bck,

שלום קניתי מאורר 120ממ של TT , כמובן שהוא פועל , אבל אני לא יודע אם הוא פועל במהירות המקסימלית , הוא מחובר לספק , ולפי מה שהבנתי , רק אם הוא מחובר ללוח , אפשר לדעת באיזה מהירות הוא עובד. זה נכון? האם אני יכול לעשות משהו שיגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימלית כל הזמן?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. Started by ShadowFlame,

היי לכם! אני משתמש חדש כאן. אני מתחיל בקרוב [לנסות] להיות מודר. הפרוייקט הראשון שלי (אם אפשר בכלל לקרוא לזה פרויקט) הוא להכין כבל IDE עגול, כדי שאני אדע איך לעשות את זה בעתיד, בשביל המחשב שלי. אני הפרדתי את כל הגידים, ואז בסוף, אבא שלי נתן לי רעיון: במקום לעטוף את הכבל באיזולירבאנד, אני מרחתי אותו בדבק סיליקון. אני כרגע מחכה שהוא ייתייבש... מחר בבוקר אני אראה איך זה יצא. מה שאני מעריך שיקרה, זה שיצא כבל שנראה טיפה יותר מקצועי, יהיה גמיש מאוד (כמובן) ויהיה יותר עמיד. רק רציתי לשתף אותכם ברעיון הזה. כשאני אראה תוצאות אני אכתוב לכם כאן מה יצא...

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Killer-Storm,

רכשתי את המוצרים הבאים Arctic Silver 3 Crystal Orb Memory Cooling Kit ואני מוכן לאוברקלוקינג עכשיו אני צריך לדעת באיזה תוכנה טובה להשתמש בשביל לעשות את האוברקלוקינג, אני יכול לעשות אוברקלוקינג דרך הדריברים אבל זה מקסימום 340Mhz לליבה ומקסימום 500Mhz לזיכרון לכו תדעו אולי אני הצליח להגיע יותר אז איזו תוכנה אני צריך ועוד דבר אני לא רוצה שהתונכה תתעסק לי בדברים אחרים כמו התוכנה GFTweak למי שמכיר מתחילה לשחק בכל מיני דברים שלא קשורים לאוברקלוקינג, אני רוצה רק לאוברקלוקינג.

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by Overclocker,

משעמם.. אני מניח שתבינו מהתמונות מה הולך.. יצא יפה לא ?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Aqualung,

זה לוח שמגיע בלי ג'מפרים או סוויצ'ים על לוח האם לשינוי המכפלות של המעבד. הוא גם לא מכיל אפשרות לשינוי המכפלה דרך הביוס. מה שכן ראיתי שיש עליו זה "הכנה" לג'מפרים (8 או 10 נק' מתכת לא מחוברות שמוקפות במרובע - ולידן כתוב Multiplier). השאלה שלי היא - האם ניתן לקצר את הנק' כדי לשנות את המכפלה או שהפונקציה הזאת "סורסה" מהלוח? ואם לא - האם ניתן להשתמש בביוס אחר, לדוגמא של איפוקס, כדי לשנות את המכפלה (בלוח ישן של אסוס ישנה אפשרות להפעיל את שינוי המכפלה מתוך הביוס ע"י חיבור בין הנק' עם חומר מוליך) . כמובן שאני מתכוון לשינוי המכפלה אחרי פתיחתה על המעבד.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

מישהו יכול לעזור לי אני פשוט לא יודע מה השם של המאוור השקט אני מחפש 80 ממ מישהו יודע ???

11. Started by captaincaveman,

טוב, אז התחלתי להתכונן למערכת קירור מים שאני מתכוון להרכיב. דבר ראשון החלטתי שחוץ מה-WATER BLOCKS למיניהם, שום דבר שקשור למים לא נמצא יחד עם לוח האם המעבד והכרטיסים באותו מארז. לצורך העניין העברתי אותם למארז מידי טאוור עלום שם ששכב אצלי בצד והעברתי את כבלי ה-IDE ממנו אל הפול טאוור. כרגע קצת מגעיל אבל אני מתכוון למצוא דרך להעביר את הכבלים בצורה אלגנטית יותר מסתם דפנות מארז מפורקות. סיימתי לחבר את ה-IDE ואז גיליתי שהכבלים מה-PSU לא מגיעים ממארז אחד לשני כדי להתגבר על זה הרכבתי במארז שמכיל את הדיסקים הקשיחים (3) הפלופי ה-CD הצורב וה-DVD (ה-FULL TOWER) עוד ספק 300WATT GENERIC וחברתי אותו ל-ANTEC 400WATT כך שכשאני מדליק את המחשב שניהם מופעלים....... בנוסף החלפתי (זמנית ע…

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by waizman,

אוקיי, חיפשתי בארגז כלים שלי מקדח רגיל, ונתקלתי בדבר הבא - מקדח שמזכיר את החפרפרת הזאת של שרדר מצבי הנינג'ה... זה הדבר הכי קרוב שהצלחתי לצייר... חסר כישורים שכמוני... קיצר, אם מישהו מכיר את המקדח הזה, רציתי לדעת אם אני יכול לחורר איתו את המארז (חורים למאווררים).

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by GamePad,

שלומות אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך שלי ati rage/xprt128 איך? מה? ומתי? (זה מפגש ראשון שלי עם עולם הoc אז אנא התחשבו)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by OZIO,

כן, כן קיבלתי את הוולקנו 7+ בין ההיטסינקים הכי מבוקשים היום אם לא הכי, מראה מפלצתי, משקל מפלצתי והכי חשוב קירור מפלצתי! הנה הריוסטט: הנה ההיטסינק: הנה המאוורר: כל הברגים למיניהם (יש שם גם מדבקה יפה לאוסף ,ושקית עם מישחה טרמית די טובה דווקא 8) ) והנה הכוסון בשלמותו: כשאני על המצב הכי חלש בריוסטט: IDLE:51 LODA:55 כשאני על המצב הבינוני בריוסטט: IDLE:49 LODA:53 כשאני על המצב הכי גבוהה בריוסטט: IDLE:48 LODA:51 סה"כ מאד אהבתי אותו, רק חבל שבמצב הבינוני והגבוהה הוא ממש ממש ממש ממש רועש! :smoke: קניתי מפנדה, עלה 145 ש"ח כל התמונות שפורסמו כאן הם מכל מיני ביקורות, לא אני צילמתי!!!

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by shibby15,

יש איזושהי תוכנה לעשות O/C לכרטיס מסך VOODOO 3 3000??

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by arielmi,

היי מה המצב כולם? יש לי את הכרטיס הזה GF 3 Asus v8200 AGP ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לו לוחות קירור ומאוורר או משהו או אם יש לו איזה ערכה שלמה כמו שראיתי שיש ל GF4 תודה

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by MONORAIL,

יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Athlon-WINGS,

שלום לכל הגאונים והחרשנים על המאווררים, טוב אז ככה, יש לי AMD 1200mHz ועוד איזה מאוורר, שהמליצו לי עליו מלפני שנה כשקניתי את המחשב שלי, המאוורר הזה לפי דעתי דפוק, מרעיש, ולא מקרר (ה1200 מגיע לי ל60 מעלות). אז אני רוצה לדעת אם המאוורר הזה באמת לא שווה, ובשביל זה אני צריך לדעת איך אני בודק איזה מאוורר יש לי.. אז כמו ששאלתי, איך בודקים איזה מאורר של המעבד יש לי?? ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LermanIsUberCool,

אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי

20. Started by shibby15,

השילוב עוזר להורדת טמ"פ?? כמה?? המזגן על 20-22 מעלות ועובד תמיד שהמחשב עובד

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. עד כמה יכול להיות השינוי במחשב??? מארז 350w ו-3 מאווררים!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. Started by MONORAIL,

שלום לכולם, אני קצת חדש בעניין. יש לי כרטיס HERCULES 3D PRPHET 2 MX, והוא מתחיל לצלוע. מישהו יכול להסביר לי עד כמה אפשר להמהיר אותו ואיך בודקים אם זה יציב? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by TZuKi,

בוקר טוב! מקדחות יש לי בבית ולא חסר. יש גם מסור. וגם מסור דיסק (בזה לא נוגעים...מסוכן וגדול מאוד!). יש מצב לקנות ראש שינסר לי חור לחלון? יש כזה דבר? אלמנטרי. אם לא - דרמל - יקר. יש מישהו מאזור המרכז שמוכן להשאיל לי עבודת דרמל? עבודה תעשה במקום, תחת השגחת הבעלים, ויוחזר אליו המכשיר מיד. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Dardasaba,

שלום, אני מריץ AMD XP 1900 עם HSF המקורי של AMD והגריז המקורי שקיבלתי עם המעבד .... איזה קריאות טמפ' אני אמור לקבל ? כרגע אני יושב על 64 -68 IDLE תלוי בטמפ' בחוץ ... ו 72-78 FULL LOAD. אני מריץ את המעבד על ASUS A7V333 ואני דיי בטוח שיש לו קריאות טמפ' יותר גבוהות מהרגיל .. למשהו יש מושג ? תודה מראש Dardasaba.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shibby15,

אני מתכנן לעשות O/C לכרטיס מסך הבא שלי, זה אומר שאני צריך להשקיע גם בלוח לO/C או שאין שום קשר??

• 5 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים