עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roman22,

יש לי מחשב AMD 2600 ואני רוצה לקנות מאוורר לוח האם שלי GA-7N400-L GIGABYTE מה הייתם מציעים בסביבות ה 300 שקל שיתאים ללוח הזה תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 430 צפיות
  2. Started by matvey99,

אם אני מחליף את ההיט סינק הסטוק(SBב) להיט סינק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=18812 ואני שם עליו מאוורר 80MM אז זה אמור לתת לי שינוי רציני במעלות של הלוח אם? פשוט אין לי אפשרות להחליף את ההיטסינק של ה NB

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by X-Gamer,

יש לי MX 440 של XFX והוא ב-OC core: 340 Memory: 310 עם הקירור סטוק(צלעות על הליבה וזהו) עכשיו אם אני יוסיף מאוורר על הצלעות ויוסיף סינקים לזיכרונות זה אני יוכל להגיע ל-370 לליבה ול-350 לזיכרונות?

• 2 תגובות
    • 405 צפיות
  4. Started by gil13,

אני רוצה לקנות את הקירור הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-64-PRO~18~0.htm אני לא יודע אם הוא שקט ומקרר טוב. מישהו מכיר את הקירור הזה? והאם אתם יודעים למה אין אותו בבחירה של קירור למעבד איפה שבונים מחשב בסקיי פי סי? תודה.

• 3 תגובות
    • 404 צפיות
  5. Started by tagada0071,

איזה קירור יותר חזק למעבד ? הScythe Mugen 3 או CORSAIR H80/100 מסדרת קירורי המים ? פשוט במפרטים מומלצים שלכם כאן מילה לא הזכרתם על הקירורים של קורסאייר וזה ממש פלא כי טענתם בכתבות שזה הרבה יותר טוב וחזק מכל קירור אויר שקם עד היום ... אז מה לקנות בסוף קירור מים או אוויר ? ואיזה דגם מבין שני אלה שהזכרתי כאן ? אשמח לתשובה מפורטת כי ממש התבלבלתי כבר , :'(

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by giloman,

יש לי P4נורת'ווד סוקט 478 בקירור הסטוק הוא ב52 מאממץ ו44 מנוחה אני רוצה לעשות OC ואני מחפש לקנות קירור חדש למעבד יש לי עד 200 ש''ח לא אכפת לי רעש רק שיהיה הכי טוב ואפשר להגיד לי על כל מאוורר שאתם מציעים כמה מעלות הוא יוריד לי ?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  7. יש לי מחשב עם המעבד DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz , ולדעתי החום שלו ממש מוגזם. הטמפ' שלו עם הקירור המקורי של INTEL הגיע ל 75 מעלות... קניתי היום את ה arctic cooling freezer 7 pro והתקנתי. לאור הניסיון המצויין שלי עם המאוורר הזה (שהוריד לי מעבד פרסקוט מ 80 מעלות ל 37 מעלות) ציפיתי שהוא יגרום למעבד הזה לעבוד בטמפ' נורמלית, אבל התבדתי... הטמפ' עם ה AC7PRO היא בערך 65 מעלות במנוחה! מה שנראה לי מוגזם לגמרי.. שמתי לב שהמאוורר של ה AC7PRO עובד על 900RPM בלבד, בזמן שהמאוורר אמור ויכול לעבוד מהר יותר. רציתי לדעת איך אני גורם לו להעלות מהירות... (לא מצאתי בביוס) לוח האם של המחשב הוא: Intel Pearl Creek DG31PR תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by E-Bear,

יש לי קירור מים TT BIGWATER 745 ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשים בנוסף לנוזל הקירור שבא עם המערכת (COOLANT) גם מים מזוקקים. אני שואל כי רמת המים במערכת הגיעה למתחת למינימום אחרי שעשיתי העברה שלה ונשפכו לי מים אז עכשיו היא לא פועלת כמו שצריך... תודה.

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by giloman,

לפני כמה ימים שאלתי איך להפעיל ספק בלי לוח אם וזה הצליח עכשיו נשאר לי רק הצינורות לקנות ולחבר וכל מוכן לשימוש ... ;D הטכנאי בחנות מחשבים השכונתיתי שלי (קניתי משם מאווררים לרדיאטור ) אמר לי שאני צריך להכניס קפיצים בתוך הצינורות כדי שהם לא יתקפלו ויחסמו את המים כך שלא יגיעו מים למעבד ולצ'יפסט ובזמן ממושך הם גם ידלפו ... האם צריך לשים קפיצים והאם אפשר לקנות כאלה לצינורות של אקווריום?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by m.l,

האם מחשב שלא מתוכנן לאוברקלוק עם מעבד E6300 זקוק לקירור יותר מסיבי מהקירור סטוק כגון קירור מים? או שאפשר להסתפק בקירור אוויר?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  11. שאני מפעיל משחק כבד המעבד לוהט והמאוורר רועש בהתאם הבנתי שאני צריך לקנות קירור נורמלי אני לא יודע איזה קירור יתאים ללוח אם שלי (כתוב במפרט))אשמח לקבל המלצה על איזה קירור לקנות חשבתי על מוגן2 אני לא בטוח, כמו כן בזמן שהמעבד מתחמם בזמן משחק אז טמפרטורת הראם עולה על הטמפרטורה של המעבד אמרו לי בחנות שיש מצב שזה בגלל שהמעבד לא מקורר מספיק לא הבנתי איך זה קשור

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Mantrastic,

היי, אז אני מקבל עוד איזה יום-יומיים תמערכת החדשה, לקחתי e8400 BOX, עכשיו השאלה שלי אם הקירור סטוק מספיק? או לקנות קירור? אני לא מתכנן OC כרגע.

13. Started by KYSG,

אפשר לעשות OC למעבד 3800+ ולהגיע לביצועים של 4000+ אם למעבד יש קירור סטוק ?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by Santa ^^,

עד כמה יעיל קירור פאסיבי שבא עם הכ"מ? והאם זה באמת משנה?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by cyberX,

הקירור שבא עם המעבד ב-BOX איך הוא ? מבחינת : 1) רעש 2) יעילות (האם הוא מקרר טוב? האם הוא טוב גם ל-OC ?)

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by DOR_2911,

כדאי לי לשים את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 עם היטסינקים כאלו לזכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 ???? או בכלל לקנות את הקירור הזה ?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 שמכסה כבר את הזכרונות... אני רוצה להוריד משמעותית את החום ואפילו לעשות OC קטן אז מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  17. שלום לכולם... טוב ככה זה הולך... החלטתי לקנות קירור חדש לכרטיס מסך שלי Hercules Radeon 9800 Pro 128Mb עכשיו כקירור חדש ל-ראם החלטתי לקנות: http://www.pch.co.il/docs/pd-405981180.htm ברצוני גם להחליף את המאוור... ואין לי מושג אם מוצע למכירה מאוורר שמתאים לכרטיס כיוון שאין ברצוני לעשות חורים חדשים בכרטיס רק בשבילו... בתודה... shady

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Or_s2006,

ככה אני רוצה לקנות קירור למעבד על איזה כדאי לי ללכת. בתודה אור.

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by CEL,

אין לי אמנם ספק טוב כל כך והוא בסך הכל ג'נריק 300W. :-\ :-\ ורציתי לדעת האם רייל של 12+ שעומד על 11.55 זה מסוכן מדיי ? כי אני מפחד על המחשב..................

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by m.l,

תראו בקישור הזה...מנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6515 אני רוצה לקנות 2 כאלו...אחד למאוורר של המעבד (סוקט 478 עם חיבור 3 פין-ניראה לי מתאים בדיוק למוצר) ואחד למאוורר יעבוד טוב? ניראה לכם מוצר שווה?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by kill_b7,

כרגע הוא עומד על 33.25 לכמה צריך להקטין אותו אם בכלל לפני שמעלים את הFSB? יש צורך בנעילת הPCI-E נכון? נתקעתי עם לוח אם גרוע מאוד לOC אז אני נאלץ לעשות OC בינתיים דרך CLOCKGEN עד שאני אחליף את לוח האם שלי. הייתי OC לפני כן OC לP4 שלי אבל בגלל שלא היה כל כך אכפת לי עליו לא שמרתי עליו כל כך אבל במקרה הזה אני צריך להיות קצת שמרן יותר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ShayGTi,

יש לי מעבד AMD 64 3200 VENICE הלוח אם שלי ASUS A8N VM CSM מאוד מגביל אוברקלוק, הוא לא נותן גישה למתח, מכפלה, כמעט לכלום, אפשר רק להעלות את תדר הBUS עכשיו יש לי שאלה קטנה, העלתי את המהירות של הBUS מ200 ל238 (הלוח מגביל עד 240) הכל יציב ובדקתי עם PRIME, אבל מה שמטריד אותי זה שכשהעלתי את הBUS גם התדר של הזכרונות עלה, אז מה שעשיתי, הגבלתי את התדר של הזכרונות ל166 לכל אחד (יש לי שני סטיקים של TWINMOS 512 מגה כל אחד). כך שבמקום שהBUS יהיה 240 והזכרונות יהיו על 466 או משהו בסגנון, הזכרונות עכשיו על 400. האם עשיתי את הדבר הנכון? או שהייתי צריך לתת גם לתדר של הזכרונות לעלות? מצטער של השאלות נוב שלי אבל אני חדש בתחום ומנסה ללמוד כמה שיותר מצפה לתשובות אגב, 38 שניות ל1M בS…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by Shlomi32,

איך אני יודע על איזה סוקט הוא יושב? [478\423]

• 10 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים