עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכם -רציתי לשאול -קניתי אתמול 2 מאווררים של : Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm והכבלים של המאוררים קצרים יש דרך להאריך את הכבלים ? למי שלא הבין אני מתכוון לכבלים של ה- 3 PIN שמתחבר ללוח האם תודה !

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  2. Started by thebenjamin,

אם יש מאוררים שהם מזרימים אוויר פנימה.. אני יכול להפוך אותם כך שהם יוציאו אוויר מהמארז? (הכוונה להפוך אותם פיסית בהרכבה) במארז ANTEC 300

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by Ran B,

חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by yanir,

אם כתוב לי על הלוח אם שבשביל מהירות באס אחרת כלשהי גבוהה יותר אני צריך שג'אמפר אחד יהיה short והשני open כרגע יש לי חלק שחור כזה על ג'אמפר 1 זה אומר שאני פשוט צריך להעביר את החלק השחור לג'אמפר 2? קצת הסתבכתי פה... בקיצור מה זה נקרא open ??? כשהחלק השחור עליו או לא?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. יש לי משאבה 500 ליטר שעה (המון למערכת שהייתה 96 ליטר שעה[החלפת המשאבה]) מה היא המהירות האופתימלית למשאבה? יחס של ניקוז מערכת למעבר חום.

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  7. על כמה המהירות ליבה והזיכרון של הרדון בהתחלה?(כאילו כשמקבלים אותו) יש לי RADEON 9700PRO של ATI

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  8. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לעיניין את פרוט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין אז השאלה שלי היא מה אני צריך לשים ב ??? RCD RAs RP ואם אפשר הסבר מה מייצג כל אחד 8) שלום שלום

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by 00Amir,

מה זה הצלעות שבין בצינורות לגוף קירור עצמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. יש לי עוד כמה שאלות על מודינג : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm אני רוצה להוסיף למארז שלי שני מאוורים אחד למעלה ואחד בצד של החלון במארז . 1. בלמעלה אני רוצה מאוורר 120 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd-1791388406.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 2. ובצד של המארז אני רוצה להוסיף מאוורר 80 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd1046163405.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 3. לאן אני מחבר את המאווררים ? ( יש לי AXP 2000 , Letdak NF2 אם צריך עוד מידע תגידו לי ) . תענו לי בבקשה על זה ממש בפרוט כי זה החלק שהכי מפריע לי ואין לי מושג בו 4. החוטים במארז שלי מאוד מבולגנים לדעתי - זה משפיע על הטמפ' ? ויש לזה …

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. רציתי לקנות בפנדה את המארזה הזה Dragon DA-01BLD Full Tower Dragon DA-01BLD Full Tower אבל לצערי אין אותו עם חלון רק בלי השאלה שלי האם יש איזה מקום שעושים חלונות למארזים {בתשלום כמובן} באופן מיקצועי הנה קישור למארז <אין פרסום חינם>

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום אני בקרוב ארכיב את ה 2180 שלי על לוח גיגהבייט P35DS3L עם זיכרונות 2GB400MHZ PK של GSKILL במידה ואני רוצה לעלות באס ל 333 נגיד ולנצל הכי טוב את הזיכרון שלי אני אמור לשים מחלק 5:6 (אם יש כזה) או שלא הבנתי נכון את הרעיון ?

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by eyaffe,

לוח ASUS P5AD2 מעבד אינטל P4 3GHZ 530 זכרונות OCZ 2GB 800MHZ הכי רחוק שהגעתי ב OC זה 250 באס. האם להעלות את התדר של הזכרונות ליותר מ 250 או להשאר במחלק 1:1 ? ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל הוא לא זז מ 250 יש למישהו רעיון איך להזיז אותו יותר מהר ? תודה

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  14. 1.ראיתי פה הודעות של אנשים על זכרונות עם הדבר הבא : 2-2-2-5 וכל מיני כאלה... מה זה אומר ?? 2. האם אני יכול לשנות את המכפלה של המעבד אף על פי שעל ידי הביוס או תוכנת הOC שמגיעה עם הMB אני לא יכול לשנות ? המפרט שלי הוא (AMD ATHLON XP 2000+(?PALOMINO GA-VAX KT400 - די צולע נראה לי.. ??? 512RAM 333MHZ רק אציין שמהירות הבאס היא 133 והמכפלה היא 12.5 לא נראה לי שצריך עוד משהו...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by gilloze,

יש לי PD830 3,0 מישהוא יכול להיג לי אם הוא טוב לoc ולמה בתוכנה everst בלשונית DMI ואז Proccers זה רושם לי maximum clock 3800? מה אני יכול לעשות oc רק עד 3,8 תודה רבה גיל

• 14 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by Iv0ry,

עשיתי טעות די גדולה בהרכבה של קירור שקניתי ACFREEZERPRO 7 על המעבד והטמפ של המעבד עלתה ל-60 מעלות. כיביתי מהר את המחשב לפני שהטמפ עלתה. האם לדעתכם נגרם נזק כלשהו? כמו כן שמעתי שהמעבדים החדשים מכבים את המחשב לפני שנגרם להם נזק. האם זה נכון (?) תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by yanir127,

אוקיי. יש לי Q9400 על מהירות 3.1 במקום 2.66,מתח די נמוך-1.28 אני חושב,קירור סטוק,ספק FSP 300W. על 388FSB.השאלה שלי אם אני יכול לעלות ל3.15 או קצת יותר ל3.2 בלי לשרוף את המעבד? המעבד מגיע במאמץ ל40-55 מעלות לכל ליבה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. יש לי משאבה בבית...טבולה כמובן שדוחפת 90 ליטר בשעה..1.5 ליטר לדקה....אם אני מוסיף לה את הראדיאטור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3747 ואת הבלוק קירור למעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6092 ייצא מערכת יעילה? אני צריך לקרר רק את המעבד והאמת זה כמעט רק לחודשי הקיץ. פשוט כבר לא ניראה לי שקירור אוויר יחזיק פה...האוויר חם ברמות אני לא יודע אם הוא יוכל לקרר המשאבה דוחפת מספיק מים? 1.5 ליטר לדקה זה מספיק לא? אם לא אז תרשמו לי בבקשה כמה ליטר היא צריכה לדחוף לשעה כדי שהיא תיהיה יעילה ואני ייקפוץ לחנות הדגים הקרובה וייקנה אחת...(לא צריך לעלות יותר מידיי נכון?) (פשוט אני נימצא באזור הדרום..חם פה ברמות איפה שאני גר כמו כן אני גר באזור הדרו…

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  19. Started by TheFast,

זה המפרט שלי ועשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך יש לי מארז CHENBRO GAMING BOMB השאלה שלי: 1. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורים למארז להורדת הטמפרטורות??? 2.ובכללי איך המרפט טוב או כדאי לשדרג משהו מה אתם אומרים??.. כולל תמונה של הטמפרטורות: http://www.siz.co.il/my.php?file=wntmjzjnqk5y.jpg מעבד-DualCore Pentium D 930 3000@3456 לוח אם-MSI P35 Neo זכרון-OCZ GOLD 3 GB 800 MHZ כרטיס מסך-Asus 8800 GTS 640 MB Gpu Clock-513@675 GPU Clock 1188@1620 Memory Clock 792@945 ^^העלתי את מהירות המאוור מ-60% ל-92% בגלל ה-OC

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by AviadF,

אני זוכר במעורפל את השיטה, לכן אני שואל כדי להיות בטוח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על זה. מצטער אם כבר שאלו. נניח שאני רוצה להוריד מאוורר מ-12וולט ל-5וולט. ולמאוור נתון לי מתח והספק (וולטים וואטים) אז אני צריך לחלק את ההספק במתח- כדי לקבל זרם (אמפר) ואחרי זה לחלק את המתח(וולטים) בזרם (אמפר) כדי למצוא את ההתנגדות. אבל זה מצא לי את ההתנגדות של המאוורר. ואני רוצה למצוא התנגדות רצויה. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום. אני עומד על אובר קלוק 2800@3350 למעבד סלרון D ליבת פרסקוט הטמפ' במנוחה 40 בערך,ובמאמץ 52 בדקתי יציבות והכל הכל יציב עכשיו אם אני מעלה יותר מזה אני מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהגעתי לשיא האוברקלוק עם המעבד הזה?? לא העליתי מתחים השאלה שלי אם זה מסוכן להיות במצב של האובר קלוק שלי עכשיו? כי בפוסט מסויים אמרו כי לא מומלץ להיות על שיא האובר יש אמת בדבר?

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  22. Started by oron_s,

אני כרגע מרכיב לעצמי מפרט לקירור מים. עכשיו ראיתי שיש ל-SWIFTECH שתי משאבות : MCP355 MCP655 כאשר ה- 655 בעלת LPH הרבה יותר גבוה (1200 לעומת 450). שתיהן עולות פלוס מינוס אותו הדבר. השאלה שלי היא כזאת למה מישהו יבחר את ה355 לעומת ה655? האם אני מפספס משהו בעקרונות של קירור מים(זרם חלש יותר טוב מזרם חזק)?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. Started by giloman,

כשאני שם אותה על הVGA אני יכול שהי תיגע קצת על הGPU -הכל מרוח על הליבה אבל המעבד שסביב הוא גם רגיש למשחה כמו הלוח של הכרטיס ? אני מדבר על איפה שרשום ATI כעל הליבה ועל כל מה שבתוך המגן הלבן כעל המעבד ועל איפה שהצבע האדום כעל הלוח ...

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  24. שאלה של מישהו שלא מבין (אבל גם לנו צריך לענות...) אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה קצת על הקטע הזה של המשחה התרמית. שמים אותה בין המעבד לצלעות הקירור, נכון? היא אמורה לשמש בתור דבק ביניהם או משהו כזה? נגיד שאני רוצה להוציא את צלעות הקירור, לנקות אותם, ואז להחזיר - אני צריך לשים משחה תרמית נוספת? להוריד את הישנה ואז לשים? או שהמשחה הקיימת עדיין עושה את העבודה גם אם מוציאים את צלעות הקירור ואז מחזירים? יש לי בעיה שבשביל להוציא את המאוורר שעל המעבד אני צריך להוציא את כל גוף הקירור, אז אני רוצה לדעת אם אני יכול להוציא הכל ולהחזיר או שזה קצת יותר מסובך מזה וכולל התעסקויות עם משחה תרמית שצריך לדעת איך למרוח. מן הסתם בכרטיס המסך זה גם כן ככה, ודווקא נראה לי חשוב לנקות אותו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ninbert,

אפשר לנקות את גוף הקירור והמעבד מהמשחה הישנה עם וודקה? כי אין לי ספירט וגם לא ספירט 70%.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים