עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום קניתי לא מזמן GEFORCE 4 MX 420 של ASUS - ה- 8170 SE קיבלתי אותו ללא מאוורר (רק עם גוף קירור) שאלתי בחנות האם הוא באמת צריך להיות כך ואמרו לי שכן, וגם ראיתי שכך הוא מופיע על הקופסה שלו, האם זה בסדר??? ואם לא איזה מאוורר כדי לי להוסיף?

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  2. הצריכה של המאוררים שלי היא 0.12 ואלה הנוסחאות לפי המדריך I = 0.58AMP AMP = 0.12 I = 0.07 R = (12-7)/I = 71.42 I^2*R=W 0.0049*71.42 = 0.34 אני ממש לא הבנתי לפיהן ... איזה נגד אני צריך ? תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. כבר הרבה זמן אמרתי שהמאוררים במחשב כדאי שהם יעבדו מספ דקות נוף לאחר כיבוי המחשב לקירור המהיר ולהבאתו למצב מנוחה ביתר מהירות ויעילות, והנה בא המוצר הקטנטן הבא ומבצע את זה בצורה טובה בהחלט...

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by m0tek,

שלום חברים וחברות , אני עובד על פנטיום 4 - 1500 , עם לוח של אינטל D850MV בכל מקרה , יש לי מותקן כרגע VOLCANO 7+ HSF ,הכל טוב ויפה - חוץ מהרעש שיש לי בחדר. זה לא יאומן. (כשהוא עובד על MEDIUM זה מוות..אז אתם לא רוצים לדעת מה זה HIGH) הבנתי ש הוולקאנו 9 , גם בא עם מנורות שיכולות להיות דווקא מוד נורא נחמד , וגם פחות מרעיש , השאלה אם הוא שווה תהשקעה ומישהו כאן שמע תהבדלים? ע ז ר ה? =)

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by MAOR,

עכשיו חזרתי מהחנות .... קניתי 5 מפסקים תלת מצביים ON OF ON חוט חשמל קניתי 5 מטר 15 לדים ירוקים (כל אחד שקל ... ונתנו לי 2 לדים כחולים חינם) ונגדים (מתאימים כמובן) חוטי מולקס יש לי מספק ישן .... עכשיו קראתי את שתי המדריכים שבאתר לבנית ה - FanBus לא הבנתי כל -כך .... הראשון מפורט מאוד (אבל מסובך) והשני לא מפורט ... אם יש כאן מישהו שכבר בנה ... ויכול ורוצה לעזור לי ... שבבקשה יצור איתי קשר באי סי קיו 155324463 או במסנג'ר ilhacker@hotmail.co.il תודה אחים שלי

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by singera,

במחשב שרת החדש שלי (מבוסס סלרון 633+CUSL2) המעבד עובד על 41 מעלות ברגיעה יש עליו מאוורר רגיל ב30שח אם זה קשור אז יש לי שם כרטיס מסך OB

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by yuval_cohen,

אני רוצה לעשות חלון למחשב ושחיפשתי בפורום אז היה כתוב בהרבה מקומות שפלטה של מטר על מטר עולה בסביבות 20 שקלים אבל בכל מקום שביררתי אמרו לי שזה עולה 200 שקל!! מאיפה השגתם?

• 6 תגובות
    • 18.2k צפיות
  8. Started by yoav9,

קיבלתי עוד כסף (הכסף מהמכביס, LOL, מי שזוכר בכללי...) בקיצור אני יכול עכשיו לקנות 3 קתודות!!!!!! (וואו) או לקנות שתיים ואז לקנות Ide עגולים... (גם כן נחמד...) או שבכלל לעשות משהו אחר... למישהו יש המלצות???? קשה לי...

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by a12beat,

סידור המאוררים שלי: 2 80 מ"מ אנכים גרועים מקדימה(אחד מהם מאחורי ה hd ) 2 80 מ"מ אנכים מתחת לספק מוצאים אויר (קיבלתי עם המארז לא משהו sleeve ) מאורר 120 מ"מ של אנטק ב 7 V מאוזן מעל הספק מוציא אויר יש לי מארז ציפטק מידי טוור ושאלתי היא איפה אתם ממליצים שאני ימקם את המאורר 92 מ"מ שיש לי . 1. על רצפת המארז מכניס אויר ודוחך אותו כלפיי מעלה. 2. על החלון/דלת המארז מכניס אויר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Killer-Storm,

איזה חברה מיצרת ערכת קירור איכותית מאוד ועד כמה זה יכול לקרר מעבדי AXP במהירויות גבוהות ?!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

יש לי TI 4200 של GAINWARD ויש לי בעיה קטנה. למשל אני מעלה את הCLOCK ואת הזכרונות (בRIVA TUNER או בדרייברים של גיינוורד) מריץ 3D MARK הכל סבבה עובד חלק, עושה קיסט למחשב ואז הCLOCK והMEMORY חוזרים לבד להגדרות המקוריות!! מה לעשות כדי שההגדרות שאני מגדיר ישארו לתמיד?

