עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itaysk,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Jook,

יש לי AMD TB 1400, asus a7m, DDr micron 256 לאן אני יכול להגיע...? איזה קירור אתם ממליצים ? בכמה מגה הרץ אני אעלה את המעבד ? האם שווה לעשות למעבד כזה OC ?

3. Started by itaysk,

אחרי שיטוטים נרחבים בפורום הזה ואחרים השתכנעתי לנטוש את INTEL ששרתו אותי בנאמנות עד עכשיו ולעבור ל AMD עכשיו הבעייה שאף פעם לא היה לי AMD ואף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוקינג... אז כל הקטע הזה של קירור די חדש לי מה שרציתי לדעת אם זה הכרחי לקנות אמצעי קירור נוספים, וכמה הקירור המינימלי אמרו לעלות. הסיבה העקרית לקנייה שלי היא המחיר,אבל עם כל ההשקעה בקירור,לא עדיף כבר לקנות אינטל ולשכוח מהקירור?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Jook,

ביום רביעי אני טס ללונדון, עכשיו יש לי הזדמנות לקנות מאווררים שאני מתכנן לפרויקט שלי ביותר זול. עכשיו אני צריך משהו שיקרר כמה שיותר וירעיש כמה שפחות. לפי הבנתי פנופלו הם פתרון מצויין. עכשיו אין לי מושג איפה להתחיל לחפש בלונדון, באלותיי הן: איזה מאווררים לקנות ? יש שם עוד משהו ששווה לקנות מבחינת המחיר (אני מדבר רק על רכיבים למודינג לא חומרה) ? איפה לקנות ? למישהו יש אתר שחנותו ממוקמת בלונדון ? כתובת בבקשה... תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by MDK,

קניתי AXP 1800 בלי קירור מיוחד והמארז כתוב במפרט... עכשיו יש סיכוי שהוא יתחמם יותר מדי?! (לא קיבלתי עדיין את המחשב) עוד דבר - המחשב יישב מתחת למזגן, האם זה יעזור משמעותית? אם לא, איזה HSF כדאי? (אבל לא משהו מפלצתי ב300 ש"ח... משהו שפשוט יעשה את העבודה) אני לא אעשה למעבד אוברקלוקינג, ואני לא מתעסק איתו, החנות מרכיבה את המחשב בשבילי... עכשיו, בלי קשר, האם סטפינג משפיע על החום? ואיך אני יודע איזה סטפינג קיבלתי? תודה מראש נ.ב. - בבקשה תענו ואל תאמרו לעשות חיפוש כי אין לי כוח לזה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MDK,

שלום! יש לי מספר שאלות! קניתי את הכרטיס המסך הבא עם המחשב החדש: Leadtek Winfast A-250LE TD MyVIVO Geforce 4 ti-4200 128mb. עכשיו, לפי האתר של לידטק הוא מספק רוחב פס של 8GB\Sec במקום הסטנדרטי = 7.1GB\Sec. כלומר המהירות של זה זה 500mhz DDR, נכון?! : מישהו ראה ברשת אתר שבדק את הכרטיס הזה ? ? ? ? אני רוצה לראות ביצועים נטו וגם עם OC... עוד דבר - האם לדעתכם אני צריך להוסיף קירור לכרטיס אם אני ארצה לעשות לו אוברקלוקינג למהירות המקסימלית ? ? ? האם אני מאבד את האחריות ברגע שאני עושה אוברקלוקינג לכרטיס? : ועוד משהו: איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך - דרך תוכנה\ביוס\פיזית ? ? ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by max2,

נדמה לי שצליתי את ה LCD שלי :'(....... ואני לא יודע למה או איך.... אולי אתם יכולים לעזור לי למצוא דטה שיט לLCD של שארפ שכתוב עליו LM 202? אני מחפש כבר יומים ולא מצליח למצוא...

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. Started by jitz,

היי לפני איזה שבוע פלוס הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה (ועדיין לא הגיעו כל החלקים לארץ... גרר...) - עם מעבד את'לון 1900... מכיוון שאני יודע שמהמעבדי 1800 ומעלה של amd הם מתחממים בטירוף, החלטתי גם להזמין היטסינק+פאן, והלכתי על הוולקאנו 7 פלוס.. ששמעתי עליו שהוא די מלך בתחום... לאחר שיטוטים קצת בפורומים פה, קראתי שהוא אחלה, אבל מרעיש בטירוף.... אז... אני עדיין יכול לשנות את ההחלטה שלי, מאחר והבנתי שיש להם במלאי תמיד אלטרנטיבות, ואני יוכל ברגע האחרון לשנות את דעתי... כמה נקודות: * אני לא מתכנן אוברקלוקינג... * לא בא לי להוציא סכום של מעל ... נגיד... 190 ש"ח לצורך העניין.... (למה? ראה בסעיף הקודם). * המחשב נמצא אצלי בחדר... וממש לא בא לי להתעורר באמצע הלילה מתוך חלומ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by X - DreaM,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב הישן שלי..... המהירות שלו עכשיו 133 למעבד ו-66 ללוח אם פירקתי את כל המחשב ואז ראיתי על הלוח טבלה של המהירויות שאני יכול לשנות: cpu/bus 75/50 90/63 100/66 120/60 133/66 180/60 200/66 150/60 166/66 (יש גם איך לשים את הגאמפרים אבל לא היה לי כוח להעתיק) והשאלה: לאיזה מהירות כדאי לי לשנות כדי שהמחשב יעבוד ולא ישרף? ועוד שאלה: קניתי לדים כחולים....איפה כדאי לשים אותם כדי שיאירו טוב את המארז והחלון?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by pro,

שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מהר אז צריך לקנות גוף קירור איזה גוף אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by yanir,

