אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איך יכול להיות שמהירות הליבה של המעבד בזה היא 2000 (200*10) ואם נקח לדוגמא מעבד 3500+ מהירות הליבה היא 2200 (11*200) איפה ההיגיון? המהירות ליבה מתחלקת בין שני הליבות? זאת אומרת שכל ליבה מתפקדת במהירות של 1000MHZ כל אחת? או שכל אחת מהן מתפקדות במהירות 2000NHZ?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
שלום, נגיד ועשיתי OC למעבד ונגרם נזק... ואני שולח את המעבד ליצרן כדי שיחליפו לי אותו.. אז איך היצרן יודע אם עשיתי OC או לא? תודה..
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Xilence Cas Fan 80mm PMW 24 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=962 שווה לקנות כמה כאלה? איך המחיר? אפשר קצת פרטים על המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום. האם יש תוכנה או איזה אפליקציה בווינודס 7 ששולטת על מהירות המאוורר ? שאני אוכל לכוון אותו למשל באחוזים 0-100 כמה אני רוצה שיקרר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשקונים מעבד/ לוח אם, מקבלים גם משחה תרמית או שצריך לקנות לבד ? נ.ב. זה נראה לי המקום הכי מתאים לפרסם, אם זה לא אז תגידו לי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, מקווה שקשור לפה- קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך, חזק מאד, עם מאוורר AC7 PRO למעבד, ובמארז - HEC 6919B יש 2 מאווררים סטנדרטיים 12 MM הבעיה היא שהמווארר האחורי, בגב המחשב לא מסתובב בכלל! על הלוח אם יש לי 2 חיבורים - SYSTEM FAN 1 ו - SYSTEM FAN 2 ניסיתי לחבר אותו לשניהם, אך הוא לא עובד... כשאני נותן לו דחיפה ידנית, הוא ממשיך להסתובב לכמה שניות ואז מפסיק- משמע שיש לו חשמל אך עדיין הוא לא מסתובב כראוי.. מה אפשר לעשות מלבד להחליף את המאוורר? תודה רבה!! :hi:
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם DFI כמו בתמונה בול והמאוורר של הצ'יפסאט מרעיש מאוד מאוד!!! ניקתי אותו מכל הכיוונים ואפילו פירקתי ...... ולבסוף סמתי אפילו ספרי בין הצירים כדי לשמן אותם(מותאם לאלקטרוניקה) ומה? לא שינה רעש מוגזם ומציקקקק אז השאלה שלי מה הגודל שלו אני יודע שזה לא 80MM או 120 חחח כי זה קטן יחסית הינה התמונה: http://us.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/LP%20UT%20nF4%20SLI-D1.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, במערכת מותקנים הזיכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS כאשר אני בודק את הזיכרונות דרך CPU-Z, מצורפת תמונה של התוצאות. הוא מזהה לי בלשונית MEMORY את הזיכרון כ CL5 ואילו כאשר אני ניגש לכל זיכרון לחוד דרך לשונית SPD רואים שהזכרונות אכן CL4. מה המשמעות לכך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בסיליקון סניטרי שקוף R.T.V כמשחה תרמית למעבד/כרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קיבלתי 11000 ב3d mark 06 רציתי לדעת אם התוצאה הגיונית.. זה ניראה לי נמוך.. יש לי מערכת כזו: לוח אם-p5kcm-pl מעבד-q9550 כרטיס מסך-nvidia 8800 gts 614 mb זכרונות-corrsair 2 gb 800 mhz
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תגידו מארז מחשב מזכוכית יקרר או יחמם? חשבתי על זה, אולי אני אבנה מארז מזכוכית, זה יהיה בסדר מבחינת טמפרטורה? (עוד מעט אני אעלה שירטוט של המארז) נ.ב. הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לפתיחת התראד הזה, אם זה לא במקום אז תגידו לי.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך מערכת הקירור הזאת: http://shop.store.yahoo.com/directron/a1604.html??
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי במארז פתחים למאווררים רק מאחורה ויש לי 2 מאווררים. השאלה שלי היא אם לעשות שמאווררים יוציאו אוויר או יכניסו או אולי כדאי שאחד יוציא ואחד יכניס המיקום שלהם הוא מאוחרי המארז והם ממש אחד מתחת לשני.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש-מעבד i3 530 לוח אם MSI h55m-e33 והתקנתי את הגאדג'טים של ווינדוס 7, ובניהם אחד שמראה לי כמה כל ליבה פעילה. המד הזה מראה לי שחלק מהזמן פועלות ליבות 3 ו4 בשיעור שונה מליבות 1 ו2 (למי שלא הבין המעבד שלי הוא כפול ליבות ולא מרובע ליבות)... רציתי לשאול למה זה קורה-כלומר אם הגיוני שבמעבד הזה חוסמים 2 ליבות פגומות ואיכשהו אצלי הן פעילות ומזוהות... והם זה סתם טעות מערכת אז בלי קשר אם יש במעבד 4 ליבות ש2 מכובות ואם כן-איך פותחים אותם???
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד...אני רק מתחיל להבין בOC...שיניתי את הFSB ל220 מכפלה 10..הכל עבד פרפקט... שעשיתי 240 לא עבד..רציתי לדעת למה..הבנתי שזה ממש לא הגבול של המעבד..רציתי לדעת למה זה קורה..פתרונות/הצעות... ומזה בכלל PCIE שנמצא אצלי על 100
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום,קניתי שני מאווררים 120 למחשב אחד S-FLEX ואחד AC 12025L את הראשון אני מזהה בביוס והוא עובד בסדר על אותה מהירות שמצוינת עליו 1200RPM אך השני אינו מזוהה והוא כאילו לא נמצא,בדקתי ופיסית הוא עובד,שניהם שלושה פינים ולוח האם הוא P35 DS3L מישהוא יודע מה הבעיה או האם זה תקין? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נגיד יש לי מארז ואין בו מאווררים ואני יכול לשים שלושה מאווררים,איפה עדיף למקם אותם? אני מתלבט בין שניים מקדימה של12ס"מ שמכניסים אוויר ועוד אחד מאחורה של 12ס"מ שמוציא אוויר לבין- מאוורר אחד של 12ס"מ מקדימה שמכניס אוויר,מאוורר אחד של 12ס"מ מאחורה שמוציא אוויר ועוד אחד של 18ס"מ למעלה שאין לי מושג מה עדיף להכניס או להוציא. איזה מהם ייתן את הקירור הטוב ביותר? ואתם מוזמנים להצעות עוד הצעות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3500 וכמו שאתם רואים בתמונות הטמפרטורה שלו די גבוהה, וזה עוד במצב שאני גולש סה"כ באינטרנט ועוד תוכנת ITUNES . הטמפ' צריכה להיות ככה? והאם כדאי לי לקנות קירור למחשב ואיזה? ודבר נוסף יש לי בכונן , 4 מאווררים שמכניסים אוויר ועוד אחד שמוציא, והקירור של המעבד זה הקירור שבא עם המחשב. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ברשותי מחשב (שני) עם מעבד E6300, וקירור Cooler Master s775. כשהתרד התחלתי הוא הוא 1800, עד כמה מומלץ אפשר להגיע בלי להזיק למעבד יותר מדי? ולאיזו טמפ'? (בלי להחליף קירור) (הזכרונות של 800 מגה-הרץ)
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
(וכבר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי על סינקים לפנטיום 3...וגם הלכתי 7 דפים אחורה ולא מצאתי, אז בלי צעקות.... :) אני רוצה להחליף לפנטיום 3 שלי ת'היטסינק והמאוורר שעליו, ואולי גם לקנות משחה טרמית, האם המשחה arctic alumina טובה? אם יש לכם המלצות אחרות למשחה או hsf(לP3), אשמח לשמוע אותם.... תודה מראש T0M3R
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם [מפרט בצד] לפני כמה ימים חבר שלי היה אצלי וניסינו לעשות OC על המעבד שלי... [זה היה מאכזב אחרי שהגענו לתדר של 3100 זה לא נשאר יציב] אז אחר כך איפסנו את כל ההגדרות וכו' והחזרנו הכל למקור... היום כניראה נדפק לי הלוח אם. השאלה היא כזאת: האם יכולים לדעת שעבר OC על המחשב? אם כן אפשר להעלים ראיות? ויכול להיות שיש קשר לזה שעשיתי OC לבין זה שנדפק הלוח? תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1448 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤484 מארז: NZXT Alpha Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤39 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤545 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4…
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הזמנתי מנעה שני מאוורי S-FLEX 1600. הם אומרים שאין להם כרגע במלאי, אין לי בעייה לחכות. השאלה היא אם כדאי לקחת מאוורר אחד Kaze-Jyuni 1600 במקום אחד מהS-FLEX? כמובן בתור מאוורר אחורי ולא קדמי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 418 צפיות
-
-
היי המפרט שלי ישן ישן. מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילוביט קש תושבת 478 32 ביט. סטיק זיכרון 512 מגה DDR מהירות 333 עם אני לא טועה זה מה שרשום עליו והוא של היונדאי (סיני ניראלי זה מחשב שניקנה לפני שנתיים וחצי יד שניה ולא עושים לי בעיות היה לי מסכים כחולים ביגלל כרטיס USB וטלויזיה) דיסק קשיחWD IDE 45G מחולק ל2 מחיצות דיסק קשיח 20G WD לא מחולק ועליו לא יושם המערכת הפעלה צורב DVD של סמסונג ועוד צורב של סוני שאני צריך לחבר אבל לOC אני חושב שאני אנתק. יש גם האר דיסק של 20G ישן ולא מחובר ונימצא סתם בתוך המארז יש כונן דיסקטים . וכרטיס טלויזיה וכרטיס USB. מערכת וינדוס XP פרו סיריאל חוקי. עכשיו הכרטיס ישן ישן תיצחקו fx 5200 של חברה שמתחילה באות G לא זוכר והכרטיס עם 128MB והוא …
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי להוסיף קירור מהלמעלה של המארז.. השאלה. מה עדיך לי.. 2 מאוררים של 6 ס"מ או אחד של 12 ס"מ?
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-