עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SpiritKnight,

הוא עולה 160 ש"ח, מאוורר 4000( ???) שקט של TT, עיצוב נחמד, מראה טמפ', שווה ת'כסף?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

מי שראה בסופ"ש את התר'ד שלי על בעית ההארדיסק(?), הבין שהמחשב שלי נתקע לעיתים תכופות כעת. לאחר שאני משתמש במחשב כשעה\שעתיים, הוא נעשה חם רצח, ואני מאמין שזה הגורם לתקיעה, ואולי גכם פגם בדיסק. האם ישנה דרך כלשהי לזהות פעילות תקינה של מאווררים(לא מהירות הסיבוב, רק פעילות תקינה) של כל המאווררים שבמחשב? תוכנה כלשהי? כי בשנה שעברה המחשב גם עשה בעיות, בסוף התברר שאחד מהמאווררים נדפק ודפק גם את המעבד. למישהו יש תוכנה\דרך? כי בביוס מוצג רק המאוורר של המעבד, ואני צריך את כל המאווררים(כרטיס מסך{וודוו3, אם יש עליו}, המאווררים שבמארז). תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by montigo,

אני קונה בקרוב את הלוח אם הבא: Gigabyte GA-8IEXP [לינק לספציפיקציות] אני מעוניין לקנות 512 מגה בייט של זיכרון, וכמו כן מעבד של 2 ג'יגהרץ לערך. כמו כן אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג, לא כבר במיוחד, כי השקט הוא הערך העליון, רק אובקלוקינג שיאפשר לי לעבוד עם מאווררים שקטים. לפי הספציפיקציות, הלוח (הצ'יפסט) תומך רק ב-DDR266, האם אני יכול לקנות DDR333 ולהריץ אותו נגיד ב-300 מה"צ וזה עדיין יפעל? מה לגבי תיזמוני CAS וכו', אני לא מבין בזה, האם זה משמעותי? מלבד זאת, האם כדאי להשקיע במעבד מסוג A עם 400 מה"צ באס, או B עם 533 מה"צ באס? האם זה נכון ש-P4 1.8A זהה כמעט ל-P4 2.2B, רק שלשני עשו Overclocking?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by captaincaveman,

http://www.legocase.tk/

5. Started by captaincaveman,

אני מחפש WATER BLOCK חדש. אם למישהו יש המלצות מנומקות אני אשמח לשמוע אותן. אם אפשר גם לתת לינק לחנות שמוכרת את המוצר המומלץ ועושה משלוחים לארץ, עוד יותר טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by itaysk,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ScreameR,

היום במזל טוב קניתי מסך LCD 16x2 הורדתי מדריך איך לעשות את החיבורים אך המדריך לא ברור כלל וכלל..... הייתי מעוניין לדעת אם יש שיטות אחרות לחבר למחשב ואם יש אז איך...

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  8. אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com או באיציק שלי 93502490 נ.ב מצטער על הנושא של האשכול הקודם לא ידעת…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. Started by ScOrPiOn-m1,

אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית ??? אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. 145X12.5 וגם זה ב-1.95 עם מאוורר ריצפה ענק (ומרעיש מאוד) שיושב ליד המארז. 1.82 זה נחמד אבל אחרי שאני אסדר את נושא הקירור מים ואפתח את המעבד אני מקווה לראות משהו בסגנון ה-10X200 או לפחות 9.5X200..... MBPROBE מראה עכשיו 62 מעלות אחרי כמה שעות של FULL LOAD בעזרת F@A

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ScreameR,

אני מת לעשות את זה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by pro,

אני מתכוון מה צבע לקירות צבע מיוחד מה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by ScreameR,

