אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לקנות מאווררים 60 מ"מ באזור ת"א ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי הרי מארז, עכשיו בקידמת המארז יש מקום למדבקה, אבל בגלל שקניתי את המעבד פנטיום שלי מחנות קבר נידחת לא קיבלתי שום דבר עם המעבד (חוברת הוראות דרייורים, בטח שלא מדבקה!!) עכשיו עלה לי רעיון להדפיס תמונה של evil inside ואם זה ממש באיכות גבוהה זה יכול להיות יפה... או קי, רעיון לא משהו... מאיפה אני יכול לקנות/לקבל מדבקות... אני מת לאיזה מדבקה זוהרת evil inside או משהו!!! :asthanos:
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת כבלים של SCSI IDE שהם מלופפים {נו החוטים המוכנים האלו שמחליפים את השטוחים כדי שיהיה זרימת אוויר טובה} זה פעם שלישית שאני רושם את זה ונותן לינק משום מה זה נימחק כל פעם אז ננסה עוד פעם אחת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1134 בלינק הזה יש מארז שבחרתי באפשרויות שיש שם הוספתי 1} חלון שקוף גדול 2} ספק כוח של אנטק 550 וואט טרופאוור 3} מנורת פלורוסנט אולטרה סגולה 4} HARDCANO 5 אם יש לכם איזה הצעה או עצה אני אשמח לשמוע תודה מראש שועל האש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
או קי, עד עכשיו: crystal orb as 3 antec cyclon blower בצד 92 m"m הכרטיס הוא hercules ti-500... יש עוד רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להחליף מאורר ל Volcano 7 +למשהו (הרבה) יותר שקט - אפילו על חשבון תוספת של עוד 3-4 מעלות? אם כן, אז מה מומלץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפי הגראף הבא אני מוכיח את מה שאמרתי שוולקנו 9 חרא של דבר זמני מטומטם
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קיבלתי היום וולקנו 7 + החשמל של הוולקנו מאוד מוזר ולא ברור לי יש שלוש שקעים, אחד גדול לבן שיש לו רק אדום ושחור ואחד קטן שמתחבר ללוח אם שיש לו רק חוט צהוב ועוד אחד שיוצא מהמאוורר וגם אמור להתחבר ללוח אם, ולא יוצא מהמפסק מהירויות כמו הקודמים. למה הם משמשים?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחירי המאוררים בארץ גבוהים עד כדי גיחוך. המחירים גבוהים פי שתיים ויותר מאשר בארה"ב ולעומת זאת Heatsinks נמכרים במחירים דומים למחירם בארה"ב ולפעמים גם בפחות. אפילו מאורר ג'נרי 80 מ"מ של 39CFM עולה בארץ 38-45 ש"ח שלא לדבר על מאוררים של אנרמקס ב 100 ש"ח+. הוספה של 4 מאווררים למארז עשויה היום להסתיים בפשיטת רגל. מישהוא יכול להסביר מה הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
חלקים לבניית מערכת קירור שעובדת על שיטת ה-cooling water תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ניסיתי בסופ"ש הזה לעשות OC פיצי, של 63 מגה-הרץ, הומחשב פשוט לא עמד בזה והוינדוס לא עלה. אחרי שהוא עובר את VERIFYING DMA POOL DATA, הוא מציג לי מסך שחור, חוץ מרבע מסך למטה שרשום בו WINDOWS98 כמה, "מפתיע". בכל מקרה, אח"כ הוא רושם לי CANNOT FIND WIN.COM והוינדוס לא עולה ואני מקבל דוס. האם זה יכול להיות מכיוון שהזזתי את זכרונות הSDRAM שלי מ10NS ל8NS? תודה. עוד משהו- יש לי על המעבד מאוורר שעובד ב4000 RPM בקירוב, ועל הטמפ' אני לא יכול לסמוך, כי הוא אומר שהמעבד ב0 מעלות C והמערכת ב52C. עוד משהו2- זה סלרון 500 מגה הרץ.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
גם אלקטרוניקה זה לא התחום שלי כ"כ אבל לאן הלד מתחבר (לאיזה ספק כח) אם אני שם אותו באיזה חור מארז ?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
זהו נמאס לי נמאס לי להתעלם מהשטויות שכולם כותבים נממאס לי מעכשיו אוברקלוק זה פאסה רק אם רוצים לסכן את הדברים שעלו לכם כסף אין צורך בו ואין לי רצון בו ואני מעוניין שיפסיקו להתייחס עליו ברצינות זה בולשיט ת אני יודע שאם יודעים איך לעשות אותו אז הוא כביכול לא מסוכן אבל זה עדיין לא עונה על השאלה האמיתית והיא: ... אובר קלוק :AR15: :AR15: :AR15: יש לי לוח NFORCE של MSI ויש לי DURON ויש לי 256 מ"ב זיכרון והא עושה מה שאני רוצה למה לעזאזל צריך שמשחק ירוץ ב 180 פריימים בשניה כאשר העין האנושית לא תבדיל בין 60 פריימים בשניה לבין 80 פריימים לשניה אז נכון להוסיף רזולוציה זה טוב אבל ש 2000 על מי יודע כמה ירוץ במעל 60 פריימים לשניה עם כל האפשרויות שבעולם אפשרי בהחלט בל…
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הנה משהו מעניין http://electronics.up.co.il/ במיוחד אהבתי את הפיצוץ האטומי עם הלדים.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני לא רוצה להתחיל להסתבך וכל השטויות האלה אז תציעו הצעות שלא דורשות הרבה עבודה כמו חירור המארז :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום ספק לP-4 ואני רוצה שהוא יעבוד רק על המאוורים איזה חוטים אני צריך לחבר כדי להדליק את הספק ( יש מחבר מעוד גדול שאותו מחברים ללוח - אני מאמין ששם אני צריך לחבר את 2 החוטים בשביל להדליק אותו )
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מעוניין לקעקע את החלון שלי עם הסמל של חזרד. רק איפה אפשר לקנות? באיזור צפון תל-אביב עדיף
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?
-
יש לי ג'וק חדש בראש : לבנות לעצמי מארז חדש מעץ! מבקש תגובות/לינקים/הערות והארות/טיפים/עצות... התכנון שלי הוא לעשות אותו כמארז "שוכב", בצורה של בית עם 'גג רעפים', כשהלוח אם נמצא על ה"ריצפה של הבית". ה"ריצפה" תהיה עשויה מעץ סנדויץ' קשיח בעובי של 1 ס"מ בערך, וכל הגוף של הבית יהיה עשוי מ'דיקטים'... *פתיחת המארז תעשה דרך הגג. *דרך הארובה יצא אוויר חם באמצעות מאוורר קטן שיושתל בתחתיתה של הארובה. *פתחים כגון חלונות או חתכים למיניהם לאורכו של המארז יגלו אורות נאון בוהקים. *מבחינת קירור, אין לי שום יומרות יותר מאשר שני מאווררי 60מ"מ, אחד מכניס אוויר והשני מוציא. *הכוננים יהיו בכיוון של תחתית לוח האם, כמו גם הדיסק הקשיח, הפלופי וכפתורי הPower/Reset וכן נורות הדיסק הקשיח והPower. *ב…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-