אם כתוב לי על הלוח אם שבשביל מהירות באס אחרת כלשהי גבוהה יותר אני צריך שג'אמפר אחד יהיה short והשני open כרגע יש לי חלק שחור כזה על ג'אמפר 1 זה אומר שאני פשוט צריך להעביר את החלק השחור לג'אמפר 2? קצת הסתבכתי פה... בקיצור מה זה נקרא open ??? כשהחלק השחור עליו או לא?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by tellmy,

שלום. נכנסתי לאתר שיש בהם תמונות מודינג וראיתי את המוד הבא: אולי מישהו יודע איך לעשות את זה? זה מוד מדהים

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by itaysk,

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GoRillAz,

אחרי שסיימתי וההכל איך אני מחבר את זה ל"אדמה"... סיימתי לבנות אותו ואני מת לראות כבר איך הוא פועל (אם בכלל אני מאוד מקווה שכן). אגב התמונות לא הכי עוזרות כי האיכות לא משהו אבל התרשים עזר מאוד אני מדבר על זה: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanbus_2.php בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלה הראשונה אני יודה לכם מאוד!!!

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by ScreameR,

זה לפנטיום אחד שלי :*)))

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sambusak,

שלום. אישית, אני נגד חלון במארז כי זה תמיד מזכיר לי אוטובוס של אגד משנות השבעים או איזה סוג של רכב סובייטי מיושן. אבל כל אחד וטעמו שלו... אז ראיתי בחדשות את הספק עם דפנות הפלסטיק, ונזכרתי שבעצם, מארזים של מכשירים אלקטרוניים עשויים ממתכת לא מסיבות אסטטיות אלה מסיבות של קרינה. הרי במארז של מחשב, אפילו בכל BAY שאין בו כונן, אז יש שם לוח מתכת. אפילו מקינטוש, בתוך המארז הפלסטי שלו, יש מארז מתכת. מי שיושב די הרבה זמן ליד המחשב, צריך לדעתי להתחשב בעניין שה הקרינה. למישהו יש נתונים בעניין הזה? :asthanos:

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by pro,

? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. העניין הוא כזה - ניסיתי את כל מה שיכולתי בקשר להמהרת המערכת שבבעלותי כרגע , אך אני ניתקל בבעיות מסוימות , אם משהו , אשר בבעלותו מערכת זהה\דומה , יוכל פשוט להגיד לי איזה הגדרות הן ההגדרות הטובות ביותר הן לזכרון\לוח\מעבד , גם אנשים אשר סתם רוצים לעזור , עזרתם תתקבל בברכה... המערכת : XP1800+ (correctly on 1620 MHz) מכפלה לא פתוחה , על כל זה SLK600 וAS3 כך שאין בעיה של קרור Gigabyte GA-7VRXP REV 2 , גוף הקרור על הCHIPSET הוחלף לTT CRYSTAL ORB וכמובן AS3 CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 Leadtek GF 4 Ti 4400 @ 300/650 *הSTEPPING של המעבד -AGOGA *ברגע זה , כל המתחים על DEFAULT. *BIOS מעודכן לגרסה F9.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום!! יש לי כמה מחשבים בבית!! אחד מהם זה פנטיום 2 266 MMX !!! הלוח של המחשב שלי הוא של ASUS והוא מתאים גם לפנטיום 3!! המעבד שלי הוא מעבד כרטיס של חברת INTEL שעומד על הלוח!!!! האם אני יכול להריץ אותו קצת בלי שישרף המעבד בטעות? ואם אני כן יכול להריץ, מאיפה אני אמור לדעת עד לאיזה מהירות אני יכול להריץ בלי שהוא ישרף? אמרו לי פעם שאם אני מריץ גם את המעבד והוא מתחמם המחשב עלול להיתקע, זה נכון? בסופו של דבר, אחרי שעניתם לי על כל השאלות האלה, האם כדאי לי להריץ אותו?? זה בכלל יעזור במידה משמעותית?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by waizman,

אני רוצה לעשות ציור מסויים על הדלת, ואני רוצה שרק הקו מתאר של הצורה יהיה חתוך, ככה שכשאני ישים אור אחורי, הציור יזהר. הבעיה היא שהצורה היא סגורה, ככה שאם אני יחתוך מסביבה אז יהיה חור בצורה של הציור ולא קו... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... איך אני שומר שכל הצורה לא תחתך?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by pro,

יש לי מחשב Pentium 2 400 MHz ו128 SDRAM האם יש אפשרות שיעבוד יותר מהר בלי להחליף מעבד או זיכרון תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by Lumber_Jack Jim,

מארז חדש ומשונה ביותר התפרסם בCCS והרגשתי צורך לפרסם תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by INFERNO,

ההיטסינק של המעבד מתחיל להפליץ הוא נתקע ואז ממשיך לעבוד אני רוצה לקנות היט סינק על איזה אתם ממליצים ? יש לי מעבד P3 700 וכתוב על הסוקט FC-PGA 370

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by TZuKi,

הספק כידוע נמצא מעל המעבד והלוח אם, והוא פולט חום. והרבה. לאן ? החוצה ממנו. דבר ראשון - המאורר שלו אמור להוציא אוויר החוצה, או להכניס קר פנימה? וזה אמור להיות ממוקם ככה שזה נפלט החוצה, החום, ישירות על המעבד ? ומגיע עד לכרטיס מסך ש"מגן" על שאר הכרטיסים וכנראה זה מה שגורם לו להתחממות הזאת, כשאני לא משתמש בו(לא מאמץ פעילות רגילה של גלישה)? שלא נדבר על המעבד? ואם כל זה לא בסדר, או משהו אחד, מה אני אמור לעשות?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by CRC,

אני רוצה לחבר עוד מאורר למחשב רק הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותו לחשמל ...

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים