אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
האם יכול לקרות משהו לשאר המחשב שלי אם אני אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
משהו שאני צריך לדעת?? (עקרונית הכל, בתכנון יש את הקריאה של "המדריך ל OC" חלק I ו- II באתר זה.....)
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 1600+ והחום בו עכשיו עומד על 64 (<מעבד) אחרי משחק סימס והסידור חוטים במארז די טוב: ויש אפילו מאורר ליד HSF של המעבד שמוציא אויר חם: מה אני צריך לעשות חד וחלק כדי להוריד את החום
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני צריך לקנות HSF עבור המעבד שלי אני מעוניין בO/c של עד בסביבות ה2533 מגה הרץ משהו כזה. וכמובן אני מעוניין בHSF טוב שיקרר טוב מאוד וגם שיהיה שקט זה מאוד חשוב בשבילי אני לא יכול לסבול רעש המחשב הזה משמש ל מערכת קולנוע ביתית חשוב מאוד שהוא יהיה שקט תודה רבה אז תגידו לי מה לקנות מה השילוב הכי טוב שיש תקציב עד 300 שח לא יותר מזה.
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר את משאבות הדלק הישנות (עוד בשנות השמונים), אז היה להן מן פרפר (כמו בשעומי מים) שמראה כי ישנה תזוזה של מים. רציתי להכניס מכשיר כזה למערכת שלי כדי לוודא כל השמן כי המע' עובדת. במדריך של THW, מופיע דבר כזה. מישהו יודע היכן משיגים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. יש לי מאוור של 120 ממ של VPPV ויש לו 3 חוטים 2 מחוברים לחשמל אדום ושחור ישיש עוד אחד לבן חתוך למה?? ( חיפשתי באתר יצר ולא מצאתי כלום ) 2. כך זה שיש לי 3 מאוורי 80 ואחד 120 וכשהפחתי כוון של אחד מה80 מהוצאה להכנסה יש לי ירידת טמפ של 2-3 מעלות?? הסידור שלי הוא 80 אחד מכניס 120 מכניס 2 של 80 מכניסים ( אחד מהם הוא עם המשחק של להוצא או להכניס )??
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 עם ג'יגההרץ אחד. האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג, ואם כן על איזה HS/F (רצוי זול מאוד) אתם יכולים להמליץ לי? ואין לי ממש הרבה כסף, אז אם אין פתרון זול ובטוח (שזה הכי חשוב), אני אוותר. אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק למעבד / כרטיס מסך וכו' צריך להוסיף כל מיני אמצעי קירור ודברים כאלה אבל עדיין לא הבנתי איך מבצעים את האוברקלוק עצמו? זה משהו בתוכנה? או שזה משהו שצריך לעשות פיסית במחשב עצמו? תסבירו לי בבקשה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100
-
היייי כולם .... לפני שאתם מתנפלים עלי - אני יודעת שזה לא בדיוק מוד ... אז מה - לא אכפת לי :-) סתם חשבתי להראות לכם כי זה נחמד. המארז: Dragon DX-01BLD Tower החלפתי סה"כ את הנורה של ה- power מירוק דוחה לכחולה מגניבה :-) צבעתי את הכוננים בשחור, עשיתי שאת המחשב ידליקו בסיבוב מפתח (בדיוק כמו במכונית) וזה היה ממש מגניב אבל זה התחיל לעצבן אותי אז הורדתי... המארז: (בינתיים בלי הנורה כי נתקתי אותו כדי שאני אוכל לצלם יותר טוב, אגב...מצטערת על האיכות של התמונות המצלמה שלי היא סתם משהו זול מפולין :-) ) הנורה: (היא מאד חזקה כפי שאתם רואים ..ואפילו הרבה יותר במציאות) שלחו לי case badge (המדבקה המרובעת הזאת ששמים על המארז) ממש מגניב מחו"ל שרשום Athlon super pr…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תמליצו לי על מאוורר והיטסינק עד 100 שקל שיהיה טוב וקריר... למעבדי א.מ.ד SOCKET A כמובן. ***עריכה*** לא מתכנן אוברקלוק
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מארז חדש, שבו אני אתעלל המון. כרגע יש לי מארז שהוא די יפה, אבל יש לו דפנות עם ציפוי פלסטיק, אבל לא כזה צמוד, אלא הפלסטיק עגול, ויש בינו לפח (השטוח) רווח גדול של אויר. משמע לא ניתן לעשות איתו הרבה. בכל מקרה, אני רוצה לקנות מארז יחסית גדול (רצוי לגובה), כמה שיותר פשוט מבחוץ, וכמה שיותר טוב מבפנים. רצוי גם המון מקום מקדימה, ודפנות שנוח לפרק. אני משיג את זה דרך אבא שלי שיכול להשיג לי דברים בלא הרבה יותר מהמחיר שקונים בו מספקים (הוא עבד בחברת מחשבים). אבל בכל זאת גם עדיף כמה שיותר זול. אם אתם יכולים, תביאו לינקים ואפילו תמונות... תודה. עריכה: שכחתי לציין כי על המארז להתאים ללוחות של פנטיום 3 (הלוח שלי ספציפית הוא מסדרת CUV4X-C של אסוס)
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בו נתחיל מזה שאני משפצ'ר לי מארז...עכשיו יש לי מקדחה חזקה ואני רוצה לעשות חורים למאווררים עגולים מדויקים אתם מכירים את המקדחים האלה שעושים עיגולים?! עם כן זה טוב למארזים של חצי-אלומיניום אני רוצה לקנות כזה כדי לעשות לי עיגולים.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לעשות חיתוך בלייזר בחינם במפעל שעושה דברים כאלו. עכשיו דוד שלי שדרכו אני עושה את זה אמר לי שתהיה בעיה משום שהלייזר עובד על חום והמארז מאוד דק והוא צבוע במין צבע שעוטף אותו יש סיכוי גבוה שהלייזר ישרוף את הצבע וגם יתיך את המארז... עכשיו את הסיכון הזה אני לא מוכן לקחת אבל זה הזדמנות ממש חד פעמית כי דודי מכיר שם אנשים והוא נוסע לשם ביום חמישי ויש לי הזדמנות להביא לו את המארז (דלת המארז) היום או מחר. מה לעשות ? ואם יש אפשרות בבקשה תנו לי דוגמאות יפות לחתוך. הם שם יכולים גם לחתוך לפי תמונה... כאילו אני אביא להם תמונה והם יחתכו לפי התמונה. אני חייב עזרה ! תודה נ.ב. אין לי בהזדמנות זו של יומיים להביא מישהו שיצייר לי דוגמית פצצה ואני לא כזה טוב בציור אז אם אתם יכולים…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מאוורר Thermaltake 80mm smart fan על ה TSUNAMI VIRGO BLUE FOR P4 350W שלי והוא עושה רעש בלתי נסבל, וזה ממש מפריע לשמוע מוזיקה (אני לא מדבר על המאוורר של הספק אלא על מאוורר שהוספתי והוא נמצא מתחת לספק). האם אחד מהמאווררים כאן: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 הוא יותר שקט ? (לא מעניין אותי RPM , יעילות וכאלה - רק שקט) אם לא, אז נראה לי שאני פשוט אוציא אותו. הרי אני גר ברעננה, קומה רביעית, אין אבק ויש לנו מזגן מרכזי (נשמע כאילו אני מוכר את הבית שלי הא? ;D ), אז למה אני צריך מאוורר למארז? האוברקלוק היחיד במחשב מתוכנן להיות של ה NORTHWOOD שלי אבל אני לא אעלה מעל ה 1.65V VCORE אז לא נראה לי שאצטרך מאוורר... מה אתם אומרים ? אגב - נראה לי שהרעש שאני ש…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי את הת'רד ההוא על הLCD פה בפורום... אבל הוא לא מתקדם אז פתחתי אחד חדש.. הבנתי מהמדריכים שנתנו שם איך לחבר LCD למחשב.. אבל הבעיה שאין לי מאיפה לקנות כזה דבר... ואני רוצה לפרק מתרגומון או יומן אלקטרוני או טטריס.. עכשיו.. פתחתי את הדברים האלה.. וזה שונה לגמרי ביומן אלקטרוני היו 69 פינים ובטטריס זה היה מוזר כזה לא יודע... ובכל המקרים המסך מתפרק מהלוח ולא כמו שמראים במדריכים שהוא חלק מהלוח אני אשמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי לאנשהו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי היום בגלרייה הראשונה של VirtualHideOut בחבר ישן, Antec Gemstone. אשר היווה בישבילי את נקודת הפתיחה, זה היה פרויקט המודינג השלם הראשון שלי. אני עד עכשיו מאוד גאה בו, Name : Ori Sulimani E-Mail : ori@pcpro.co.il Quote : "My first mod! I did it clean and Pro as posibile! You hardly can see any cables.. or any other bullshit, Specs:P3 800@1033 (Slot),128Mb Mushkin High Performance REV2,Asus P3V4X,Matrox G400 Max,Sound Blaster Live! X-Gamer,IBM 75GXP (15gb),Aopen DVD 1640PRO,IntelliMouse Explorer (+EverGlide GIGANTA),Compact Generic Keyboard,Mag XJ700T,AltecLansing ATP3 (Front Speakers),Sony SoundSystem (Back speakers),SideWinder ForceFeedback 2. Fans:2x120mm…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מהקיטים היקרים האלה מפנדה? הת החיתוך זה לא בעיה.. אבל כל קיט עולה שם 200 שקל.. מה זה החרטה הזה!??. יש דרך לקמבן או משהו אבל שיהיה יפה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-