הוצאתי מאורר מספק כוח ישן מאוד הוא מפוצץ באבק קשה... איך אני מנקה אותו? סבתא שלי הציעה לי לשים אותו במים חמים 24 שעות ועם מבשרת שניים לנקות אותו... רק כמה זמן ייקח למים להתייבש טוטאלית ממאורר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם בלי אוברקלוק זה עומד על 51 מעלות. אז כמה אוברקלוק הוא יחזיק? סתם שאלהאני לא מתכוון לעשות או משהו

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by BA,

שלום, קבלתי מחשב ישן... פנטיום 2 mmx 350mhz אני רוצה קצט להשתעשע איתו, ולכן רציתי לשאול עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו אחרי אוברקלוקינג? ועוד שאלה, איך אני יכול לעשות לו את האוברקלוקינג, דרך הBIOS אין אפשרות כזו.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by GoRillAz,

אחרי שסיימתי וההכל איך אני מחבר את זה ל"אדמה"... סיימתי לבנות אותו ואני מת לראות כבר איך הוא פועל (אם בכלל אני מאוד מקווה שכן). אגב התמונות לא הכי עוזרות כי האיכות לא משהו אבל התרשים עזר מאוד אני מדבר על זה: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanbus_2.php בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלה הראשונה אני יודה לכם מאוד!!!

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by captaincaveman,

צריך עזרה בנושא. איזה חומרים מומלצים ומאיפה אפשר להשיג. עדיפות למשהו שניתן להוריד אם יש דבר כזה.

18. Started by pro,

שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מהר אז צריך לקנות גוף קירור איזה גוף אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by X - DreaM,

הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by L.a,

כמו שאני מבין , הלוח שלי פוטנציאל ענק לאוברקלוקינג, מה אתם אומרים, כמה אני יכול להרים את ההרצים במעבד שלי , והאם אני ארגיש שינו ממש במשחקים וכו'? או שסתם זה יהיה ליופי ולעוד 3-2 3DMARKS

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by itaysk,

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'... מאיפה אתם מביאים אותם? וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל... עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yoav9,

בהחלט מרשים!!! אבל אל תשכחו את המחיר... נראה לי שעדיף לקנות צ'יפטק בכמעט 500 שקל פחות (!!!!) אבל הוא יפה בצורה בלתי רגילה ובא גם עם hardcano 5 וsmart fanim... עכשיו זה בחירה קשה לעשירים, זה או הcoller master 710?????

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by X - DreaM,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב הישן שלי..... המהירות שלו עכשיו 133 למעבד ו-66 ללוח אם פירקתי את כל המחשב ואז ראיתי על הלוח טבלה של המהירויות שאני יכול לשנות: cpu/bus 75/50 90/63 100/66 120/60 133/66 180/60 200/66 150/60 166/66 (יש גם איך לשים את הגאמפרים אבל לא היה לי כוח להעתיק) והשאלה: לאיזה מהירות כדאי לי לשנות כדי שהמחשב יעבוד ולא ישרף? ועוד שאלה: קניתי לדים כחולים....איפה כדאי לשים אותם כדי שיאירו טוב את המארז והחלון?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by X - DreaM,

שלום לכולם, שמעתי בפעם הראשונה על כבל פרללי שמחבר בין מחשבים ישר הלכתי לאוסף שלי(זה לא אוסף זה מוזיאון ;D) ומצאתי שני חיבורים של מדפסת וכבל של isdn עם חוטי כסף עכשיו לשאלה: האם הכבל ישמש כמו כרטיס רשת ואני יוכל לחבר איזה ראוטר 486 משנת 94? ??? אם כן יש למישהו מדריך איך להכין כבל כזה רק עם חיבורים וחוט (אין לי כוח ללכת לחנות וגם אין לי כסף בגלל המוד שאני מתכנן - אייס-קיוב ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by Jook,

יש לי AMD TB 1400, asus a7m, DDr micron 256 לאן אני יכול להגיע...? איזה קירור אתם ממליצים ? בכמה מגה הרץ אני אעלה את המעבד ? האם שווה לעשות למעבד כזה OC ?

דיונים חדשים בפורומים