עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by liorrozenbeg,

אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. היי כרגע יש לי את הדרגון orb 3 שמסתובב ב7600rpm ואכן עושה את העבודה ... מ68c במאמץ ירדתי ל50 העניין זה הרעש הבלתי נסבל .. ראיתי באחת החנויות הקטנות את הeverlast cud-725 ... נראה טוב השאלה היא כזאת : בגלל הרעש אני רוצה להחליף למאוור יעיל ושקט האם זהו זה? אם לא איזה כדאי? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by yuval_cohen,

קניתי מסך LCD 16X2 עם תאורה.... ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול.. מה אתם חושבים?? מה שחסר לי.. זה נגד אחד קטן ומעצבן!!! מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה ברחובות??

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by DXT,

אני לא מבין את ההתלהבות מהדבר הזה... הרי ה cak יותר מהיר + יותר שקט + יותר קטן + יותר זול. אז למה לקנות את הוולקנו כשיש את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by realmagic,

אהלן, איפה אפשר להשיג מדריכים טובים (עם דגש על טובים) לOC למעבדי P3 וP4? זהר

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  7. קיבלתי לידי מחשב 200 ישן מאודדד...ניקיתי שיפצתי מראה עבר פירמוט הותקן win98 למרבה הפלא עובד חביב ... השאלה שלי אם אפשר לעשות לו אוברקלוק ? ;D

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ScreameR,

איך לאזעאזל עושים את זה?! אני גיימר ואני רוצה שההתקנים של הUSB \ מיקרופון \ אוזניות יהיו מקדימה.... מה אני צריך א. להכין ב. לעשות? אם אפשר לקבל את המדריך הכי מפורט שאפשר אני יהיה מאוד מאוד שמח

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by WRX,

כמה 5.25 כמה 3.5 אורך - רוחב - עומק מיקום ספק מיקום מאווררים תוספות מיוחדות הכנה ל.... צבע צורה עיצוב כל מה שאפשר לדמיין...(וגם מה שלא)

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by The Grey Matter,

הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by gammi,

היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Master_K,

קבלתי המלצה להעביר את הג'אמפר על הלוח אם ל133 (עכשיו הוא עומד על 100) AMD 1200... אני העברתי אותו ל133 וזה לא עבד... יש לכם איך לעזאזל אני מעביר אותו ל133? עריכה: אתה מודע לכללי הפורום, אז אני מבקש ממך בפעם הבאה לא להוסיף תוספות מיותרות כגון.. בחייאת עזרו לי. זה גורע מרמת הדיון ורק מוציא את החשק מלהכנס להודעה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  13. אני מדבר על מאוורר רגיל של בית,לא של מחשב !

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Killer-Storm,

החלטתי לאחר קריאה מעמיקה, דיונים רבים. זה ההיטסינק שאני רוצה(!) אבל מתי הוא יגיע ואיפה אוכל להשיגו במחיר טוב ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by סלרי,

שמעתי שאפשר לצבוע מקלדת מארז וכל אלה אבל אף פעם לא שמעת\ראיתי מישהו אשר צבע את המסך שלו האם זה אפשרי אם כן כיצד?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by yoav9,

דבר ראשון, מי שלא קרה את קורות המודינג האחרון שלי (החלפת המארז) אז שילח בבקשה ללינק המצורףהעברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית: בקיצור שמנו את הhardcano 2 וחיברתי אותו מתחמת לhsf ליד הליבה של המעבד (לא על) ומאחורי הליבה של הכרטיס גרפי (hercules ti-500) עכשיו בחדר שלי יחסית חם, אני לא יכחיש, אבל ככה, על המעבד כתוב שהחום שלו הוא בסביבות ה38-40 מעלות לעומת הכרטיס הגרפי שעומד על 51 מעלות בערך! וזה ביחד עם crystal orb וas3... ובלי oc, עכשיו אני מודה שחדר חם, אבל המארז שלי מנפוצץ במאווררים (92 מ"מ שקוף בצד, אנטק סיקלון בלוואר ו6 מאווררים אחרים) אז זה נראה לי הרבה, כמובן שגם עם oc אני לא מצליח במיוחד... עכשיו לשאלה, זה נורמלי? החדר שלי חם מדי? הhardcano טועה... שמתי את הבודק טמפ' …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jook,

רודני וונלדס השיג טמפרטורה של 38 מעלות עם מעבד AMD XP עם ה-SLK800, מאוורר TORNADO ו-AS3 רק אם היה לי את כל זה בלי רעש !!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by waizman,