12. Started by ofir123,

נכון שהוולקן 7+ כבד מאד אז חשבתי לקדוח בו חוק קטנטן ולחברו עם שרשרת קטנה לספק שלמעלה. מה אתם אומרים? ההיטסטיק לא יהרס?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by yot,

קניתי לא מזמן מאוורר למארז 80 מ"מ. ויש לי שתי שאלות: 1)איפה אני יכול למצוא מישהו שייקדח לי את החור? 2) זה משנה אם אני קודח עם מקדח כוס של עץ למרות שיש לי מארז אלומניום? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by asafmanor,

איך אני יכול להתקין חלון במארז? (חיבור הזכוכית וכו'). האם למישהו יש תמונות של חלון שהוא עשה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. החל ממאווררים ועד החלפת חומרה. במחשב מעבד AMD xp 2000+. לוח אם (אין לי מושג מה זה) SystemBoard 84ilmr עם תמיכה של עד 266mhz בזכרון. הכל מובנה עליו, שזה טיפה מבאס. אגב זכרון, בקרוב אני משדרג מ128 ddr ל256 או 512 crucial registered אז חשבו על זה כ-256 מינימום (ואשמח לקבל המלצות לזכרון למטרת הOC). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. זה אני shlomo_l @ בבקשה תעזרו לי @@ עשיתי O/C למעבד שלי דרך הביוס עשיתי 133X47 או 33 לא זוכר והמחשב נדלק לי אבל המסך בצבע שחור נשאר בבקשה תעזרו אולי יש איזה כפתור שמחזיר את ההגדרות בחזרה איפה גם נמצא הבטריה של הביוס או של הלוח @@@@ בבקשה תעזרו לי @@@@

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. אני מעביר את ה - USB קדימה ואני רוצה לעשות חור מלבני ומדויק בתך הפלסטיק 5.25 אניצ' (ולא בשיטה של לקדוח חור חור !) איך עוד אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Shark-Attack,

קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200-333 MHZ לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. התקנתי במחשב שלי את הלוח אם הזה, ה-CHIPSET הוא 845G של אינטל ויש תמיכה ישירה בזיכרונות DDR PC2700 וזה יתרון גדול. אבל, לא מצאתי בשום מקום ב-BIOS אפשרות נעילה (או הגדרה כלשהי) לתדר העבודה של ה-PCI/AGP. האם זה אומר שכל אוברקלוקינג שאני אנסה לעשות למעבד עם הלוח הזה יביא בעצם גם לאוברקלוק של כרטיסי ה-PCI ו-AGP ? (אין בעיה להגדיר את ה-FSB ב-BIOS של הלוח הזה, הוא עולה בקפיצות של 1MHZ).

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by yuval_cohen,

והאם אפשר לעשות בו חור בעזרת מקדחה?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  21. אני מתכוון ל60mm או 80mm , חזקים , כדוגמת DELTA. לי יש את הSLK600 עם מאורר DELTA ,בגללו הלילות הפכו לחסרי שינה והBAYBUS לא מסוגל להפעיל אותו על 7V (ולא , אני לא רוצה להחליף נגדים אבל מחפש מאורר חזק דיו בכדי שיעבוד כמו הDELTA , לא משנה רמת הרעש , כשאני רוצה זאת...) כמו כן , רציתי לשאול אם משהו כאן הרכיב \בעל מסכון LCD גדול מ 16*2 (אני לא מתכוון למסכי הLCD שמתחברים לכרטיס מסך)...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by cohavi,

אני לא טיפלתי במחשב שלי כבר שנתיים, המחשב שלי זול והדבר היחיד שטוב בו ביותר הוא כרטיס הTI של ה128 שלי אז תעזרו לי בבקשה... ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  24. אני עומד לקנות מערכת מבוססת AMD 1800, ומאחר והחדר שלי לא ממוזג אני אהיה חייב קירור טוב למעבד, אחרת הוא ימות מהר מאוד. חשבתי בהתחלה על ה- Volcano 7+, אבל אתמול קראתי עליו ביקורת ב-overclockers.com שאומרת שלפנטיום 4 הוא סבבה, אבל ל-AMD הם היו נזהרים מאוד, מכיוון שהוא שוקל 680 גרם וזה מפחיד לשים אותו על קליפס אחד. עכשיו גם אני מפחד. מה לעשות? האם לקחת אותו בכ"ז? אני מזיז את המחשב מדי פעם... האם לקחת volcano אחר? (אין לי כסף ל-9 והיותר יקרים...) האם לקנות מאוורר של חברה אחרת בכלל? תעזרו לי פה... תודה!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yot,

המהרתי את ה TNT 2 שלי בעזרת התוכנה Pwoer Strip ואני הגעתי למהירות יציבה. אני רוצה לצרוב את המהירות שהגעתי אליה לביוס דרך התוכנה nVidia bios Editor. מישהו מוכן להגיד לי בקצרה איך אני עושה את זה? שמעתי שזה פשוט מאוד.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים