עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by waizman,

מישהו יודע אם האתר 2CoolTek שולח לארץ? אם כן, כמה זה עולה ואיזה סוג של שליחה אני צריך לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

SiSoftware Sandra Processor(s) Model : Intel® Celeron Co-Processor (FPU) : Not installed Speed : 501MHz Performance Rating : PR601 (estimated) Type : Standard Packaging : FC-PPGA Socket370 Rated Speed/FSB : 503MHz / 1x 67MHz Multiplier : 7.5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Mendocino) Celeron 300-533 2V Revision/Stepping : 6 / 5 (0) Stepping Mask : mB0 Microcode : MU066503 Caches Internal Data Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) Internal Code Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 On-board Cache : 128kB ECC synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 Cache Multiplier : 1/1x …

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. או קיי המחשב שלי (לפחות מבחוץ) ממש רותח. אני חושב שזה בגלל שהוא נמצא במקום סגור כזה וכל האויר החם שיוצא מהפתח איוורור מחמם את המחשב מבחוץ (חוץ מזה שממש חם בחוץ ואין לי מזגן). בקיצור - אמרו לי פעם להוריד תוכנה שמפקחת על הלוח אם (כולל טמפרטורות) כדי שאני אדע אם מבפנים זה גם חם. הורדתי את MBM 5 ואני לא בדיוק מבין איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת? (איך מגיעים בדיוק לתצוגה של הטמפרטורה) אם הוא לא עושה ALARM כשההגדרה היא לעשות ALARM ב - 70 מעלות זה אומר במאה אחוז שזה בסדר??? בכלל - מהם בערך הטמפרטורות שזה אמור להיות בהם (במצב 100% תקין)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Lumber_Jack Jim,

בCCG מישהו שם תמונות של מערכת הקירור החדשה שלו: מרשים למדי.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי מארז מגעיל. לא יודע מאיזה סוג אפילו (איך אני בודק?). לפתוח אותו, אני צריך להרים את כל 3 הצדדים שלו (עליון, ימני ושמאלי) שמחוברים יחד!! איכס. החלטתי ללכת נגד זה. חתכתי את הצד השמאלי. עשיתי לו גם חלון. אבל איך? לא עם דרמל, לא עם מסורית, אלא מסור דיסק. פתאום נזכרתי שאבא שלי עובד עם דברים כאלה ושיש לו מסור דיסק. היה איכותי. מחר אני אשייף, ליופי. זה יצא ישר מאוד. אני אחבר את זה חזרה, זה הולך להיות דלת עם צירים. וההתחלה של פרויקט גדול מאוד מתחילה. נ.ב. איך אני מוריד את הצבע של המארז? עם מה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gai18,

שלום חברים רציתי לשאול, איפה אפשר לקנות את הגומיות השחורות הקטנות כמו שמופיעות בתמונה הבאה: תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by gil1908,

ידוע שכאשר מעלים מהירות מעבד/BUS/וכו' צריך לרוב לתת מתח גבוה יותר . השאלה היא אם הKT 3 של MSI עושה את זה אוטומטית. הלוח הוא ללא ג'מפרים - הכל דרך הBIOS מה שמעורר את השאלה אם הוא יודע גם "להחליט בעצמו".

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by Demon,

יש לי התלבטות קשה בקניית מאווררים. המועמדים העיקריים כרגע הם: Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN Enermax UC-12FAB 120mm יש לי מארז Generic Midi tower. אני קונה זוג. איזה מבין ה2 יותר טוב? אם יש לכם הצעות משלכם תרגישו חופשי לפרסם פה, רק בבקשה תכתבו איפה ניתן להשיג בארץ.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by orends,

שלום, אני מבין במחשבים, בחומרתם, באוברקלוקינג ועוד אך עכשיו אני רוצה להתחיל לעסוק במודינג. אז ככה, אני יתחיל בפשוט. יש לי מכסה 5.25 ואני רוצה לשים בו נורות בצבעים מסוימים. (קטנות כאלה...) עכשיו, אולי לעשות גם מתג למשהו או להדלקת הנורות בוכיבויים (אולי כל אחד נפרד) אולי אפשר לעשות מן אנימציה כזאת בינהם כלומר, אחד נדלק אחריו השני והשלישי וככה זה חוזר... ויש מתג שמשאיר אותם דלוקים כרגיל. אני לא ממש מבין איזה נורות לקנות? רגילות קטנות כאלה? צריך בית נורה או לא? איך מחברים אותם לחשמל? דרך הספק או דרך ספק קטן משלהם? תודה מראש! אורן

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. Started by TZuKi,

כדאי? אני מתכנן להוסיף לפחות עוד 5 מאווררים, ואולי איזה נסיון עם קירור מים ביתי גם כן, אבל זה לא קשור. גם אולטרה באורך של 15 ס"מ הולכת להכנס פנימה. כדאי ? להוסיף? ???

