אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם יש מישהו פה עם הקריסטל אורב הוא יותר מרעיש מול המאוורר הרגיל שיש באנרמקס? כי אני רוכש אחד ביום ראשון לכ. מסך ורציתי לדעת עד כמה הוא מרעיש.. :saint: ועוד משהו קטנטן... על הכ. מסך שלי אני אוכל להגיע לאוברקלוק חזק אם הקריסטל אורב וצלעות קירור של אלפה על הזכרונות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי כרטיס GTX470 של גיגבייט ועכשיו אני רוצה לקנות לו קירור להחליף את הקירור סטוק האם זה אפשרי שיש חנות פה שמוכרת ושיהיה הרכבה תודב לכולם..
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב קניתי את המעבד i7 2600k וקיבלתי בקופסה שלו קירור למעבד ,לפי מה שהבנתי פה בפורום כולם קונים מערכות קירור מיוחדות למעבד ,השאלה שלי היא למה אני צריך קירור מיוחד הרי עם המעבד יש קירור שכנראה יוצר בשבילו הייתכן והמהנדסים של אינטל לא יודעים לתכנן מאורר ? או אולי הקירור מיועד למצבי אוברקלוקינג ומצבי קיצון של המעבד ? השימוש שלי במחשב הוא למטרות משחק עם מארז antec 900 ו כרטיס מסך 6950 אני מאוד אשמח אם תפתרו לי את הסוגיה (חדש בתחום)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E6600 + לוח P5B DLX. עשיתי OC קטן - FSB 333, DRAM 677 המכפלה של המעבד היא 9, לכן אני אמור לקבל תדר 3000MHZ. הקטע המוזר הוא שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת מ-9 ל-6 ובחזרה, כלומר המכפלה לא נשארת קבועה. כל שאר הפרמטרים (FSB, DRAM) נשארים קבועים. האם יש דרך לקבע גם את המכפלה? תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לילה טוב, המפרט של המחשב שלי כמעט מוכן ומה שחסר לי כדי לסגור אותו זה החלטה לגבי הקירור מארז הנוסף (שעולה גרושים, אבל חשוב..) הנה המפרט (אם זה משנה משהו לגבי ההחלטה..): עכשיו הדבר היחיד שנותר לא מוסכם זה הקירור מארז.. אני מחפש משהו טוב/שקט/זול עד כמה שאפשר (למרות שזה גרושים). התוכלו לעזור לי? בתקווה ותודה, יונתן
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
נכון יש את הנייר נחושת שעושים איתו עבודות אומנות וכל זה http://img88.imageshack.us/img88/9696/copperpaper2hn.jpg http://www.cyconpub.com/images/j_art/2005/monogramincopper.jpg ויש את הסינקים של Thermaltake Copper memory heat אז יש מצב לשים אותו (נייר נחושת) על הזכרונות זה יוריד קצת מעלות ?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הכוונה לכל מאורר הריי יש חיבור לחשמל ועוד חיבור מפצל אז אם אני מחבר שלושה מאוררים בשרשרת דרך המפצלים שלהם אז האם זה משפיע על כמות החשמל ששלושתם מקבלים? (הכוונה שאם אני יחבר מאורר ישר לספק ועוד מאורר דרך מפצל שכמה מאוררים מחוברים בשרשרת אז האם המאורר שמחובר ישר לספק יעבוד יותר מהר ויותר טוב?)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עשיתי OC למעבד (יש לי AMD 64BIT 3000+) והגעתי מ 2000 ל2400 בבאס 240 מכפלה 10 ויש לי זכרונות 400 איך אני יודע מה היכס בין הזכרונות למעבד? ואיך אני יודע איזה OC עשיתי להם? ואם אני יוריד את המכפלה ל9 במקום 10 ויעלה את הבאס ל270 במקום 240 ואז זה יעשה למעבד 2430 משו דומה לקודם זה ישפר את הזכרונות? זה עלול לסכן אותם? יש לי לוח 8kda3j EPOX וזכרונות ADATA 2X512MB 400 יש לי על המעבד זלמן 7000 דרך אגב ומארז מאוורר טוב...
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מהוא הoc שכולם מדברים עליו אני מישתגע ??????????? ???
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..
-
- 14 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני חייב לדעת אני רוצה לבנות קייס למחשב שכולו מפרספקס ואני רוצה לדעת אם יהיו לי בעיות של חשמל סטאטי ואיך אני מחבר את הכוננים והספק? תודה מראש לכל מי שיעזור בפרוייקט הראשון שלי :lsvader:
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רכשתי מעבד 3200 939 ב KSP. הם מוכרים שמה ב OEM, ואני קצת חושש כי הם פשוט מביאים לי את המעבד ביד ככה... זה קצת מפחיד אותי כי הקירור שהם מציעים לא נראה הדבר הנחשק, הם אומרים שזה של THERMALTEK אבל נראה לי משהו מהפשוט והזול ביותר... מישהו יצא לקנות כבר מ KSP מעבד 64 ? האם הקירור שהם מציעים יותר טוב מהקירור סטוק ? והאם בכל זאת כדי ללחוץ על קבלת קופסא מקורית או שזה ממש עניין לא עקרוני... אני מפחד שהפינים יהיו עקומים והם יגידו לי אחר"כ זב"שלך למרות שכבר קיבלתי את זה עקום זה נראה ממש חוואה כזה בבקשה לענות לי מחר כי מחר אני הולך לאסוף את החלקים.. חשושות אחרונות של רגע
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך אני לכול השדים והרוחות מחבר שני ספקים למחשב אחד??? נ.ב. antec cyclon blower לא שווה 140 שקל, אפילו לא 100 שקל, דרעק לא נורמלי, כאילו בביצעוים הוא די טו, אבל לא מזיז בגרוש את המעלות, והוא ממש מכוער... :-/ לא נורא, לפחות אני עכשיו יותר מגניב.
-
-
רציתי לשאול איזה מאוררים אני צריך לשים במארז ואיך כדי שהם יקררו טוב? כאילו חוץ המאורר הרגיל שמקרר המעבד + המאורר של הספק אין במארז יותר ממאוררים זה אני רוצה לדעת מה לקנות ואיך לשים אותם? (יש לי אפשרות להוסיף רק מאורר אחד מאחורי המחשב, לא יודע אם אפשר לשים מקדימה:\)
-
- 6 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מה הבדל בניהם? http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_457_667_1075&products_id=34507או http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_457_667_671&products_id=34297ז"א יותר עבה מביא ביצוע יותר טוב מאשר רגיל?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היטסינק זה הדבר הזה שעשוי ממתכת ועליו מורכב המאורר של המעבד? אני כימעט בטוח שכן אבל אני רק רוצה להיות בטוח כדאי לא להיתבלבל בעתיד ולעשות ממני צחוק :smoke:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות בכלל אוברקלוק?! כאילו מה זאת תוכנה?! איך עושים את זה? אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך שלי שהוא מסג ATI ראדון 9200 128 מגה בייט....הוא הרכיב היחיד שאני לא מרוצה ממנו במחשב שלי ואני רוצה לנסות לעשות לו אוברקלוק רק אין לי מושג איך.... יש לי קירור מצויין לדעתי...בדקתי והכרטיס מסך של על טמפרטורה של 20-25 מעלות בערך...הלוח אם והדיסק קשיח בדרך כלל בין 30 ל-35 והמעבד גם בזמן מאמץ לא עובר את ה54-60 (בזמן מאמץ ממשי באמת) אז איך אפשר לעשות אוברקלוק? תוכנה? מה?
-
- 14 תגובות
- 831 צפיות
-
-
:-X > 8) קניתי שתיים כאלו בשביל המחשב בכל אחד היה דיסק של 80 גי'גה+ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 קניתי אותם לפני פחות משנה ומאד כל כמה זמן המאווררים מפסיקים לפעול אני מחפש איזה תחליף לזה שישב על כונן גודל 5 וחצי אינטש ויהיהו לו 2 מאווררים קטנים או אחד גדול למישהו יש איזה רעיון מה להח…
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם טמפרטורה של 48-50 מעלות במנוחה לפנטיום 4 פרסקוט עם קירור סטוק זה בסדר? רק כן או לא זה הכול
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
מה זה Stepping ולמה יש כאלו שעדיפים על אחרים, אגב, זהו התיאור שקיבלתי מ Babylon: אבל זה עדיין לא מסביר לי כלום....
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המאוור הנוחכי שיש לי על המעבד עושה לפעמים רעשים מזעזעים וזה נראה לי המן להחליף אותו. יש לי לוח אם של ABIT, NF7. לפי מה שראיתי באתר שלהם מדובר על סוקט A (יש לי AMD 1800+ ) בחנויות שראיתי (בעיקר KSP) כמעט ולא ראיתי איזכור לסוקט A. יש לו שם נוסף? יד לכם המלצה למאוור שקט וטוב שלא עולה יותר מ 150 שח ? (פחות או יותר?) צריך משהוא פשוט, לא עשיתי OC או משהוא בסגנון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
תמיד תהייתי מה זה אומר ועוד לא יצא לי לשאול 5:4 3:2 1:1 כל אלו מה הם מייצגים ?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-