אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם אפשר לכוון את המהירות של המאווררים במארז הזה? אם כן, איפה?
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע למאוררים במארז....השאלה היא בעצם איזה מאורר לקנות....האם כל המאוררים אותו הדבר או שיש יותר טובים מאחרים..כי יש לי פשוט 5מאוררים במחשב....שתיים קימבנתי מספקים 2 קניתי ואחד ממחשב ישן.....טוב אז השתיים שקניתי..(20 שקל כל אחד..משהו זול) חלשים ממש!! לא נידמה לי שהם עושים משהו כזה רציני.....אחד מהם מכוון על הכ.מסך שלי...אבל הוא ממש חלש...אז מישהו יכול ליעץ לי מה לקנות??..ושלא יהיו יקרים מידי....אהה וגם אולי כדי לקנות כבר מאורר עם היט-סינק של מעבד משהו זול..(ראיתי ב35 שקל כאלה..) שלכל מאורר 3000-4000 RPM ופשוט לזרוק את ההיט-סינק ולשים את המאורר במארז?...אהה ועם יש לי 6 מאוררים כמה המתח(יש לי כרגע 350W) של הספק שלי צריך להיות..(ויש לי בנוסף 2 הרד-דיסקי…
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS A7A266 ומעבד AMD Athlon 1.48 הטמפ' 37 מעלות. רציתי לדעת איך אני עושה לו OC... יש לי 10 מתגים בלוח - הם קשורים?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
Chieftec Bravo איפה לשים את המאווררים? http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3008&k_id=1&language=de זה המארז ואתם תראו שיש צד שמאל 3 וצד ימין 2 איפה לשים יש לי 4 מאווררים ואחד 120 מאחורה
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז כמו בכותרת אני מחפש מגירת קירור לדיסק הקשיח שבאה על חשבון כונן 5.25 אחד. הסיבה לכך היא שיש לי כונן חשוב מאוד במחשב, שאני חייב אותו מהיר ונגיש כל הזמן (לכן לא עשיתי אותו חיצוני), ואני רוצה לשמור אותו בתנאים אידיאליים. אז מה שחשוב לי בכונן - פשוט מאוד - שייתן את הקירור הטוב ביותר, במחיר סביר, ושיתאים למארז שחור. עוד דבר - האם הצג טמפ' שבא עם חלק מהדגמים מדויק יותר מ- Speedfan, נגיד? תודה רבה מראש חג שמח
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום ראיתי פאנל שליטה של ASUS שנראה מאוד פונקציונלי וזול http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CASEMON&DRID=9198172 עכשיו בביקורת ראיתי שחשוב שהBIOS שלי יהיה או יתמוך ב -CUSL2 מה זה CUSL2 האם הלוח שלי NF7 תומך בו והאם למישהו יש המלצה על הפאנל הזה או פאנל אחר בסביבות 150 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך X850 PRO בתושבת PCIE, הכרטיס עבר החלפה של מערכת הקירור שלו, לגוף קירור של זלמן (לא זוכר את הדגם). גוף הקירור המקורי קירר גם את הזכרונות וכאשר הסירו אותו והתקינו את הזלמן נוצר מצב שאין קירור לזכרונות, האם זה קריטי או שעדיף לי לקנות RAM SINKS ולהדביק על הזכרונות? אני יודע שהקירור המקורי היה רציני רק בחלקו הקדמי של הכרטיס וחלקו האחרי הזכרונות קוררו ע"י רצועת אלומיניום דקה. דיעותיכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני כניראה מחליף את המעבד והלוח אם עם אחותי שלי : פרסקוט פנטיום 4 2800 (478) 1M 800HT שלה: Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE (כדאי?) אני רוצה להעביר גם את הקירור מעבד שלי לAMD אבל אני לא בטוח שהקירור מעבד שלי מתאים PRIMECOOLER PC-HC5+ BLUE LED HYPERCOOL ל AMD באתר כתוב שהוא כן מתאים ל AMD 939 http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=225 אבל בדף הסבר שקיבלתי עם הקירור אין איזכור לגביי S-939 אלא רק לגביי INTEL 775,478 AMD 754,462 למישהו יש מושג איך מרכיבים? אולי זה אותו דבר כמו ה 754 ? ועוד משהו , כאשר הרכבתי את הקירור הנ"ל על המעבד שלי כמעט ולא היה שינוי בקירור נישאר על 48-49 מעלות הוא יורד גג ל 47 אם אני שם אותו על מהירות הכי גבוהה בפוטנציומטר. א…
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
דרך איזו תוכנה אני יכול לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורר של הכרטיס מסך? אני אשמח לקבל לינקים וסקרינשוט עם הסבר כיצד לעשות זאת. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
תגידו איך המעבד הזה לOC אפשר להגיעה איתו רחוק? מה הסטפינגים המומלצים בשבילו שיש בארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ASUS טוענים שהפיצ'ר הזה מאפשר להוריד את המכפיל של המעבד ל x14. האם זה תופס רק עבור CPU שתומכים ב EIST? ז"א, האם זה יעבוד על ה- 805 ???
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום עד היום לא נגעתי בOC ואני אשמח קצת לדעת איך מי למה וכמה לפני שאני רוכש, שאני אדע יותר טוב. נגיד ואני אוכש מעבד E6600 אז איזה זיכרונות אני צריך בשביל OC טוב ? מגה הרץ גבוה ותיזמון גבוה או מגה הרץ נמוך ותיזמון נמוך ? 667 : 3-3-3-12 \ 800 4-4-4-12 ? מה זה קשור מכפלה וכדומה ? אשמח לעזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לצרוב ל gto2 שלי ביוס של x850 xtpe ככה שהוא יהיה קבוע על 16 צינורות פתוחים ומהירויות של: ליבה: 540 מגה הרץ זיכרונות: 590 מגה הרץ זה אפשרי? דרך אגב כרגע הכרטיס כבר פתוח ל16 צינורות ופועל על התדרים כמו של הx850 xtpe אבל אני רוצה שזה יהיה קבוע ושאני לא יצטרך לעשות לכרטיס OC דרך תוכנה...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
-
סתם חשבתי שאולי מישהוא יצתרך תהנו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הועבר לכאן http://hwzone.co.il/community/threads/545263-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-speedfan?p=4894663#post4894663
-
- 0 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=HgGaEZjb5Ls נו, זה מתבקש ...
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך פאנל שישלוט לי במאווררים,מה אתם ממליצים לי עד 100 ש"ח{אני צריך לשלוט בערך בשלוש מאווררים},בבקשה לא רחוק מהמרכז. תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המפרט שבצד, על הלוח אמ עצמו יש לי צ'יפס כזה וכתוב עליו משו על OC אני זוכר שכתוב משו שהלוח טוב לOC. אתם רואים משהו במפרט שמפריע לי לעשות אוברקלוק למעבד, ולזכרונות? כי אני פשוט משתגע, אני נכנס לביוס, יש לי איזה תפריט שאני נכנס אליו ואז אנ ייכול לשנות מהירויות שעון , לא יודע בדיוק של מה, אני משנה קצת ומפעיל מחדש וזה לא מעלה לי תווינדוס.. ויש אפשרות לבחור גם מצב מהירות "slow, fast, super fast, turbo" ברגיל זה על SLOW ניסיתי את כל האפשריות האחרות אפחד לא עבד. וגם עוד משו.. בראש התפריט יש לי "Dinamic Overcloc" עשיתי ENABLE ואז עשיתי את כל הדברים האלו. אולי בגלל שהביוס לשי לא מעודכן בגרוש? [לפני 3-4 שנים]. איפה אני יכול לשדרג אותו גם?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם ביידי המעבד: E2160 1.8GHZ. עשיתי לו אוברקלוק ל- 3.2GHZ. גוף הקירור שעליו הוא: Thermaltake V1. במאמץ אני מגיע ל-65 מעלות. האם יש דרך להוריד אותו מעלות?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא שבלונות לחורים בלוח האם או בכרטיס המסך? זה ממש סרט לפרק הכל בשביל לדעת איפה החורים, יש סיכוי שיש כאלה מוכנות? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אז ככה הגעתי עם ה Newcastle 754 שלי מ 2000 ל 2370. אבל יותר מזה המחשב פשוט לא מעוהל ווינדוס. המתח הוא 1.72-1.75- בביוס הוא על 1.7 אז בטח החיישן טיפה מזייף והזכרונות ללא אוברקלוק, הם אפילו בדואנקלוק קל, 192mhz בגלל שהלוח שלי לא מאפשר לעשות שלא יהיה אוברקלוק לזכרונות אז אני חייב להוריד אותם ל 166, ואז להתחיל תאוברקלוק(הזכרונות שלי גרועים לאוברקלוק). הורדתי את המכפלה ל X3 HTT ועדכנתי ביוס, אבל עדיין לא מצליח לעבור את המהירות הזאת. טמפרטורה בסטוק, 33 מעלות, במאמץ מקסימלי- 42. אז איך אני יכול להגיע יותר רחוק? :\ תודה אגב הלוח זה epox 8kda3j
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-