11. Started by Kontroza,

ברצוני לשים מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז (מעל הכוננים). לשם כך אני צריך מקדח כוס לפח בקוטר 80 מ"מ. אתמול נסעתי ל"סופר הום סנטר" בגעש, ל"אייס קנה ובנה" בגעש, ול"היפר רוזנפלד" בכפר-סבא. באף אחד מהחנויות לא היה את המקדח. האם מישהו קנה מקדח מסוג כזה והוא יוכל להגיד לי איפה הוא קנה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Bug2000,

לא יודע אם אני יעשה את זה אבל אני רוצה לדעת איך ומה הפלוסים והמינוסים של זה מינוס אחד אני יודע תופס מקום חוץ מזה היתי רוצה לדעת אם יש כל מיני בעיות אחרות

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by max2,

מה אפשר לעשות עם מודול של LCD? ז"א מסך LCD בלבד. יש לי מסך LCD 2X20 ועליו שני צ'יפים ויציאה של 14 פינים. מה אפשר לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by StarMo,

יש לי PII 350Mhrz בתוך מחשב ישן מאוד, בערך 4 שנים הוא אצלי.. אני הולך לקנות אחד חדש, וחשבתי אולי בינתיים אני אתאמן קצת על זה.. אילו תוצאות אני יכול להשיג עם אוברקלוק על המעבד הזה? אין לי כרטיס מסך, אני עובד עם איזה אדאפטר בצ'יפסט.. המטרה היא להשיג מערכת שתריץ משחקים נורמאליים בצורה נורמאלית.. משחקים ישנים או עם דרישות נמוכות רצים בסדר יחסית.. האם אוברקלוק יהיה כדאי במקרה שלי? אם כן, יש איזה תוכנה או משהו שמראה לי את הטמפרטורות?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  15. הוספתי לבינתיים 3 מאוררים אחד למעלה מתחת לספק אחד בין כונני ה סי די והצורב ואחד למטה מתחת להרד דיסק עכשיו לפני שהיה לי את כל הדברים האלה טמפ' המחשב היתה מארז: 30-40 במנוחה ובמאמץ 40-50 (תלוי במזג אויר) מעבד אותו דבר לאחר חיבור המאוררים ( 80 MM 80 MM ו 40 MM ) הטפמרטורה במנוחה 48 מעלות !!!!!!!!! ובעבודה 50 + הספק כל כך חם אז חשבתי שהספק דפוק ואין לו מספיק כוח לסחוב את כל המאוררים איני יודע כמה WATT הוא (הספק) ובכל זאת מה עלי לעסות? נ.ב חוטים מסודרים פיקס!

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

מאיפה אפשר להשיג ? כמה עולה? יש בכלל הארץ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by iPsych,

כל הזמן מדברים פה על ה 1.6A (נורת'ווד) ושאר בבל"ת... רציתי לדעת מה לגבי המעבד הנ"ל, לדעתי שמו וויליאמיט... הוא פועל במכפיל של 15... אתם כל הזמן מדברים על 3/4, 1/1... איפה אני רואה את הדברים בתוכנות שיש לי (Sandra למשל), איך הם נקראים? אם רשום לי 4X100MHZ זה המכפיל של הFSB נכון? ועוד כמה שאלות נוספות- 1.יש לי לוח של אינטל D850DMV האם זה משפיע על האוברקלוק האפשרי למעבד? 2. האם עם המעבד הנ"ל אפשר לעשות אוברקלוק טוב בלי להוסיף מאווררים, עד כמה ניתן להגיע עם אוברקלוק כזה? 3.איך אני משנה את המכפיל ואת ה FSB?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by Ben-Dor,

למכירה בארץ כרגע מצאתי בקושי בחו"ל אבל אין לי איך להזמין כי הם לא יביאו לי את זה לארץ אני לא מצליח להבין איך לעשות לי אחד המדריך פה קשה מאוד בשבילי חיפשתי הרבה מידע באינטרנט ועדיין זה קשה .

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by max2,

עם מודול של LCD? ז"א מסך LCD בלבד

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gil1908,

האם יש בעיה לשים AX7 על לוח KT3 של MSI? שמעתי שקצת חסר שם מקום.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by Bug2000,

:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Bug2000,

ראיתי איזה אחד שהכניס את המאוררים שלו לקופסה\מעמד כזה למאורר בצבע סגול . מה זה ? זה נועד להחזיק את המאוררים ולהקיט אותם? אפשר להסיג אותם בניפרד? כי אני חושב שהבחור ההוא קיבל אותם עם המאוררים : תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by Athlon-WINGS,

אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by montigo,

בקרוב אני הולך לשדרג את המחשב בקומבו לוח-מעבד-זיכרון ומספר דברים נוספים. לאחרונה נכנס בי טירוף חדש של השתקת המחשב ככל האפשר! זה נהיה ממש ממש חשוב לי כי אני ישן עם המחשב פתוח באותו חדר, וגם עובד עם מוזיקה, ואני מעוניין בשקט מופתי :AR15: מהם הרכיבים הכי שווים מבחינת עלות\תועלת להשתקת המחשב? שימו לב לקונפיגורציה הנוכחית שלי. כרגע הוצאתי את 2 המאווררים במארז אנרמקס שלי, והמאווררים היחידים הם: הספק (מכוון עוצמה אוטומטית), המעבד והכרטיס הגרפי. המחשב עובד בטמפרטורה טובה כי אין הרבה רכיבים והמארז גדול מאוד יחסית. מבחינת מעבד, אני לא רוצה לקנות מעבד חדש שידרוש מאוורר סוס, אלא שיסתפק במאוורר שקט מאוד. בנוסף יש לקחת בחשבון את ההארדיסקים, שניהם 7200, שעושים רעש שורקני גם בלי לעשות Se…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים