עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by singera,

במחשב שרת החדש שלי (מבוסס סלרון 633+CUSL2) המעבד עובד על 41 מעלות ברגיעה יש עליו מאוורר רגיל ב30שח אם זה קשור אז יש לי שם כרטיס מסך OB

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by Bone-Breaker,

הוא בא עם 5 מאוורים מורכבים בתוכו או עם 5 מקומות למאווררים ??? לא מצאתי שום פורום לכתוב בו את זה :-\

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yuval_cohen,

אני רוצה לעשות חלון למחשב ושחיפשתי בפורום אז היה כתוב בהרבה מקומות שפלטה של מטר על מטר עולה בסביבות 20 שקלים אבל בכל מקום שביררתי אמרו לי שזה עולה 200 שקל!! מאיפה השגתם?

• 6 תגובות
    • 18.2k צפיות
  4. התקנתי במחשב שלי את הלוח אם הזה, ה-CHIPSET הוא 845G של אינטל ויש תמיכה ישירה בזיכרונות DDR PC2700 וזה יתרון גדול. אבל, לא מצאתי בשום מקום ב-BIOS אפשרות נעילה (או הגדרה כלשהי) לתדר העבודה של ה-PCI/AGP. האם זה אומר שכל אוברקלוקינג שאני אנסה לעשות למעבד עם הלוח הזה יביא בעצם גם לאוברקלוק של כרטיסי ה-PCI ו-AGP ? (אין בעיה להגדיר את ה-FSB ב-BIOS של הלוח הזה, הוא עולה בקפיצות של 1MHZ).

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by MAOR,

עכשיו חזרתי מהחנות .... קניתי 5 מפסקים תלת מצביים ON OF ON חוט חשמל קניתי 5 מטר 15 לדים ירוקים (כל אחד שקל ... ונתנו לי 2 לדים כחולים חינם) ונגדים (מתאימים כמובן) חוטי מולקס יש לי מספק ישן .... עכשיו קראתי את שתי המדריכים שבאתר לבנית ה - FanBus לא הבנתי כל -כך .... הראשון מפורט מאוד (אבל מסובך) והשני לא מפורט ... אם יש כאן מישהו שכבר בנה ... ויכול ורוצה לעזור לי ... שבבקשה יצור איתי קשר באי סי קיו 155324463 או במסנג'ר ilhacker@hotmail.co.il תודה אחים שלי

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by Mr.Angel,

יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  7. אני עומד לקנות מערכת מבוססת AMD 1800, ומאחר והחדר שלי לא ממוזג אני אהיה חייב קירור טוב למעבד, אחרת הוא ימות מהר מאוד. חשבתי בהתחלה על ה- Volcano 7+, אבל אתמול קראתי עליו ביקורת ב-overclockers.com שאומרת שלפנטיום 4 הוא סבבה, אבל ל-AMD הם היו נזהרים מאוד, מכיוון שהוא שוקל 680 גרם וזה מפחיד לשים אותו על קליפס אחד. עכשיו גם אני מפחד. מה לעשות? האם לקחת אותו בכ"ז? אני מזיז את המחשב מדי פעם... האם לקחת volcano אחר? (אין לי כסף ל-9 והיותר יקרים...) האם לקנות מאוורר של חברה אחרת בכלל? תעזרו לי פה... תודה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הצריכה של המאוררים שלי היא 0.12 ואלה הנוסחאות לפי המדריך I = 0.58AMP AMP = 0.12 I = 0.07 R = (12-7)/I = 71.42 I^2*R=W 0.0049*71.42 = 0.34 אני ממש לא הבנתי לפיהן ... איזה נגד אני צריך ? תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. כבר הרבה זמן אמרתי שהמאוררים במחשב כדאי שהם יעבדו מספ דקות נוף לאחר כיבוי המחשב לקירור המהיר ולהבאתו למצב מנוחה ביתר מהירות ויעילות, והנה בא המוצר הקטנטן הבא ומבצע את זה בצורה טובה בהחלט...

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by asafmanor,

איך אני יכול להתקין חלון במארז? (חיבור הזכוכית וכו'). האם למישהו יש תמונות של חלון שהוא עשה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  11. אני מעביר את ה - USB קדימה ואני רוצה לעשות חור מלבני ומדויק בתך הפלסטיק 5.25 אניצ' (ולא בשיטה של לקדוח חור חור !) איך עוד אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by yoav9,

קיבלתי עוד כסף (הכסף מהמכביס, LOL, מי שזוכר בכללי...) בקיצור אני יכול עכשיו לקנות 3 קתודות!!!!!! (וואו) או לקנות שתיים ואז לקנות Ide עגולים... (גם כן נחמד...) או שבכלל לעשות משהו אחר... למישהו יש המלצות???? קשה לי...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by a12beat,

סידור המאוררים שלי: 2 80 מ"מ אנכים גרועים מקדימה(אחד מהם מאחורי ה hd ) 2 80 מ"מ אנכים מתחת לספק מוצאים אויר (קיבלתי עם המארז לא משהו sleeve ) מאורר 120 מ"מ של אנטק ב 7 V מאוזן מעל הספק מוציא אויר יש לי מארז ציפטק מידי טוור ושאלתי היא איפה אתם ממליצים שאני ימקם את המאורר 92 מ"מ שיש לי . 1. על רצפת המארז מכניס אויר ודוחך אותו כלפיי מעלה. 2. על החלון/דלת המארז מכניס אויר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofir123,

נכון שהוולקן 7+ כבד מאד אז חשבתי לקדוח בו חוק קטנטן ולחברו עם שרשרת קטנה לספק שלמעלה. מה אתם אומרים? ההיטסטיק לא יהרס?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by Lumber_Jack Jim,

איפה ניתן לקנות פלטות אלומיניום בעובי מילימטר או יותר במחיר הגיוני?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

יש לי TI 4200 של GAINWARD ויש לי בעיה קטנה. למשל אני מעלה את הCLOCK ואת הזכרונות (בRIVA TUNER או בדרייברים של גיינוורד) מריץ 3D MARK הכל סבבה עובד חלק, עושה קיסט למחשב ואז הCLOCK והMEMORY חוזרים לבד להגדרות המקוריות!! מה לעשות כדי שההגדרות שאני מגדיר ישארו לתמיד?

18. הזמנתי מספר מכובד של רכיבים לשידרוג המחשב הקרוב שלי, ובין השאר מארז Chieftec ואמצעי מודיפיקציה שונים. אני מעוניין לעשות מתג מרכזי, אשר ישב במקום המנעול לדלת המארז (בעלי Enermax/Antec/Chieftec עם הדלת יודעים), ובאמצעותו אוכל לחבר\לנתק את הרכיבים הבאים, כולם במכה: * נורת פלואורסנט בתוך המארז - לינק * כבל פלואורסנטי - לינק * מאוורר קדמי למארז של Antec (זה עם שלושת הלדים בפנים) * 2 הלדים בקידמת המארז (דיסקשיח ו-Power) * 3 לדים נוספים שאשים בתוך המארז ז"א בסה"כ 8 רכיבים, קחו בחשבון שנורות הפלורסנט כנראה אוכלות חשמל, ושהמפסק (על המארז) רחוק מקופסת המיתוג (בתוך המארז). כיצד ניתן לעשות דבר זה בצורה הכי פשוטה? ברשותי ספק כוח 350W של אנרמקס, עם הרבה כבלים אנא, אל תענו ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Snowolf,

היי יש לי AMD 2200+ יש לי מקרר ומאוורר על המעבד וגריז תרמי (artic silver 3) דרך הלוח אם אני רואה שהמעבד על 60 מעלות!! לא יודע למה כל כך גבוה.. לא שיניתי כלום.. didnt overclock Vcore-NORMAL מישהו יכול לומר לי למה? ואיך אני ייתקן את זה? דרך אגב לוח אם: Gigabyte G7VRXP for amd

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Jook,

אוקיי קודם כל לקח יומיים שלושה עד שמצאתי חנויות למודינג ואברקלוקינג עכשיו: קניתי חוטים מעוגלים שעלו ממש אבל ממש בזול יחסית לארץ : לפלופי: 28 שקל (4 פאונד) ועוד שניים לדיסק הקשיח ולכוננים : כל אחד מהם 35 שקל (5 פאונד, והם ארוכים לא הקצרים) עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם... מאווררים : קניתי שני מאווררים של חברת Y.S. Tech שניהם של 80 מ"מ והם כל כך שקטים שבא לי למות : 20 dba ו 29 cfm . ומה שטוב כל אחד מהם עלה לי עם גריל רגיל וברגים... 42 שקלים. מה דעתכם על המאווררים ? החנות כמובן ראיתי עשרות מארזים מדהימים שחלקם אלומיניום ובזול יחסית (היה אפשר להשיג מארז אלומיניום ב- 750 ש"ח) וכמובן עוד הרבה דברי מודינג חמודים... (ביניהם היטסינק מדהים של CM שפשוט לא היה לי מה להגיד...) היה שוו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. החל ממאווררים ועד החלפת חומרה. במחשב מעבד AMD xp 2000+. לוח אם (אין לי מושג מה זה) SystemBoard 84ilmr עם תמיכה של עד 266mhz בזכרון. הכל מובנה עליו, שזה טיפה מבאס. אגב זכרון, בקרוב אני משדרג מ128 ddr ל256 או 512 crucial registered אז חשבו על זה כ-256 מינימום (ואשמח לקבל המלצות לזכרון למטרת הOC). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  23. זה אני shlomo_l @ בבקשה תעזרו לי @@ עשיתי O/C למעבד שלי דרך הביוס עשיתי 133X47 או 33 לא זוכר והמחשב נדלק לי אבל המסך בצבע שחור נשאר בבקשה תעזרו אולי יש איזה כפתור שמחזיר את ההגדרות בחזרה איפה גם נמצא הבטריה של הביוס או של הלוח @@@@ בבקשה תעזרו לי @@@@

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by MAOR,

אתמול קניתי כבל Molex עכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by yot,

המהרתי את ה TNT 2 שלי בעזרת התוכנה Pwoer Strip ואני הגעתי למהירות יציבה. אני רוצה לצרוב את המהירות שהגעתי אליה לביוס דרך התוכנה nVidia bios Editor. מישהו מוכן להגיד לי בקצרה איך אני עושה את זה? שמעתי שזה פשוט מאוד.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים