אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הייתי רוצה להתחיל ללמוד על נושא האוברלוקינג ונכנסתי ללשונית המדריכים באתר ואני רואה שחסר את מדריך האוברקלוקינג מספר 1. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
הינה הפרטים של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT Monitor Generic PnP Monitor [NoDB] (3355BJA040553)…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אנשים אני מקווה שאני לא עברתי על חוק או משהו כזה ואם כן אז אני מבקש מעכשו סליחה. עכשו השאלה שלי היא כזואתי יש לי מעבד Q6600 עם הגירסא הG0 ואני רוצה מאורר למעבד הזה איזה הייתם ממליצים נ.ב אני רוצה מאורר רגיל זואת אומרת שאני לא יצטרך לפרק את הלוח האם... כמו של זאלמןZALMAN... לא משנה מה המחיר אבל העיקר שהוא יקפיא ועוד דגש שלא יהיה קירור עם מים אלה מאורר מאורר תודה מאור.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה| איזה קירור למעבד הכי טוב שאפשר להשיג ב KSP ? www.ksp.co.il בלי להסתכל על הכסף. או על מה שמשתלם. אני רוצה לדעת איזה קירור מקרר הכי טוב. תודה. עריכה: קירור למעבדי Core I7
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Redaon X1950XT אם מאוורר שאני הוספתי בשם: Accelerator X 3 או משהו כזה, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את מהירות המאוורר של הקירור על הכרטיס בעזרת תוכנה ואם כן אז לכמה כדי, שלא יהרוס אבל יעזור לקירור.. הכרטיס הוא מאסיבי ולכן אני צריך קירור טוב יותר..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס זה zotac 260 gtx 192 c עכשיו המהירות של המאוורר שלו 730 RPM והוא על 40 % מהיכולת איך אני מגדיל את היכולת שלו לפחות ל60 % ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
^^ כותרת איך אני מוריד את הדבק הזה?!?!?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
איך לוח האם Asus P6T ל- overclocking ? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך המערכת לקירור במים של CoolerMaster ? הדגם: AquaGate Max היא יותר טובה מקירור אוויר רגיל ? אני מתלבט בין AquaGate Max ל ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים. השאלות הן: 1. מה יקרר יותר טוב ? 2. מה יהיה שקט יותר ? 3. מה עדיף ? אני עושה OC. *בלי להתייחס לכסף !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אנשים יקרים.. היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים והחלטתי לסדר את כל הכבלים במארז ככה שתהיה זרימת אוויר טובה יותר וכד'.. עכשיו, אחרי שאני מפעיל את המחשב אני קולט שהטמפרטורה של כרטיס המסך עלתה עוד יותר.. =\ וזה עוד כרטיס מסך בלי OC... מדובר על כרטיס מסך מדגם HD4870 והטמפ' שהייתה קודם היא 47-50 ככה ועכשיו זה 55+ וזה עוד כשיש קירור של מאוורר שעומד על 50% פעילות.. =\ מה הבעיה?!?!?! \=
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ככה: או ככה: ואם אפשר הסבר, אז תודה עריכה: אני שם 2 מאווררים על הקירור
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תראו הלכתי פה לאיבוד בין כל הנעוצים וכל המדריכים אז יש לי שאלה פשוטה.. יש לי כרטיס מסך 9800GT OC 512MB ומעבד E6650 קראתי פה איפשהו שיהיו FPS או משהו שהמעבד לא יגיע לכרטיס מסך, לא משנה אני לא מבין בזה. בקיצור אני רוצה לעשות OC למעבד והשאלה שלי היא עושים את זה דרך הBIOS או דרך תוכנה? אם גם וגם מה יותר מומלץ? עוד שאלה, אלה הטמפרטורות שלי, אני במצב סביר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בתחום של ה אוברקלוק ורציתי לדעת במה זה כרוך? למשל אני עושה אוברקלוק לחלק מסויים יש סיכוי שהחלק ישרף / יהרס? האם OC מכל סוג שהוא מקצר את חיי הרכיב? האם זה משתנה מרכיב לרכיב? אם כן במה זה תלוי? סוגי מוליכים, קאבלים וחלקים אלקטרונים או תוכנה או שניהם כאחד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
או שיש מעבדים בסוקטים שונים שעדיין אפשרי לעשות להם OC? לדוגמא ב 775... או ב1366... וב1155 זה רק עם K?? ומה לגבי הAMD?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי ממש הרבה, יש לי DFI 975X\G, ובקצב הזה אני אצטרך לקנות קירור כדי להתחיל OC... אשמח אם אלה שיש להם לוח כמו שלי יגיבו ויאמרו מה הטמפ' שלהם...
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עכשיו אחרי שהגיע הקיץ [ נזכרתי קצת באיחור ], המחשב שלי התחיל להתחמם ברמות מטורפות, אני עומד עכשיו על 58 מעלות במנוחה לC2D E6300. חשבתי אולי לפתוח את הקירור ולרענן משחה תרמית, אבל יש לי כמה שאלות: - את הקירור תופסים 4 קליפסים לבנים כאלה שחרוט עליהם חץ, בכדי לפתוח את הקירור אני צריך לסובב את הקליפס בכיוון החץ או נגד כיוון החץ? אני עוד לא הבנתי אם החץ אומר לאן פותחים או סוגרים. - אני צריך המלצה לקירור, שלא יעבור את ה-200 שקל כי הרבה כסף אין לי, ואל תביאו לי 210 וכאלה שחורגים אפילו במעט, כי 200 זה המקס', רצוי שיהיה שקט ושיקרר את המחשב בצורה טובה [ לא אכפת לי אם בימי הקיץ הלוהטים הוא יישב על 40 מעלות +-] . - על איזה משחה טרמית הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש את הזלמן שקל למ…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
סתכלו אני לא יודע אם התבלבלתי בין OC לכרטיס מסך או למחשב למה אני יודע שאם קונים מחשב אז אפשר לעשת וזה משפר לו את הביצועים או משו כזה קיצר אני קונה כרטיס מסך HD4670 עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים: נעשה את זה מסודר 1. אני יכול לעשות לו בכלל?? 2. זה שווה לעשות?? 3. מה זה עושה?? 4. איפה אני יכול לעשות דבר כזה?? בכל חנות מחשבים?? או רק בחנות שממנה קניתי את הכרטיס 5. אם נגיד יש לי כרטיס שהוא סתם לדוגמה כבר אצלי איזה חודש חודשיים אני יכול להביא אותו ולעשות לו או שזה רק לכרטיסים חדשים כזה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
במדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/2/ (באותו עמוד) רשום שלמעבד שעליו מבוצע הOverclock 60 מעלות צלזיוס נחשב כגבוה מאוד אבל לא רשום איך לבדוק לכל מעבד מהו כמו המעלות שנחשבת בו כגבוהה מאוד אני רוצה לדעת איך בודקים את זה + אם מישהו יכול לאמר לי מהו כמות המעלות שנחשב כגבוה במעבד Intel Q6600
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC כרגע יש לי מעבד E5200 בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה להרוס או משהו כזה... אז יש לי מעבד בצד פנטיום D 3.4 מכפלה X17 פרטים על החומרה: לוח אם:GA-EP43-UD3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3499#ov מעבד:פנטיום D 3.4 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27520 זיכרונות:Corsair XMS2 DHX DDR2 800MHz 2 x 1GB http://www.overclockersclub.com/reviews/xms26400/ ספק כוח של סיסוניק 400 +80 קירור: ארקטיק קולינג פרייזר 7 מארז:Xcilo Coolbox Advanced http://www.xclio.com/products/case-coolbox-adv.htm#details אז ככה כמה שאלות: לכמה אני יוכל להגיע? מה הסיכוי שישרף לי חלק או יהרס מהOC? יהיו הבדלים בכלל בOC לפנטיום D?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הגוף קירור הזה, ובSKYPC דורשים כסף על ההתקנה שלו משום שלטענתם זה גוף קירור שלוקח שעה +- להתקין אותו, וזה מצריך פירוק הלוח אם וכו'... השאלה שלי היא, אם אני אקנה את הגוף קירור, זו צריכה להיות בעיה רצינית להרכיב אותו לבד בבית? בהתחשב בעובדה שבחיים לא הרכבתי אף גוף קירור! האם מגיעות הוראות הרכבה עם הקירור? האם שווה לקנות משחה תרמית איכותית, או שמגיעה עם הקירור משחה מספיק טובה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך המשאבות של ATMAN לקירור מים וגם איך האלה של EHEIM!
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קראתי באשכול מסויים, שP5B דלוקס למשל לא יכול לעבור את ה-370 באס אם לא מגדירים לו את התזמוני זכרונות ידנית. יש לי DFI אינפיניטי 975X ואני לא מצליח לשבור את ה-360FSB, יכול להיות שזה בשל העובדה שאני מגדיר את הזכרונות כAUTO בכל הפרמטרים חוץ מהחלק של היחס שאותו אני שם על DDR-400 בכדי למנוע מצב שהזיכרון הוא המגביל? עוד שאלה, יש לי זיכרון TWINMOS 667MHZ 5-5-5-15, אם אני מגדיר לו תזמונים ידנית, על כמה כדאי לי לקבע אותו? אני מניח שצריך תזמונים גבוהים יותר מהסטוק בכדי למנוע אפשרות שהם מגבילים, אבל אשמח לתשובה יותר רצינית ממישהו שמבין יותר ממני. שאלה אחרונה, האם יש סיכוי שהמעבד שלי דורש יותר מ-1.40V כדי לעבור POST ב-370FSB? נשמע לי קצת הזוי, אבל בכל זאת? תודה מראש לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק עם הזכרונות לא הכי טובים, של קינגסטון 800Mhz DDR2 בתיזמונים של 5-5-5-18. יש לי מעבד Q9300 עם קירור סטוק. הגדרתי את הזכרונות על התיזמונים המקוריים לא על AUTO וה- DRAM:FSB הוא 1:1 ואז העליתי את הבאס ל-400 והזכרונות חזרו להיות 800MHZ. עשיתי בדיקה בפריים 95 חמש וחצי שעות חלק וטמפרטורות 69 68 68 68. תגידו לי אם אני צריך לתקן משהו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 409 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16162 משהו נראה לי חשוד, בשאר המקומות המערכת הזאת לא יורדת מתג מחיר של 1400 שקל!
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-