אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאים בסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירורים לדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי? תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אתמול פניתי אליכם בטענה שהNINJA PLUS מציג אותם ביצועים כמו הקירור STOCK ואתם ניסיתם\הצלחתם לעזור לי. עם קירור הסטוק במנוחה המעבד היה על 36 מעלות ובמאמץ על 48 מעלות [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. הנינג'ה עד אתמול הציג ביצועים די דומים - 32 מעלות במנוחה ו47 מעלות במאמץ [שהגיע לבדיקת FPU בS&M]. אמרתם לי שיכול להיות המארז "חונק" את הנינג'ה, או שאין לי זרימת אוויר מספיק טובה. [80MM אחד שמוציא מאחורה, ואחד של 80MM שבתקווה אני אתקין אותו מחר.] הגעתי ל2500MHZ עם OC עם הנינג'ה + כאשר המארז היה סגור, הוא הגיע ל60 מעלות במאמץ בבדיקת FPU בS&M. [מטורף לא? המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000+] התוצאות לאחר פתיחת המארז: לדעתי מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. ללא OC במנוחה - 25 מעלות!!! כטמפ' החדר. במאמץ מ…
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי את הקירור NINJA PLUS [עם המאורר] על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+]. בהתחלה רק קניתי את הקירור בשביל השקט, כי קירור הSTOCK עשה לי חור בראש. אז התקנתי את הNINJA PLUS עם AS5 וחשבתי שהתוצאות יהיו טובות. עם הקירור סטוק המעבד במנוחה היה 36 ככה, ועם הNINJA בסביבות 32. במאמץ [פה הקירור היה אמור לעשות את ההבדל..] עם קירור הסטוק המעבד הגיע ל43 מעלות, ועם הNINJA PLUS במאמץ הוא הגיע ל41. [וזה עוד אחרי שהAS5 הפך "לבשל", לפני גם עם הNINJA המעלות היו 43] אוקיי עדיין לא איבדתי תקווה והתחלתי לעשות OC.הפסקתי ב2500 MHZ ובדקתי עם התוכנה S&M את הטמפ' והיציבות שלי. המחשב לא קרס ועבד מעולה.... אבל הטמפ' - 45 במנוחה, בעוד 60 במאמץ [ולא סיימתי את הבדיקה של הFPU כי …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברת פה על הרבה ביקורות עליו בפורום,..(עשיתי חיפוש) וראיתי שיש דעות די חלוקות... בכל מקרה..רציתי לדעת אם יש עוד גדלים למאוורר..כי ראיתי הצעה של גוף כזה עם מאורר 92 מ"מ..זה נחשב טוב? גדול?
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האם הקירור מתאים ללוח והאם המאורר שעומד בצד לא יפריע לזיכרונות או לכרטיסים אחרים תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כמו תמיד הקיץ בא והטמפ' עולות עד שאני אסיים את המודים ואת הקירור מיים שלי, יש עוד זמן (אני מניאק, הצבא גוזל ממני המון) אז בנתיים אני חי בשביל השקט עם MK1 שלי (שלא סויים מעולם, אבל עדיין מקורר כמו מפלצת. אני אעלה תמונות כנראה מחר אחרי שאני אחבר את הציוד הנוסף שלי אז בנתיים אני שוקל להחליף את הסוניק בninja (אל תדאגו, כסף זה לא הפקטור במקרה שלי, אני מקמבן) מה הדעות בנושא? שווה להחליף?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה לפני 4 ימים+- הזמנתי את הגוף קירור Scythe ninja.. הגיע אליי אתמול. הנה תמונה שלו מהאינטרנט: http://www.hartware.de/media/reviews/508/3.jpg 12 צינורות חום D:~ קיבלתי איתו כל מה שהיה צריך- מאוורר[שבסוף לא הרכבתי אותו כי לא צריך], משחה טרמית[פשוטה מסיליקון אבל העיקר שזה ממלא את חורי האוויר], את כל החיבורים לסוקטים ברגים וכו'. הרכבה הייתה ממש ממש קלה, פשוט לשים משחה טרמית ואת הגוף קירור ולסגור.. [ברור שניקיתי קודם את המשחה הישנה ].. ממש צ'יק צ'ק. הקירור גדול אבל לא כבד כל כך ממה שאפשר להבין מהתמונות.. אין פה איזו סכנת תלישת סוקט או משהו כזה.. עכשיו לביצועים את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה.. והאוברקלוק הוא ל 3076MHZ ולא ל 3100MHZ.. עיגלתי P: לפני: גוף קירור …
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פיתחתי מערכת למחשב הנקראת PC NOSYS תפקידה הוא להוריד את טמפ' המחשב בצורה דרסטית. (בשעת מאמץ) בנוסף יש לי קרור אינטנסיבי במחשב.... (20 במנוחה לMB, ו 21 מעלות CPU.....- עדיין לא ביצעתי OC....) המערכת בניייה כך....: צנרת מנחושת בתוך המחשב, עם פתחים המכוונים להיטסנקים, וצי'פים למינהם..... אני אזרים גז לתוך המארז, וגז כידוע, קר... ומקרר. וע"י כך בהפעלה - הטפמ' ירדו, המערכת תעבוד באזור ה15- 20 שניות, לגבי סוג הגז, אני עוד מתלבט בין אוויר N2O (חנקן) HO2 (פחמן דו חמצני) האם זה יצליח? (עדיין לא סיימתי להרכיב את המערכת) מה הסכנות הטמונות בסוג קירור (משני) זה? מה אתם ממליצים לשנות? (סוג גז, משך הפעלה)... וסתם, מה דעתכם על הרעיון?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה בסביבות השנה... עברו עליו 4 גופי קירור... או שיננוים במעבד.. כולם בלי אוברקלוק כמובן... הגוף קירור שבא עם המעבד... מנוחה : 47 מאמץ : 56 וולקנו 9 עם סמארטפאן שלו... מנוחה : 43 מאמץ : 52 וולקנו9 עם טורנדו 80ממ... מנוחה : 39-42 מאמץ : 48 וולקנו 9 עם מאורר מעאפן ג'נרי... מנוחה : 52-54 מאמץ : 65.. אני לא יודע איך היה לי את האומץ לעשות את הבדיקה הזאת בכלל.. בקיצור היום קיבלתי את הזלמן התותחן על הזה... וירד בכמות משמעותית... מנוחה : 37 מאמץ : 44... בקיצור.. אחלה גוף קירור.. אבל כבד מאוד... אני מאוד מרוצה.. רק חבל שהכרטיס מסך החדש שקניתי לפני חודש נשרף לי באמצע כל היום המשוגע הזה שעשיתי למחשב... Geforce 5700256mb שקניתי רק לפני חודש -חו…
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב וגם את הקירור למעבד. הקירור הזה תופס מקום רב. השאלה אם יכנס למארז coolermaster haf -x לפי הנתונים הוא אמור אך האם זה גם תלוי בשאר הרכיבים?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
NOCTUA NM-I3 MOUNTING KIT +MUGEN2 האם זה יפעל היטב? הMOUNTING KIT יכול לפגוע בביצועיו? אני מתלבט אם לקחת אותם במקום הNOCTUA NH-U12P SE2. (יסכימו להרכיב לי בחנות שאני קונה את המערכת+הרכבה ,לא?)
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רואה שכבר יש בחנויות שכחתי מזה כנראה אני קונה לי אחד ושם אותו בתור פליטה של אוויר מהמארז אחורה אהבתי את הסרטון בעיקר את הסוף http://youtu.be/Ig976PGMDpI כנראה רוב הזמן נעבוד איתו בחצי סלד ורק שנרצה להוציא אוויר נקפיץ למהירות מירבית לכמה רגעים קצת מצחיק אבל להוציא 130 שקל על מאוורר :\
-
- 20 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום. שימו לב שמדובר ב NH-C14 (ולא ב D14). מי מבין שני הקולרים האלה עדיף? אני לא יודע להחליט, ואשמח לשמוע תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי באינטרנט ביקורות וכאלה.. ראיתי ששתי אלה מהטובים שיש ! עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב בין אלה? למעבד I7 2600K ו יהיה OC תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יתאים או שאצטרך לקנות גוף קירור קטן יותר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח ASUS P6TD עם זכרונות PATRIOT VIPER יש מצב שהNoctua nh-d14 יפריע לזיכרונות ? שאלת המשך: יש לי מארז ANTEC P190 חוץ מזה שזה יותר יעיל, יש מצב לשים את הNOCTUA כך שהמאווררים יוציאו למעלה, וכך לפתור את הבעיה אם ישנה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הנה הפתעה. רכשתי את הקירור לעיל. כאשר סיימתי להתקין, שמתי לב שכל המערך רועד. ניתקתי את המאווררים, עשיתי את כל הבדיקות. התוצאה: מאוורר אחד רועד! אפילו כאשר הוא לא יושב על הקולר. קרי, הוא רועד כשלעצמו! כנראה עניינים של איזון, וכדומה. כאשר מליבשים אותו על הקולר, מייד כל המערך רועד (וזה לא דבר בריא - מי יודע מה זה יגרום בשמך שנה?!) מישהו נתקל בבעיה הזאת? במידה ולא - הנה, שתדעו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם הקירור של NOCTUA יספיק לקירור יעיל של GEFORCE RTX3090 שיצטרף ל RYZEN 5950X? אני תוהה אם ללכת באמת על הקירור הזה, או שעדיף ללכת על קירור נוזלי. לדוגמא, קירור נוזלי למעבד Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX כמובן הייתי מעדיף לשלם פחות ולהיות עם המאוור של נקטואה שעלותו 400 שח, אבל השאלה האם כדאי להשקיע עוד 500 שח בנוזלי. תודה
-
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למה באתר יצרן יש 6 שנים אחריות ובישראל רק שנה אחת ? זה מגמתי או שיש כאלה שנותנים 6 שנים ?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
IQPC התחילו למכור אותו, ואני בקרוב קונה מע' i5 וכמובן, רוצה לבצע OC רציני לפי ביקורות שראיתי הנוקטואה מאוד פופולארי ובעל ביצועים מדהימים (ה Special Edition הראשון לסוקט 1366) אז אני מניח שהספשל אדישן 2 ל i5 יהיה גם מעולה לא? סרטון Unboxing שלו: ביקורות עליו על ה i5 (או בכלל) לא מצאתי כי הוא יצא רק לא מזמן.. מישהו ראה משהו? שורה תחתונה, כדאי להשקיע עליו 250 ש"ח או לחכות למוגן 2 Rev B?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
NOCTUA NH-U12P vs COCAGE TRUE SPIRIT איזה קירור יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ואיכותיים,יחזיק OC בינוני עד גדול הכי טוב,עדיף מכל הבחינות? האם יש קירור אחר יותר טוב בתקציב של עד 300 שקל? אני מתלבט בינהם כי חלק מהבנצים שראיתי מראים שCOCAGE TRUE SPIRIT יותר טוב ובחלק מהבנצים מראים שNOCTUA NH-U12P יותר טוב אני לא יודע מה לבחור מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה הקירור הכי טוב עד תקציב של 200 ש"ח מ-KSP למעבד I5 2500 שלא אמור לעבור אוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה קירור הכי טוב למעבד. intel core i7 4770k? מבחינת אוברקלוק לאיזה רמה ניתן להגיע איתם? מארז crosair r500 mid tower
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-