מישהו יודע אם האתר 2CoolTek שולח לארץ? אם כן, כמה זה עולה ואיזה סוג של שליחה אני צריך לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. Started by FriXus,

אוקיי נגיד שיש לי עכשיואני הולך לקנות בקרוב) ;D לוח אם 4G4A+ 845ע 533MHZ (שלפי מה שרשום הוא תומך ב 2100) זיכרון שח CORAIR DDR333 256MB 2700 אין לי מושג אם זה 2.1 הדגם המדוייק הוא CMX256A-2700C2 ומעבד 1.8A 512K(שאין לי מושג אם הוא הטוב או לא טוב לOC{שני גריסאות]- אם מישהו יודע איך לדעת לפני שקונים שיגיד) ועכשיו אני רוצה לעשות OC הכי טוב כדי שהוא יעבוד על מהירות 2400 והזיכרונות יפעלו כמה שיותר מהר (166MHZ-333) מבלי לדאוג לאיורור נוסף מהם ההגדרות הכי טובות בשביל ההאוברקלוק? אם אפשר מדוייק את כל ההגדרות שצריך לשנות בביוס לכל הרכיבים כמו: FSB,RATIO-MEM,CRT,VOLTS וכל השאר... לפי מה שהבנתי במודעות אחרות ה- FSB צריך להיות 133 זה הדבר היחיד שאני פחות או יותר יודע... :-…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shloosh,

אני לא צריך קירור פסיבי ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד!! רק לשחק הרבה זמן,ושתהיה טמפ' נורמלית במארז! איך הוא בשביל זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

SiSoftware Sandra Processor(s) Model : Intel® Celeron Co-Processor (FPU) : Not installed Speed : 501MHz Performance Rating : PR601 (estimated) Type : Standard Packaging : FC-PPGA Socket370 Rated Speed/FSB : 503MHz / 1x 67MHz Multiplier : 7.5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Mendocino) Celeron 300-533 2V Revision/Stepping : 6 / 5 (0) Stepping Mask : mB0 Microcode : MU066503 Caches Internal Data Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) Internal Code Cache : 16kB synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 On-board Cache : 128kB ECC synchronous write-back (4-way, 32 byte line size) L2 Cache Multiplier : 1/1x …

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by ScreameR,

זה דיי פשוט לעשות את זה... קחו בקבוק מלא במים תשברו מרקר ותוציאו את הספוג מתוכו שימו אותו במים ותנו לו שעה ככה... יוצא מגניב אבל איך אפשר לעשות שזה יהיה עם בועות כאלה שמים לב שזה עם בועות? איך ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

OK לאחר ששמעתי על הבעיה של יותמו, וMB אמר לי ללכת על CORSAIR V2.0 או צ'יפים של מיקרון, יש לי כמה שאלות: מי OCקר יותר טוב? ה2.0 או ה1.8, עם האפוקס 4G4A+? על איזה זכרונות כדאי לי ללכת, והאם אני יכול לחוות בעיות OC עם MUSHKINPC2700? עוד שאלה: על מנת לאפשר תמיכה של הלוח בזכרונות, כל מה שאני צריך לעשות זה להעלות את הFSB ל133, ואז אני מקבל גם OC למעבד? אנא השיבו בפירוט,תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. או קיי המחשב שלי (לפחות מבחוץ) ממש רותח. אני חושב שזה בגלל שהוא נמצא במקום סגור כזה וכל האויר החם שיוצא מהפתח איוורור מחמם את המחשב מבחוץ (חוץ מזה שממש חם בחוץ ואין לי מזגן). בקיצור - אמרו לי פעם להוריד תוכנה שמפקחת על הלוח אם (כולל טמפרטורות) כדי שאני אדע אם מבפנים זה גם חם. הורדתי את MBM 5 ואני לא בדיוק מבין איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת? (איך מגיעים בדיוק לתצוגה של הטמפרטורה) אם הוא לא עושה ALARM כשההגדרה היא לעשות ALARM ב - 70 מעלות זה אומר במאה אחוז שזה בסדר??? בכלל - מהם בערך הטמפרטורות שזה אמור להיות בהם (במצב 100% תקין)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gil1908,

ידוע שכאשר מעלים מהירות מעבד/BUS/וכו' צריך לרוב לתת מתח גבוה יותר . השאלה היא אם הKT 3 של MSI עושה את זה אוטומטית. הלוח הוא ללא ג'מפרים - הכל דרך הBIOS מה שמעורר את השאלה אם הוא יודע גם "להחליט בעצמו".

• 2 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים