עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shibuta,

שוקל לקנות כאלה בשביל אובר ל-3500 AMD 64 Venice, לוח DFI - ULTRA D. מומלץ? יש חלופות באותה רמה?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by sambusak,

שלום. לא מזמן, ראיתי תאור כיצד להוסיף תאורה לתצוגות של HARDCANO II. מישהו אולי יודע היכן זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by roeiw,

.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by termister2000,

היי הכרטיס הוא של SAPPHIRE וכל פעם שאני מעלה תדרים בATI TOOL הוא מחזיר אותם ישר בחזרה... למה??? :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  5. Started by ktanta harta,

אני שואל את השאלה הזאת כי אני הולך לקנות ax7 ואני לא יודע אם כדאי לי לחכות ודרך אגב כמה היא תעלה בארץ כי ראיתי שבחו"ל היא עולה 30$

6. http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

שלום יש לי מארז chenbro xpider 2 ויש לי 2 מאוררים. אחד 120 מ'מ שבא עם המחשב ואפשר למקם אותו מתחת לספק(מאחור) ואחד 80 מ'מ שקניתי ואפשר למקם אותו מקדימה במארז למטה. עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה הכי טוב? אני חושב שלשים את המאורר 120 שיכניס אוויר למארז ואת המאורר 80 שיוציא אוויר מקדימה. ככה יכנס הרבה אוויר והמאורר הקטן יוציא אותו החוצה. עכשיו תנו לי עוד אופציות איפה ואיך לשים את המאוררים כדי שיהיה הכי טוב מבחינת טמפרטורה (אין לי עוד מקומות לשים מאוררים)

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. הגיעה אלי צלעות הקירור והמאוורר שהזמנתי, הבעיה היא שהמאוורר אינו רגיל, ז"א הצורה שלו שונה מהמאווררים הרגילים ולכן אני לא יכול לתפוס אותו עם ה"קליפסים" שבאים עם ultima 90i. התקציב: עד 100 ש"ח. גודל" 120 מ"מ. הרעש לא מפריע לי ולכן הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה חזר וכמובן, צורתו. תמליצו לי על מאווררים מנועה מחשבים וכמה שיותר מהר כי הם נסגרים ב-1:00.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  9. Started by the_D,

רציתי לדעת האםהזיכרון של מושקין מהסדרה הכחולה PC3200 טוב ל- OC? האם הוא יכול לסגור 220 - 230 מג"ה בתיזמונים מקוריים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by yoav1000,

איזה זיכרון צריך כדי להגיע ל 270 FSB ? (בבקשה לפרט דגם חברה וכו')

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by ORBIT,

מקשר לכאן שאלה ששאלתי בפורום תמיכה טכנית, יתכן וטעיתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281960.0

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  12. שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. כי שמתי לב שכן. אם אני רוצה לשחק למשל על ההגדרות החדשות עם ה-OC שעשיתי אני צריך קודם לפתוח את התוכנה ולטעון את הפרופייל החדש ?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by משיקומי,

כשאני מפעיל את הati tool בשביל לבדוק ארטיפקטים אז זה משנה אם רואים אותו במסך או שהוא ממוזער או מאחורי חלונות אחרים??

15. Started by TARON,

חח נו אז מה עם אני מנהל אני גם בן אדם!!! עכשיו נתקלתי בקושי עם תוכנה מסוימת שמאפשרת לבצע אובר קלוק ישלי כמה שאלות כי זה פעם ראשונה שאני עובד הם התוכנה הזאת !!! ראו תמונה: http://img118.imageshack.us/img118/5480/v4el.jpg עכשיו עם אני יעלה את האחוזים שכרגע נמצאים על 28 אז : 1: זה יחשב לאובר קלוק למעבד ללוח אם או למשהו ??? 2:האם זה יקרר יותר תמעבד והמעלות ירדו בצורה משמעותית??? את התוכנה מצאתי בדיסק של הלוח אם שלי עכשיו ישלי עוד שאלה בקשר לאובר קלוק לכרטיס מסך ישלי תתוכנה TRIXX שבאה עם הדיסק של הכרטיס מסך עכשיו ישלי שמה כמה אפשרויות ראו תמונה: http://img161.imageshack.us/img161/678/sdf8qb.jpg עם אני ישנה את זה לאחד מהם ? ניראה לי אני ישנה קוסטום ויעלה תספיד פאן ל 20 אחוז …

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by BeNzZy-BoY,

אני רוצה לבנות את המערכת של ה-LCD אבל התקע החיבור של ה-LCD למחשב זה אותו חיבור של המדפסת והם לא יכולים להיות מחוברים שניהם בו זמנית... השאלה שלי זה אם אפשר לפצל את החיבור במחשב של המדפסת ל-2 ככה שגם המדפסת וגם הצג יוכלו להיות מחוברים בו זמנית?? או אם יש דרך אחרת?? בתודה בנצי

17. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. אני מחפש בלוק לכרטיס מסך למערכת קירור מים של Thermaltake (ביגווטר 745 אם זה משנה למישהו) שמותאם גם לכרטיס מסך X600XT של ATI וגם ל 8800GTS של נווידיה. קיים כזה דבר בכלל? http://thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0088/cl-w0088.asp זה טוב?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by segev22,

הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by Impreza,

שלום, נשרף לי המאוורר על הלוח אם (Abit NF-7) וקניתי את המאוורר הזה של TT בחנות אמרו לי שהוא מתאים גם ללוחות אם אבל רשום עליו "For BGA\VGA Chipset" האם הוא מתאים? והאם אני חייב להחליף משחה כשאני שם אותו? EDIT: אני לא חושב שהוא מתאים, הוא יותר קטן מזה שעל הלוח והחורים לא תואמים אני יכול להחליף אותו בזה שעל הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואת מה שיש על הכרטיס מסך אני ישים על הלוח האם השיפור יהיה משמעותי? האם זה של TT יותר טוב מהסטוק שעל הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  21. Started by asaf556,

איך אני מבטל oc שעשיתי לכרטיס מסך ומחזיר אותו למצבו המקורי

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. -קירור אוויר ולא מים -ישקיע עד 170 שקל תודה!!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. באתר אסוס www.asus.com באתר תימצאו את התוכנה AI SUITE המדריך הוא קצר אבל יעיל למי שלא הצליח עד עכשיו אחריי דיפדוף וחיפוש להבין מה עושים ! שלב ראשון פותחים את התוכנה ולוחצים על מה שמסומן באדום ! [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:29:32 שלב שני נפתח חלון לוחצים על הפלייר שבאדום [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:30:33 שלב שלישי מעלים את התדר של הלוח שבאדום אפשר 50 כל פעם במידה ויש קירור משודרג למעבד [br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 20:31:58תוצאה סופית שיפור של 1 גיגה אצלי 2.4 לפני 3500 אחרי מהירות באס 1066 לפני 1580 אחרי בתוכנה סופר ai שיפור מ 22 שניות ל 15.3 בהצלחה [attachment deleted by admin]

24. המפרט שלי הוא כזה AMD Athlon XP 2600 Barton Abit NF7-S Gigabyte Radeon 9600Pro W.D. 80GB/8MB A-Data 512DDR400 Compucase 6A19 כרגע אני באוברקקלוק של 170FSB (זה 166 במקור) במעבד וכרטיס מסך coreclock 420 (מקור 400) memoryclock 61 מקור (596) בלי מאמץ המעבד על 46 וכרטיס מסך על 38. כמה אוברקלוק אני יכול לעשות בשביל שימוש שוטף?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  25. Started by -Nike-,

הי.! יש לי בעיה ב OC שאני עושה... אחרי איתחול של המחשב זה כותב לי את זה מסך POST... Skip Over CPU Clock frequency XXX..... ובאיתחול השני הוא כותב : OVER CLOCK NOW..... וכחה זה קבוע ואני לא יודע כבר מה לעשות אני חרשתי את הביוס המזד**ן הזה ולא עוזר כלום! הלוח שלי : Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra (rev1.1) bios f6 המעבד AMD +3200... תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.