אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תמונות 1) 2) 3) 4) 5) אתם רואים שהמארז שלי די מבולגן, וזה מתבטא בטמפרטורה.... הלוח - 47 מעלות המעבד - 56 מעלות המארז - 41 מעלות.... כמו שאתם רואים, יש לי רק מאוורר אחד בתחתית המארז....הסתכלתי במדריך הסירקולציה באתר אבל לא מצאתי משהו פרקטי בשבילי...אני לא הולך לחורר את המארז שלי. יכול להיות שיהיה לי כאן ספק איתו אני אוכל לאלתר מאוורר, אז אם אני אצליח, איפה למקם אותו? בתמונה 2 יש גריל כזה, תראו, אולי אני יכול לשים שם מאוורר שיוציא/יכניס אוויר - לא יודע, אני לא מבין בזה.... ומה כדאי לעשות עם החוטים? תודה
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות את המוד הראשון שלי ;D אני מתכוון לצבוע את המארז שלי באדום, אולי עם פס שחור. להוריד ולהדפיס את הסוס של פרארי ולהדפיס שבלונה עם חבר שלי שלהוריו יש חברה של שלטים... על אחת הדלתות "לחצוב" את הסוס ולכסות (?) עם פרספקט שקוף (או צבעוני - איפה קונים?). לשים לדים צבעוניים בפנים. תוצאה: משהו בסגנון של המארז של SEVEN ועכשיו שאלותיי: עם מה "לחצוב" את הסוס - ג'יגסו או מספרי פח? אולי עם ג'יגסו ולתקן עם מספרי פח? איפה קונים משוריות לג'יגסו - צריך אחת עדינה. איפה אני קונה לדים בסביבות לוד/רמלה/מודיעין/רעות-מכבים ואם אין אז בתל אביב? איזה לדים כדאי לשים בפנים? האם אולטרה הם סגולים ובאמת עושים אפקט של אולטרה? חשבתי בכיוון של כחול/סגול. האם כדאי לשים את הפרספקט? …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , והתחלתי להעלות מהירויות (יש לי TNT 2 M64) וראיתי שלא קורה כלום, אז העליתי את המהירויות עד הסוף והמסך התחיל לרצד, אז ירדתי במהירויות, ועכשיו הכל יציב, וזה נראה לי מוזר... המהירויות הרגילות זה 125/150 ואני עכשיו על 155/180 זה נורמלי, בלי קירור? ???
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בימים אלו אני עובד על שידרוג המחשב שלי והוספת הרבה מודים. בין השאר אני רוצה להחליף את הכבלים ל-Rounded. אני מעוניין שאחד מהכבלים יתחבר לבורד, יעבור מאחורי לוח המתכת שמאחורי הבורד (אני עושה בו חור), ויגיע אל כונני ה-CD למעלה. אני צריך כבל Rounded IDE באורך 60 ס"מ בערך בשביל זה, כאשר קצהו האחד מתחבר לבורד, ו-2 חיבורי ה-IDE צמודים אחד לשני. הבעיה היא: אין כבלים Rounded IDE בארוך 60 ס"מ, לא סתם כי לא מייצרים, אלא כי יש בעיה חשמלית עם כבלים כ"כ ארוכים. אני מחפש Workaround מטורף כלשהו לעקוף את המגבלה הזו :AR15: שאלה נוספת למי שגר באיזור הרצליה: איפה אני משיג כבל Rounded Floppy (לא מצאתי באוסרם, למיר או עתיד)? ???
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא מזמן נדפק לי הארד דיסק וקיבלתי בגדר האחריות(אם טיפה תוספת כי הקודם היה 20 גיגה) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM אתמול אחרי שהמחשב היה פתוח מהבוקר עד הערב פתחתי את המארז (לעשות איזה סדר בחוטים) נגעתי בהארד דיסק וצעקתי .... איזה חום זה היה !!!!!!!!! יש לי 4 מאווררים (לא כולל ספק והיטסינק) 1 מתחת להארד דיסק מכניס 1 בין הלוח להארד דיסק שוכב (יש חור למטה) הוא מכניס אוויר ודוחף את האוויר החם למעלה 1 על הדלת מול הלוח והכרטיס מסך מכנס 1 מתחת לספק מוציא אוויר + הספק שמוציא אוויר וההארד דיסק עדין חם אני לא יכול להגיד לכם את המעלות ... כי החיישנים שלי הלכו ... מה לעשות איך לתקן את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז... כמה אומץ היה לכם? בבקשה תציינו את סוג הליבה וגוף הקירור שאתם משתמשים בו.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
3DMARK הכרטיס הוא: GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB SDRAM
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי שתי קתודות מזיגזאג, כחולה וצהובה, בעוד שהכחולה היתה מהממת, באמת צבע מלהיב ומרשים הצהוב היתה אכזבה ענקית :-\ הצבע המדובר איננו "צהוב" אלא יותר בסגנון של "בוא נעשה מנורה רגילה בתוך קתודה!" כלומר, היא מפיצה את אותו הצבע שמנורה רגילה בחדר מפיצה, שכאמור הוא באמת צהוב, אבל כאשר אתה שם אותו בתוך המארז זה לא יוצר שום אפקט מרשים או יפה, אלא כאילו באתה וחיברתה לו מנורה מבחוץ... פשוט אכזבה ענקית, שלא לדבר על אפקט ה"כחול+צהוב=ירוק" שתכננתי... איזה ירוק ואיזה אבטיח... כל מה שהצהוב עושה זה מקהה את הכחול והופך אותו לפחות עמוק והרבה פחות מרשים, לגבי מיקום הקתודה מקדימה... בעוד שהכחול באמת היה יפיפה... הצהוב שוב, היה לא מרשים בגרוש ואפילו בזבוז כסף רציני :'( אני מקווה מאוד שיתנ…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד מסידרת הנורט'ווד ואני מחפש קירור טוב וזול , הוולקנו מאוד זול וישנם כמה ביקורות אשר סותרות אחת את השנייה . מה דעתכם ? כדאי לי לקנות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ו ?.... ממש מצבן ! הכרטיס הוא GEFORCE 2 MX400 של MSI 64SDRAM המקסימום שהגעתי- מהירות ליבה- 210 MHZ מהירות זכרונות- 174 MHZ ובנתונים האלו הוא כבר התחיל להראות לי נקודות כחולות במשחקים !!!!
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות נורות LED באיזור המרכז??? מישהו יודע? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי (2 GHZ) לשיפור קל של משהו כמו 400-600 MHZ בקשר למערכת איוורר יש לי: מאוורר CPU של אינטל מאוורר 80 מ"מ בצד הקדמי למטה שמכניס אוויר מאוורר 80 מ"מ בצד האחרוי באמצע שמוציא אוויר ואת זה של הכרטיס מסך (אני לא חושב שזה חשוב) אז בקיצור האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג בתנאים שלי? עוד מידע על המחשב במפרט שלי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק בזמן האחרון התחלתי להתעסק אם מודינג/OC .... ככה שרק בחודש האחרון דאגתי לקירור טוב למארז .... ולכרטיס מסך לפני שהייתי מתעסק אם זה .. פעם אחת בדקתי את החום של המחשב (לא זוכר מה זה היה .. אבל התוכנה הציגה מעלות) והיום שאני מתעסק אם זה ... והתקנתי קירור וקדחתי חורים ... אני רוצה לדעת את המעלות ... ולא ... כל התוכנות לא נותנות לי טמפ'. הלכתי לחנות שקניתי את המחשב ... ושאלתי אם באמת יש בו חיישני חום (שאני לא מדמיין) והם אמרו לי שיש חיישנים ..... אני כמעט בטוח שהחיישנים שלי נשרפו/נדפקו... ישנה דרך להחליף את החיישנים ?? האם זה מסובך ?? וכמה יעלה לי העסק ?? (נכון לעכשיו אין לי תקציב ואני גם לא מעוניין לקנות את המקרר של ההארד דיסק אם הסנסורים אז אל תתנו את זה כאופציה ....)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך GEFORCE TI 4200 128MB כדאי לי ליקנות ושיהיה לו יכולות OC גבוהה? של SUMA אוו Leadtek
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אובר קלוק לג'י פורס 2 MX400 אבל אני רק מצליח לעלות בכ-5 MHZ גם בליבה וגם בזיכרון (פחות או יותר) המחשב שיש לי הוא: 667 MHZ GEFORCE 2 MX400 MSI 64SDRAM 256MB KINGSTONE. הסיבה היא בגלל המחשב או בגלל שהכרטיס מתחמם ?, והאם ניתן לאלתר איזה מאוור אישהוא או מאיפה שהוא, או לאתר איזה קירור מידי (עכשיו !!!,משהו ביתי ביינתיים)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
זה שאתה אדמין חרא זה לא אומר שאתה צריך לסגור לי את הדיון בשביל שאנשים לא יכולו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מניח שחלקחם ראו את המארז הנ"ל במפגש זה מה שאני מתכנן לעשות כרגע אולי יעלו לי רעיונות אחרים בהמשך או שינויים אז זה לא סגור (אני מדבר על הצביעה והחיתוך) שלב א' כרגע אני מתכנן להוסיף לו 3 מאווררים 12 ס"מ אחד למעלה אחד למטה ואחד בין הספק לקופסא של החיבור כונני CD. שלב ב' חיתוך שני אוטיות UT (ואם אפשר להפוך אותן לחלון) והדבקת (או ציור ) unrel tournement מתחת לחיתוך של האוטיות (או אם יש למישהו רעיון יותר טוב איך לעשות משהו עם האוטיות UT??). שלב ג' ריפוד המארז ראיתי בכמה מודינגים שיש בגלרייה ששמו ספוג כדי להשקיט את הרעש . שלב ד' צביעת כל שאר המארז בצבע שונה (לא הוחלט עדיין צבע\שילוב צבעים). שלב ה' החלפת הLEDים של הON\off והשני (של ההארדיסק?). החיתוך רא…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמרו לי פה שאין כזה ... אבל אני בכל זאת שאול ;D
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כמו שראיתם את המוד שלי (ואם לא ראיתם כנסו לשם עכשיו) החוטים מארז שלי לא הכי מסודרים ...... את החוטים IDE - הפכתי למעוגלים והשתדלתי לסדר גם את הכבלים של הספק בחבילה כזאת אבל הבלאגן חוגג ! אנא תעזרו לי לסדר את החוטים במארז הקטן שלי ...... תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
כן כן , אני מדבר על ה M64 זה לא סתם TNT 2 , זה דגם אפילו עוד יותר חלש! טוב חלאס עם הציניות המהירות שלו עכשיו זה 125/143 ראיתי באיזה אתר שזה צריך להיות 125/150 מגיע לי עוד 7 MHz !! אז הלכתי לriva tuner, ויש לי אפשרות לעשות 160/180 שאלות: 1) זה יתן לי הבדל בביצועים? 2) זה יפעל בכלל ? (יש לי היטסינק, בלי מאוורר) תווודה
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם AXP 1600 plus ו geforce 3 ti 500, וטמפ' המארז שלי מאוד גבוהה. המארז הוא מארז midi tower דיי קטן ויש בו שני מאווררים חלשים - אחד מכניס אוויר מקדימה והשני מוציא מאחורה. ב full load המעבד יכול להגיע עד 57 מעלות בערך כשלא דולק מזגן וכשכן דולק אז עד 53 בערך, אבל כרטיס המסך במאמץ יכול להגיע עד 73 מעלות!! הכרטיס הוא של חברת אזוס ובעזרת ה smart doctor שלהם שהיא תוכנה לניטור כרטיס המסך אני יכול להוריד את הטמפ' בסביבת ווינדוס ל56 מעלות ע"י שימוש באופציית ה enable dynamic graphic cooling שמורידה את מהירות השעון של הכרטיס ל80 מגה הרץ במנוחה. אז השאלה שלי היא איך אפשר להוריד את הטמפ'? ??? הביאו לי מאוור של Tt שדוחף 37 cfm וחשבתי לקדוח חור בדופן המארז. קראתי את המדריך…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי את ECS P4VXASD2 הוא עובד כרגע על 100 מגהרץ כפול 17 = 1700 מגהרץ. הלוחות האלה טובים לאוברקלוק? או שכדאי לוותר כבר עכשיו..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה מסומן לי temp1 temp hd temp2 temp3 עכשיו את ה2 ואת 1 ואת הכונן אני יודע...שזה הם...אבל ה3 אני לא יודע למה הוא שייך ולפעמים הטמפרטורה של ממש גבוהה ואני לא יודע למה זה שייך בבקשה תעזרו לי, בביוס יש לי רק מעבד ומערכת אבל בתוכנה מופיע לי ב3 משהו שאני לא יודע מה הוא.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התפקיד שלו בעצם הוא להוציא אוויר חם נכון? אז למה כשאני שם יד אני לא מרגיש את האוויר החם יוצא? ובעצם אני מרגיש איוורור קל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-