עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתכוון להפציץ בשאלות ולשפוך המון אינפורמציה בפעם אחת, סלחו לי, אז ככה: 1:התקנתי 2 מאווררים 80מ"מ בנוסף לאחד שהוציא אוויר במארז, כעת אחד מכניס, אחד מוציא , ואחד פשוט הנחתי על הכרטיס מסך(תודה למי שהקים את הת'ארד לגבי התקנת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך, קירור פסיבי BLOWS ) תוצאות: 1: מעבד: מטמפרטורה של 32 עד 40(מנוחה ומאמץ בהתאמה) הגעתי ל-29 עד 37. 2: כ.מסך- ממנוחה של 65 עד ל 100(פעם אחת!) בדר"כ בסביבות 85-90. 52 במנוחה ועד 65 במאמץ!!!!!! אני ממש גאה בעצמי (בניגוד לגאה נקודה (לא שיש בזה משהו רע...) ) בכל מקרה אני מאוד מרוצה אבל עדיין יש מקום לשיפור: 1:איך אני מרים את הכ.מסך עוד יותר גבוה? הצלחתי רק להעלות עוד יותר ל 540 על 1110 שיפור של 20 MHZ לליבה ו 40 לזכרונות מ…

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by Idan-h,

האם קיימת? הביוס הוא של AMI, גרסה 2.3, הכי חדשה. פשוט הכרטיס קול לא פועל לי בOC נחמד אפילו (2700) למרות שהמחשב קר לגמרי במצב של 3.0 אפילו - 33/37 במנוחה, גם בקר הקול קר והלוח, נגעתי ביד. תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. כפי שהסברתי בנושאים קודמים שפתחתי יש לי בעיה של חום במעבד והכרטיס מסך, לכן קודם כל אני כנראה יקנה את החלקים הללו: 879 קרור למעבד : THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 שנה. ¤ 252 3718 קירור כ. מסך- THERMALTAKE : THERMALTAKE DUO ORB : CL-G0102 שנה. ¤ 177 4294 שירותי מעבדה : ניקוי אבק + החלפת חומר תרמי AC MX-2 ¤ 53 4293 שירותי מעבדה : שעת תיקון / עבודה במעבדה ¤ 129 -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤611 השאלה שלי היא אם ימרחו לי חומר תרמי האם זה ישפיע מיידית על הקירור ואין צורך לקנות קירור חדש למעבד? עבור הכרטיס מסך זה לא שאלה בכלל, כי קראתי בפורומים ב…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. בלוח שלי 7vrxp ver 1/1 אם לוחצים ctrl+f1 הוא נותן לי כל מיני אופציות שאני לא כלכך מבין.. רציתי שמישהו יעזור לי אפילו בבאי סי קיו לשנות שיהיה מקסמלי... עכשיו הבעיה שלי שהחלפתי מעבד ל2000 אי אמ די והלוח ישר זיהה אותו אבל מה שמוזר שאני מעלה את הבאס מהווינדוס אז המחשב קורס אבל לא נותן מסך כחול כמו שהיה ב1900 שלי לפני זה.. הוא פשוט קורס אז אני כבר לא יודע למה לשייך את הבעיה כי המחשב שלי נקי מכל הסלוטים של הפי סי אי אפילו הוצאתי את הכרטיס קול שלי מהסלוט בעצם לא מחובר כלום חוץ מהכרטיס מסך asus ge force 3 ti 200 אתם חושבים שהוא יכול להוות בעיה ולגרום לתקיעות שלי?? ראוי לציין שאני עובד עם המאורר הנוכחי שלי שקיבלתי עם המחשב אבל הטמפרטורות מעבד 47 לוח 37 נורמליות ולכן לא נראה לי שזא…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by yonimiz,

המאוורר של יחידת ה ALU בלוח שלי התקלקל ומשמיע רעשים חזקים, כל הנסיונות שלי לנקות ולשמן אותו לא עזרו. חיפשתי בחנויות אבל אמרו לי שכבר לא מוכרים את לוח האם שיש לי (Abit IS7) ולא ניתן להשיג את המאוורר הזה יותר... מה אני יכול לעשות? האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר כזה? האם יש מאוורר דומה שיוכל להתאים (יש מנגנון מיוחד שתופס אותו ללוח האם)? כמו כן, איפה ניתן לקנות את המשחה התרמית שמורחים בין המאוורר למעבד? האם היא באמת עוזרת? תודה, יוני

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  6. Started by penny1,

יש לי פנטיום 3 1000MHZ וכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 אני לא מבין כל כך ב OC אבל רציתי לדעת האם אפשרי לעשות בכלל OC למעבד הזה ? לפי מה שאני יודע המקסימום של המעבד הזה זה 1200MHZ יש לוח ASUS CUV4X

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  7. כמה מעלות צריך להיות למעבד E6400 וכמה מעלות צריך להיות כרטיס 1800GTO ?

8. Started by Pollik,

כותרת^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  9. אני רוצה מערכת קירור מים בתקציב של עד 1500 ש"ח כולל משלוח, מכס, ולא יודע מה.... כולל הכול. המערכת תהיה לצ'יפסט ולמעבד. תושבת 775, רצוי מאוד שהבלוק למעבד יהיה מחברה שידועה כחברה שעושה מתאמים לתושבות חדשות... המארז יהיה ככל הנראה HAF 932... למעלה יש מקום לרדיאטור באורך שני מאווררים (מצטער על המושגים המפגרים, אני פשוט לא מומחה בתחום קירור המים...) וכמובן שיש אפשרות גם למיקום בגב במארז. תודה רבה לכולם!!! עריכה: אני לא יודע אם התקציב מאפשר את הדרישות... תוכלו לומר לי האם הוא מאפשר? ירדתי מהעניין... אפשר לנעול\למחוק.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by hack man,

אני רוצה לקנות היום ברטון 2500+ ויש לי כמה התלבטויות בksp מוכרים אותו הכי זול האם יש סיבה לכך ? האם הסטפינג שיש עכשיו בשוק הוא טוב לאוברקלוקינג? ושאלה אחרונה האם כדי לקחת איתי NF-7 או 8RDA3I? תענו מהר כי אני חייב ללכת לשם לקנות

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  12. טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by 00Amir,

בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  14. האם תוכלו לומר לי עם איזה מאוורר מגיע המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE וכמה ואיזה מאווררים ניתן להוסיף לו. אני מתכוון ישר עם הקנייה של מחשב חדש שהחנות תרכיב לי מאווררים נוספים אותה שאלה מופנת גם למארז הבא: Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. אז ככה, ברשותי כרטיס Radeon 9500PRO שבהתחלה היה נעול לאוברקלוק אבל באמצעות הדרייברים של אומגה פתחתי את הנעילה.. כרגע אני עם קירור סטוק ולדעתי הגעתי (במהירויות מקסימליות בקירור סטוק) לתוצאות חביבות.. בבקשה תגיבו,תגידו את דעתכם ותתנו עצות,הערות\הארות.. מהירויות סטוק: Core: 277, Memory: 270. מהירויות עכשויות: Core: 340.2, Memory:279.45 הקטע המאכזב (אפילו מאוד).. אני לא מוצא את תוצאות ה3DMark's וה Aquamark שהיו לפני האוברקלוק :-\ ** עריכה ** - האם בעזרת קירור מים ייפתחו בפניי מהירויות גבוהות בהרבה מאלה שהגעתי עד עכשיו? (להזכירכם כרגע אני עם קירור סטוק). -תגיבו בבקשה בקשר לתוצאות האוברקלוק כפי שביקשתי בהתחלה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  16. המהרתי את המעבד ל-2.4. סנדרה מדווחת על מהירות של 2.41 GHz.. ווינדוס במחשב לי עדיין מדווח על 1.81 GHz. איך זה קורה? בינתיים אי ההתאמה נעלמה. הכל זהה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך MX 440 128MB CORE:310@354 MEMORY:364@400 אני לא בטוח במהירויות סטוק כי זה אחרי שעשיתי לריבה טיונר DEFAULTS... עכשיו אני נוגע גם מאחורי הליבה וגם על ההיט סינק והם לא חמים כל כך...(אפשר לגעת כמה שרוצים) אבל שאני מתחיל לשחק בניד פור ספיד אנדרגרואונד 2 על האיכות הכי גבוהה אז יש המון תקיעות! אם מישהו יודע למה ויכול לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש יונתן 8)

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  18. חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  19. ומה אומרת הבעייה הזאת? Warning - Accuracy of DMI data cannot be guaranteed [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  20. Started by Inertia,

שיניתי טיפה את מהירות השעון של המעבד ועכשיו כשאני מריץ את הבדיקה S&M test הוא כותב שהבדיקה לcache 1 לא עברה... מה זה בכלל?? והאם יש ליחס לכך חשיבות רבה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by Dj.P,

מעבד: 2.8 p4 לוח: AsusTek P4P800SE מהשימה: לעשות OC ל3.6 ומעלה. חחח סתם אחים שלי הפרטים למעלה נכונים הבעיה שלי שאני לא מצליח להעלות מטח בביוס וחוץ מזה שאני מגיע 3.5 GHZ אז המחשב לא עועבד אז חשבתי להעלות מתח הטמפ' טובות יחסית למעבד 40 במנחה 45-48 מאמץ אם ביגטייפון.. קצת תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  22. אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by zombie,

מה מקרר יותר טוב?ומה יותר שקט? tuniq thermalteke V1 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. יש לי כמות נכבדה של כל מיני נגדים והייתי רוצה לדעת איך אני מזהה כמה אוהם יש בכל נגד? אם תוכלו לצרף תמונות שממחישות את העניין זה יהיה מצוין תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by EliranB,

עשיתי עכשיו OC קטן למעבד 3@3.5 ונתקלתי בביוס במשהו שנראה יעיל רשום שם לבחור סוג זכרון ויש כמה סוגים : AUTO DDR2-533 DDR2-600 DDR2-667 DDR2-800 השאלה היא אם אני יכוון את ההמהירות ליותר גבוהה האם הוא ימהיר את הזכרון ? האם זה יגרום נזק ? יש לי 533 אני רוצה 667 או משהו כזה ... ובכלל אם משהו יכול להמליץ לי על כמה אני יכול לעבוד עם המעבד הזה בלי לגרום לו לבעיות (אין לי כסף לקנות עוד אחד) ... מה המתח האופטימלי למעבד ? כי רשום על הקופסה שלו 1.400 ושמתי ככה וזה מראה לי את המתח באדום בביוס כאילו זה שגיאה אז הורדתי קצת והעלתי קצת וזה עדיין אדום אז החזרתי לאוטו' ...

• 0 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.